Σελίδα 126 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 2676116121122123124125126127128129130131136176226 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.876 έως 1.890 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Να πω κι εγω την γνωμη μου?

Θα την πω!

Πατε να καταστρεψετε το πιο ΟΜΟΡΦΟ παιχνιδι του φετινου πρωταθληματος (μεχρι τωρα) αναλωνόμενοι με την μιζερια των διαιτητικων λαθων, που στην τελικη ηταν λάθη και τιποτ' αλλο!

Ενα "ψυχοβγαλτικο" παιχνιδι που ειχε απ' ολα!
    Και καλη ατμοσφαιρα (ας ειμαι βαζελος) και πολλες φασεις μεχρι το τελος!

Αφηστε ρε την μιζερια κι ασχοληθειτε και λιγο με το "τόπι"!

Για να ασχοληθούμε με το τόπι, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΑΛΛΑ.

Αλλιώς θα λέμε αυτά που έλεγε ο Καρούλιας,αφού ο Τοροσίδης άνοιξε τα χέρια του
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ,αυτός είδε φάουλ στον
    τερματοφύλακα.
    Τη σφαλιάρα δηλαδή που τούριξε,μάλλον αυτό εννοούσε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
    ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.

Τώρα για το μάτς θες ??

Δύο ομάδες κομμένες στα 2, η μία γιατί δε μπορούσε και η άλλη γιατί της λείπουν τα
    2 βασικά χάφ.
    Δύο τρύπιες άμυνες και ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ

Ο Κοβάσεβιτς μέχρι σήμερα τα κάρφωνε ,δε μας είχε συνηθίσει.
    Οι άλλοι όταν χρειάζονται πέτσινο πέναλτυ με την Καλαμαριά στο 92ο λεπτό
    τι περιμένεις ??

Προτείνω πάντως τα πέναλτυ και τα τετ-α-τετ, τα σταματημένα, να τα χτυπούν οι παίχτες
    του ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Για να ασχοληθούμε με το τόπι, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΑΛΛΑ.
    ...........................
    Προτείνω πάντως τα πέναλτυ και τα τετ-α-τετ, τα σταματημένα, να τα χτυπούν οι παίχτες
    του ΠΑΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

Πας να με βαλεις στην "διαδικασια", αλλα δεν θα σου κανω την χαρη...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

να μην του την κάνεις...να μιλάμε γιά μπάλλα.

Τότε κλείνω,καληνύχτα και σύ

ΥΓ. Είχε μια ομορφιά αυτό το παιχνίδι, ΜΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑ,
    θα μου μείνει αξέχαστο,με μπαλλαντέρ τον Τζόρτζεβιτς και το Γκούμα σέντερ μπακ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

ΥΓ. Είχε μια ομορφιά αυτό το παιχνίδι, ΜΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑ,
    θα μου μείνει αξέχαστο,με μπαλλαντέρ τον Τζόρτζεβιτς και το Γκούμα σέντερ μπακ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vasika esi ti eisai ? gavros?
    kai den paiksate kala loipon giati sas leipan ta 2 VASIKOTERA olon ton epoxon xaf sas.
    afou eseis eiste megali omada re, anaplironete tous pantes..

kai mas les kai tin sofia sou, oti eixan kai oi dio komeno kentro kai tetoia omorfa..
    opos kai na xei peksate gia ta mpaza giati emeis sas...

edit: pigate na parete to mats me kati kolofardistika opos palia, alla distixos i tixi kai rivaldo sas exoun egatalipsi pleon..erxonte diskola xronia

ego mpaino stin diadikasia efkola :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ........................

Μπορω να κατσω λιγο ακομα?

Εδω και πολλεεεες μερες προσπαθω να γραψω την ανασκοπηση του 2007 κι εχω καμποση δουλιτσα που κανω παραλληλα... :wacko:

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Αλλιώς θα λέμε αυτά που έλεγε ο Καρούλιας,αφού ο Τοροσίδης άνοιξε τα χέρια του
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ,αυτός είδε φάουλ στον
    τερματοφύλακα.
    Λοιπόν μεγάλε,εδώ μού τα χαλάς.Υπάρχει ένας κανονισμός που λέει ότι αν ένας παίχτης δεν κάνει προσπάθεια για τη μπάλα και εμποδίζει αντίπαλο που κάνει,τότε είναι φάουλ.
    Και ο Τοροσιδάκος,σαν πονηρούλης που είναι,βλέπει τον τερματοφύλακα που πάει να βγει και τον εμποδίζει,απλώνοντας τα χεράκια του κιόλας.
    Για πες μου,πόσα φάουλ κάθε χρόνο χρεώνεται ο Λυμπερόπουλος που παίζει πλάτη τον αντίπαλο με ανοιχτά χέρια;Και τα τελευταία χρόνια βέβαια το έχει διορθώσει αρκετά.Τέλος πάντων...

Κατά τ' άλλα,οι ρεπόρτερς και ο σπήκερ(Χριστούλη μου)είδαν ένα ξαταπληκτικό ματς.Εγώ είδα το Τζόρτζεβιτς για άλλη μια φορά να μην μπορεί να σημαδέψει πούλμαν στα 15 μέτρα(εκτός από 2 περιπτώσεις που τού βγήκαν οι μπάλες)το Λούα Λούα να κάνει τα φανταστικά του κοντρόλ(εκτός από ένα)και να δίνει ασσίστ στούς βάζελους και τον Ολυμπιακό να παίζει με Τοροσίδη και Γκαλέτι προσπαθώντας για τη σέντρα στον Κοβάσεβιτς που πλάκα πλάκα,με την τρύπια άμυνα που έχουν κι αυτοί,τυχεροί σταθήκαν.

Πάντως ο ΠΑΟ έβαλε τη μπάλα κάτω,πέρασε κάθετες μπάλες και προσπάθησε να παίξει μπάλα.Αν εσείς εμφανιστείτε έτσι με τούς Άγγλους,θα βάλετε και στίς τσέπες.
    Και μην μού πείς για Λεντέσμα και Στολτίδη και Ραούλ Μπράβο και νες καφέ ζεστό,νταξ;

Για τα υπόλοιπα....δεν υπάρχει πέναλτι και η μπάλα είναι άουτ στο γκολ τού ΠΑΟ.Αυτά!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Λοιπόν μεγάλε,εδώ μού τα χαλάς.Υπάρχει ένας κανονισμός που λέει ότι αν ένας παίχτης δεν κάνει προσπάθεια για τη μπάλα και εμποδίζει αντίπαλο που κάνει,τότε είναι φάουλ.
    Και ο Τοροσιδάκος,σαν πονηρούλης που είναι,βλέπει τον τερματοφύλακα που πάει να βγει και τον εμποδίζει,απλώνοντας τα χεράκια του κιόλας.
    Για πες μου,πόσα φάουλ κάθε χρόνο χρεώνεται ο Λυμπερόπουλος που παίζει πλάτη τον αντίπαλο με ανοιχτά χέρια;Και τα τελευταία χρόνια βέβαια το έχει διορθώσει αρκετά.Τέλος πάντων...

Κατά τ' άλλα,οι ρεπόρτερς και ο σπήκερ(Χριστούλη μου)είδαν ένα ξαταπληκτικό ματς.Εγώ είδα το Τζόρτζεβιτς για άλλη μια φορά να μην μπορεί να σημαδέψει πούλμαν στα 15 μέτρα(εκτός από 2 περιπτώσεις που τού βγήκαν οι μπάλες)το Λούα Λούα να κάνει τα φανταστικά του κοντρόλ(εκτός από ένα)και να δίνει ασσίστ στούς βάζελους και τον Ολυμπιακό να παίζει με Τοροσίδη και Γκαλέτι προσπαθώντας για τη σέντρα στον Κοβάσεβιτς που πλάκα πλάκα,με την τρύπια άμυνα που έχουν κι αυτοί,τυχεροί σταθήκαν.

Πάντως ο ΠΑΟ έβαλε τη μπάλα κάτω,πέρασε κάθετες μπάλες και προσπάθησε να παίξει μπάλα.Αν εσείς εμφανιστείτε έτσι με τούς Άγγλους,θα βάλετε και στίς τσέπες.
    Και μην μού πείς για Λεντέσμα και Στολτίδη και Ραούλ Μπράβο και νες καφέ ζεστό,νταξ;

Για τα υπόλοιπα....δεν υπάρχει πέναλτι και η μπάλα είναι άουτ στο γκολ τού ΠΑΟ.Αυτά!

ΑΜΑΝ πια με αυτή τη διαιτησία. Ρε 100 χρόνια να συζητάμε άκρη δεν θα βγάζουμε. Επομένως... επομένως είναι καλή διαμάχη.
    Τεσπα απαντάω στο φίλο Βαγγέλη για ένα και μόνο πράγμα το οποίο όμως θα δείξει και πόσο μάταιο είνα να μιλάς για τη διαιτησία αφού κάποια πράγματα τα βλέπει ο καθένας διαφορετικά.
    Πράγματι το γκολ του βάζελου δεν έπρεπε να μετρήσει αφού η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη έξω από τη γραμμή.
    Όμως για μένα ΗΤΑΝ πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ αυτό που έδωσε ΥΠΗΡΧΕ παράβαση και ορθώς το έδωσε.
    Ο παίκτης του ολυμπιακού σαφώς σταματά την μπάλα με το χέρι του σαφώς την εμποδίζει να συνεχίσει την πορεί ατης. Καλά έκανε και το έδωσε.

Κι αφού μιλήσαμε για τη διαιτησία που εμένα μου φάνηκε καλή κι αν μη τι άλλο σίγουρα μοιρασμένη να πω ότι ήταν ένα πολύ καλό ματς δυνατό αρκετά καθαρό και με πολλές φάσεις.
    Θεωρώ ότι αν και περίεργο ο βαζελος ήταν ΠΟΛΥ ανώτερος πολύ πιο ομάδα μέσα στο γήπεδο αλλά θα μπορούσε εύκολα να πληρώσει τις χαμένες του ευκαιρίες αν ο Κοβάσεβιτς αποφάσιζε να συνεχίσει το σερί του με τα γκολ.
    Από κει και πέρα... ευχαριστούμε θερμά και τους δύο σας για την ισοπαλία.
    ΑΕΚΑΡΑ το έχουμε πει πρωτάθλημα. Πάμε γερά.

to πέναλτυ μ΄νο πέναλτυ δεν ήταν
    είναι το χέρι που στηρίζει το σώμα κ βάση κανονισμού θεωρείτε σαν "πόδι"

αντιθέτως το χερι του Ιβανσιτς κ Μάλαρτζ είναι προεκτάσεις του σώματος
    και είναι πέναλτυ το ένα και φαουλ και αποβολή το αλλο
    καλό το 0-1 δεν χρειάζετε καν να το συζητήσουμε

απο κει κ πέρα εφόσον ο διαιτητης σφυράει έτσι σε βγάζει απο το ρυθμο κ πετυχαίνει το σκοπό του

3ο σερί ματς με σφάξιμο της διαιτησίας...για να δούμε που το πάνε

υ.γ να δούμε και τις αεκακι
    2ο κ 3ο γκολ απο θέση offside
    κ αντι offside πέναλτυ υπερ της ...καλό κι αυτό
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Κατά τ' άλλα,οι ρεπόρτερς και ο σπήκερ(Χριστούλη μου)
    για τον Νταβορ λες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

3ο σερί ματς με σφάξιμο της διαιτησίας...για να δούμε που το πάνε

:a029:

εσεις να δουμε που θα πατε!!!!!
    που ο μονος τροπος αναπτυξης που ξερετε, ειναι να βαρατε γιομες μπας και βρητε το κεφαλι του κοβασεβιτς!!!!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ??????

οσο για τη διαιτησια................ που σας εσφαξε???
    στο πεναλτυ του Αντζα που μπλοκαρε τη μπαλλα???ρε τον κερατουκλη μπλοκαρισμα που εκανε!!!!
    στην κλωστια/πεναλτυ του Κοβασεβιτς στον Σαριεγκι?????????????????????????????????
    στην ομωπλατη του Ιβανσιτς που την μετατρεψατε σε χερι???(αν η μπαλλα χτυπαγε το χερι του δεν θα εφευγε με τοση δυναμη προς το κορνερ)
    στην δευτερη κιτρινη που χαριστηκε στον Γκαλετι???
    αντε να πουμε για τη φαση/γκολ του Σαλπι που η μπαλλα ειχε βγει.............αλλα και ο Τοροσιδης επιθετικο φαουλ εκανε στο γκολ σας..........και δεν μιλαμε μονο που καθωταν με ανοιχτα χερια στην μικρη περιοχη και προωθησε τη μπαλλα με τον αγκωνα, αλλα και για την κλωτσια στη γαμπα του Μαλαρτζ!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

...δεν γραφω τιποτα....απολαμβανω την low profile σταση των γαυρων...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Και ημαρτον πια!!!!

Ας βγαλον αυτον τον διορισμενο μισθοφορο τον Βερνικο απο speaker...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αντε να πω 2 λογια και εγω

σε γενικες γραμες ο βαζελος ηταν καλυτερος και πιο δημιουργικος.η τρυπα στο κεντρο μας ηταν τεραστια και ετσι δωθηκε η δυνατοτητα να βαζει ο παο τη μπαλα κατω και να κερδιζει πολλα μετρα ξεκουραστα.αποτελεσμα καποια στιγμη η αμυνα να κανει λαθη που ευτυχως η αμπαλοσυνη των πρασινων μας βοηθησε να μη τα πληρωσουμε.

παρ ολα αυτα εχω την αισθηση οταν ειδα τις καλυτερες φασεις αργα το βραδυ στη νετ οτι ο ολυμπιακος ειχε περισσοτερες φασεις και σαφως πιο κλασσικες και ομολογω οτι εμεινα εκπληκτος !!!

τη διαιτησια ξερετε οτι προσωπικα αρνουμαι να τη σχολιασω ως επιχηρημα για τη καλη η κακη εμφανιση μιας ομαδας αλλα δεν εχω προβλημα να τη σχολιασω γενικα.
    γενικα λοιπον η διαιτησια ητανε μοιρασμενη ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ !!!!!!!

τα ξαναλεμε την τεταρτη μαγκες !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Και ημαρτον πια!!!!

Ας βγαλον αυτον τον διορισμενο μισθοφορο τον Βερνικο απο speaker...
    ο οποιος ανεφερε τον νταρκο ως νταβορ...ποιος τον διορισε ????
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38
  4. Απαντήσεις: 20