αν θελεις σου δανειζω να κανεις δουλεια
μαρουσι.....
Πάνο 50 Ευρω έχουν τα φθηνά. Δε νομίζω να μπορείς να βρεις φθηνότερο.
καλημερα παιδια και συγχαρητηρια για το θρεντ εχει μεσα τοσα πολλα που ακομη προσπαθω να το διαβασω ολο
Ψαχνω κανενα καλο σετ γερμανοπολυγωνα ειναι απο τα τελευταια εργαλεια που μου λυπουν μαζι με κανενα καλο συμπιεσομετρο το οποιο να μην κοστιζει παραπανω απο οσο κανει να κανω ανακατασκευη το μοτερ
τι μου προτινετε ? βρηκα σε ενα τοπικο μαγαζι ενα σετ acesa στα 90 ευρω περιπου με νουμερα απο 6 μεχρι 22 ειναι καλα? θα ηταν καλυτερα να κοιταξω σε παρομοια τιμη κανενα σετ gedore με λιγοτερα τεμαχια πχ?
επισης ψαχνω φιλερ (μετρικα) τα οποια στο ευρος 0.10-0.20 του χιλιοστου να μην πηγαινουν ανα 0,05 (5-10-15 και παει λεγοντας) αλλα να ειναι λιγο πιο ακριβειας υπαρχει κτ τετοιο?
Daaaaaaaz! που είσαι μαρή σουπιά;;;; σου έχουμε πελάτη....
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
επισης τωρα ειδα οτι παιζουυν και αυτα εδω https://www.facom-vrattis.gr/index.p...product_id=362 τι φαση και τοσο φτηνα?
Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αν το παρατράβαμε. Το παρακάτω 19αρι σε 3/8" έσπασε αφού βέβαια παραβιάστηκε με μικρή προέκταση και 100 κγ που ζυγίζει ο φίλος μου ο Βάιος.
Συνέβη όταν προσπαθήσαμε να λύσουμε τα μπουλόνια απο τον τροχό του Volvo όπου οι κάγκουρες στο συνεργείο τις εσφιξαν με αερόκλειδο.
Αν ήταν σε 1/2" ίσως και να μην 'εσπαγε. Βεβαια διαλυσαμε και ενα σωρ'ο κινέζικα μεχρι και τη μανέλα του Volvo και τελικά η δουλειά έγινε με 1/2" καρυδάκι κρούσης και 450 μμ προέκταση απο Halfords.
![]()
![]()