Ωραιααα..δεν εχω αναγκη κανω διατροφη![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Ξεκίνησα χθες να βλέπω το Legion. Απο τα 8 επεισόδια της 1ης σεζόν είδα ήδη τα 6 και πάμε για τα 2 τελευταία αύριο. Τρελλό το σενάριο όπως οι χαρακτήρες! Αξίζει να το δείτε αλλά πάρτε και LSD πριν ξεκινήσετε για να το καταλάβετε πιο εύκολα.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
ΛΟΛ είναι όντως πολύ μπερδεψιάρικο. Κάτι σαν "παλαβοί Xmen στο Δαφνί" ένα πράγμα.
Ξεκίνησε χτες Fargo S03
http://www.imdb.com/title/tt2802850/...f_=tt_eps_sn_3
Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?
Πολύ καλά Legion και Penny Dreadful(μόνο για την Εύα... το βλέπεις)! Είδα και το Oasis, καλό φαίνεται; Θα συνεχιστεί;
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
o teos στο 5ο νομίζω γίνεται η ανατροπή με τον τύπο και τελικά δεν είναι αυτός που νομίζουν!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Το πράγμα, όπως λεει ο paramedic, θέλει υπομονή. Θέλω πραγματικά να δω πως στο καλό θα ξεμπλέξουν στο τέλος...
Επίσης, το the expanse έχει γίνει "τρελό"... νομίζω μόλις τελείωσε ο δεύτερος κύκλος.
Έχω πάρει γραμμή τι παίζει γιατί διάβαζα πολύ marvel και dc όπως και ποιοι είναι οι γονείς του ποιες οι δυνάμεις του και αν το ψάξεις θα δεις ότι ξεφεύγει πολύ σαν μεταλλαγμένος από όλους τους άλλους απλά με κούρασε γιατί παίζει πολύ με το ψυχολογικό προφίλ του και λιγότερο action με της δυνατότητες του...αν όμως εσείς που τα είδατε παρακάτω λετε οτι αλλάζει το πράγμα μόλις τελειώσει η σεζόν θα τα κατεβάσω όλα να τα δω..
Throttle that mysterious friend of ours