ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δεν το πιστεύω πως κάθεστε και χαλάτε ουσία και σάλιο για να ασχολείστε με τη διαιτησία! Ειδικά σε μία αγωνιστική που όποια λάθη έκανε που για μένα δεν ήταν τραγικά αλλά και αυτά που έκανε δεν θα άλλαζαν το αποτέλεσμα. Εδώ παρακολουθούμε ένα πρωτάθλημα το οποίο αλλάζει κάθε Κυριακή βλέπουμε να έρχονται τα πάνω'κάτω ως ένα σημείο και εσείς ασχολείστε με τη διαιτησία.
Γι αυτό δεν θα ασχοληθώ με αυτό θα μιλήσω για όλα τα άλλα και να ξεκινήσω από το τι βλέπω να γίνεται από δω και στο εξής.
Λοιπόν με λίγα λόγια θεωρώ πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει όσον αφορά στην πρώτη θέση. Άσχετα από το αν περάσουμε εμείς από Τούμπα ή όχι νομίζω πως ο ΟΣΦΠ θα πάρει ΚΑΙ το φετινό πρωτάθλημα. Για μένα η τελευταία περίπτωση να γκελάρει ήταν η σημερινή. ΑΠό την στιγμή που δεν έγινε αυτό νομίζω πως κατά 70% έχει τελειώσει το θέμα. ΚΑι ο βασικότερος λόγος είναι ένας. Ούτε ομαδάρα έχουν ούτε μπαλάρα παίζουν. Αυτά είναι παπάτζες για να κοροϊδεύονται μεταξύ τους. Έχουν όμως κάτι που δεν μπορούμε να το αρνηθούμε όσοι βλέπουν και καταλαβαίνουν λίγο από μπάλα. Ξέρουν να καθαρίζουν τα μικρομεσαία παιχνίδια. Αυτό τους δίνει τον τίτλο φέτος πέρα από όλα τα άλλα. Ξέρουν να παίρνουν το αποτέλεσμα την νίκη με τις μικρομεσαίες και μικρές ομάδες. Από την αρχή της χρονιάς έλεγα για τα σκουπίδια. Αυτά θα κρίνουν τον τίτλο και όχι τα ντέρμπι. Νομίζω αποδεικνύεται περίτρανα του λόγου του αληθές.
Γι αυτόν τον λόγο ο γαύρος θα περάσει εύκολα ή δύσκολα δεν έχει σημασία και από την Ξάνθη.
Επομένως το θέμα είναι ΑΝ έχω δίκιο τι θα γίνει με τη δεύτερη και τρίτη θέση. Νομίζω πως η ΑΕΚ βάση εικόνας στο γήπεδο γενική τη δικαιούται αλλά από το τι νομίζω μέχρι το τι θα γίνει... υπάρχει απόσταση. Πρέπει να καθαρίσουμε στην Τούμπα και βλέπουμε. Και να δούμε από κει και πέρα τι θα γίνει για την νέα χρονιά.
Αυτά τα ολίγα κα ικαλό βράδυ.![]()
Τραγικά είναι αυτά πού λές..........
Στό 20ο λεπτό έχεις καθαρίσει καί αφήσει τόν αντίπαλο μέ 10.............
Όταν τραβάμε φανέλλα έξω άπό τήν περιοχή τί είναι......???????
3 φορές............
Νικοπολίδης....???
Βαρούχα βλέπεις....???
Κάτι οφσαιτάκια.........τέτ-α-τέτ..........???
Πρίν τό γκόλ τού Όλυμπιακού στήν κόντρα..............
ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ................ΤΟ ΕΙΔΕΣ.....??????????????
Ό Πολατιάν καθάριζε ότι φορμαρισμένο κυκλοφοράει γιά τήν άλλη Κυριακή.........!!!!!!!
Στό Ηράκλειο ξεκινάει μέ...........
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΖΙΩΛΗ.......!!!!!!!!!
Στήν Καλογρέζα όντως ό Κάκος ήταν ντεφορμέ..........αλλά τό μάτς είχε κριθεί......
Στή Λειβαδιά πάλι χρωστούμενα..........!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.........Ε.........????????
Έτσι λές ε΄.....άν στό 89ο προηγούνταν ή Λάρισσα μέ τό πέναλτυ πού έβγαζε μάτια καί έμεναν
οί γαύροι μέ 9 ......
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....Ε...????
Άν στό Ηράκλειο δέν έδινε τό πέτσινο καί έβαζε ό ΠΑΟ πρώτος γκόλ...???
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....??????
Άν στή Λειβαδιά δέν ξεκινούσαν μέ πέτσινο.........????????
Ήταν μικρά καί ασήμαντα λάθη αυτό δέν είπες ........????
Ε καλά τότε τό βράδυ γιατί γελούσαν όλοι μπροστά στήν TV όταν οί διαιτητοπατέρες........
έλεγαν.............ΜΑΛΑΚΙΕΣ....??????????
θυμάσαι πρίν 4 χρόνια όταν ανέβηκαν οί γαύροι στήν Ξάνθη...???
Στήν κόντρα πού είχαν μέ ΠΑΟ...?????
ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ...........Η ΞΑΝΘΗ ΘΥΜΑΣΑΙ.........?????????
Μέ πόσους από τή δεύτερη ομάδα έπαιξε θυμάσαι...???
ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΦΕΤΟΣ Η ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΘΥΜΑΣΑΙ............????????
έ κάπως έτσι θά παίξει καί τήν Κυριακή.........!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΕΚ...............ΠΑΡΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.................
Θάχουμε γιά ακόμα μιά φορά έναν άξιο πρωταθλητή...ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ........
πού καταφέρνει καί καθαρίζει κατά τή γνώμη σου τούς μικρομεσαίους,....άξια...
ΠΑΝΑΞΙΑ...............θά έλεγα.....δέ μιλάμε γιά ντέρμπυ.....εκεί έσκισε ό γαύρος....!!!!!!!!
Ή κολλάρα τους στό ένα μάτς..........
τό διπλό πού ονειρευόταν ό Φερρέρ καί δέν τού έφταναν οί 3 βαθμοί διαφορά.....
καί τό υπέροχο ,πανάξιο ,πεντακάθαρο παιχνίδι μέ τόν ΑΡΗ.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άσε τά 4 δέ μετράνε........
ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ..........ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΜΕΤΑ...?????
Ούτε μεταξύ μας δέ μπορούμε νά συννενοηθούμε........
![]()