Σελίδα 127 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 2777117122123124125126127128129130131132137177 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.891 έως 1.905 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Oρίστε.

http://www.topspeed.com/motorcycles/...er-ar3113.html

Δες εκεί που λέει out of the box dragster bike, την αγοράζεις μαζί με το μαραφετάκι πίσω.
    Λίγο πιο κάτω γράφει ότι ένας κύριος ονόματι Hines (μήπως είναι το τυπάς που φτιάχνει τις εξατμίσεις?) έθεσε το ρεκόρ στο 400, για μηχανές παραγωγής γράφοντας...για πείτε μου ρε παιδιά...δεν φοράω τα γυαλιά μου... τι γράφει εκεί... 6.991 δευτερόλεπτα? Για κοιτάξτε να μου πείτε γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Stock Bike Challenge δεν σημαίνει μαμήσιες μηχανές?

Ε Γρηγόρη? Τι αριθμό γράφει εκεί? Σάκη? Cartman?

Αυτή είναι η screaming eagle έκδοση...μου στοιχίζει..γύρω στα 2 χιλιάρικα να την κάνω έτσι?
    Όσο και ένας κομπρέσορας για να φτάσω τα 240 άλογα.

Η δικιά μου η μηχανή θέλει τρία δευτερόλεπτα για τα 100...θέλει 8 δευτερόλεπτα για τα 200...θέλει 10+ δευτερόλεπτα για το τετρακοσάρι...

Ρε σεις? Τι λέει εδώ? Suzuki Hayabusha Turbo 8.4 δευτερόλεπτα? Ρε παιδιά? Πλάκα μας κάνουνε?
    http://www.dragtimes.com/Suzuki--Hay...ag-Racing.html
    Τί μηχανές παραγωγής ρε? Διάβασε από το site Που έδωσες:
    "The VRXSE Screamin’ Eagle® Destroyer™ is H-D’s first out-of-the-box, drag racing motorcycle. Based on the VRSC™ family and tuned by Custom Vehicle Operations , this bike can do a quarter mile run in under 10 seconds.

A limited quantity of VRXSE Screamin’ Eagle® Destroyer™ models will be produced. Contact your local Harley-Davidson dealer for a chance to be one of the first to own this limited quantity machine."

και παρακάτω:

VRXSE Screamin’ Eagle V-Rod Destroyer features

* 1300cc (79 cid) Big Bore Revolution Racing Powertrain
    * 105 mm bore x 75 mm stroke
    * Stroker crankshaft
    * Modified engine cases
    * High-strength ductile iron cylinder sleeves
    * Forged high-compression pistons
    * High-flow racing cylinder heads and racing valve train
    * Deep oil pan
    * High lift/duration cams
    * 58 mm throttle bodies with velocity stacks
    * Racing transmission with MTC multi-stage lock up clutch and electric-over-air

...

* Race-programmed ECM
    * Screamin’ Eagle Race Tuner

Nikker άντε γειά ρε μαν! Να δούμε και πόσο κοστίζει! Για πές τιμή! Μήπως κοστίσει όσο 3 buses???

Chris

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Α και κάτι άλλο! Νόμιζα ότι εσείς οι αντί-Japan δεν κοιτάτε τόσο επιδόσεις αλλά ποιότητα κατασκευής, περιφεριακά, σχέδιο κ.τ.λ κ.τ.λ. Μάλλον αυτό δεν ισχύει, αφού μόλις μια εταιρία που γουστάρετε βγάλει κάτι δυνατό (άσχετα αν κοστίζει μια περιουσία, δεν στρίβει κ.τ.λ) μας το κοπανάτε εδώ μέσα!!

Νόμιζα σας χαλούσαν τα υπερκυβισμένα Japan και μάλιστα σχολιάζετε τους κοντράκιδες ότι τα στήνουν με μηχανές των 150 αλόγων και των 12000 ευρώ! Εσύ ο ίδιος κατηγορείς του ιδιοκτήτες busa ότι τα στήνουν με 16χρονα στα φανάρια, και τώρα τους προκαλείς!!

Για εξήγησε ρε μαν (αν θέλεις φυσικά) τί παίζει τελικά! Έχω λάθος?
    Φιλικά τα λέω έτσι, απλά ήταν απορία μου!

Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Α και κάτι άλλο! Νόμιζα ότι εσείς οι αντί-Japan δεν κοιτάτε τόσο επιδόσεις αλλά ποιότητα κατασκευής, περιφεριακά, σχέδιο κ.τ.λ κ.τ.λ. Μάλλον αυτό δεν ισχύει, αφού μόλις μια εταιρία που γουστάρετε βγάλει κάτι δυνατό (άσχετα αν κοστίζει μια περιουσία, δεν στρίβει κ.τ.λ) μας το κοπανάτε εδώ μέσα!!

Νόμιζα σας χαλούσαν τα υπερκυβισμένα Japan και μάλιστα σχολιάζετε τους κοντράκιδες ότι τα στήνουν με μηχανές των 150 αλόγων και των 12000 ευρώ! Εσύ ο ίδιος κατηγορείς του ιδιοκτήτες busa ότι τα στήνουν με 16χρονα στα φανάρια, και τώρα τους προκαλείς!!

Για εξήγησε ρε μαν (αν θέλεις φυσικά) τί παίζει τελικά! Έχω λάθος?
    Φιλικά τα λέω έτσι, απλά ήταν απορία μου!

δε φταινε αυτοι ρε μη τους παρεξηγεις... οι μαλακες οι ευρωπαιοι και αμερικανοι φταινε

ι θα βγαλουν κατι να πηγαινει ευθεια να μι στριβει καθολου μα καθολου.. ι δε θα πηγαινει βημα αλλα θα στριβει :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    δε φταινε αυτοι ρε μη τους παρεξηγεις... οι μαλακες οι ευρωπαιοι και αμερικανοι φταινε

ι θα βγαλουν κατι να πηγαινει ευθεια να μι στριβει καθολου μα καθολου.. ι δε θα πηγαινει βημα αλλα θα στριβει :rotflmao:
    Υπάρχει και η περίπτωση να μην πηγαίνει βήμα και να μην στρίβει καθόλου.
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Oρίστε.

http://www.topspeed.com/motorcycles/...er-ar3113.html

Δες εκεί που λέει out of the box dragster bike, την αγοράζεις μαζί με το μαραφετάκι πίσω.
    Λίγο πιο κάτω γράφει ότι ένας κύριος ονόματι Hines (μήπως είναι το τυπάς που φτιάχνει τις εξατμίσεις?) έθεσε το ρεκόρ στο 400, για μηχανές παραγωγής γράφοντας...για πείτε μου ρε παιδιά...δεν φοράω τα γυαλιά μου... τι γράφει εκεί... 6.991 δευτερόλεπτα? Για κοιτάξτε να μου πείτε γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Stock Bike Challenge δεν σημαίνει μαμήσιες μηχανές?

Ε Γρηγόρη? Τι αριθμό γράφει εκεί? Σάκη? Cartman?

Αυτή είναι η screaming eagle έκδοση...μου στοιχίζει..γύρω στα 2 χιλιάρικα να την κάνω έτσι?
    Όσο και ένας κομπρέσορας για να φτάσω τα 240 άλογα.

Η δικιά μου η μηχανή θέλει τρία δευτερόλεπτα για τα 100...θέλει 8 δευτερόλεπτα για τα 200...θέλει 10+ δευτερόλεπτα για το τετρακοσάρι...

Ρε σεις? Τι λέει εδώ? Suzuki Hayabusha Turbo 8.4 δευτερόλεπτα? Ρε παιδιά? Πλάκα μας κάνουνε?
    http://www.dragtimes.com/Suzuki--Hay...ag-Racing.html

αυτο που επισυναψες με αυτα που λες δεν εχουν ουδεμια σχεση...φιλε μου sorry
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Μαμά μηχανή όπως την παίρνεις απο αντιπροσωπεία. Την πουλάνε μαζί με το μαραφετάκι απο πίσω για τις σούζες.

230 με τους κόφτες στις 9000 χιλιάδες και 300 κιλά...γυμνή.

Για κοίτα κάτι ενδιαφέρον πάντως.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	v rod dyan.jpg 
Προβολές:	77 
Μέγεθος:	59,1 KB 
ID:	108327
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

κυριοι εκατοχηρωθει τι gsxr ,r1, desmosedicci, m1,gsvr motog και μαλακιες.....

Ιδου το φως το αληθινον.....η καλυτερη, ταχυτερη, και φθηνοτερη υπερμοτο ever:a44:
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Ρε 'συ Nikker κόψε τα ληγμένα ή τουλάχιστον βγάζε τους τη ζελατίνα !!!!!!!!!!
    Ότι παπαριά γουστάρεις καταλαβαίνεις ...........
    Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με κολλημένους και σε αυτούς ανήκεις !!!!!!!!!

ΚΑΙ ΞΑΝΑ .............
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΙΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΡΑΚΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!

Α και που 'σαι εγώ είχα και 5-6 ευρωπαΙκά ......... ΕΣΥ ;;;;;;

Βεβαίως η αλήθεια να λέγεται...η μηχανή αυτή δεν είναι για πολλούς. Είναι για λίγους.

Πολλοί απο εσάς με το που θα σκαρφαλώσουνε σε μία τέτοια, στην πρώτη στροφή θα φύγουνε ευθεία. Δεν θέλω να το παίξω μάγκας...αλλά πρέπει να είσαι για να την οδηγάς. Και δεν μιλάω για Harley, μιλάω για Choperιές γενικότερα. Μηχανές που προορίζονται μόνο για τον οδηγό τους.

Πήρα μία Harley 140 άλογα στις 5.000 στροφές...χέρια πάνω πόδια μπροστά...η μηχανή σήκωνε χειρότερες σούζες απο SXV...και ο τύπος πήγαινε με 150km/h στα χιόνια της Αυστρίας γιατί ξύπνησε 2 ώρες αργότερα..να προλάβει εμάς και το κρουαζιερόπλοιο.

Αλλά ας μην μιλάμε για Αμερικάνικα καλύτερα...εδώ είναι Japan VS Euro!!!
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

wow...είχες 5-6 Ευρωπαϊκά...έχεις δίκιο.

Πάω να το πουλήσω.

Τι μηχανή έχεις τώρα? Να ξέρω τι να πάρω δηλαδή...

Γιατί όπως είδες, εγώ δεν πάω να βγάλω το δικό μου καλύτερο...το δικό μου είναι άλλη φάση και όταν μιλάω για αυτό απλά το υπερασπίζομαι. Το θέμα είναι Japan VS Euro και μιλάω τελείως έξω απο τον χώρο μάλιστα αρκετά αντικειμενικά θα έλεγα απο την στιγμή που πέρα απο το spamming και την πλάκα έχω μιλήσει απλά και ωραία με στοιχεία.
    Πχ...τιμές. 15 φορές τις έχω ποστάρει και τις αγνοήσατε. Κατα τα άλλα εγώ είμαι ο κολλημένος.
    Τεχνολογογία.Επιμένετε!!! Και πάμε πάλι απο την αρχή.

ΑΒΣ, ΕΣΠ, Αερόσακος, τετρακίνηση, ψεκασμός, τουρμπίνα, xenon, κινούμενα φώτα, υδροπνευματική ανάρτηση, πρώτος κινητήρας, πρώτος V2, πρώτος I4, πρώτο αυτοκίνητο και πρώτη μηχανή, πρώτη υδρόψυξη, πρώτο ταμπούρο, δισκόφρενο, αυτόματο κιβώτιο (γενικότερα) και άλλα πολλά που σίγουρα αφήνω απέξω...ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ!!!

Είστε ρατσιστές που πιστέυετε ότι οι Γιάπωνες είναι τεχνολογικά προηγμένοι γιατί τους θεωρείτε gadgeτάκιδες που βγάλανε το Tamacochi. Τι βγάλανε? Έναν V Tec με 160 άλογα στα 1600 κυβικά στις 15 χιλιάδες στροφές.Tην πατέντα Desmo την έχεις ακούσει?

Η μηχανή πωλείται ακριβώς όπως την βλέπεις στην αντιπροσωπεία.
    Screaming Eagle είναι κάτι σαν να λέμε...Suzuki και Yoshimura, Mercedes και AMG,bmw και ΑC Schnitzer...ξεκινάει απο 15 χιλιάρικα μεταχειρισμένο, 19 καινούριο μέχρι 37 φτάνει ανάλογα με την έκδοση.

Με 17 χιλιάρικα μπορείς να έχεις 250 άλογα στον τροχό...και όχι στις 25.000 στροφές.
    Δεν προκάλεσα κανέναν.

Βεβαίως η αλήθεια να λέγεται...η μηχανή αυτή δεν είναι για πολλούς. Είναι για λίγους.

Πολλοί απο εσάς με το που θα σκαρφαλώσουνε σε μία τέτοια, στην πρώτη στροφή θα φύγουνε ευθεία. Δεν θέλω να το παίξω μάγκας...αλλά πρέπει να είσαι για να την οδηγάς. Και δεν μιλάω για Harley, μιλάω για Choperιές γενικότερα. Μηχανές που προορίζονται μόνο για τον οδηγό τους.

Πήρα μία Harley 140 άλογα στις 5.000 στροφές...χέρια πάνω πόδια μπροστά...η μηχανή σήκωνε χειρότερες σούζες απο SXV...και ο τύπος πήγαινε με 150km/h στα χιόνια της Αυστρίας γιατί ξύπνησε 2 ώρες αργότερα..να προλάβει εμάς και το κρουαζιερόπλοιο.

Αλλά ας μην μιλάμε για Αμερικάνικα καλύτερα...εδώ είναι Japan VS Euro!!!

τετοιος μαγκας δεν υπηρξα ποτε...και ουτε προκειτε
    σε κατι κολοπιστες (ντονιγκτον,ιμολα ,μουτζελο,μοντζα....)ειχα οδηγησει κατι σουπερμπαικ...
    αλλα ειναι γεγονος ποτε δεν ειχα την ευκαιρια να κανω κατι τοσο τρομακτικο.....
    ασε πυ θα φοβομουνα κιολας.....ντρεπομαι τοσο πολλυ σορρυ
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Κάποιος έχει απλά καταντήσει ΓΡΑΦΙΚΟΣ εδώ μέσα ............ επιστημονική φαντασία και σουρεαλισμός !!!!!!!!

Η μηχανή πωλείται ακριβώς όπως την βλέπεις στην αντιπροσωπεία.
    Screaming Eagle είναι κάτι σαν να λέμε...Suzuki και Yoshimura, Mercedes και AMG,bmw και ΑC Schnitzer...ξεκινάει απο 15 χιλιάρικα μεταχειρισμένο, 19 καινούριο μέχρι 37 φτάνει ανάλογα με την έκδοση.

Με 17 χιλιάρικα μπορείς να έχεις 250 άλογα στον τροχό...και όχι στις 25.000 στροφές.
    Δεν προκάλεσα κανέναν.

τι λες ρε νικκερ 17.000 ευρω 250 αλογα? που ρε... εδω τα απλα χαρλευ τα πουλανε πανακριβα αυτο πως ειναι τοσο φτηνο ?

Α και ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ γνωρίζει καλά αγγλικά γιατί δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη LIMITED !!!!
    Και για να τελειώνουμε πάρε ρε 'συ το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που μας δείχνεις, ΝΑΙ ΑΥΤΟ το SCREAMING CHICKEN το είπαμε ; και κυκλοφόρα το με το ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΟ παπάρι που ΚΩΛΟΣΕΡΝΕΙ, μόνο πρόσεχε μην στο πατήσει κανένας ταρίφας στο Κολωνάκι

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε