Σελίδα 129 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 2979119124125126127128129130131132133134139 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.921 έως 1.935 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    giati re man? me to diplo sto karaiskaki den eixe mathimatikes elpides?
    to podi paei kai den paei.
    ou blexeis man
    μην με κανεις να ψαξω ποστ πριν λιγο καιρο πουτ ελεγες οτι θα το παρετε σιγουρα...ειναι πολλα τα λεφτα και δεν θα το αφηνε ετσι ο Μαρινακης...βεβαια ειχε καλυτερη ομαδα και λογικα θα το επερνε και με το διπλο στο Καραισκακη...αλλα ειπαμε...ειναι πολλα τα λεφτα...μου αρεσε η σιγουρια σου...

περαστικα ρε μαν...σιγα σιγα με αυτα...εισαι και σε κρισημη ηλικια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε πάρτε το και κάντε το κορνίζα. Ας είναι καλά ο γάτος του βάζελου που έφαγε γκολ από τη σέντρα! Βέβαια μπορεί και να μην ήταν τυχαίο, όπως και το σερί του Ηλυσιακού. Συμβαίνουν αυτά άλλωστε και στις καλύτερες οικογένειες!

Δε μου είπες όμως... οι αγώνες τελικά πού κερδίζονται; Στο γήπεδο ή στα χαρτιά;

Είδες τί εννοώ όταν σε λέω ότι όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους κι εσύ με μιλάς για ιδέες; Παλιά αυτά!!!
    μουτ ειχε προξενεψει εντυπωση το σχολιο σου περι ενστασης και δεν εγραφα τιποτα επειδη δεν ειχα βρει τιποτα...τωρα που ανεπισιμοεπισημα ακουγετε για ενσταση για στημενο αγωνα μονο ενα πραγμα εχω να πω...

ΟΥΣΤ ΧΧ...ΟΥΣΤ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ...ΟΥΣΤ ΡΕΖΙΛΙΑ...

αν τολμησουν να το κανουν θα γινουν και θα ειναι χειροτεροι απο τους κολογαυρους...ΟΥΣΤ λεμε..με το που θα φυγουν θα ειμαι απο τους πρωτους που θα αγορασουν διαρκειας...

ρε ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    μουτ ειχε προξενεψει εντυπωση το σχολιο σου περι ενστασης και δεν εγραφα τιποτα επειδη δεν ειχα βρει τιποτα...τωρα που ανεπισιμοεπισημα ακουγετε για ενσταση για στημενο αγωνα μονο ενα πραγμα εχω να πω...

ΟΥΣΤ ΧΧ...ΟΥΣΤ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ...ΟΥΣΤ ΡΕΖΙΛΙΑ...

αν τολμησουν να το κανουν θα γινουν και θα ειναι χειροτεροι απο τους κολογαυρους...ΟΥΣΤ λεμε..με το που θα φυγουν θα ειμαι απο τους πρωτους που θα αγορασουν διαρκειας...

ρε ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...

na rwtisw kati??? otan leme enstasi........gia stimeno paixnidi sto kolosos?
    i gia to 12-0 pou ekane xafnika i aek me to paniwnaki kai anekampse?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τα πρωταθληματα και οι αγωνες δεν κερδιζονται παντα απο τις καλες ομαδες. (και αυτο μπορει να ερμηνευθει με πολλυς τροπους). Συμβαινει παντου και ποσο μαλλον στο ελληνικο πρωταθλημα, οπου ειπεσερχονται... και αλλοι παραγοντες. Απο εκει και επειτα οποιος εχει παιξει εστω και δυο - τρεις φορες μπαλα / μπασκετ, γνωριζει το ποσο σημαντικη-οτατη ειναι η ψυχολογια και το momentum.

Π.χ. ενα παραδειγμα τυχαιο...εχει χτυπησει ο σκληρος στο PC και το φτιαχνεις...παιδευτηκες πολυ, ψαχτηκες να κανεις recovery τα αρχεια σου, αγορασες νεο δισκο, τον συνεδεσες, αρχισες να περνας τα windows (που καπου τα βρηκες και αυτα...) Και εκει που ολα πανε καλα και το χεις γενικα και δεν μασας, στο 98% του φορτωματος... κοβεται το ρευμα... ασταθμητος εξωτερικος παραγοντας που σου γ@μ@ει ολη τη ψυχολογια... αντε μετα τραβα ξανακαντο απο την αρχη παλι... οποιος καταλαβε, καταλαβε

na rwtisw kati??? otan leme enstasi........gia stimeno paixnidi sto kolosos?
    i gia to 12-0 pou ekane xafnika i aek me to paniwnaki kai anekampse?
    αν ρωτας εμενα δεν εχω γνωση για κανενα απο τα 2 ματς...απλα...οι αγωνες κερδιζονται στο γηπεδο...εκτος αν γινει εσκεμμενη παρανομια οπου πρεπει να πεσουν και οι αναλογες τιμωριες...οποιος θυματε Παοκ στο CL καταλαβαινει...

εσυ τι χαιρεσε...σκουλικι δεν εισαι στο μπασκετ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε πάρτε το και κάντε το κορνίζα. Ας είναι καλά ο γάτος του βάζελου που έφαγε γκολ από τη σέντρα! Βέβαια μπορεί και να μην ήταν τυχαίο, όπως και το σερί του Ηλυσιακού. Συμβαίνουν αυτά άλλωστε και στις καλύτερες οικογένειες!

Δε μου είπες όμως... οι αγώνες τελικά πού κερδίζονται; Στο γήπεδο ή στα χαρτιά;

Είδες τί εννοώ όταν σε λέω ότι όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους κι εσύ με μιλάς για ιδέες; Παλιά αυτά!!!

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ............

Καί τόν έθεσε έκτός play-offs.
    Στά χαρτιά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΗ...!!!

Έσύ τί λές ή παραμονή στήν κατηγορία παίχτηκε στό γήπεδο...??

Τώρα στό πάρτε το καί κάντε το κορνίζα.........ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ...??
    Μαγκιά μας πού ξαναβγήκαμε γιά νά γλυτώσετε καί ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ
    στήν άνακοίνωση διαμαρτυρίας κατά τού Άθηναικού κατεστημένου:rotflmao:
    όπου καί άναφέρατε τήν ΑΕΚ.

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....!!!

Όσο γιά τόν ύπαινιγμό περί στησίματος τού ΠΑΟ μέσω τού άτυχου Καρνέζη
    πού έπαιζε μέ θλάση.....

ΓΕΛΑΩ..........

Σενάριο έπιστημονικής φαντασίας, τό 0-2 στό πρώτο μάτς ,τά 3 γκόλ τού ΠΑΟ
    καί τό τσάφ τού Καρνέζη στό 97ο λεπτό μιάς καί όλοι ήξεραν ότι...
    ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 98ο....??

Είπαμε ρέ κούκλε άλλά όχι κι έτσι.
    Καί γιατί άποφάσισαν νά μάς δώσουν τήν πρόκριση στό έκατοστό όγδοηκοστό
    έβδομο λεπτό...??
    Μάς τήν παραχώρησαν λόγω τών άδερφικών σχέσεων πού έχουμε...??

ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.............ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...!!

Γιά πές..................γιά πές

και για οποιον ειδε τον χτεσινο τελικο Ρεαλ Μπαρτσα μπορει να δει καποιος πως μια καλυτερη (πολυ μαλιστα) ομαδα μπορει να χασει λογω διαιτησιας...λεμε για αριστουργημα...χαρισμενες 2 κοκκινες στην Ρεαλ (η μια...το κρατημα του Αλονσο στον Μεσι εβγαζε ματια) και σφυραμε οπως μας βολευει...αφηνουμε το σκληρο παιχνιδι των Μαδριλενων που μαζι με την μαζικη αμυνα μαζινο του Μουρινιο καταφερνουμε να σταματησουμε τον αντιπαλο...εστω να παμε το παιχνιδακι στα πεναλντυ και εκει εχει ο θεος...και μην μου πει κανεις οτι και η Ελλαδα πηρε ετσι το euro...εδω μειλαμε για την Ρεαλ που εχει μπατζετ το χρεος της Ελλαδας...και βεβαια στο δευτερο ημιχρονο της παρατασης παιχτηκε 6-7? λεπτα μπαλλα απο καθυστερησεις κλπ...ουστ...αλλα εχει ο καιρος (συντομα) γυρισματα...

αν ρωτας εμενα δεν εχω γνωση για κανενα απο τα 2 ματς...απλα...οι αγωνες κερδιζονται στο γηπεδο...εκτος αν γινει εσκεμμενη παρανομια οπου πρεπει να πεσουν και οι αναλογες τιμωριες...οποιος θυματε Παοκ στο CL καταλαβαινει...

