Σελίδα 127 από 183 ΠρώτοΠρώτο ... 2777117122123124125126127128129130131132137177 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.891 έως 1.905 από 2733

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...ΙΙ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι λίγο βιαστικό αυτό το πλάνο ? Πόσο είχε κρατήσει το overlap 3-4 με τους developers να βγάζουν και για τις δύο πλατφόρμες ?
    Ειλικρινά δεν θυμάμαι μέχρι πότε έβγαιναν παιχνίδια και για τις 2, αλλά αυτό είναι και θέμα του εκάστοτε δημιουργού, πχ η ΕΑ τα sport games τα έβγαζε για αρκετά χρόνια ενώ άλλες εταιρίες είχαν σταματήσει.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Για φτηνοδουλειά το PS3 είναι μια χαρά,μέχρι το 2020 είχε και νέους τίτλους.To slim πιο ανθεκτικό . ( https://www.metacritic.com/browse/ga...l/ps3/filtered )
    Αν τα παιδιά θέλουν τα τελευταία games you must $$
    Και τα Χβοx είναι καλά μηχανήματα .
    when life gets complicated... i ride.

Μέλος
    Xbox Series S me 250 euro (new) και μια συνδρομή Gamepass και καθάρισες με τα ελάχιστα χρήματα και κάτι πολύ ποιοτικό τελευταίας γενιάς.

Το PS4 έχει ακόμη χρόνια εμπρός του και μια ατελείωτη λίστα παιχνιδιών (κάτοχος και εγώ από το 2014) αλλά το 2022 θα πήγαινα μόνο στην παραπάνω λύση.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    Ειλικρινά δεν θυμάμαι μέχρι πότε έβγαιναν παιχνίδια και για τις 2, αλλά αυτό είναι και θέμα του εκάστοτε δημιουργού, πχ η ΕΑ τα sport games τα έβγαζε για αρκετά χρόνια ενώ άλλες εταιρίες είχαν σταματήσει.

Έβγαιναν μέχρι να αποκτήσουν την οικονομική δύναμη οι πλατφόρμες να χρηματοδοτούν, "αγοράσουν" τους δημιουργούς.
    Από την στιγμή που οι δημιουργοί εξαρτώνται από την πλατφόρμα θεωρείται προδοσία συμφερόντων να δώσουν συμβατή
    έκδοση σε αντίπαλη πλατφόρμα.

Ξεκάθαρα η δημιουργία πλέον αποτελεί εφόδιο του κατασκευαστή πλατφόρμας.

Θυμηθείτε πόσο ψέμα και παραπληροφόρηση είχαμε για τα apple machintosh πριν αναγκαστούν να συμπεριλάβουν
    τους drivers για τους Intel επεξεργαστές το 2003?
    Τα είχαμε ανάγκη σαν εργαλεία για την εργασία μας λόγο του ότι χρηματοδοτούσαν (ή αναλάμβαναν την δημιουργία λογισμικού για εταιρείες hardware)
    και δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά.

Efi αντί BIOS και κουραφέξαλα. Μόλις διακρίναμε την παραμικρή συμβατότητα τι συνέβει; Άμεσα δημιουργήσαμε hachintosh και πλέον το να έχεις
    ένα δυνατό σταθμό εργασίας δεν είναι θέμα μονοπωλίου.

Γιατι νομίζετε οι βασικές επαγγελματικές εφαρμογές δεν υπάρχουν για linux? έχουν πρόβλημα οι developers που αφιέρωσαν χρόνια από την ζωή τους
    για την δημιουργία του;

Τέλος πάντων, να σας μεταφέρω και μια ανακάλυψη που έκανα να ευθυμήσουμε γιατί είναι απίστευτα απίστευτο© το ότι δεν γνώριζα
    ενώ φαντάζομαι οι περισσότεροι το γνωρίζετε και το έχετε σαν δεδομένο.

Σε συζήτηση που είχαμε αναφερόμενοι σε αριστερόχειρες και δεξιόχειρες, έτυχε να είμαστε μοιρασμένοι στην παρέα, μου ήρθε να κάνω μια αναζήτηση
    "πληκτρολόγιο για αριστερόχειρες"...
    Πολύ φυσικά υπάρχει και μάλιστα διατίθεται όχι μόνο σε απλές συσκευές με ημερομηνία λήξης αλλά και σε μηχανικά πληκτρολόγια.

Καταλαβαίνω πως δεν ακούγεται ιδιαίτερα σπάνιο σε όσους το έχετε υπόψιν, φανταστείτε όμως πόση εντύπωση μου έκανε μετά από 30 χρόνια
    ζωής με πληκτρολόγια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	61R-2mmoBQL.jpg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	46,4 KB 
ID:	440084

Όνομα:	screen-16.jpeg 
Προβολές:	209 
Μέγεθος:	46,7 KB 
ID:	440085

Παλαιό μέλος
    Υπάρχουν πάρα πολλοί ανεξάρτητοι δημιουργοί. Αυτό που λες αφορά τους αποκλειστικός τίτλους. Εν πάση περιπτώσει, τζάμπα μιλάμε, αν δεν απαντήσει ο Σπύρος τις σχετικές ερωτήσεις δεν έχουν νόημα οι προτάσεις μας.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    παίδες ευχαριστώ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις.

1. Πόσο ετών είναι;

2. Τί ποσό μπορείς να διαθέσεις;

3. Τί έχεις από τηλεόραση κλπ;

Αυτή την στιγμή το τελευταίο είναι το 5. Το προηγούμενο είναι το 4 Pro και πριν από αυτό το 4. Δεν έχουν κάποια τεράστια διαφορά μεταξύ τους.

Θεωρώ ότι το 4 έχει ένα χρόνο ζωής ακόμα, κυρίως λόγω του ότι δεν υπάρχει εύκολα διαθέσιμο το 5, όποτε και αρκετοί νέοι τίτλοι βγαίνουν και στα δύο και υπάρχει ακόμα online υποστήριξη για το 4.

Το 2023 αναμένεται να αποκατασταθεί η τροφοδοσία με κονσόλες όποτε και θεωρώ ότι θα είναι η τελευταία χρονιά του 4, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Τι ηλικίας είναι τα παιδιά;
    Παίζει τον ρόλο του στην επιλογή κονσόλας.
    Οι πιο μικρές ηλικίες αρέσκονται σε παιχνίδια τύπου Mario kart , Zelda κλπ που σημαίνει ότι κοιτάς για Nintendo switch.
    Η κονσόλα της Sony έχει άλλες αποκλειστικότητες σε τίτλους.
    Grand theft auto, uncharted, grand Turismo κλπ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Για φτηνοδουλειά το PS3 είναι μια χαρά,μέχρι το 2020 είχε και νέους τίτλους.To slim πιο ανθεκτικό . ( https://www.metacritic.com/browse/ga...l/ps3/filtered )
    Αν τα παιδιά θέλουν τα τελευταία games you must $$
    Και τα Χβοx είναι καλά μηχανήματα .
    με αυτά που διαβάζω αν το έπαιρνα για εμένα θα ήταν xbox. Δεδομένου οτι τα παιδιά (ηλικίας 12 και 9) μου το ζήτησαν γιατι και οι φίλοι τους στο σχολείο έχουν PS τότε με περιορίζει στις επιλογές. Γιατί αν ξέρεις απο παιδιά το σημαντικότερο είναι το "ανήκειν".
    Η αλήθεια ήταν οτι έλπιζα να μου δώσετε μια απάντηση του στυλ ¨το PS5 είναι το τρέχον αλλά βρίσκεις και το 4 μέ 150$
    Απο ένα γρήγορο search είδα οτι τo 4 παίζει στα €250+ :/
    δεν έχω ρωτήσει ακόμα τα παιδιά αλλά με βάση τις απαντήσεις αλλά και τις τιμές της αγοράς ελπίζω να μου πουν οτι οι φίλοι τους έχουν το PS3

