Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 15/02/2016 στις 14:27.
Φίου φίου φι φι φίου
Κοντη καμπανα; και τανκακι για kfl
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
100€. Μήπως πάει να γίνει lifestyle το άτμισμα;
http://www.e-smokers.gr/shop/kayfun-...6_02_02_Kayfun
ο πιο πετυχημενος κατασκευαστης, η πιο πετυχημένη συνταγη ατμοποιητη και ολοκαινουργιος. βγαλε φπα και κοστος για pyrex ατσαλι κτλ και εχει μια χαρα τιμη. 60 κανει ο kfl+
Για δες τον νέο του Gus που κάνει 120 ευρώ με ppma τανκάκι. Άλλο ο svoemoesto άλλο ο Gus, Leo, GG, Atmomixani και λοιποί εγχωριοι πιασοκώληδες. Μια χαρά τιμή έχει ο v3 kayfun. Είναι κάτι που θα σου μείνει για πάντα όπως ο kfl+.
Και που να έβλεπες τιμές από κάτι Bf99 που έγραψαν ιστορία στη κοινότητα και άλλοι πολλοί ατμο/τες.
Εδώ ο ελληνικός ο next-gen έκανε 170 ευρώ και κάποιοι βγήκαν σε δημοπρασία και η μαλακία πάει σύννεφο.
Σνάιπερ θες Bell cup για τον subtank? Το έχω και κάθεται. 2.5 ml χωράει.
Aυτό ακριβώς λέω και δεν νομίζω ότι 1 απλούστατος ατμο με 2 ml τανκάκι όπου κι αν κατασκευάζεται (γιατί δεν υποτιμώ καθόλου το Ελληνικό craftsmanship τουλάχιστον στην ειδικότητα του μηχανουργού), μπορεί να στοιχίζει τόσο. Έτσι κι αλλιώς όλοι τους ίδιους τόρνους και CNC έχουν.
Με μια διαφορά. Ο v3 θα παίζει σωστά και εγγυημένα ενώ ο ντόπιος ίσως σκαλωσει κάπου και βγει μετά κάποιο Update. Ο κατασκευαστής του v3 είναι ο γνωστότερος στον κόσμο ενώ οι δικοί μας το παλεύουν με τιμές όμως του γνωστότερου. Αν είχαν λογικότερες τιμές θα είχαν και περισσότερες πωλήσεις. Όχι όμως, κυνηγάνε να φτιάξουν όνομα. Να γίνουν τρόπαια ξέρεις από αυτά που μένουν στο ράφι. Το κουτόχορτο, αλλού.
Τη σήμερον ημέρα & να θέλω να στηρίξω τους δικούς μας,
αισθάνομαι ότι οι ίδιοι δεν μου το επιτρέπουν.
(προσοχή, δεν τους κατηγορώ, προσωπική άποψη εκφράζω)
PFC
Ο παγκόσμιος τζίρος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι περί τα 2 δις $ αυτή τη στιγμή...
Ήδη, βλέποντας ότι χάνουν μερίδιο της αγοράς, και πιθανή πτώση των κερδων τους, μπαίνουν στο χώρο οι καπνοβιομηχανίες, οπότε μη σας κανει εντύπωση αν σε λιγο δούμε ατμο/υγρα/μοντς της Winston, Pillip Morris κλπ (το πως θα κινηθουν οι τιμές ή αν θα μπουν καποιοι κανονισμοί {πιθανό να καταργηθούν με νόμους οι επισκευάσιμοι κάποια στιγμή έτσι που το πάμε με τους πειραματισμούς} είναι άλλο θέμα)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.