Σελίδα 128 από 195 ΠρώτοΠρώτο ... 2878118123124125126127128129130131132133138178 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.906 έως 1.920 από 2924

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Kαι να υπενθυμίσω σε μερικούς κολλημένους. Εγώ δεν πιέζω κανέναν να πάρει Αμερικάνικο. Απλά απαντάω στις επιθέσεις προς την ράτσα της μηχανής μου...οι οποίες γίνονται λόγο της έλειψης επιχειρηματολογίας. Μιλάμε για Ευρωπαϊκά και Γιαπωνέζικα και όταν δεν έχετε τι να απαντήσετε επιτίθεστε στην Harley. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην συζητήσω για την μηχανή μου. Ούτε νιώθω την ανάγκη να επιβληθώ στους άλλους βγάζοντας την μηχανή μου καλύτερη. Στα @@ μου τι είναι...η αίσθηση που μου αφήνει όταν την οδηγάω είναι η καλύτερη.

Δεν διακατέχομαι απο προσωπικά κόμπλεξ ούτε με ενδιαφέρει να τα ρίχνω στους 17 χρονους...ούτε άρχισα να κοπανάω τι μηχανές έχουνε περάσει απο τα χέρια μου χρησιμοποιώντας το κλασσικό επιχείρημα (αλλάξτε γνώμη γιατί το λέω εγώ που ξέρω..) απο ότι φαίνεται @@ ξέρεις!!! Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι μηχανή έχεις. Και αναμενόμενο είναι να τσαντίζεται κάποιος όταν προσπαθείς να του την κάνεις κλύσμα.

Για αυτό πάρε το Hayabusha, πήγαινε εκεί στην Βουλιαγμένης προς το τέλος της δεξιά και ρίξε ένα χέσιμο γιατί όπως έχεις παρατηρήσει και προείπα στα @@ μου εμένα. Δεν με ενδιαφέρει η στενομυαλιά κανενώς ούτε περιμένω απο κολλημένους που αποκαλούν άλλους κολλημένους να αλλάξουνε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κάποιος έξω απο τον χώρο με ανοιχτό μυαλό που θα μπει εδώ μέσα, θα καταλάβει ποιός μιλάει με επιχείρηματα και γνωρίζει επί του θέματος.

Προσπάθησε την επόμενη φορά, αντί να το παίξεις θεός (έχω 15 μηχανές believe in me) να χρησιμοποιήσεις και λίγα επιχείρηματα. Πάντως καλά έκανες και ΔΕΝ είπες τι Ευρωπαϊκά έχεις, γιατί άμα είναι οι απόψεις σου να προέρχονται απο piaggio και Vespa...άστο καλύτερα.
    Είχες Piaggio, σου τα ρίχνανε τα innova, σου έμεινε το κουσούρι και το γύρισες σε Busha...
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Εχεις ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κατανόησης γραπτών κειμένων ..............
    ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ..........

Όσο για το τι είχα έτσι πληροφοριακά ............
    Aprilia RSV Mille, DUCATI SS900 Darmah, Moto Guzzi V50 Monza, Benelli SEI, Moto Guzzi V7 ............

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!!!!!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ !!!!!!!!!!!!!

Μάλλον εσύ ΔΕΝ κατάλαβες σωστά. 45 φορές υπενθύμισα (δεν έχει σημασία τι είχες) και με το παραμικρό τσίγκλισμα περί Piaggio πας και τα χώνεις όλα. Δεν σου ζητάω να αποδείξεις τίποτα...ούτε την εμπειρία σου, ούτε το αν είσαι χεράς ή όχι

ούτε θέλω να σε βγάλω κομπλεξικό.
    Η Βusha είναι μία γρήγορη μηχανή και εύκολα μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος την θέλει.

Απλά εδώ πέρα είναι συζήτηση και ακούγονται όλες οι απόψεις οι οποίες πρέπει είναι να ακούγονται με σεβασμό και όσο γίνεται με ανοιχτό μυαλό.
    Πολλοί με έχουνε κράξει, στα πλαίσια σοβαρου - αστείου. Λίγοι όμως το κάνανε στα σοβαρά εκ των οποίων ένας είσαι και εσύ. Με τις λίγες ψυχολογικές μου ικανότητες έκρινα πως με εσένα άξιζε να σχοληθώ να σου εξηγήσω μερικά πράγματα (άλλους δεν πρόκειται και ούτε και θέλω) στα οποία υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Έτσι απλά.

