Σελίδα 129 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 2979119124125126127128129130131132133134139 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.921 έως 1.935 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Στο πινακακι που παρεθεσες θα ηταν χρησιμο να παρατηρησεις στην αριστερη στηλη(που δεν φαινεται στην εικονα) ΠΟΙΑ διεργασια σου δημιουργει το θεμα και σου φερνει τον δισκο στα ορια του,παρατηρησε το και μετα μπορουμε να εξαγουμε ασφαλεστερο συμπερασμα.Πιθανοτατα καποια διεργασια των Windows ή καποιο rootkit scan που κανει το Kaspersky στο παρασκηνιο.Καλα κανεις κι εχεις τον Ρωσσο,κορυφαιο αλλα λιγο βαρυ για παλιοτερα συστηματα.

Ναι ένα δίκιο το έχεις, βγήκε μπόλικος στο ζύγισμα (1350 νομίζω), οπότε βάζω κάτι πιο ελαφρύ ή και καθόλου και είμαι οκ. Τα AV δεν τα κρίνουμε με ο κιλό αλλά με την αποτελεσματικότητά τους (νομίζω)
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ναι ένα δίκιο το έχεις, βγήκε μπόλικος στο ζύγισμα (1350 νομίζω), οπότε βάζω κάτι πιο ελαφρύ ή και καθόλου και είμαι οκ. Τα AV δεν τα κρίνουμε με ο κιλό αλλά με την αποτελεσματικότητά τους (νομίζω)
    Μιλώντας για AV....εγώ έχω το AVAST (free) έχετε κανένα καλύτερο να προτείνετε; (free, πάντα, δεν παίζει φράγκο για paid....)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Στο πινακακι που παρεθεσες θα ηταν χρησιμο να παρατηρησεις στην αριστερη στηλη(που δεν φαινεται στην εικονα) ΠΟΙΑ διεργασια σου δημιουργει το θεμα και σου φερνει τον δισκο στα ορια του,παρατηρησε το και μετα μπορουμε να εξαγουμε ασφαλεστερο συμπερασμα.Πιθανοτατα καποια διεργασια των Windows ή καποιο rootkit scan που κανει το Kaspersky στο παρασκηνιο.Καλα κανεις κι εχεις τον Ρωσσο,κορυφαιο αλλα λιγο βαρυ για παλιοτερα συστηματα.
    Στο ποια διεργασία η απάντηση είναι όλες με τη σειρά τους. Μπορεί να είναι από το Kaspersky, μπορεί από το chrome ή από το lol κάτι άλλο δε δουλεύει στο pc.
    Το % δε θα έπρεπε να ανεβαίνει ανάλογα με τα mb/s; Όπως έγραψα και πριν το έχω πετύχει με 1,8 mb/s και να μου λέει 100% και 40 mb/s και να λέει 25%. Είναι φυσιολογικό αυτό;
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Και αφού μετά απο 10+ χρόνια επέστρεψα στα σιχαμερά γουίντοουζ αρχίσανε φυσικά και τα προβλήματα

Κάποια τα έλυσα και κάποια συνεχίζουν να με ταλαιπωρούν.. Ρίχτε καμια ιδέα για ένα απο αυτά..

Χρησιμοποιώ την embeded GPU του επεξεργαστή, μιλάμε για μια Intel UHD Graphics 630 η οποία υποστηρίζει 3 οθόνες, 1 σε 4Κ και 2 με 1080p . H μητρική έχει 3 εξόδους, HDMI, DVI, VGA οι οποίες δουλεύουν κανονικά και δίνουν σήμα είτε μόνες είτε σε συνδιασμό όταν δοκιμάζω μία 4Κ οθόνη και μία 1080p.

Το πρόβλημα έρχεται όταν προσπαθώ να συνδέσω ένα προτζέκτορα είτε στην HDMI είτε στην DVI με converter σε HDMI (o οποίος είναι δοκιμασμένος και δουλεύει). Ο υπολογιστής αρνείται να αναγνωρίσει τον προτζέκτορα είτε τον συνδέσω μόνο του, είτε σε συνδιασμό με κάποιο άλλο μόνιτορ και δοκιμάζοντας άπειρες φορές να κάνω detect display ή το μαγικό win+p. Μόλις τον συνδέσω με το μάκ παίζει κανονικά..
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Καμμια αντιρρηση,κι εγω οπως ξερεις αυτο χρησιμοποιω.Να μην τσακωνοτανε κιολας με τα προγραμματα της Epsilon Net που δουλευουμε θα ηταν ακομη πιο καλα
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Και αφού μετά απο 10+ χρόνια επέστρεψα στα σιχαμερά γουίντοουζ αρχίσανε φυσικά και τα προβλήματα

Κάποια τα έλυσα και κάποια συνεχίζουν να με ταλαιπωρούν.. Ρίχτε καμια ιδέα για ένα απο αυτά..

Χρησιμοποιώ την embeded GPU του επεξεργαστή, μιλάμε για μια Intel UHD Graphics 630 η οποία υποστηρίζει 3 οθόνες, 1 σε 4Κ και 2 με 1080p . H μητρική έχει 3 εξόδους, HDMI, DVI, VGA οι οποίες δουλεύουν κανονικά και δίνουν σήμα είτε μόνες είτε σε συνδιασμό όταν δοκιμάζω μία 4Κ οθόνη και μία 1080p.

Το πρόβλημα έρχεται όταν προσπαθώ να συνδέσω ένα προτζέκτορα είτε στην HDMI είτε στην DVI με converter σε HDMI (o οποίος είναι δοκιμασμένος και δουλεύει). Ο υπολογιστής αρνείται να αναγνωρίσει τον προτζέκτορα είτε τον συνδέσω μόνο του, είτε σε συνδιασμό με κάποιο άλλο μόνιτορ και δοκιμάζοντας άπειρες φορές να κάνω detect display ή το μαγικό win+p. Μόλις τον συνδέσω με το μάκ παίζει κανονικά..
    Συνηθες προβλημα.Κατεβασε απο Intel τους τελευταιους drivers,οι default των Windows 10 αλλοτε παιζουν σωστα κι αλλοτε οχι
    https://downloadcenter.intel.com/pro...D-Graphics-630
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Καμμια αντιρρηση,κι εγω οπως ξερεις αυτο χρησιμοποιω.Να μην τσακωνοτανε κιολας με τα προγραμματα της Epsilon Net που δουλευουμε θα ηταν ακομη πιο καλα
    Μία απλή ρύθμιση στο fw αρκεί

Συνηθες προβλημα.Κατεβασε απο Intel τους τελευταιους drivers,οι default των Windows 10 αλλοτε παιζουν σωστα κι αλλοτε οχι
    Γενικά μην αφήνετε συσκευές (εκτός αν δεν έχετε άλλες επιλογές) να τρεχουν με τους default drivers των Windows

Μία απλή ρύθμιση στο fw αρκεί
    Tην ξερω.
    Αλλα με καθε αναβαθμιση της Epsilon,φτου κι απο την αρχη,σφαζει το αρχειο και κανει διαφορα μουρλά το προγραμμα.
    Παραπλευρη απωλεια βεβαιως.
    Τελευταία τροποποίηση από Vstrommer71; 11/12/2017 στις 12:27.

Γενικά μην αφήνετε συσκευές (εκτός αν δεν έχετε άλλες επιλογές) να τρεχουν με τους default drivers των Windows
    Και που να δεις τι ωραια που δουλευουν με τα wireless της Dell.Nα παει και να ερχεται πεντε φορες ενα λαπτοπ,στο εργαστηριο να λειτουργει μια χαρα και στον χωρο του πελατη να τον αποσυνδεει οποτε γουσταρει.Απολαυση!

Σόρρυ, ξέχασα να πω έχω ήδη βάλει τους latest intel drivers :/
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Σόρρυ, ξέχασα να πω έχω ήδη βάλει τους latest intel drivers :/
    Τοτε πηγαινε αναποδα.Απεγκατεστησε τους κι ασε τους default να δεις πως θα συμπεριφερθει και μας ενημερωνεις

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    περνάς το τελευταίο bios της μητρικής και ενεργοποιείς στο advanced menu την επιλογή για multi-monitor στο embedded graphics

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Έχεις δοκιμάσει να μπεις στο control panel app της intel; Σε κάποιο λάπτοπ κάποτε είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ήταν μια ηλίθια ρύθμιση, που δε θυμάμαι τώρα, αλλά αν ψάξω, θα τη βρω.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    περνάς το τελευταίο bios της μητρικής και ενεργοποιείς στο advanced menu την επιλογή για multi-monitor στο embedded graphics
    Έχει latest bios και ενεργοποιημένη την επιλογή λογικά καθώς το multimonitor παίζει με 2 σε όλες τις θύρες. Επίσης το πρόβλημα υπάρχει και με τον projectora μόνο του χωρίς άλλο μονιτορ επάνω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Έχεις δοκιμάσει να μπεις στο control panel app της intel; Σε κάποιο λάπτοπ κάποτε είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ήταν μια ηλίθια ρύθμιση, που δε θυμάμαι τώρα, αλλά αν ψάξω, θα τη βρω.
    Yeap, απ' οπου μπορούσα να βρώ σχετικά settings έκανα δοκιμές. Θα δοκιμάσω χωρίς driver να δώ τι θα κάνει.

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15
  4. Μια Ερωτηση Απο Εναν Απληροφορητο