Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Με φώναξε κανείς….????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και οι δυο καβασακι καβαλατε... τι περιμενεις!
![]()
Με φώναξε κανείς….????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είδα πριν από λίγο στην Καλλιρρόης (στο ύψος του Φίξ) κυρία με όχημα να έχει μπει ανάποδα στην διχάλα που κανονικά από Καλλιρρόης περνάει πάνω από τις γραμμές του τραμ και στρίβει αριστερά για Φραντζή.
Είχε βάλει πλώρη για να συνεχίσει προς κέντρο ανάποδα!
Σε είδα φίλε με την μηχανή που μπαίνοντας στην διχάλα την είδες φάτσα μπροστά σουκαι σε άκουσα που της φώναξες...
Το καλύτερο το είδα μετά... Αντί να κάνει αναστροφή (έστω και με καμιά δυό μανούβρες) έκοψε το τιμόνι δεξιά, καβάλησε το κράσπεδο και με τους τροχούς να ψιλοκρέμονται (το αμάξι είχε κάτσει με το πάτωμα στο κράσπεδο) άρχισε να σπινιάρει για να φύγει. Με την συνοδεία διάφορων ανατριχιαστικών ήχων άφησε κάποια τεμάχια από το όχημά της (ολίγον από κάρτερ; ολίγον από ποδιές και προφυλακτήρα; ) και όλους τους παρευρισκόμενους άναυδους και προσπάθησε να μπει κανονικά στο ρεύμα της Καλλιρρόης προς κέντρο.
Μετά έφυγα και δεν ξέρω τι απέγινε αλλά αν ανεβαίνοντας προς κέντρο από την Καλλιρρόης δείτε μια γραμμή από λάδια και άλλα ζουμιά ακολουθήστε την και πείτε μου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Αν μπορείς καβάλατα και εσύ….![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Αν μπορείς καβάλατα και εσύ….![]()
![]()
ωωωωωωω.....τι του πεεεεε
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ωωωωωωω.....τι του πεεεεε
αφου ξερεις οτι με τις γυναικες ειμαι τζεντλεμαν και κολυωμαι να απαντησω!
![]()
για να το λεγε κανενας καπ10 και θα σου λεγα γω!![]()
Γι' αύτο Μητσάκο μου το γράφω...επειδή ξερώ ότι είσαι …τζέντλεμαν ....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αφου ξερεις οτι με τις γυναικες ειμαι τζεντλεμαν και κολυωμαι να απαντησω!
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
@@διαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
για να το λεγε κανενας καπ10 και θα σου λεγα γω!![]()
Ακόμα με τον πατημένο κάλο είσαι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ρε συ, αυτή θα του κόψει και το μουστάκι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
@@δια
Ακόμα με τον πατημένο κάλο είσαι![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ρε συ, αυτή θα του κόψει και το μουστάκι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: καλό. Έβριζε όταν έχασε την έξοδο? Μεγαλώνει η δική σου ευχαρίστηση. Τι μαλακία και αυτή όντως. Πολλές φορές τυχαίνει σε εμένα. Δλδ είμαι στη δεξιά και θέλω να συνεχίσω ευθεία και ο άχρηστος θέλει να βγει στην έξοδο. Όπως είναι αριστερά μου πάνε και κάθονται μπροστά μου, φρενάρουν (φρενάρω και εγώ) και μετά στρίβουν στην έξοδο. Χωρίς φλας όλα αυτά να μην ξεχνιόμαστε έτσι. Οι πιο πολλοί δεν το ανάβουν το φλας γιατί το έχουν βάλει στον κώλο τους απλά. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να πανε από πίσω?Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σε ειδα γρια καρακαξα το πρωι να θες να μπεις μπροστα μου με το ζορι ενω ησουν διπλα μου,βγαιναμε στην ιδια εξοδο και δεν ειχα κανεναν πισω μου και ειχες ολο το ελευθερο χωρο να κατσεις εκει....αλλα εσυ οχι να περασουμε το σκουτερακι μας κλεινει τον δρομο.....ουστ!!!
....δεν σε χαλασε που συνεχισες ευθεια και εχασες την εξοδο.....![]()
Με ειδα να πινω παγωμενο φραπεδακι και την αυρα απο την θαλασσα να μου χαιδευει το προσωπο και αντι να κοιταζω τα πιπινακια τριγυρω να γραφω στο moto.gr....κακουργα παντρεια!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Με ειδα να πινω παγωμενο φραπεδακι και την αυρα απο την θαλασσα να μου χαιδευει το προσωπο και αντι να κοιταζω τα πιπινακια τριγυρω να γραφω στο moto.gr....κακουργα παντρεια!!!!
δεν χαζεύεις ΤΟ πιπίνι που έχεις αραγμένο μπροστά σου?![]()
το εχω μακρυα....δεν το βλεπω!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;