Εδώ είναι forum, δεν είναι blog. Και δεν είμαι εγώ αυτός που έδειξε ασέβεια.
    Με μερικούς μάλιστα αλληλοκραζόμαστε και σε προσωπικό επίπεδο εκτός forum σε πλαίσια πλάκας. Τον κακομοίρη τον Saki τον έχω στριμώξει στην γωνία ναούμε...αλλά αυτός δεν μετράει σαν γιάπωνας γιατί έχει scooter και μάλιστα made in brazil.

Συνοψήζωντας:
    Οι επιθέσεις σου ήτανε σε προσωπικό επίπεδο.
    Άσχετες επί του θέματος (έβριζες Harley όταν πρόκειται περί Japan VS Europe).
    Kαι χρησιμοποίησες το joker (είχα 5-6 μηχανές άρα ξέρω τι λέω) κάνοντας κλίσμα την μηχανή σου.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

ρε νικκερ πολλοι ανθρωποι περνουν μια μηχανη επειδη τηξ γουσταρουν αυτην ειδαν και τους καυλωσε δε τους ενδιαφερει αν ειναι η πιο γρηγορη ι στριβει καλυτερα ι φρεναρει καλυτερα...
    οσο για το μπουσα ειναι ενα ξεχωριστο μηχανακι... 7 χρονια το ιδιο το μηχανακι και ακομα το αγοραζουν... τωρα ειδικα με το 2008 ακομα πιο πολυ... εσυ δλδ τους θεωρεις ολους αυτους μλκς που αγοραζουν μπουσα? και το εχουνε για κονδρες με σκουτερακια οπως λες?

Μια χαρά μηχανή είναι. Δεν ήθελα να βάλω αυτή την ταμπέλα του κομπλεξικού στους ιδιοκτήτες Busha. Όπως είδες είπα. Είναι μία μηχανή επιδόσεων και μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος το θέλει.

Άλλο νόημα ήθελα να περάσω το οποίο παρεξηγήθηκε σχετικά με τον τρόπο ανταλλαγής απόψεων.

Παλαιό μέλος
    Φιλε nikker εχεις καταλαβει τι πρεπει να φορα επανω μια οποιαδηποτε μηχανη για να κανει το 400αρι σε 7 δευτερα???

Ουτε σε 10 χρονια δεν θα βγει τετοια μηχανη στην παραγωγη για ευνοητους λογους...

Με αυτα που λες θα μπορουσε καποιος να βγαλει το συμπερασμα οτι εισαι ασχετος απο μηχανες, και απλα εχεις διαβασει μερικα περιοδικα και εχεις καποιες σκορπιες εντυπωσεις...

Η v rod μηπως ειναι του πατερα σου και οταν πηγες να την καβαλησεις κρυφα σου επεσε απ το σταντ?

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    Φιλε nikker εχεις καταλαβει τι πρεπει να φορα επανω μια οποιαδηποτε μηχανη για να κανει το 400αρι σε 7 δευτερα???

Ουτε σε 10 χρονια δεν θα βγει τετοια μηχανη στην παραγωγη για ευνοητους λογους...

Με αυτα που λες θα μπορουσε καποιος να βγαλει το συμπερασμα οτι εισαι ασχετος απο μηχανες, και απλα εχεις διαβασει μερικα περιοδικα και εχεις καποιες σκορπιες εντυπωσεις...

Η v rod μηπως ειναι του πατερα σου και οταν πηγες να την καβαλησεις κρυφα σου επεσε απ το σταντ?

+1000000000000000 ... ΣΩΣΤΟΣ

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος
    Αυτή είναι η screaming eagle έκδοση...μου στοιχίζει..γύρω στα 2 χιλιάρικα να την κάνω έτσι?
    Όσο και ένας κομπρέσορας για να φτάσω τα 240 άλογα.

Η δικιά μου η μηχανή θέλει τρία δευτερόλεπτα για τα 100...θέλει 8 δευτερόλεπτα για τα 200...θέλει 10+ δευτερόλεπτα για το τετρακοσάρι...

2 χιλιαρικα ουτε τα πιστονια δεν θα κανουν...

Ηarley oπως βγηκε απ το εργοστασιο 8 δευτερα τα 200???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    ...ρε Σακη, ελεος...

...δεν σου αρεσουν τα χαρλευ, αλλα μην τα λες ετσι...

...στο κατω κατω...

...ΦΜΧ εχεις...

...δλδ στην ιεραρχια των δικυκλων λιγο πιο πανω απο τα παπια εισαι...

Κάλιο FMX ή κουβά (όπως θές πέστο) ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΧΡΕΠΙ!

ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ FMX......................

ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ MULTI-STRA(TZ)DA!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Ρε παιδιά...καλές οι φωτογραφίες αυτές...

Αλλά μήπως να ανεβάσουμε καλύτερα φωτογραφίες δικές μας?

Πάντως φίλε Saki...σιγά μην βρεις γκόμενα πάνω σε FMX. Ούτε στην έκθεση δεν το πλησιάζανε...που υποτίθεται ότι πληρώνονται για αυτό τον σκοπό.

Φίλε με το Hayabusha που κουνιέσαι...για ψάξε λίγο στο internet και πες μας πόσο γράφει η V Rod στο 400άρι και πόσο η Hayabusha. Και δεν μιλάω για την Destroyer, ούτε για την Screaming Eagle, ούτε για την φαρδολαστιχούμπα. Μιλάω για την απλή.
    Νομίζω θα εκπλαγείς.
    400αρι! Χριστέ μου! Και πώς σταματάς μετά με άγκυρα ή έχει καμιά 10αριά χιλιόμετρα ευθεία?

Συγκρυση με busa α χα χα χα χα!

ΧΑΡ! ΧΑΡ! ΧΑΡ! ΧΑΡ! ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Ρε μαν Niker δικαίωμα σου να πάρεις ότι θέλεις φίλε και μπράβο σου που παρόλο που γενικότερα υπάρχει αρνητικό κλίμα για τις Harley στην Ευρώπη (λόγω κόστους, ονόματος κ.τ.λ) εσύ την γουστάρεις και την καβαλάς...

...αλλά...

...για διάβασε το αρχικό σου πόστ! Φίλε είχε ειρωνικό ύφος και πολύ προκλητικό! Ήταν φυσικό επακόλουθο να απαντήσουν κάποιοι με τον τρόπο που απαντήσαν! Δεν μπορείς επειδή έβγαλε η εταιρία που γουστάρεις μια μηχανή που όπως λές γ@μ@ει, να ισοπεδώνεις όλα τα άλλα!

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την HD, αλλά το συγκεκριμένο ποστ με έκανε να αντιδράσω επειδή δεν ισχύουν τα περισσότερα που έλεγες ή αν ισχύουν, όχι έτσι όπως τα λές.

Και τί σημαίνει μαμίσιο μηχανάκι ρε φίλε μου? Αν βγάλει η honda μηχανάκι replica του motogp ας πούμε, θα λέμε ότι το μηχανάκι μαμίσιο βγάζει 250 άλογα και θα το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα μηχανάκια των 150 αλόγων? Δεν θα μας νοιάζει που θα είναι πανάκριβο, θα έχει εντελώς διαφορετικό target group και τελοσπάντων όλα όσα ισχύουν και για την ducati desmo των 60000?

Η vrod σου βγάζει 120 άλογα και κοστίζει περισσότερα από 23000 σωστά? Άρα και 2-3 περισσότερα να δώσεις όπως λές, πάς στα 25 στην καλύτερη! Το busa γιατί το σύγκρινες εξαρχής? Άμα δηλαδή δώσει κάποιος 14 και πάρει το busa και άλλα 10-11 σε φτιάξιμο, μετά τί γίνεται? εκεί να συγκρίνεις επιδώσεις...

Φιλικά

Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Oρίστε.

http://www.topspeed.com/motorcycles/...er-ar3113.html

Δες εκεί που λέει out of the box dragster bike, την αγοράζεις μαζί με το μαραφετάκι πίσω.
    Λίγο πιο κάτω γράφει ότι ένας κύριος ονόματι Hines (μήπως είναι το τυπάς που φτιάχνει τις εξατμίσεις?) έθεσε το ρεκόρ στο 400, για μηχανές παραγωγής γράφοντας...για πείτε μου ρε παιδιά...δεν φοράω τα γυαλιά μου... τι γράφει εκεί... 6.991 δευτερόλεπτα? Για κοιτάξτε να μου πείτε γιατί μπορεί να κάνω και λάθος. Stock Bike Challenge δεν σημαίνει μαμήσιες μηχανές?

