Σελίδα 127 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 2777117122123124125126127128129130131132137177227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.891 έως 1.905 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    αυτα είναι...
    επισης κατι αλλο που ειδα εδω μεσα και ηθελα να αναφερω..

Γραφουνε καποια γαυροπουλα εδω μεσα οτι οι βαζελοι κλαιγομαστε για την διαιτησια..

ΟΛΑ τα παιδια εδω που ειναι ΠΑΟ γραψαμε οτι ΔΕΝ μας εδωσε 2 πεναλντι, με το ενα να ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ, καθως το τακλιν παιρνει ΚΑΙ τα δυο ποδια του Λουκα.

αναφορα στα γεγονοτα και..
    ΤΕΛΟς..
    απο κει και περα ειπαμε οτι εμεις φταιμε για την απωλεια βαθμων, και δεχομαστε οτι τα διαιτητικα λαθη συμβαινουν..

ΑΛΛΟΙ μας ζαλισαν για το λαθος οφ σαιντ του Μητρογλου(α.κ.α. Dr. Mhtrogloy για να μην παρεξηγουμαστε κιολας)

Και κανεις δεν ειπε τι θα ακουγαμε, αν μεσα στο Ο.Α.Κ.Α. δεν δινοταν αντιστοιχο πεναλντι που θα γινοταν σε παικτη του Αστερα, και θα μιλαγατε μετα για διαιτησια που σπρωχνει ΠΑΟ κλπ κλπ..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    αυτα είναι...
    κολωνεις να μιλησεις; φοβασαι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    εγω παντως σημερα τον γαυρο τον βλεπω για 3-1 να χανει !!

και την Κυριακη το σκορ θα ειναι 1-2 !!

βασικα ερχομαι απο το μελλον και τα ειδα τα παιχνιδια.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

καθόλου...

απλά το όλο σκηνικό κατι μου θυμίζει....εναν αγωνα πριν 2 χρόνια

υ.γ και περιμένω να δω αν και ποιοι θα μπορούν να παίξουν τελικά...εχει και αγώνα σήμερα
    αν συνεχίσουμε στην γνωστη συχνότητα βλέπω την ομάδα νεων...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ΟΛΑ τα παιδια εδω που ειναι ΠΑΟ γραψαμε οτι ΔΕΝ μας εδωσε 2 πεναλντι, με το ενα να ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ, καθως το τακλιν παιρνει ΚΑΙ τα δυο ποδια του Λουκα.

το πρώτο καταλαβαινω ποιο λες...αν και πιο πολύ θεατρο είναι παρα πέναλτυ...αλλα εστω είναι...το 2ο ποιο είναι????

παρακάτω....γιατι αυτα που κανουμε εμεις έχεις μια συνηθεια να τα λες για εσας???

εγω είπα τι γράφω για διαιτησία απο Σεπτέμβρη....οπότε τον Μαη θα παίξουμε μοκο....

βαζελακια για σκεφτείτε όμως να χασετε απο ΑΥΤΟΝ τον Θρύλο....τον αποδεκατισμένο...

1) το πρώτο καταλαβαινω ποιο λες....το 2ο ποιο είναι????

2) παρακάτω....γιατι αυτα που κανουμε εμεις έχεις μια συνηθεια να τα λες για εσας???

εγω είπα τι γράφω για διαιτησία απο Σεπτέμβρη....οπότε τον Μαη θα παίξουμε μοκο....
    1) αναποδα σε σειρα, αλλα το το δευτερο θεωρητικα ειναι πανω στο νινη. (μην αρχισουμε στο οτι εκανε φαουλ το παιδι στην αρχη της φασης, αφου δεν το δωσε οτι εγινε απο κει και περα θεωρειται και ειναι γενόμενο)

το πεναλντι βεβαια πανω στον νινη, και που δεν το δωσε για μενα δεν ειναι τοσο κραχτη περιπτωση, και μπορει να δοθει ή και να μην δοθει, εγω δεχομε την κριση του ρεφερι σε αυτη τη περιπτωση.
    αλλα δεχομαι και καποιους πρασινους να το ζητανε..δεν ηταν παραλογο δλδ να το δωσει, ισα ισα..

2) σας ζηλευω βρε
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    μην αρχισουμε στο οτι εκανε φαουλ το παιδι στην αρχη της φασης, αφου δεν το δωσε οτι εγινε απο κει και περα θεωρειται και ειναι γενόμενο
    Πώς γίνεται να θεωρείς ότι δεν έδωσε μία παράβαση (άρα μιας και το αναφέρεις θεωρείς ότι σε αδίκησε) όταν ο ίδιος λες ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ που κακώς δε σφυρίχτηκε; Η φάση είναι ξεκάθαρη αδικία, αλλά εις βάρος του Αστέρα, αφού το φάουλ προηγήθηκε.

Με αυτή τη λογική δεν έδωσε το πέναλτι, αλλά έδωσε άουτ ορθά, άρα η απόφαση ήταν σωστή αφού το άουτ ήταν το γενόμενο...!

Κάπου το χάνω ως σκεπτικό. Η απόλυτη σειρά των γεγονότων μετράει κι όχι μόνο το πλήθος ή/και το είδος των παραβάσεων.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

- Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    τα σχολια σου ειναι θλιβερα ρε μαν..

ενα ποστ στα πλαισια του χαβαλε-πειραγματος μεταξυ των "αιωνιων" εκανα και συ καθεσαι με λεξικο και wikipedia και αναλυεις την καθε προταση για να απαντησεις..

Κογκραντσουλέιτιονς (πρεπει να χει ορθρογραφικο, για τσεκαρε το )
    θλιβερός είσαι μάλλον εσύ λεβέντη.
    Το πρώτο πράγμα που σου έγραψα στο ποστ ήταν ότι είσαι εριστικός κατ'επιλογήν.
    Μπορείς να ξεχωρίσεις ελπίζω τη διαφορά απο το κάνω χιούμορ με το είμαι εριστικός.αν όχι,δικό σου θέμα.
    και επαναλαμβάνω,όταν προσπαθείς να το παίξεις εξυπνάκιας όταν στην ουσία είσαι τσιμέντο,καταλήγεις να γίνεσαι ρόμπα.
    τώρα για τα λεξικά,τις εγκυκλοπαίδειες και το κακό συναπάντημα,κρίνε εσύ πως θα σε βοηθήσουν.

με τον καλγιωργη ας πούμε δε σου κάνει εντύπωση που παρόλο που πέφτει και κάνα γαλλικό,δεν παρεξηγούμαστε?ούτε αυτόν ξέρω ούτε εσένα...

μαλακιες, ειναι κολπο για τους ινδιανους...θα παιξει και θα τους κανει και μνημοσυνο

+2 του Σισε +1 απο κανα Κατσουρ/Καρα, για τεσσαρα τους βλεπω...

Ρε πια ισοπαλια με τα γυναια;

θα τους ριξουμε απο δυο και πανω και θα φυγουμε....
    που'σανε πελάτη μου και έφαγα τη γη να σ'αναζητάω λέμε?
    δε θέλω να δυναμιτίσω πάρα πολύ το κλίμα γιατί έχω και ματσάκι τσαμπιο ληκ σήμερα και μαθαίνω ότι μέχρι να ξεκινήσει,όλο και 2-3 θα σακατευτούν.ξέρετε τι άτιμα και γλιστερά είναι αυτά τα πλακόστρωτα στις Ολλανδίες και στα Βέλγια?

επειδής όμως άι :a07: τρας τοκ,να αναφέρω ότι ακόμα και με τον ένακαιεναμιλκο Φετφατζίδη να σας παίξω,τη ματσόλα δε τη γλυτώνετε.

Δείγμα γελοιότητας δημοσιόγραφου: "Αναστάτωση με Μαρέσκα!!!"(βάνει μπόλικα θαυμαστικά για να εμπεδώσουμε την αναστάτωση).Η Αταλάντα,λέει,ψήνεται για τον παίκτη και εμείς πρέπει να αλλάξουμε πάνα βρακάκι μη τυχόν και μας τον πάρουν μέσα απο τα χέρια.
    Τα συμβόλαια άραγε τα έχει ακουστά?ρωτάω εγώ ο μυρωδιάς...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Πώς γίνεται να θεωρείς ότι δεν έδωσε μία παράβαση (άρα μιας και το αναφέρεις θεωρείς ότι σε αδίκησε) όταν ο ίδιος λες ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ που κακώς δε σφυρίχτηκε; Η φάση είναι ξεκάθαρη αδικία, αλλά εις βάρος του Αστέρα, αφού το φάουλ προηγήθηκε.

Με αυτή τη λογική δεν έδωσε το πέναλτι, αλλά έδωσε άουτ ορθά, άρα η απόφαση ήταν σωστή αφού το άουτ ήταν το γενόμενο...!

Κάπου το χάνω ως σκεπτικό. Η απόλυτη σειρά των γεγονότων μετράει κι όχι μόνο το πλήθος ή/και το είδος των παραβάσεων.
    σταμάτα εσύ,δεν ξέρεις

βαζελακια για σκεφτείτε όμως να χασετε απο ΑΥΤΟΝ τον Θρύλο....τον αποδεκατισμένο...
    συγγαυρε δε μπορώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί υποθέτεις.
    Μετρημένα κουκιά είναι θα έλεγα.
    Μόλις έρθει η Κυριακή...καλώς τους,καλώς τα παιδιά!

γιατι δεν ξερω πόσοι θα είναι διαθέσιμοι να παίξουν....

υπάρχει και ο αγώνας σήμερα βλέπεις...

κανα εισητηριακι παίζει???

γιατι δεν ξερω πόσοι θα είναι διαθέσιμοι να παίξουν....

υπάρχει και ο αγώνας σήμερα βλέπεις...

κανα εισητηριακι παίζει???
    ρε μετρημένα κουκιά λέμε και δε μπα να κατέβουμε με Νικλητσιώτη-Φετφατζίδη-Σοϊλέδη-Μήτρογλα.

σήμερα είναι το μυστήριο.εκεί η Πυθία δεν ήταν και πολύ σαφής.

όσο για τηνερώτηση,αν και δεν είμαι γκρέτσια τώρα,εισητήρια γιοκ.
    αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε μπορεί να μπεις...χο χο χο

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Μόλις έρθει η Κυριακή...καλώς τους,καλώς τα παιδιά!
    Πρόσεχε γιατί την πρώτη -και τελευταία- φορά που ακούστηκε αυτό έφαγες διπλό στο κεφάλι!

Πάντως πολύ γουστάρω τέτοια ματς. Ουδέτερος (χαλαρότης), ΝΕΤ (ντεν έκω nova καρντιά μου) και πίστη για εικόνες ροκ! Μούρλια!!!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607