εσυ τι χαιρεσε...σκουλικι δεν εισαι στο μπασκετ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    oxi re paidi mou rwtaw.....epidi to seri tou ilisiakou einai upopto.....to seri tis aek pernaei sto ntoukou

και για οποιον ειδε τον χτεσινο τελικο Ρεαλ Μπαρτσα μπορει να δει καποιος πως μια καλυτερη (πολυ μαλιστα) ομαδα μπορει να χασει λογω διαιτησιας...λεμε για αριστουργημα...χαρισμενες 2 κοκκινες στην Ρεαλ (η μια...το κρατημα του Αλονσο στον Μεσι εβγαζε ματια) και σφυραμε οπως μας βολευει...αφηνουμε το σκληρο παιχνιδι των Μαδριλενων που μαζι με την μαζικη αμυνα μαζινο του Μουρινιο καταφερνουμε να σταματησουμε τον αντιπαλο...εστω να παμε το παιχνιδακι στα πεναλντυ και εκει εχει ο θεος...και μην μου πει κανεις οτι και η Ελλαδα πηρε ετσι το euro...εδω μειλαμε για την Ρεαλ που εχει μπατζετ το χρεος της Ελλαδας...και βεβαια στο δευτερο ημιχρονο της παρατασης παιχτηκε 6-7? λεπτα μπαλλα απο καθυστερησεις κλπ...ουστ...αλλα εχει ο καιρος (συντομα) γυρισματα...

ntax den einai akrivws etsi....giati tha borouse sto 1o imixrono na einai 2-0 uper tis real kai na eixame allo paixnidi ..

ntax den einai akrivws etsi....giati tha borouse sto 1o imixrono na einai 2-0 uper tis real kai na eixame allo paixnidi ..
    με τα αν δεν κανουμε δουλεια...τα γκολ δεν μπηκαν...φασεις που εγιναν απο αντεπιθεσεις...δεν ειχε καμμια σχεση ο διατητης...εγω αναφερομαι στο σκληρο παιχνιδι της Ρεαλ (βρωμικο θα ελεγα καποιες φορες) και την ανοχη του διαιτητη...ο Αλονσο κλωτσαει και μετα αγκαλιαζει (αφου το παλλικαρι δεν πεφτει με τιποτα) τον Μεσι...δευτερη κιτρινη...α ναι...και τωρα θυμηθηκα ενα μαρκασρισμα του Μαρτσελο στο κνημοαστραγαλοκουντουπιε του Μεσι :rotflmao: ενω τον εχει περασει...λεμε για απευθειας κοκκινη...μιας και εχουμε CL να πλησιαζει μπορουσε να του κανει μεγαλη ζημια...και οι διαστημικοι παιχτες της Μπαρτσα ανθρωποι ειναι οπως ειδες....και αν τσαντιστουν χανουν την συγκεντρωση τους...στο δευτερο ημιχρονο ειδες διαφορα που τους εβαλε μυαλο ο Γκουαρντιολα???

δεν αναφερομαι καθολου στις χειρονομιες του Ραμος και του Πεπε στο 1-0...να δουμε αν θα τιμορηθουν...ειδες τις κινησεις σας μαμησαμε προς την εξεδρα της Μπαρτσα???

δεν αναφερομαι καθολου στις χειρονομιες του Ραμος και του Πεπε στο 1-0...να δουμε αν θα τιμορηθουν...ειδες τις κινησεις σας μαμησαμε προς την εξεδρα της Μπαρτσα???

ναι .....και μου εκανε εντυπωση....γιατι ο καραγκιοζης ο σπικερ τα παρουσιαζε ολα τοσο ροδινα....τοσο καλα....μονο στην ελλαδα γινονται αυτα....

πχ το να βαλεις δυνατα ντεσιμπελ για να μην ακουγεται το κραξιμο στον εθνικο υμνο.
    το να πετανε αντικειμενα στο κεφαλι του μεσι στο κορνερ.
    οι χειρονομιες σας γαμισαμε μπροστα στην θυρα των μουλων καταλανων
    τα λειζερ, το κλωτσιδι και οι τσαμπουκαδες,,,,

ναι .....και μου εκανε εντυπωση....γιατι ο καραγκιοζης ο σπικερ τα παρουσιαζε ολα τοσο ροδινα....τοσο καλα....μονο στην ελλαδα γινονται αυτα....

πχ το να βαλεις δυνατα ντεσιμπελ για να μην ακουγεται το κραξιμο στον εθνικο υμνο.
    το να πετανε αντικειμενα στο κεφαλι του μεσι στο κορνερ.
    οι χειρονομιες σας γαμισαμε μπροστα στην θυρα των μουλων καταλανων
    τα λειζερ, το κλωτσιδι και οι τσαμπουκαδες,,,,
    εγω δεν ειχα σπικερ...με κατι παππουδες το εβλεπα...που λιωμα απο τα κρασια και τα τσιπουρα ακουγαμε Ξυλουρη και σχολια...καλο τερμα αυτος ο Καστιγιο...μπηκε ο Ολαφουμι...ο Μεσι ειναι κουλος και ο χειροτερος του γηπεδου...ο Κριστιανο παλτο που μετα το γκολ εγινε Ο παιχταρας...και ενδιαμεσα ελεγταν ιστοριες Ρομπερτο Καρλος....Γουεμπλει...κλπ κλπ

ελα ρε...ειχε και λειζερ???νομιζα οτι ο Μεσσι πρασινιζε απο το κακο του...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ............