Ε Γρηγόρη? Τι αριθμό γράφει εκεί? Σάκη? Cartman?

Αυτή είναι η screaming eagle έκδοση...μου στοιχίζει..γύρω στα 2 χιλιάρικα να την κάνω έτσι?
    Όσο και ένας κομπρέσορας για να φτάσω τα 240 άλογα.

Η δικιά μου η μηχανή θέλει τρία δευτερόλεπτα για τα 100...θέλει 8 δευτερόλεπτα για τα 200...θέλει 10+ δευτερόλεπτα για το τετρακοσάρι...

Ρε σεις? Τι λέει εδώ? Suzuki Hayabusha Turbo 8.4 δευτερόλεπτα? Ρε παιδιά? Πλάκα μας κάνουνε?
    http://www.dragtimes.com/Suzuki--Hay...ag-Racing.html
    Εντάξει μας δείχνει ένα μηχανάκι φτιαγμένο για drag ε και?

Καλά έχει ξεφύγει εντελώς εσύ λέμε ε?

Και δέ με λές.... η άγκυρες πού είναι? δεν τις διακρύνω στις φοτό !

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Α και κάτι άλλο! Νόμιζα ότι εσείς οι αντί-Japan δεν κοιτάτε τόσο επιδόσεις αλλά ποιότητα κατασκευής, περιφεριακά, σχέδιο κ.τ.λ κ.τ.λ. Μάλλον αυτό δεν ισχύει, αφού μόλις μια εταιρία που γουστάρετε βγάλει κάτι δυνατό (άσχετα αν κοστίζει μια περιουσία, δεν στρίβει κ.τ.λ) μας το κοπανάτε εδώ μέσα!!

Νόμιζα σας χαλούσαν τα υπερκυβισμένα Japan και μάλιστα σχολιάζετε τους κοντράκιδες ότι τα στήνουν με μηχανές των 150 αλόγων και των 12000 ευρώ! Εσύ ο ίδιος κατηγορείς του ιδιοκτήτες busa ότι τα στήνουν με 16χρονα στα φανάρια, και τώρα τους προκαλείς!!

Για εξήγησε ρε μαν (αν θέλεις φυσικά) τί παίζει τελικά! Έχω λάθος?
    Φιλικά τα λέω έτσι, απλά ήταν απορία μου!

+1

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Κάποιος έχει απλά καταντήσει ΓΡΑΦΙΚΟΣ εδώ μέσα ............ επιστημονική φαντασία και σουρεαλισμός !!!!!!!!
    Οχι ρε! Εμείς και τα απατεώνικα γιαπωνέζικα μας είμαστε γραφικοί!

Ασε που κόβουν και πλαίσια .......τινα λέμε τώρα?

ΣΠΕΡΑΑΑΑΑ!!!!

Στα 19 χιλιάδες ξεκινάει μέχρι όσο βάλει ο θεός. 19 χιλιάδες με βαρβάτο ανάποδο μπροστινό που απο μόνο του στοιχίζει 3 χιλιάρικα ναούμε...και...να το πω?Να το πω?
    Brembo φρένα? Oρίστε οι άγκυρες που έψαχνες Σάκη.

Η δικιά μου όχι δεν πάει πάνω απο 23 χιλιάρικα.

6.991!!!

Το link με την turbo δεν το είδες? Όχι την V Rod, την άλλη...την Haybusha Turbo.
    Πόσο έγραψε? Ε? 8.4? Η κάνω λάθος...επειδή δεν φοράω τα γυαλιά μου...για πες μου ρε Cartman τι γράφει εκεί?

Για αυτό σας λέω...αφήστε τα Αμερικάνικα και τα κυβικά απέξω...είναι άλλη φάση. Αφήστε τα Choppers με τα 240 άλογα απέξω, αφήστε τους S&S δίλιτρους κινητήρες με τα 140 άλογα τροχό απέξω...και ας πιάσουμε Japan VS Europe!!! Δεν θέλω να γίνω μπροστιάρης των κυβικών...στην τελική όντως, άμα εσύ ανέβεις επάνω, θα φύγεις ευθεία. Ας πιάσουμε τα Ducati λοιπόν.

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE
    από super_toto στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3051
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2007, 11:44
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε