Kαι να υπενθυμίσω σε μερικούς κολλημένους. Εγώ δεν πιέζω κανέναν να πάρει Αμερικάνικο. Απλά απαντάω στις επιθέσεις προς την ράτσα της μηχανής μου...οι οποίες γίνονται λόγο της έλειψης επιχειρηματολογίας. Μιλάμε για Ευρωπαϊκά και Γιαπωνέζικα και όταν δεν έχετε τι να απαντήσετε επιτίθεστε στην Harley. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην συζητήσω για την μηχανή μου. Ούτε νιώθω την ανάγκη να επιβληθώ στους άλλους βγάζοντας την μηχανή μου καλύτερη. Στα @@ μου τι είναι...η αίσθηση που μου αφήνει όταν την οδηγάω είναι η καλύτερη.
Δεν διακατέχομαι απο προσωπικά κόμπλεξ ούτε με ενδιαφέρει να τα ρίχνω στους 17 χρονους...ούτε άρχισα να κοπανάω τι μηχανές έχουνε περάσει απο τα χέρια μου χρησιμοποιώντας το κλασσικό επιχείρημα (αλλάξτε γνώμη γιατί το λέω εγώ που ξέρω..) απο ότι φαίνεται @@ ξέρεις!!! Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι μηχανή έχεις. Και αναμενόμενο είναι να τσαντίζεται κάποιος όταν προσπαθείς να του την κάνεις κλύσμα.
Για αυτό πάρε το Hayabusha, πήγαινε εκεί στην Βουλιαγμένης προς το τέλος της δεξιά και ρίξε ένα χέσιμο γιατί όπως έχεις παρατηρήσει και προείπα στα @@ μου εμένα. Δεν με ενδιαφέρει η στενομυαλιά κανενώς ούτε περιμένω απο κολλημένους που αποκαλούν άλλους κολλημένους να αλλάξουνε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κάποιος έξω απο τον χώρο με ανοιχτό μυαλό που θα μπει εδώ μέσα, θα καταλάβει ποιός μιλάει με επιχείρηματα και γνωρίζει επί του θέματος.
Προσπάθησε την επόμενη φορά, αντί να το παίξεις θεός (έχω 15 μηχανές believe in me) να χρησιμοποιήσεις και λίγα επιχείρηματα. Πάντως καλά έκανες και ΔΕΝ είπες τι Ευρωπαϊκά έχεις, γιατί άμα είναι οι απόψεις σου να προέρχονται απο piaggio και Vespa...άστο καλύτερα.
Είχες Piaggio, σου τα ρίχνανε τα innova, σου έμεινε το κουσούρι και το γύρισες σε Busha...