Σελίδα 127 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 2777117122123124125126127128129130131132137177227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.891 έως 1.905 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αντε να πω 2 λογια και εγω

παρ ολα αυτα εχω την αισθηση οταν ειδα τις καλυτερες φασεις αργα το βραδυ στη νετ οτι ο ολυμπιακος ειχε περισσοτερες φασεις και σαφως πιο κλασσικες και ομολογω οτι εμεινα εκπληκτος !!!

πιστευω οτι το καλυτερο απο την χθεσινη μεταδοση ηταν........

........η διαφημιση για το νεο προγραμμα κινητης τηλεφωνιας του γαυρου!!!

με καθε γκολ του θρυλου λεει κερδιζεις και απο 1€ δωρεαν χρονο ομιλιας

το χαμενοι θεε μου....

αυτο που δεν σας εχουν πει ειναι οτι για καθε γκολ που τρωει ο γαυρος αυξανεται κατα 1€ το παγιο!!!

αντε και ΔΕΗ - θρυλος, ΕΥΔΑΠ - Porto Leone, ΟΤΕ - Ολυμπιακος

και μετα λετε για την μπυρα13 ....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Γελα---Γελα......

Χ το "ντερμπυ" ( οπως και να ηλθε αυτο το Χ....)

Εσεις ησαστε ευτυχισμενοι με την αποδοση σας και εμεις κλαιμε με τα χαλια μας.......

Οταν θα καταλαβετε τι σημαινει αυτο , δεν θα εχετε επιστροφη.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Γελα---Γελα......

Χ το "ντερμπυ" ( οπως και να ηλθε αυτο το Χ....)

Εσεις ησαστε ευτυχισμενοι με την αποδοση σας και εμεις κλαιμε με τα χαλια μας.......

Οταν θα καταλαβετε τι σημαινει αυτο , δεν θα εχετε επιστροφη.....

Ειδες κανεναν να λεει οτι ο Παναθηναϊκος εγινε ομαδαρα μεσα σε μια νυκτα;;;

παιξαμε πολυ καλυτερα απο εσας, πιο ψυχραιμα και πιο δυναμικα, αλλα αδυναμιες υπαρχουν σε αμυνα και επιθεση και τις ξερουμε ολοι!

αυτο σημαινει φυσικα οτι και εσεις δεν γινατε μεσα σε μια νυχτα ομαδα για τα μπαζα...μπορει χθες να δειχνατε ετσι, αλλα δεν ειστε.

απλα φανηκε αυτο που λεμε ολοι και γνωριζετε και εσεις...

εχετε καλο συνολο αλλα ειστε σαν το Jenga...αν βγαλεις ενα δυο τουβλακια καταρεει!

μην χρησιμοποιεις ενα ντερμπυ για εξαγωγη αγωνιστικων συμπερασματων...

στα ντερμπυ κρινονται αλλα πραγματα και εκει ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το συνολο του Παναθηναϊκου και κυριως με τον Πεσεϊρο...

δεν φανηκε μεσα στο γηπεδο δηλαδη αυτο; εσυ τι ειδες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ετσι ειναι πιο σωστο ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	protathlitis.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	26,2 KB 
ID:	116888

μην χρησιμοποιεις ενα ντερμπυ για εξαγωγη αγωνιστικων συμπερασματων...

στα ντερμπυ κρινονται αλλα πραγματα και εκει ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το συνολο του Παναθηναϊκου και κυριως με τον Πεσεϊρο...

δεν φανηκε μεσα στο γηπεδο δηλαδη αυτο; εσυ τι ειδες;
    Φυσικα και δεν χρησιμοποιω ενα ντερμπυ για εξαγωγη συμπερασματων αλλα.......

Αλλα η διαφορα μας ειναι.......

Η λυπη μου για το αν η ομαδα μου παρουσιασει αυτην την εικονα και την Τεταρτη ... Να αντισταθμιζετε με την χαρα μου οτι ο Παναθηναικος σαν συνολο δεν μπορει να δωσει κατι περισσοτερο.......

Με

Την ψευδαισθηση σου για το οτι εισαι ευχαριστημενος με την ομαδα σου ( εγω θα ελεγα οτι θα επρεπε να νιωθεις το αντιθετο) καθως στα αλλα πραγματα που ισχυριζεσε οτι εισαι χαρουμενος την ευθυνη την εχει ο ιδιος Ολυμπιακος και κανενας αλλος......

Ειμαι πραγματικα περιεργος εαν την Τεταρτη, παρουσιασουν την ιδια ακριβως εικονα οι δυο ομαδες , με το ιδιο αποτελεσμα ( Χ ) αν θα εισαστε το ιδιο χαρουμενοι ακομα , με την εικονα της ομαδας σας.....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Διαιτησία και ιστορίες για αγρίους...

Το θέμα είναι οτι ο ΠΑΟ κατέβηκε και απλά δεν "γονιμοποιήσε" τον ΟΣΦΠ , όπως ήθελε και ο πρόεδρος τους , παρόλο που ο ΟΣΦΠ ήταν "διαθέσιμος".

Η διαιτησία , στα κανονικά για την Ελλάδα επίπεδα (δηλαδή τρείς λαλούν και δύο χορεύουν) και ο μόνος κερδισμένος απο την υπόθεση είμαστε εμείς που πάλι είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και απομένει στην ομάδα μας και στον Φερέρ να αποδειξουν τα λεγόμενα τους.

Περαστικά στους δύο σας λοιπόν ... και να δούμε τι θα κάνουμε εμείς με Ατρόμητο (νομίζω) την επόμενη αγωνιστική.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Την διαλυσατε την Βεροια παλικαρι μου...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εισαστε και πρωτοι τωρα........

Αλλα μιας και μου αρπαξες τα πρωτοσελιδα απο τις φυλλαδες δεν μας απαντας κι ολας εαν τελικα ο Φερερ ειναι .......

ΒΛΑΞ

Η

ΗΛΙΘΙΟΣ ????

...δεν γραφω τιποτα....απολαμβανω την low profile σταση των γαυρων...
    καλα που δεν θα γραψεις τιποτα εσυ, μονο εσυ γραφεις

λοιπον η διαιτησια εκανε λαθη και απο τις δυο μεριες, απο κει και περα εμεις δεν παιξαμε καθολου καλα και εσεις πιασατε φοβερη αποδοση, οπως ειπε και ο stoubi πρεπει να σας ανησυχει αυτο, οταν επιστρεψουν οι αποντες μας και ενσωματοθουν και οι μεταγραφες τοτε φαντασου τι εχει να γινει...

αν με αυτη τη κατασταση που βρισκομαστε δεν μπορειτε να ξεφυγετε και παιζετε απο πρωτοι μεχρι και τριτοι με 1-2 βαθμους διαφορα ε τοτε ειστε για τον π@@τσο για ακομα μια χρονια...

δεν ξερω τι θα γινει στη συνεχεια αλλα ειναι αδυνατο ο ολυμπιακος να παιξει χειροτερα, καλυτερα μπορει και θα παιξει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Φυσικα και δεν χρησιμοποιω ενα ντερμπυ για εξαγωγη συμπερασματων αλλα.......

Αλλα η διαφορα μας ειναι.......

Η λυπη μου για το αν η ομαδα μου παρουσιασει αυτην την εικονα και την Τεταρτη ... Να αντισταθμιζετε με την χαρα μου οτι ο Παναθηναικος σαν συνολο δεν μπορει να δωσει κατι περισσοτερο.......

Με

Την ψευδαισθηση σου για το οτι εισαι ευχαριστημενος με την ομαδα σου ( εγω θα ελεγα οτι θα επρεπε να νιωθεις το αντιθετο) καθως στα αλλα πραγματα που ισχυριζεσε οτι εισαι χαρουμενος την ευθυνη την εχει ο ιδιος Ολυμπιακος και κανενας αλλος......

Ειμαι πραγματικα περιεργος εαν την Τεταρτη, παρουσιασουν την ιδια ακριβως εικονα οι δυο ομαδες , με το ιδιο αποτελεσμα ( Χ ) αν θα εισαστε το ιδιο χαρουμενοι ακομα , με την εικονα της ομαδας σας.....

οκ, αφηστε μας λοιπον εμας στην ''νιρβανα'' μας που ισχυριζεστε οτι βρισκομαστε και κοιταξτε τα δικα σας...

μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα....

στα δυσκολα λοιπον και στις λεπτομερειες φανηκαμε πιο σταθεροι - πιο καλοι - πιο ψυχραιμοι - πιο διαβασμενοι ....αυτο σημαινει οτι ο Παναθηναϊκος εκμεταλευτηκε με τον καλυτερο δυνατο τροπο το δυναμικο και την δυναμικη του...ξαναλεω λοιπον....εχουμε αδυναμιες που βγαζουν ματια, ειδικα στην αμυνα και στην δυστοκια της επιθεσης, Thats a fact!!!

