Σελίδα 126 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2676116121122123124125126127128129130131136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.876 έως 1.890 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ετσι ετσι, για να καταλαβεις τι περναμε και μεις οι ομορφοι!!!

Επαθες τετοια ζημια ρε προεδρε???
    Θα παω να ρωτησω τι σαμπρελα μου εχουν βαλει οταν αλλαξα λαστιχα...δεν ειχα δωσει την πρεπουσα σημασια.
    Να πας ....και να αγοράσεις και ένα ζευγάρι μπρος-πίσω σαμπρέλλες τύπου ΜΠΙΟΥΤΗΛ , πάχος τουλάχιστον 4/4.5 και να τις δεις να έχουν περιμετρικά μία μπλε λεπτή γραμμή.
    Κόστος 40Ε, έχε τες μαζί σου όταν ταξιδεύεις, κράτα τες στο κουτί τους μακριά από τον ήλιο και είσαι τζετ.

Λάστιχο ξέρεις να αλλάζεις μοναχούλης σου....??????
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Πρόεδρε, αφού το αναφέρεις,

Υπάρχει κανα link για αλλαγή ελαστικού με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ή κάπου αλλού στο forum

Thanks!
    ...όλα είναι δρόμος...

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Να πας ....και να αγοράσεις και ένα ζευγάρι μπρος-πίσω σαμπρέλλες τύπου ΜΠΙΟΥΤΗΛ , πάχος τουλάχιστον 4/4.5 και να τις δεις να έχουν περιμετρικά μία μπλε λεπτή γραμμή.
    Κόστος 40Ε, έχε τες μαζί σου όταν ταξιδεύεις, κράτα τες στο κουτί τους μακριά από τον ήλιο και είσαι τζετ.

Λάστιχο ξέρεις να αλλάζεις μοναχούλης σου....??????
    Eνταξει το παλευω αυτο.

Με τα ηλεκτρικα εχω λιγο θεμα.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Νέο μέλος Το avatar του/της Jarvis
    Καλησπέρα παίδες
    έχουμε καμιά τάξη κόστους για το service των 10.000??
    και κάνα καλό εξουσιοδοτημένο στην Αθηνά
    γιατί άκουσα μια τιμή και μου φάνηκε τσιμπημένη
    ex DT 200 89
    ex TTR 600 99
    ex TDM 900 02
    ex GT 200 Vespa 04
    XTZ Tenere 08

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kata
    Thanks. Θα πειραματιστώ με τις ρυθμίσεις να δω τι παίζει άσφαλτο και εκτός και γυρνώ με εντυπώσεις.

ΠΡΟΕΔΡΕ!!! Όταν λες στο διπλό σταντ εννοείς για φύλαξη ή κατά την ρύθμιση (ρώτσα παπαριά? )

Ακόμα, επειδή έχω τα Tourance από μαμά και το μηχανάκι το έχω από Απρίλιο του 2009 (μοντέλο 2008 το λευκό) παίζει να έχουν ξεραθεί ή είναι φυσιολογικό σε κατεβάσματα χωρίς φρένα να μαζεύω το πίσω με ανάποδα!!!???

Μήπως οι πιέσεις για Ελλάδα πρέπει να είναι λίγο χαμηλότερες? Το 33 - 36 μου φαίνεται λίγο πατινάζ

Καλημέρα σας.

Οι πίεση στο 29-29 για χώμα, 30-33 για κάθε μέρα και 33-36 όταν είναι φορτωμένο. Το μηχανάκι είναι ρυθμισμένο για αναβάτες στα 75 κιλά. Εγώ που είμαι στα 75 μετά από 22.000 το δουλεύω με 1 ή 2 κλικ πιο σφιχτό το πίσω γιατί έχει μαλακώσει. Από κει και πέρα η προφόρτιση μόνο δεν αρκεί για να ρυθμιστεί σωστά γιατί δεν έχει καμία άλλη ρύθμιση. Όσο πιο πολύ προφορτίζεις το πίσω τόσο πιο γρήγορα θα επαναφέρει αφού δεν μπορείς να ρυθμίσεις την απόσβεση επαναφοράς. Μπακαλίστικα (αφού δεν έχεις άλλη επιλογή) κάνεις αυτό που σου είπε ο πρόεδρος αλλά για τα δικά σου κιλά το καλύτερο είναι κομπλέ πίσω αμορτισέρ και ελατήρια, λάδι για το εμπρός. Αν δεν θέλεις όμως να τα αλλάξεις θα χρειαστείς revalving και εμπρός και πίσω. Μη νομίζεις πως μόνο εσύ έχεις το πρόβλημα. Ακόμα και εγώ πχ που είμαι στα κιλά στα οποία ρυθμίζονται όλα τα μηχανάκια, πλην των bmw (85 κιλα) έχω πρόβλημα με την επαναφορά όταν ανέβουν τα χλμ στο χώμα. Αν θέλεις την γνώμη ειδικών πάρε ένα τηλ εδώ
    http://www.k-shock.gr/gr/service.htm
    και ρώτα τι σου προτείνουν να κάνεις.
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Μια χαρά είναι οι τιμές στο σέρβις μην τρομάζετε απλά μερικοί νομίζουν ότι μπορούν να στα παίρνουν επειδή... Εμείς τους μάθαμε έτσι?
    Εδώ θεσ/κη.. στα 19000 όταν πήγα να αλλάξω λάστιχα.
    -Πόσο έχει το σέρβις στα 20000 μάστορα?
    -150 το πολύ.
    Λογικό μου ακούστηκε.
    Φεύγω εκτάκτως για Αθήνα με πιάνει εκεί. 20200
    Πάω στον έναν..
    -Να στο αφήσω ή να κλείσω ραντεβού.
    -Άστο.
    Πόσα να φέρω για να το πάρω?
    -Λοιπόν.. 120, 150, 190...
    -Άστο μάστορα το παίρνω από τώρα γιατί δεν σε βλέπω να σταματάς.
    -Ρε φίλε εγώ θέλω 60 ευρώ τον κινητήρα και 60 τις μποστινές αναρτήσεις (???!!!) μόνο μαστορικά, + φπα 150. Από κει και πέρα έχουμε...
    -Γεια σου φίλε χάρηκα (ψέματα του είπα)
    Παίρνω τηλ στην Πάτρα.
    -Πόσο μάστορα?
    100 ευρώ + το φίλτρο γιατί δεν ξέρω πόσο έχει.
    Ωραία λέω αν όλοι εδώ είναι ότι να 'ναι το κάνω στην Πάτρα αφού έτσι κι αλλιώς θα περνούσα από εκεί σε 2 μέρες.
    Αλλά ας συνεχίσω να ρωτάω (απ το τηλ αυτή την φορά) για να δω τι άλλο θα ακούσω.
    -Μάστορα να στο φέρω για σέρβις.
    -Ναι σε 2 εβδομάδες γιατί έχω πολύ δουλειά
    -οκ. και πόσο περίπου?
    -θα σου πω ακριβώς.. 310 ευρώ.
    Μου έπεσαν μαλλιά και φρύδια και βλεφαρίδες. Αυτόν δεν πρόλαβα να τον σταματήσω. Και ήταν και κλεισμένος για 2 εβδομάδες. (Μάλλον εμείς φταίμε τελικά)
    Άλλη μια λέω και σταματάω γιατί με αυτά που είχα ακούσει ως τώρα ήξερα πως δεν θα ακούσω κάτι χειρότερο.
    -150 και ότι άλλο χρειαστεί
    Δηλαδή τι άλλο να χρειαστεί?
    -Ε δεν ξέρω.
    -Καλά στο φέρνω και αν χρειαστεί κάτι άλλο πάρε με πρώτα ένα τηλ.
    Δεν χρειάστηκε τίποτε άλλο αφού τακάκια είχα αλλάξει. Τελικά τα κατάφερα. Έκανα σέρβις σε λογική τιμή. Λογική.. Τεσπα.

Ήθελα να ήξερα.. Οι εργασίες που γίνονται δεν είναι στάνταρ? Με εργατοώρες δεν δουλεύουν? Κοινή γραμμή δεν έχουν? Γιατί ο καθένας λέει ότι θέλει? Ο πρώτος που πήγα στην Αθήνα ήθελε να μου αλλάξει και το λάδι στην μπροστινή ανάρτηση. Γιατί? του λέω. Γιατί πρέπει, μου λέει, συντήρηση ανάρτησης. -Και η πίσω? -Δεν έχει ανάγκη. -Εγώ δεν θέλω να μου αλλάξεις λάδι γιατί θα βάλω λάδι και ελατήρια της ohlins -Ε τότε δεν σου γρασάρω ούτε το ρουλεμάν του λαιμού. -Άντε γεια, άντε γεια. Ότι να 'ναι.

Πρόσεξε. Μόνο αυτό σου λέω.
    Sent from me using a computer.

daz...ευχαριστώ.

Θα τα ξαναπούμε
    ...όλα είναι δρόμος...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kata
    Πρόεδρε, αφού το αναφέρεις,

Υπάρχει κανα link για αλλαγή ελαστικού με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ή κάπου αλλού στο forum

Thanks!
    Το πως το αλλάζουμε θα το βρεις σε πολλά εκατομμύρια site, όπως και εδώ μέσα ....ψάξε......στο youtube μάλιστα έχει και βιντεάκια πολύ κατατοπιστικά.

Ξεκίνα από τον εξοπλισμό πρώτα...

Κλειδιά για τα μπουλόνια πίσω, κατά προτίμηση γερμανοπολύγωνα, για να μην φας τα χέρια σου μέσα στην νύχτα και στο αγιάζι.

Τρία λεβιεδάκια σε διαστάσεις που να χωράνε ανάμεσα στη ζάντα και το λάστιχο.

Πούδρα απ΄ αυτές που σου έβαζε η μαμά πριν γίνεις δυο μέτρα παλικάρι.

Υγρό σαπουνάκι ....για να γλυστρίσει το λάστιχο, και για να ακούσεις εκείνο το ανακουφιστικό μπαμ όταν το φουσκώνεις....εναλλακτικά κατουρας την ζάντα μέσα στην λάσπη ....και άντε να σε δω να φοράς γάντια μετά....

Παράλληλα έχεις αγοράσει ή κομπρεσέρ ή καψίλια πεπιεσμένου ....να προτιμήσεις κομπρεσέρ.....και φυσικά έχεις μαζί σου σαμπρέλες, το εργαλείο που αφαιρεί την βαλβίδα και φακό.......

Τέλος πήγαινε πάρε ένα μτχ ζαντολάστιχο από κανένα λαστιχά για εξάσκηση γιατί την πρώτη φορά που θα πας να αλλάξεις σαμπρέλα, θα την κάνεις μπλε μαρέ....

Αν όλα αυτά σου φαίνονται του ματς....γράψου στην Interamerican να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....

...έχε υπόψη σου όμως, ότι οι οδικές δεν ανεβαίνουν σε βουνά (καρά-τσεκαρισμένο) οπότε θα πρέπει να κατεβάσεις την μηχανή στην κοντινότερη δημοσιά , οπότε τα λινά από μέσα τα χεις φάει, οπότε θες καινούργιο λάστιχο.....

Ξέρω ξέρω....δύσκολοι καιροί για μας τους εραστές.....αλλά έτσι έχουν τα πράματα...:o

Κενρικό σταντ σου είπα ότι πρέπει να έχει η μηχανή....??? δεν σου έιπα....εεεε...???

Βάλε κεντρικό σταντ
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    [B]Οι πίεση στο 29-29 για χώμα, 30-33 για κάθε μέρα και 33-36 όταν είναι φορτωμένο.

Χώμα σε πέρνει και για 25-25, αναλόγος που και πως πας.

Επίσης να πω ότι είναι μεγάλη αμαρτία να αγοράσει κάποιος το τενερε και να μην πηγαίνει χώμα, ας πάρει άλλο μηχανάκι.

Άμα δε το λυπάσαι το μηχανάκι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.
    ---Dum spiro, spero---

Ρε ΠΡΟΕΔΡΑ, τι είναι τα λινά????
    ...όλα είναι δρόμος...

Αστείο ήταν

Έχω πολύ δουλειά...Ευχαριστώ

(Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο κύριος $PY βάζει φιτιλιές.... )
    ...όλα είναι δρόμος...

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    Στην αρχή ο δρόμος ήταν έτσι:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	a.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	52,3 KB 
ID:	194364

....και έφτασα εδώ πάνω

Όνομα:	b (450 x 338).jpg 
Προβολές:	237 
Μέγεθος:	28,7 KB 
ID:	194365

μετά έγινε έτσι :

Όνομα:	c.jpg 
Προβολές:	236 
Μέγεθος:	87,1 KB 
ID:	194366

και πήγα και εδώ:
    Το μέρος λέγεται Πολύκαρπος στην Δράμα, είχε να πάω και πιο πέρα αλλά μόνος σου .......δε λέει,
    αν όμως θέλει κάποιος η κάποιοι, να συνεννοηθούμε να γυρίσουμε τα δάση της Δράμας ας το πει, περιμένω, έτσι κι αλλιώς το πράγμα θέλει παρεάκι!

Σημ. Είχε και ρυάκια και λάσπες αλλά τα απέφυγα (πάντα επειδή ήμουν μόνος μου)

Όνομα:	d (450 x 338).jpg 
Προβολές:	234 
Μέγεθος:	52,5 KB 
ID:	194367

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9