Με είδα να παίρνω το "μεγάλο" σήμερα για δουλειά και μάλλον μετά θα πάω να βγάλω γούστα προς Σούνιο και κανα βραδυνό βούτηγμα εις θάλασσαν....
Με είδα να παίρνω το "μεγάλο" σήμερα για δουλειά και μάλλον μετά θα πάω να βγάλω γούστα προς Σούνιο και κανα βραδυνό βούτηγμα εις θάλασσαν....
με ειδα να φουλαρω κ να τσεκαρω πιεσεις καθως εχει σβελτη καταδρομικη στο χωριο....
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
με είδα να επιστρέφω σπίτι μετά από διαδρομή στο κέντρο και στα πέριξ της αθήνας... αλλά να μην σιχτιρίζω για την κυκλοφορία.
δύο πιθανότητες υπάρχουν... ή ξαφνικά εξαφανίστικαν οι συνήθεις ύποΦτοι, ή επιτέλους έμαθα να τους αγνοώ.
θα προτιμούσα το πρώτο... γιατί θα ωφελούσε όλους, αλλά και με το δεύτερο βολεύομαι![]()
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Mε ειδα να οδηγαω χτες ολη μερα το μεγαλο μετα απο καιρο με το σκουτερ μονο με κρανος και να νιωθω μια ανασφαλεια...βουρρ για καλοκαιρινο μπουφαν και οι μποτες εξω απο το παταρι γρηγορα!!![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Με ειδα να βγαίνω βολτΑΡΑ με πιλότο ιδιοκτητη γ@μ@του V και πολύ να το χαίρομαι. Φύση,υψόμετρο και στροφές καργα!!
Με είδα με φρέσκο πίσω λάστιχο... και στα καπάκια με είδα να μένω πάλι από βενζίνη και να σπρώχνω. Ολέ!
Με είδα να ετοιμάζομαι για την αυριανή εκδρομή και πρώτη φορά με on-off!
Με είδα να πηγαίνω νέα μάκρη, Πεντέλη στα στροφιλίκια για παιχνίδι , ήπια και μια μπυρίτσα στον άγιο Πέτρο ..και αυτό ήταν για σήμερα .
Mε ειδα με την καλυτερη ψυχοθεραπεία μετα απο καιρο αυτο το ΣΚ..Αλλάξαμε λαδάκια λαστιχάκια κάναμε check στα παντα και μια ωραια εξόρμηση στη Λιμνη τη γνωστη στο Λουτρακι!!με έλειψε το άτιμο..
Throttle that mysterious friend of ours
Με είδα να αποχωρίζομαι την καλή μου, μετά από 5 χρόνια συμβίωσης.. Πάμε για άλλα..
Με είδα να παραλαμβάνω το ντακαρίσιο αμορτισέρ. Και μετά από μιά ώρα παίδεμα και μουντζούρωμα, να σιχτιρίζω ελαφρώς, να το αφήνω επί του φιλτροκουτίου στο ημιλυμένο μηχανάκι, να παραφινελιάζω το άπαν σύμπαν εκεί από κάτΟΥ και να βγάζω το σκύλο βόλτα για να κουλάρω, σκεπτόμενος τι άλλο θα ξηλώσω για να έχω χώρο να το δουλέψω...
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
με ειδα να βγαζω τα μισελεν pilot road 4 gt με ελαχιστα χιλιομετρα και να βαζω τα dunlop road smart3 και τελικα διαπιστωσα οτι δεν ειμαι τοσο κουλαδι τελικα...δεν ειμαι πλεον ενα κουλαδι με κουτσουρα λαστιχα αλλα λιγοτερο κουλαδι με καταπληκτικα λαστιχα...
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Με είδα να παθαίνω φουίτ στην εθνική και να σΜπρώνω καμιά 600αρα μέτρα...