αλλα σε θεματα ψυχολογιας, τσαμπουκα και @@ σας πηραμε φαλαγγι...thats a fact too

το οτι δεν εκλεισε η βραδυα με κανα 1 - 4 το αποδιδω στην τυχη μονο....θα μπορουσε βεβαια ανετα αν και εσεις εισασταν τυχεροι σε δυο φασεις, να κερδιαζατε με 2-1....αλλα το ποιος ηταν το αφεντικο εχθες φανηκε ξεκαθαρα

εμενα αυτο μου αρκει

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    [B]B]
    re sis piasate nea karamela fetos..

diladi kai me asximi apodosi den mporoume na sas kerdisoume..
    sovarefteite ligaki..

koitakste oti ginan 5(?) klasikes efkairies apo to 60 kai meta pou apo kathari tixi den ginan goal.
    epeidi den mpike to goal den simainei oti eseis sto relandi mas kratisate..

kai loipon otan girisoun ta 2 perivoita xaf sas ti tha ginei? @@ mendoles.diladi o stoltidis monos tou tha kerdisei olo to kentro???

i omada sas EPIASE apodosi sta teleftea 20 lepta tou a imixronou kai ekei niosame ontos piesi kai telika dextikame to goal. kai stis arxes tou 2ou imixronou episis.meta ti egine? apofasisate na mas afisete na kerdisoume? mas kanate tin xari? den nomizo.apla thelate alla DEN MPOROUSATE na kanete kati kalitero.

gia to anekdoto me ton kostantinou den lete kati??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

parte to apofasi..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ναι ναι ο Κωνσταντινου!!!

εβγαλε τον Σαλπι* ο Πεσεϊρο και εβαλε Παπ...μεγιστη μαλακια...

αλλα...απαντησε ο sirΤακης με Κωνσταντινου...

στις μαλακιες Χ λοιπον

* Ο Σαλπιγγιδης μπορει να ειχε κουραστει, αλλα ειχαμε τετοια δυεισδιτικοτητα στην ''μπαζει απο παντου'' αμυνα του γαυρου που ευκολα θα μπορουσε να παρει μπαλες απο το πλαϊ και να παιξει εκει που ξερει να παιζει καλυτερα...λιγο εξω απο την μικρη περιοχη, οπου και ειναι απιαστος!!!

ο Παπαδοπουλος εκανε μονο μια φαση....τραβηξε ολη την αμυνα (την ποια του γαυρου στην φαση που βγηκε μονος του ο Ν΄Ντοϊ ....κατα τα αλλα τιποτα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

koitakste oti ginan 5(?) klasikes efkairies apo to 60 kai meta pou apo kathari tixi den ginan goal.
    epeidi den mpike to goal den simainei oti eseis sto relandi mas kratisate..

δεν λεω, ειχατε ευκαιριες, αλλα και η αποτελεσματικοτητα ειναι προσων για μια ομαδα, αν ειναι αμπαλος ο αλλος και σε κενο τερμα να τον βαλεις παλι θα το χασει, οποτε το οτι χασατε κλασσικες ευκαιριες μην το αποδιδετε μονο στην ατυχια...

ατυχια μπορει να χαρακτιριστει η ευκαιρια του κοβασεβιτς που εχει δειξει ο ανθρωπος οτι ειναι μεγαλος σκορερ, η ευκαιρια του εντοη δηλαδη απο που κι ως που ηταν ατυχια, ποσα γκολ εχει βαλει δηλαδη που σας κανει να πιστευετε κατι τετοιο...

εβαλε ενα γκολ χθες και θα ξαναβαλει αλλο ενα μεχρι τη ληξη του πρωταθληματος...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    o salpi einai terastios paixtis, apo tis psixares tis omadas pou exei vgalei poles fores ta kastana apo ti fotia..
    einai ftiagmenos gia tetoia matsakia kai se mia fasi pou tha emplakei tha sto kanei to goal,den xanei ta sigoura (se antithesi me endoy pou exase 2)

o peseiro katalave oti ekane mlk kai sti sinentefksi prospathise na to dikaiologisei.itan vevea pao ta liga lathoi)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13