pote nikises teleutaia fora se agwna prwtathlimatos...thumasai?Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
.
θα υποδεχτούμε τον πελάτη μας με τις καλύτερες των προθέσεων για θερμή φιλοξενία.
![]()
pote nikises teleutaia fora se agwna prwtathlimatos...thumasai?Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
.
θα υποδεχτούμε τον πελάτη μας με τις καλύτερες των προθέσεων για θερμή φιλοξενία.
![]()
έλα και περίμενα να το ακούσω το ποιημα ρε παιδί μου σου λέω!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
pote nikises teleutaia fora se agwna prwtathlimatos...thumasai?
![]()
πάει λίγος καιρός είναι η αλήθεια.
αυτό απο μόνο σε παύει απο πελάτη μου???
εκείνο το ρημάδι το γκολ απο το άουτ του κοντού,περιέργως όμως δε το έχω ξεχάσει.
άμα αναφέρω τον σχετικά πρόσφατο αριθμό 4,θα μου πεις ότι αυτό δε μετράει?![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
metraei kai parametraei.....eite einia agwnas kupelou eite filiko eite otidipote...Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
έλα και περίμενα να το ακούσω το ποιημα ρε παιδί μου σου λέω!
πάει λίγος καιρός είναι η αλήθεια.
αυτό απο μόνο σε παύει απο πελάτη μου???
εκείνο το ρημάδι το γκολ απο το άουτ του κοντού,περιέργως όμως δε το έχω ξεχάσει.
άμα αναφέρω τον σχετικά πρόσφατο αριθμό 4,θα μου πεις ότι αυτό δε μετράει?![]()
auto den simainei oti ta vazoume se ena sakouli ola omws.
agwnas prwtathlimatos teleutaia niki....me rivaldo.....
πάλι καλα,κι εγω έτσι το βλέπω.όταν παίζω με βάζελο,δε μπα να'ναι και για το γ' τοπικό,ότι γράφει δεν ξεγράφει.
παραδεχτηκα ότι όντως πάει καιρός.
α μωρή βουλευτάρα τους έδωσες χαρά τα πρόπερσι :rotflmao:
ο παπάκιας θα σας βολέψει και θα το φυσάτε και δε θα κρυώνει.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
kai gia na min ksexniomaste....ena megalo bravo gia tin epistrofi samika kai tin megali niki
![]()
![]()
![]()
τα σχολια σου ειναι θλιβερα ρε μαν..Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
επειδή είσαι εριστικός κατ'επιλογή,μην αναρωτηθείς γιατί δέχεσαι ανάλογου ύφους απαντήσεις.
Αφού λοιπόν ξεπεράσουμε το γεγονός ότι είσαι πιο αργός και απο το ριπλέι της επανάληψης,στο να αντιλαμβάνεσαι τι παίζει γενικά (αναφέρομαι στο κράξιμο σου για το κράξιμο του θείου στον παπάκια),πολύ θα ήθελα να μάθω που στηρίζεται η κατηγορία γύφτος...
το ότι δεν μιλάει καλά τα Ελληνικά επειδή είναι ομογενής,δεν σου λέει τίποτα φυσικά εσένα.
βέβαια εσύ που τα μιλάς φαρσί,ίσως να μην έβλαπτε να μάθαινες λίγο ορθογραφία.Ξεκίνα ας πούμε μαθαίνοντας πως γράφεται σωστά η λέξη πιτσιρικάς και το πιάνεις κούτσα κούτσα απο κει κι έπειτα.
Επίσης,για πες μας ρε εξελιγμένη Δαρβινική μορφή,σε εκείνο το πανεπιστήμιο του Barkley που κάνουν ανθρωπολογικές έρευνες,μήπως είναι μέτοχος κι ο Τσαρλς???πάνε μάθε πρώτα πως λέγεται το ίδρυμα και έλα με τον κηδεμόνα σου απο Δευτέρα για επανεξέταση.
Άμα θες να το παίξεις εξυπνάκιας όταν στην ουσία είσαι τσιμέντο,καταλήγεις να γίνεσαι ρόμπα.
ενα ποστ στα πλαισια του χαβαλε-πειραγματος μεταξυ των "αιωνιων" εκανα και συ καθεσαι με λεξικο και wikipedia και αναλυεις την καθε προταση για να απαντησεις..
Κογκραντσουλέιτιονς (πρεπει να χει ορθρογραφικο, για τσεκαρε το)
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ρε Γιωργάκη για πες μας από πότε έχετε να μας ρίξετε εσείς 4 σε οποιοδήποτε ματς πρωταθληματος, κυπέλου, οτιδήποτε???????Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
metraei kai parametraei.....eite einia agwnas kupelou eite filiko eite otidipote...
auto den simainei oti ta vazoume se ena sakouli ola omws.
agwnas prwtathlimatos teleutaia niki....me rivaldo.....
έτσι για τα προεόρτια του ντέρμπι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βέβαια να πω τη μαύρη αλήθεια μου δε βλέπω να κερδίζουμε όπως είπε και ο φίλος νοσοκομείο θυμίζει ο Ολυμπιακός με τις μαλακίες του Σωκράτη φέτος αλλά ντέρμπι είναι όλα γίνονται
re mlk trava na diavaseis kana vivlio pou thes kai xioumorΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ρε Γιωργάκη για πες μας από πότε έχετε να μας ρίξετε εσείς 4 σε οποιοδήποτε ματς πρωταθληματος, κυπέλου, οτιδήποτε???????
έτσι για τα προεόρτια του ντέρμπι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βέβαια να πω τη μαύρη αλήθεια μου δε βλέπω να κερδίζουμε όπως είπε και ο φίλος νοσοκομείο θυμίζει ο Ολυμπιακός με τις μαλακίες του Σωκράτη φέτος αλλά ντέρμπι είναι όλα γίνονται
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γαυροι, καλυτερα να ασχολειστε με το σημερινο ματς, οπου παιζετε και το κατα ποσο θα συνεχεισετε στην Ευρωπη ...![]()
![]()
θελω να περασετε για να πεσει γελιο....
τωρα για την Κυριακη ενα 0-2 στο χαλαρο και ευχαριστω να λετο....λετε ηθελα να γραψω, sorry...![]()
αμφιβολος λεει ο λετοΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
γαυροι, καλυτερα να ασχολειστε με το σημερινο ματς, οπου παιζετε και το κατα ποσο θα συνεχεισετε στην Ευρωπη ...![]()
![]()
θελω να περασετε για να πεσει γελιο....
τωρα για την Κυριακη ενα 0-2 στο χαλαρο και ευχαριστω να λετο....λετε ηθελα να γραψω, sorry...![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
μαλακιες, ειναι κολπο για τους ινδιανους...θα παιξει και θα τους κανει και μνημοσυνοΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αμφιβολος λεει ο λετο
+2 του Σισε +1 απο κανα Κατσουρ/Καρα, για τεσσαρα τους βλεπω...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μαλακιες, ειναι κολπο για τους ινδιανους...θα παιξει και θα τους κανει και μνημοσυνο
+2 του Σισε +1 απο κανα Κατσουρ/Καρα, για τεσσαρα τους βλεπω...
![]()
Ας χαμηλωσουμε λιγο τον πηχη εχει φτιαξει κλιμα ο πρακτορας και πεθαμενοι να ειναι δε θα σε αφησουν να φυγεις ευκολα με το διπλο....... εμενα μια ισοπαλια με αξιοπρεπη εμφανιση δε με χαλαει
![]()
την πιεση την εχει το κοκκινο στρατοπεδο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Ας χαμηλωσουμε λιγο τον πηχη εχει φτιαξει κλιμα ο πρακτορας και πεθαμενοι να ειναι δε θα σε αφησουν να φυγεις ευκολα με το διπλο....... εμενα μια ισοπαλια με αξιοπρεπη εμφανιση δε με χαλαει
![]()
στρατοπεδο..που λεει ο λογος, το κοκκινο τσιρκο![]()
αμα τους περιμενουμε το Χ το παιρνουμε στο ρελαντι, και με ενα διπλο να υποβοσκει..
Το θεμα βεβαια ειναι ο Κατες να μην το φοβηθει και να πιεσει πολυ απο την αρχη καθως οι γαυροι ειναι πεθαμενοι..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ρε πια ισοπαλια με τα γυναια;Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
![]()
θα τους ριξουμε απο δυο και πανω και θα φυγουμε....
αυτα είναι...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w