Καί τόν έθεσε έκτός play-offs.
    Στά χαρτιά ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΗ...!!!

Έσύ τί λές ή παραμονή στήν κατηγορία παίχτηκε στό γήπεδο...??

Τώρα στό πάρτε το καί κάντε το κορνίζα.........ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ...??
    Μαγκιά μας πού ξαναβγήκαμε γιά νά γλυτώσετε καί ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΑΣ
    στήν άνακοίνωση διαμαρτυρίας κατά τού Άθηναικού κατεστημένου:rotflmao:
    όπου καί άναφέρατε τήν ΑΕΚ.

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....!!!

Όσο γιά τόν ύπαινιγμό περί στησίματος τού ΠΑΟ μέσω τού άτυχου Καρνέζη
    πού έπαιζε μέ θλάση.....

ΓΕΛΑΩ..........

Σενάριο έπιστημονικής φαντασίας, τό 0-2 στό πρώτο μάτς ,τά 3 γκόλ τού ΠΑΟ
    καί τό τσάφ τού Καρνέζη στό 97ο λεπτό μιάς καί όλοι ήξεραν ότι...
    ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 98ο....??

Είπαμε ρέ κούκλε άλλά όχι κι έτσι.
    Καί γιατί άποφάσισαν νά μάς δώσουν τήν πρόκριση στό έκατοστό όγδοηκοστό
    έβδομο λεπτό...??
    Μάς τήν παραχώρησαν λόγω τών άδερφικών σχέσεων πού έχουμε...??

ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΡΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.............ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...!!

Γιά πές..................γιά πές

Εγώ απλά λέω ότι όσο "περίεργο" είναι το σερί του Ηλυσιακού, άλλο τόσο είναι και το γκολ από τη σέντρα. Τρέχα να αποδείξεις αν θέλανε ή όχι να το δώσουν. Όπως λες κι εσύ, γιατί να περιμένουν ως το τέλος και να εκτεθούν και να μην το δώσουν εξ αρχής;

Καλή Ανάσταση σε όλους.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Εγώ απλά λέω ότι όσο "περίεργο" είναι το σερί του Ηλυσιακού, άλλο τόσο είναι και το γκολ από τη σέντρα. Τρέχα να αποδείξεις αν θέλανε ή όχι να το δώσουν. Όπως λες κι εσύ, γιατί να περιμένουν ως το τέλος και να εκτεθούν και να μην το δώσουν εξ αρχής;

Καλή Ανάσταση σε όλους.

OTAN ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.............

Πάντα μά πάντα.......ύπάρχει καί κίνητρο.

Βρές μου έσύ τό κίνητρο στό ΑΕΚ - ΠΑΟ 2-3 γιά τό κύπελλο....!!

Όσο γιά τό γκόλ τής ΑΕΚ..??
    Σού θυμίζω τό περσινό τού Σκόκο στό Καραισκάκη καί τό φετινό τού Νέτο
    στό Βόλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΑ αύτού τού είδους τά γκόλ.
    Πόσο μάλλον όταν έχεις έναν ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ μέ θλάση όπως δήλωσε καί φάνηκε
    Καρνέζη καί έπίσης ΑΠΕΙΡΟ γκολκήπερ μέ πολύ λίγα παιχνίδια στά πόδια του.
    Τό μάτς πολύ κρίσιμο καί τό μομέντουμ έκρηκτικό.
    Πάνω στό πάθος του καί τό άγχος του έκανε 2 βήματα πιό μπροστά καί τέλος.
    προηγουμένως όμως είχε βγάλει 2-3 πολύ δύσκολα.
    Έπίσης στό πρώτο γκόλ πού δέχτηκε παρότι άτυχος έδειξε ότι είχε πολύ κακή
    ψυχολογία..!!

Όσον άφορά τίς σχέσεις άλλων συλλόγων μετά τής έξουσίας............
    ΜΑΤΑΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....??

Καλή Άνάσταση μέ ύγεία............σέ σένα καί όλους όσους διαβάζουν.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Όσον άφορά τίς σχέσεις άλλων συλλόγων μετά τής έξουσίας............
    ΜΑΤΑΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....??

Άντε ντε πες μου να μάθω κι εγώ!

Πες μου για τα πολλά σφυρίγματα που παίρνει ο ΠΑΟΚ. Για τη μόνιμη εύνοια, για τις σφαγές των αντιπάλων, για το ότι δεν τιμωρείται όπως οι άλλοι!

Περιμένω να δω αυτές τις σχέσεις...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε