Στο δημοτικό έπαιρνα συνέχεια άλφα ....... Στο γυμνάσιο heineken !!!!
Πως λέγεται η νιγηριανη τηλεφωνητρια?
Νενε Μακουτε
![]()
Επίσης στην μεταπολεμική Αθήνα, ο Πούτσος διατηρούσε κουτούκι - τεκέ στον Κεραμεικό, όπου όλα τα κουτσαβάκια την πόλης συγκεντρωνόντουσαν, ακούγανε ρεμπέτικα και πίνανε ναργιλέδες ξέχειλους απο χασίσι. Φυσικά οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν καθημερινό φαινόμενο και οι φιλήσυχοι άνθρωποι που ζούσαν περίξ του τεκέ του Πούτσου ειδοποιούσαν κάθε βράδυ την χωροφυλακή να τους μαζέψει... οπότε οι αξιωματικοί το τμήματος ακούγανε τηλέφωνο το βράδυ και λέγανε "Τι στον Πούτσο έγινε πάλι;" Ο Πούτσος ήταν εγκρατής και δεν έπινε, άλλωστε έπρεπε να είναι νηφάλιος ώστε να λειτουργεί το μαγαζί, όμως μια μέρα παρασύρθηκε από το βαρύμαγκα Παντελή και ήπιε δύο ναργιλέδες στην καθισιά του με αποτέλεσμα να γίνει τέρτελο και να μην μπορεί να ανάψει να γιομίσει και να πατήσει τους ναργιλέδες... χαρμάνιδες οι ρεμπέτες εκείνο το βράδυ, λέγεται ότι έγραψαν το γνωστό ζεϊμπέκικο "Βρε Παντελή μας ζάλισες τον Πούτσο"
- ...μάλιστα! Λοιπόν, για τις φοβίες σας αγαπητέ μου, θα σας δώσω κάποια φάρμακα
- Χάπια γιατρέ μου?
- Μπα....αμπούλες!
ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ??????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
![]()
Παλεύει ένας τύπος να γίνει ηθοποιός πολλά χρόνια.Κάποια στιγμή του προτείνει ένας σκηνοθέτης να αναλάβει ένα ρόλο σε μιά καινούρια παράσταση που θα είχε πρεμιέρα το ίδιο βράδυ.Κατενθουσιασμένος δέχεται αμέσως.Του λέει λοιπόν ο σκηνοθέτης:
-Λοιπόν με το που θα βγεις στη σκηνή θα πεις:”Πω πω μιά τουφεκιά”! Καλώς;
-Ναι ναι τέλεια! Σας ευχαριστώ πολύ! Αρχίζει λοιπόν να περπατάει προς το σπίτι του και αποφασίζει να προβάρει.
“Πω πω μιά τουφεκιά! Πω πω μιά τουφεκιά! ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ τουφεκιά! Πω πω μιά τουφεκιά! Πω πω ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ! ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ”! Τον κοιτάνε περίεργα όλοι οι περαστικοί αυτός το χαβά του:
“Πωπω μιά τουΦΕΚΙΑ! Πω πω μιά τουφεκιάααα”! Προσπαθώντας να βρεί το κατάλληλο ύφος και χροιά στη φωνή του μπαίνει σε μιά καφετέρια και κάθεται.
-Καλησπέρα,του λέει η σερβιτόρα.Τι θα πάρετε;
-ΠΩ ΠΩ μιά τουφεκιάαα,φέρε μου ένα φρέντο πω πω ΜΙΑ τουφεκιά,εσπρέσσο μέτριο.ΠΩΩΩΩ ΠΩ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ! Τρομαγμένη η σερβιτόρα φεύγει και γυρίζει μετα από λίγο και τον βλέπει να μονολογεί ακόμα:
”Πω πω ΜΙΑ τουφεκιά”! Πίνει ο τύπος τον καφέ του φεύγει να πάει σπίτι του.
-Γειά σου μωρό μου,τι νέα; Tου λέει η κοπελιά του.
-Καλά μωρό μου.ΠΩ ΠΩΩΩΩ,πήρα ένα ρόλο παίζω απόψε,μιά τουφεκιά! Τον κοιτάει αυτή περίεργα δεν λέει τίποτα.Μετά από 2 ώρες και ενώ ο τύπος μονολογούσε συνέχεια το ίδιο πράγμα λέει στην κοπέλα του:
-Πω πω μιά τουφεΚΙΑ! Όχι όχι.ΠΩ ΠΩ ναι καλύτερα έτσι.Φεύγω μωρό μου πάω στο θέατρο.Πω πω μιά τουφεκιά! Παίρνει ένα ταξί του λέει ο ταρίφας:
-Που να σε πάω φιλαράκι;-Στο θέατρο ΠΩ ΠΩ μιά τουφεκιάαα πω πω,μιά τουφεΚΙΑ,πω ΠΩ,μιά τουφεκιά! Σκέφτεται ο ταρίφας με τι μαλάκα έμπλεξε γκαζώνει και φτάνουν γρήγορα στο θέατρο.Κατεβαίνει ο τύπος πάει στα παρασκήνια χεσμένος απ’ το άγχος του.
-Άντε που είσαι,του λέει ο σκηνοθέτης.Άργησες,σε 3 λεπτά βγαίνεις! Τελείωνε!
-Ναι ναι,κάνει ο τύπος τρελαμένος και ψιθυρίζει:
-Πω πω μιά τουφεκιά! Κάποια στιγμή νοιώθει ένα χέρι να τον σπρώχνει στη σκηνή και ταυτόχρονα ακούγεται ένα εκκωφαντικό ”ΜΠΑΜ”.Και λέει χεσμένος:
-Τι ήταν αυτό ρε μαλάκες;
![]()
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
[FONT=Verdana]Το πρώτο τάμπλετ της ιστορίας ήταν χαλαρά το Καρέλια κασετίνα. [/FONT]
[FONT=Verdana]Έγραφες από διευθύνσεις και τηλέφωνα έως και σχεδιάγραμμα οικοδομής![/FONT]