Ωραίος ο Gelcat!!!
To Toponavigator το δίνει σαν διαδρομή 4*4![]()
Το τηλέφωνο το έχεις! Μην ντρέπεσαι!!!
Όποτε κάνεις κέφι κάνε ένα τηλ, μπορεί να με βολεύει!
Ως και την τέταρτη δουλεύω πρωινός (ως της 4), μετά κάθε μέρα όλο
και κάπου πετάγομαι!!!
![]()
Ωραίος ο Gelcat!!!
To Toponavigator το δίνει σαν διαδρομή 4*4![]()
Το τηλέφωνο το έχεις! Μην ντρέπεσαι!!!
Όποτε κάνεις κέφι κάνε ένα τηλ, μπορεί να με βολεύει!
Ως και την τέταρτη δουλεύω πρωινός (ως της 4), μετά κάθε μέρα όλο
και κάπου πετάγομαι!!!
![]()
Να προτείνω και γω σε όποιον ενδιαφέρεται να έρθει 2ο πόδι Χαλκιδική, πηγαίνω σε κάτι εξαιρετικές διαδρομές στο βουνό πυκνά-συχνά, θανεβάσω σύντομά και μερικές φωτό, όποιος θέλει ας με στείλει π.μ.
Για αρχή ένα μικρό δείγμα 4 εδώ
http://img63.imageshack.us/gal.php?g=07092009369.jpg
άλλες 4 εδώ
http://img191.imageshack.us/gal.php?g=16092009379.jpg
και 4 τελευταίες εδώ
http://img189.imageshack.us/gal.php?g=photo059f.jpg
Όλες οι φωτό είναι βγαλμένες στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής, συνήθως ανεβάινω στο βουνό από Παρθενώνα, έξω απτο Μαρμαρά, απο κεί και πέρα έχει αρκετούς χωματόδρομους να ακολουθήσεις οι περισσότεροι αρκετά βατοί πλήν λίγων σημείων, όσοι πιστοί προσέλθετε, ας με στείλουνε π.μ.![]()
Υ.Γ. Στις φωτό φαίνονται οι τοποθεσίες Ίταμος, Ψαριά καθώς και διάφορες άλλες περιοχές.
ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΟ TENERE.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ-ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ANTY12,DAZ KAI PESKADRITSO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΕΥΩ),ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΔΕΟΝΤΟΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥ..ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.
Z.K.A.P
Καλώς όρισες, και καλοτάξιδο...Πάντα όρθιος και να το χαρείς με την ψυχή σου!!!!!!!!!
Καλά χιλιόμετρα φιλαράκι.
Sent from me using a computer.
παντα ορθιος.....................
Kαλοριζικο και αγρατζουνιστοι και οι δυο..Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΤΟ TENERE.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ-ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ANTY12,DAZ KAI PESKADRITSO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΕΥΩ),ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΔΕΟΝΤΟΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥ..ΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ. ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.![]()
Και αν εισαι απο τα μερη μας ελα μαζι σε βολτουλες...
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Απο Λάρισα γράφει το προφίλ οπότε είναι πιο κοντά στα δικά μας μέρη να κάνει καμιά βόλτα σε περιμένουμε στείλε κανένα π.μ.![]()
καλοτάξιδο φιλαράκι και πάντα όρθιος
προς gelcat και Nikola από Καβάλα: Στην επόμενη εξόρμησή σας στείλτε μου κάνα mail, γιατί άμα βολεύει θα σας ακολουθήσω..... Βασική προϋπόθεση κάπου κατά την διαδρομή να υπάρχει στάση για κοψίδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()