επόμενη ερωτηση για μεταχειρισμένες κονσόλες που να κοιτάξω; fb market place;

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Ο ανιψιός μου πάντως (5η δημοτικού) έχει το ps4 και πρήζει εδώ και μέρες την μάνα του με ''τι καλά θα ήταν ο αγιοβασίλης να μου φέρει το 5 ,ε καταπληκτική μου μανούλα;'' στυλ οπότε καλή τύχη
    Θυμάμαι πριν 3; χρόνια νομίζω,τέτοιες μέρες είχε προσφορά PS4 με 200ε.Η γυναίκα μου να λέει έξω από την βιτρίνα μπαίνω μέσα να στο πάρω δώρο και εγώ ο βλαμμένος να λέω όχι,εγώ δεν παίζω σε κονσόλα,τζάμπα θα το πάρεις
    when life gets complicated... i ride.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Δες στο avclub στις αγγελίες.
    Παίζουν κάποια κομμάτια
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Spyro, τσεκάρισε και αγγελίες στο vendora.gr
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παλαιό μέλος
    Αν θέλεις την γνώμη μου μην πάρεις μεταχειρισμένο. Ψάξε καινούργιο 4, διαφορετικά υπομονή για 5.

Αν θες να σου αναλύσω το γιατί να μην πάρεις μεταχειρισμένη κονσόλα πες μου.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ...

Αν θες να σου αναλύσω το γιατί να μην πάρεις μεταχειρισμένη κονσόλα πες μου.

Παλαιό μέλος
    1. Συνθήκες λειτουργίας: μια κονσόλα που δουλεύει σε περιβάλλον σκόνης, απαιτεί καθάρισμα του συστήματος ψύξης, πράγμα που πολλοί δεν κάνουν. Αυτά έχει σαν συνέπεια υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

2. Μοχλοί: τους πετάνε, τους χτυπάνε, τους κλωτσανε και μετά τους πουλάνε μαζί με την κονσόλα σε άριστη κατάσταση. Ένα χειριστήριο του 4 κάνει 60€.

3. Εγγύηση: αν και οι κονσόλες της Sony είναι αξιόπιστες, έχω δει πολλές φορές βλάβη, άλλες φορές φτηνή, άλλες αρκετά ακριβή.

Δεν αξίζει για την διαφορά τιμής νέας και μεταχειρισμένης να μην έχεις καινούργιο μοχλό και εγγύηση.

Αν παρόλα αυτά αποφασίσεις να πάρεις μεταχειρισμένη, βεβαιώσου ότι θα είναι από σπίτι που δεν καπνίζουν, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο άσχημη μυρωδιά αναδύει από τα ανεμιστηράκια. Το λέω γιατί την θες κυρίως για τα παιδιά.
    Αυτά από εμένα. Καλές αγορές!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μάθε στα παιδιά σου να παίζουν σοβαρά παιχνίδια, δηλαδή σε πισί, και πες τους ότι οι κονσολάδες είναι casuals και δε θα γίνουν gamers ποτέ.
    Life begins at 45°.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μάθε στα παιδιά σου να παίζουν σοβαρά παιχνίδια, δηλαδή σε πισί, και πες τους ότι οι κονσολάδες είναι casuals και δε θα γίνουν gamers ποτέ.
    Μην του λες τέτοια γιατί βλέπω τα παιδιά του να παίζουν τίποτα lol/csgo/valorant/r6/pubg/fortnite και να μάθουν από μικρά να κατεβάζουν από την ανάποδη τα ευαγγέλια.
    The Dirty Harry

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μεγάλες αλήθειες

Όνομα:	PCMasterRace.jpg 
Προβολές:	224 
Μέγεθος:	45,1 KB 
ID:	440138

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
    από blackbusa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2314
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2018, 15:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2017, 09:58
  3. Μια βοήθεια από androidάδες....