Σελίδα 129 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 2979119124125126127128129130131132133134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.921 έως 1.935 από 2046

Θέμα: Habemus Papam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    @ pipe_smoker, vaska, nickald

Λοιπόν, θα κάνω κάτι που δεν συνηθίζω. Θα σας τρολλάρω λιγάκι...

Τα παραπάνω προς το παρόν είναι απλά προσωπικές απόψεις, αλλά τους λείπει η αιτολόγηση.
    Υπάρχει ένα ρητό, που λέει πως για να χτυπήσεις τον αντίπαλο πρέπει πρώτα να τον μάθεις καλά, να τον έχεις σπουδάσει.
    Βάζω λοιπόν στοίχημα πως ο περί ου ο λόγος σας γυρίζει τόσο πολύ τα άντερα που δεν αντέχετε να τον βλέπετε πάνω από 1 λεπτό. Δεκτό, αλλά αυτό δημιουργεί μια ανισσοροπία άποψης.
    Στην πραγματικότητα για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για κάτι θα πρέπει να ακούμε με προσοχή τους πάντες και ακόμα περισσότερο αυτούς που λένε αυτά με τα οποία διαφωνούμε. Το να είσαι φιλελεύθερος και να ακούς μόνο όσα λέει ο μπουμπούκος δεν έχει κανένα νόημα, όπως αντίστοιχα δεν έχει κανένα νόημα το να είσαι αριστερός και να ακούς μόνο τον Φίλη.

Επίσης, είναι λογικό πως για να έχουμε έγκυρη άποψη, δεν ακούμε απόψεις μέσω τρίτων. Για παράδειγμα, για να μάθεις τι είπε ο Χ-Ψ-Ω ακούς τον ίδιο τον Χ-Ψ-Ω να το λέει και όχι την περιγραφή από τον δημοσιογράφο ή τον πολιτικό αντίπαλο, διότε έτσι δεν έχουμε ιδία άποψη, απλώς αναπαράγουμε την άποψη κάποιου άλλου.

Θα σας βάλω λοιπόν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία...
    Πατήστε εδώ για να δείτε μια σχετικά πρόσφατη συνέντευξη. Είναι 56 λεπτά. Αφού την δείτε, θα παρακαλούσα να μου υποδείξετε τα σημεία όπου αυτό που λέει στερείται λογικής (πχ «αυτό που λέει στο 16:30 μέχρι 18:00 δεν έχει λογική γιατί Α-Β-Γ.») και φυσικά γιατί...
    Προσοχή, όχι τα σημεία με τα οποία διαφωνείτε (τα οποία προφανώς και θα υπάρχουν), αλλά τα σημεία που είναι παράλογα. Για παράδειγμα όταν βγαίνει ο Τσακαλώτος και σου περιγράφει το πως θα πρέπει η Ελλάδα να βγει εκτός ευρώ, μπορείς να διαφωνήσεις επί της αρχής, αλλά η άποψή του είναι λογικότατη. Θα ήθελα την ίδια ανάλυση...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος

Πατήστε εδώ για να δείτε μια σχετικά πρόσφατη συνέντευξη. Είναι 56 λεπτά. Αφού την δείτε, θα παρακαλούσα να μου υποδείξετε τα σημεία όπου αυτό που λέει στερείται λογικής (πχ «αυτό που λέει στο 16:30 μέχρι 18:00 δεν έχει λογική γιατί Α-Β-Γ.») και φυσικά γιατί...
    Προσοχή, όχι τα σημεία με τα οποία διαφωνείτε (τα οποία προφανώς και θα υπάρχουν), αλλά τα σημεία που είναι παράλογα. Για παράδειγμα όταν βγαίνει ο Τσακαλώτος και σου περιγράφει το πως θα πρέπει η Ελλάδα να βγει εκτός ευρώ, μπορείς να διαφωνήσεις επί της αρχής, αλλά η άποψή του είναι λογικότατη. Θα ήθελα την ίδια ανάλυση...
    κάνε ακριβώς την ίδια δοκιμασία με μια ομιλία της Χ.Α.

μετα πες μας γιατι η ΧΑ είναι η ΧΑ , ο Αδωνις ο Αδωνις , ο Τσακαλωτος ο Τσακαλωτος κλπ αφού όλοι λένε κάποια λογικά πράγματα…
    εκτος , κι αν όσοι λένε κάποια λογικά πράγματα , είναι όλοι ίδιοι…

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    κάνε ακριβώς την ίδια δοκιμασία με μια ομιλία της Χ.Α.

μετα πες μας γιατι η ΧΑ είναι η ΧΑ , ο Αδωνις ο Αδωνις , ο Τσακαλωτος ο Τσακαλωτος κλπ αφού όλοι λένε κάποια λογικά πράγματα…
    εκτος , κι αν όσοι λένε κάποια λογικά πράγματα , είναι όλοι ίδιοι…
    Θα μπορούσες να με βοηθήσεις λιγάκι για το που θέλεις να καταλήξεις;
    Φυσικά και έχω ακούσει και χρυσή αυγή, και κκε και ανεξάρτητους έλληνες και σύριζα και πασόκ και νέα δημοκρατία και ποτάμι (και άλλους που δεν είναι στη βουλή)

Αν το ζητούμενο είναι το να σου υποδείξω εγώ τα σημεία όπου αυτό που λέει η χρυσή αυγή στερείται λογικής, πολύ ευχαρίστως να μου δώσεις μια συνέντευξη ενός μέλους της και να το κάνω...

Το ότι μια άποψη δεν είναι παράλογη δεν σημαίνει πως είναι και σωστή αδερφέ, σημαίνει απλώς πως αξίζει να εξεταστεί. Προφανώς δεν υπάρχει μόνο μια λογική άποψη για ένα θέμα και ακόμη προφανέστερα δεν υπάρχει η απόλυτη αλήθεια ή η χρυσή άποψη.

Επίσης, μπορείς να μου εξηγήσεις αν γίνεται γιατί μου φέρνεις ως παράδειγμα την χρυσή αυγή; Είναι αυτό κάποιος έμμεσος υπαινιγμός για τα δημοκρατικά μου ιδεώδη;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Για να μην υπάρξει καμιά παρεξήγηση, όσα γράφω τα γράφω με καλή διάθεση και φιλικά.
    Σε καμία περίπτωση δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση.

Μη φάμε τα μουστάκια μας για τον μπουμπούκο. Ήμαρτον.

Εγώ πάλι θα κάνω αυτό που συνηθίζω.

I won't feed the troll

Παρ'όλα αυτά θα σου απαντήσω εν συντομία στα όσα ρώτησες/εξέφρασες.

Τα παραπάνω προς το παρόν είναι απλά προσωπικές απόψεις, αλλά τους λείπει η αιτολόγηση.
    Καθόλου

Αιτιολόγησα τα όσα έγραψα όσο χρειάζεται και πάντα με το μέτρο της λογικής. Αν αρχίσουμε ένα ατέρμονο "Γιατί μπαμπά?" εννοείται πως δε θα τελειώσουμε ποτέ και δε θα αποδείξουμε ούτε το ότι η γη γυρίζει.

Υπάρχει ένα ρητό, που λέει πως για να χτυπήσεις τον αντίπαλο πρέπει πρώτα να τον μάθεις καλά, να τον έχεις σπουδάσει.
    Βάζω λοιπόν στοίχημα πως ο περί ου ο λόγος σας γυρίζει τόσο πολύ τα άντερα που δεν αντέχετε να τον βλέπετε πάνω από 1 λεπτό. Δεκτό, αλλά αυτό δημιουργεί μια ανισσοροπία άποψης.
    Κοίτα, θέλουμε δε θέλουμε, ο τύπος είναι τέτοιο μαϊντάνι που νομίζεις ότι έχει 3-4 κλώνους και βρίσκεται σε όλα τα κανάλια ταυτόχρονα.

Οπότε και να μη θες, τον τρως στη μούρη, εκτός κι αν κάνεις την απόλυτα σωστή κίνηση ματ και κλείσεις το χαζοκούτι.

Στην πραγματικότητα για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για κάτι θα πρέπει να ακούμε με προσοχή τους πάντες και ακόμα περισσότερο αυτούς που λένε αυτά με τα οποία διαφωνούμε. Το να είσαι φιλελεύθερος και να ακούς μόνο όσα λέει ο μπουμπούκος δεν έχει κανένα νόημα, όπως αντίστοιχα δεν έχει κανένα νόημα το να είσαι αριστερός και να ακούς μόνο τον Φίλη.

Επίσης, είναι λογικό πως για να έχουμε έγκυρη άποψη, δεν ακούμε απόψεις μέσω τρίτων. Για παράδειγμα, για να μάθεις τι είπε ο Χ-Ψ-Ω ακούς τον ίδιο τον Χ-Ψ-Ω να το λέει και όχι την περιγραφή από τον δημοσιογράφο ή τον πολιτικό αντίπαλο, διότε έτσι δεν έχουμε ιδία άποψη, απλώς αναπαράγουμε την άποψη κάποιου άλλου.

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή θα πει κάποιος.

Η ζωή είναι μεγάλη, μην την κάνεις καρναβάλι παρακολουθώντας μπουμπούκους θα πει κάποιος άλλος

Συχνά συναντάμε το "Γιατί τον κράζεις τον τάδε? Έχεις διαβάσει όλα του τα βιβλία?", "Γιατί κράζεις το Ρουβά? Έχεις πάει σε συναυλία του να δεις πόσο ωραίο σόου κάνει?" και πάει λέγοντας.

Μανίτσα μου, άμα για να εκφέρω άποψη για το οτιδήποτε έπρεπε πρώτα να το λιώσω στο σπούδαγμα, θα χρειαζόμουν 3 ζωές μόνο και μόνο για να μπορώ να απαντήσω στις ερωτήσεις που πέφτουν στο τραπέζι κατά τη διάρκεια ενός καφέ.

Με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά μπορώ να κρίνω το Ρουβά και χωρίς να έχω πάει να τον ακούσω, και σόρρυ αλλά έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω.

Επίσης, είναι απαραίτητο το να μαθαίνουμε από άλλους.
    Απλά επιλέγουμε το ποιοί θα είναι αυτοί οι άλλοι.

Αν εγώ θέλω να μάθω για τη ζωή του Βοναπάρτη, ή πρέπει να πάρω ένα σακίδιο στον ώμο και να αρχίσω να τρέχω, να ψάχνω να ρωτάω κι όπως είπα και πριν θέλω 3 ζωές, ή θα εμπιστευτώ κάποιον ιστορικό.
    Σιγά σιγά και με την εμπειρία που αποκτάς ως αναγνώστης, και μόνο τις πηγές που χρησιμοποιεί κάποιος συγγραφέας να δεις, μπορείς να καταλάβεις αν αξίζει τον κόπο να τον διαβάσεις ή όχι.

Δε γίνεται να περπατήσουμε όλα τα μονοπάτια με τα δικά μας πόδια, οπότε (από το τίποτα) καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψη τη γνώση ανθρώπων που έχουν ήδη κάνει το δρομολόγιο.

Όπως κατάλαβες φαντάζομαι από το κείμενό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να αφιερώσω ούτε 4 δευτερόλεπτα από το χρόνο μου για να ακούσω το μ@λάκα.
    Πέραν από τους λόγους που προανέφερα:

1ον. Γιατί δε με ενδιαφέρει τί θα πει.
    2ον. Γιατί ήδη ξέρω τί θα πει από τη στιγμή που ξέρω ποιά είναι η πρόθεσή του.
    3ον. Γιατί ξέρω από ποιά θέση μιλάει, ποιός είναι ο σκοπός του, και τί θέλει να πετύχει λέγοντας αυτά που θα πει.

Και οι αναρχικοί, και οι χρυσαυγίτες, και ο Τσοχατζό, και το λεξικό, κι εγώ, θα συμφωνήσουμε ότι αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή δε λέγεται δημοκρατία.
    Για άλλους λόγους και σκοπούς ο ένας, για άλλους ο άλλος.

Κάποιες φορές έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία το ποιός λέει κάτι και τί θέλει να πετύχει με αυτό το κάτι, παρά αυτό το ίδιο το κάτι. Είτε είναι τελικά αληθές, είτε όχι.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Εγώ θα με βγάλω από την δύσκολη δοκιμασία μιας κι έχω χαρακτηρίσει τον Μπουμπούκο (όχι από τα λεγόμενα άλλου αλλά από ίδια θέση) τελείως, εντελώς παντελώς ΑΣΟΒΑΡΟ (και είναι πολύ επιεικής ο χαρακτηρισμός μου). Δεν βλέπω λοιπόν τον λόγο να δαπανήσω 1 ώρα από την ζωή μου για να φτάσω στα ίδια συμπεράσματα με τα πριν της συνέντευξης.
    Ο άνθρωπος στερείται της όποιας λογικής και της όποιας συνέχειας και αλληλουχίας στις σκέψις του (αν αυτό είναι δυνατόν να μπορεί δλδ ο μπουμπούκος να σκεφτεί) το αποδεικνύει περίτρανα καθημερινά ο ίδιος αλλά και αυτή καθαυτή η πολιτική του πορεία.
    Επιτυχημένα λοβοτομημένος είναι, παντιέρα όπου φυσάει ο άνεμος είναι και μένει όπου βλέπει ότι έχει καρέκλα. Εκτός όλων των άλλων είναι και άκρως επικίνδυνος.

Πολύ ασχολήθηκα με τον συγκεκριμένο. Πάω να φκιάσω κανένα πισι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Θα μπορούσες να με βοηθήσεις λιγάκι για το που θέλεις να καταλήξεις;
    Φυσικά και έχω ακούσει και χρυσή αυγή, και κκε και ανεξάρτητους έλληνες και σύριζα και πασόκ και νέα δημοκρατία και ποτάμι (και άλλους που δεν είναι στη βουλή)

Αν το ζητούμενο είναι το να σου υποδείξω εγώ τα σημεία όπου αυτό που λέει η χρυσή αυγή στερείται λογικής, πολύ ευχαρίστως να μου δώσεις μια συνέντευξη ενός μέλους της και να το κάνω...

Το ότι μια άποψη δεν είναι παράλογη δεν σημαίνει πως είναι και σωστή αδερφέ, σημαίνει απλώς πως αξίζει να εξεταστεί. Προφανώς δεν υπάρχει μόνο μια λογική άποψη για ένα θέμα και ακόμη προφανέστερα δεν υπάρχει η απόλυτη αλήθεια ή η χρυσή άποψη.

Επίσης, μπορείς να μου εξηγήσεις αν γίνεται γιατί μου φέρνεις ως παράδειγμα την χρυσή αυγή; Είναι αυτό κάποιος έμμεσος υπαινιγμός για τα δημοκρατικά μου ιδεώδη;
    Να σε βοηθήσω λοιπον…
    Αν μια άποψη είναι λογική ή όχι , έχει να κάνει με αυτόν που την ακούει και όχι (μόνο) με αυτόν που την λέει.
    Την ΧΑ την εβαλα σαν παράδειγμα ακραίων απόψεων που όμως φαίνονται λογικές σε πολύ κόσμο.
    Όταν π.χ. η ΧΑ λεει:
    Τιμη και δοξα στο 3ο ραιχ , Ντουφεκατε τους μετανάστες στα σύνορα , δουλειά μόνο σε Έλληνες , να σβήσουμε το χαμογελο από τους μεταναστες (αυτό είναι του μπουμπουκού) κλπ

Κάποιοι τα βρίσκουν πολύ λογικά.. βέβαια λέει και άλλα ακόμη ποιο λογικά ,σοσιαλιστικά κλπ

Ετσι , όπως λες κι εσυ , η «λογικη» (για ποιον?) αποψη δεν σημαίνει ότι είναι και «σωστή» (παλι για ποιον?)

Οποτε , καταλήγω σε πολύ βασικές δικές μου αρχές που λένε ότι οι σκατανθρωποι (με τα δικα μου κριτήρια) , ακόμα και σωστά να πουν , παλι σκατανθρωποι είναι… και ο αδωνις είναι ενας απ αυτούς..

Τα δημοκρατικα σου ιδεώδη ούτε τα ξέρω , ούτε τα κρίνω.

Τα δημοκρατικα σου ιδεώδη ούτε τα ξέρω , ούτε τα κρίνω.
    Η αλήθεια είναι πως αυτή η φράση είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατηγορήσεις συγκεκαλλυμένα κάποιον για κάτι.
    Είδες αν ξέρεις να χειρίζεσαι καλά τις λέξεις;

Ευχαριστώ για τους χαιρετισμούς και ανταποδίδω...

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Οποτε , καταλήγω σε πολύ βασικές δικές μου αρχές που λένε ότι οι σκατανθρωποι (με τα δικα μου κριτήρια) , ακόμα και σωστά να πουν , παλι σκατανθρωποι είναι… και ο αδωνις είναι ενας απ αυτούς..
    Ελπίζω μόνο να μην ψήφισε κανείς Αλέξη Τσίπρα επειδή είναι "καλό παιδί"!

Και μιας και μιλάμε για προθέσεις σκοπούς (με τους οποίους κάποιος λέει κάτι), υπάρχει ένα ακόμη γνωμικό που λέει:
    "Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις."

Sorry, αλλά αν είχα να επιλέξω, μάλλον θα προτιμήσω τον "σκατάνθρωπο" Γεωργιάδη από π.χ. τον με καλές προθέσεις Γλέζο. Δεν θέλω να τον προσβάλλω και σέβομαι ο,τι έχει κάνει, αλλά όπως και να το κάνουμε... απλά δεν.

Ας δούμε τώρα και κάτι άλλο:
    https://www.youtube.com/watch?v=4d80PR5QjxU

Κάθε μα κάθε φορά που κάποιος στην Ελλάδα δημιουργεί κάτι κατά γενική ομολογία καλό, πάντα αναφέρει ότι "το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι η γραφειοκρατία"! Αν είναι δυνατόν! Αν κάποιος που σχεδίασε και υλοποίησε την κατασκευή που βλέπουμε στο βίντεο (κάτι που προφανώς δεν μπορεί να κάνει ο καθένας μας) έφτασε να πει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η γραφειοκρατία, τότε τι άλλο χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε πως έχουμε ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??!!! :a37:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald

Αν αρχισω να ποσταρω βιντεα με τον βλαμμενο να δινει ρεσιταλ μπουρδας και παπαριας θα τελειωσουμε το bandwidth του moto.....

Μην βαζεις στοιχημα γιατι θα το χασεις..... δεν προκειται ποτε να εκφρασω αποψη για καποιον αν δεν τον παρακολουθησω....

Βαζω στοιχημα λοιπον οτι εχω παρακολουθησει περισσοτερο αυτον τον ημιβλακα απο το 99% των λοβοτομημενων που τον ψηφιζουν..... απλα απο ενα σημειο και μετα δεν μπορεις να τον αντεξεις αλλο....

Ο τυπος ειναι μανουλα στο να δινει συνεντευξεις στις οποιες το παιζει σοβαρος. Ετσι κ αλλιως αφου ειναι μονιμος μαϊντανός στα καναλια, ολο και θα υπαρχει καποια φορα που ειτε δεν ειχε ορεξη για τις συνηθισμενες παπαριες του ειτε απο επιλογη για να το παιξει δεν εβγαλε τον πραγματικο του εαυτο.

Αλλα ας παρουμε ενα απλο....

Τι ελεγε ο μπετοβλακας για τον Σαμαρα πριν παει στην νουδου και τι ελεγε αφου πηγε (αφου πολυ σωστα εκτιμησε οτι με τον καρατζαφυρερ δεν θα περνουσε ουτε απο εξω απο το βουλευτικο αξιωμα)?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Sorry, αλλά αν είχα να επιλέξω, μάλλον θα προτιμήσω τον "σκατάνθρωπο" Γεωργιάδη από π.χ. τον με καλές προθέσεις Γλέζο. Δεν θέλω να τον προσβάλλω και σέβομαι ο,τι έχει κάνει, αλλά όπως και να το κάνουμε... απλά δεν.

Κρίμα, πραγματικά κρίμα.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ας δούμε τώρα και κάτι άλλο:
    https://www.youtube.com/watch?v=4d80PR5QjxU

Κάθε μα κάθε φορά που κάποιος στην Ελλάδα δημιουργεί κάτι κατά γενική ομολογία καλό, πάντα αναφέρει ότι "το μεγαλύτερο του πρόβλημα είναι η γραφειοκρατία"! Αν είναι δυνατόν! Αν κάποιος που σχεδίασε και υλοποίησε την κατασκευή που βλέπουμε στο βίντεο (κάτι που προφανώς δεν μπορεί να κάνει ο καθένας μας) έφτασε να πει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η γραφειοκρατία, τότε τι άλλο χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε πως έχουμε ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??!!! :a37:
    Ας πω τη μαλακία μου, μιας και είχα κάποια επαφή με το παραπάνω εξωφρενικό συμβάν...
    Πριν 1,5 - 2 χρόνια, δεν θυμάμαι, διάβασα σχετικά με το "πρόβλημα" που δημιουργούσε η ράμπα σε κάποιο site. Εκνευρίστηκα, θύμωσα, και στεναχωρέθηκα στην ιδέα και μόνο πως το πρόβλημα δεν είχε δημιουργηθεί από το λιμεναρχείο ή κάποια αόρατη υπηρεσία, αλλά από συμπολίτες μας που ενοχλήθηκαν από την εικόνα της ράμπας στην παραλία "τους".
    Εστειλα email διαμαρτυρίας στο λιμεναρχείο Ραφήνας για την απαράδεκτη παρέμβαση τους σε μια μη μόνιμη κατασκευή, που δεν ήταν beachόμπαρο, αλλά βοηθούσε ανθρώπους να νοιώσουν (όσο είναι αυτό δυνατόν) ανεξάρτητοι.

Την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα μου απάντησαν με cc στο Λιμεναρχείο Πειραιά στο οποίο υπάγεται η Ραφήνα, στον υπαρχηγό του λιμενικού σώματος και κάποιους άλλους φορείς. Η απάντηση έλεγε πως κλήθηκαν μετά από καταγγελίες λουομένων (!), για αυθαίρετη κατασκευή στον αιγιαλό. Αυτοί έκαναν αυτό που έλεγε ο νόμος, δλδ να ζητηθεί άδεια από κάποιον κρατικό φορέα που είναι αρμόδιος για τις αδειοδοτήσεις στις παραλίες.

Μετά από καμμιά 20αριά μέρες, μου ήρθε νέο email (με cc εκτός από εμένα, σε άλλον έναν πολίτη που είχε κάνει επίσης έγγραφη διαμαρτυρία, στην εταιρία, τα αρμόδια λιμεναρχεία και τους φορείς), πως το θέμα είχε ήδη λυθεί μετά από την έγκριση του φορέα που είπα (δεν θυμάμαι όνομα), και πως η ράμπα χρησιμοποιείτο ήδη στην παραλία της Λούτσας και σε κάποιες ακόμα, μιας και η έγκριση είχε πανελλαδική ισχύ.

Προσωπικά, το πρόβλημα δεν αφορούσε την γραφειοκρατία (που ειναι τερατώδης και παντού) μιας και λειτούργησαν γρήγορα σ΄αυτήν την περίπτωση, ενώ προσωπικά ένοιωσα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση. Το πρόβλημα αφορά, εμάς τους ίδιους.
    Πόσο τραγικά καραγκιόζης μπορεί να είναι κάποιος που θα πάει στο λιμεναρχείο να καταγγείλει έναν άνθρωπο σε καροτσάκι που κάνει μπάνιο?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ελπίζω μόνο να μην ψήφισε κανείς Αλέξη Τσίπρα επειδή είναι "καλό παιδί"!
    Ρε συ εδώ βρέθηκαν καμπόσες χιλιάδες που ψήφισαν αυτή την ελεεινή χλαπάτσα, αυτή τη μαλαστούπα που ακούει στο όνομα Άδωνις και σε πείραξαν όσοι ψήφισαν Αλέξη?? Που στο κάτω κάτω είχε και παπάκι όταν ήταν πιτσιρικάς, ο άλλος μέχρι πρόσφατα με την σαλιάρα, την πιπίλα, και την κουδουνίστρα περιφέρονταν. Ο τσιρίδης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Πόσο τραγικά καραγκιόζης μπορεί να είναι κάποιος που θα πάει στο λιμεναρχείο να καταγγείλει έναν άνθρωπο σε καροτσάκι που κάνει μπάνιο?

Δεν Μπάει ο νους σου πόσο παπάρας μπορεί να είναι ο "γείτονας". Αλλά πρόσεξε, μόνον ο γείτονας, εμείς είμαστε άμεμπτοι.
    Πούστικος λαός φίλε, όταν δεν σε βλέπει κανείς χώνεις τις νάιλον σακούλες με τα σκουπίδια στην άμμο, αλλά όταν σε κοιτάνε 2-3 νοματαίοι το παίζεις οικολόγος.

Και να είσαι σίγουρος πως η ανωνυμία κρύβει καλά τον φασισμό. Επίσης να είσαι σίγουρος ότι οι καταγγελίες λουομένων ήταν ανώνυμες.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ρε συ εδώ βρέθηκαν καμπόσες χιλιάδες που ψήφισαν αυτή την ελεεινή χλαπάτσα, αυτή τη μαλαστούπα που ακούει στο όνομα .
    Μέχρι εκείνο το σημείο, νόμιζα πως θα έγραφες για την αμαζόνα του κοινοβουλίου, τον ογκόλιθο της Δημοκρατικής αριστερής κυβέρνησης, τον θηλυκό Βελουχιώτη, την μετενσάρκωση του Λεωνίδα...την Ραχήλ Μακρή.

Μετά λέω...μπερδεύτηκε. Την Ξουλίδου ή τoν Μπάμπη με τη χαίτη aka Κωνσταντοπούλου εννοεί ο vaska...ασε ρε Βασίλη, που θα μετρήσουμε τα νούμερα ποιός είναι πιο μεγάλο...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Το μεγάλο πρόβλημα της γραφειοκρατίας μπορεί να λυθεί εν μία νυκτί.

Το ίντερνετ και τα πισιά τα κουμαντάρουν όλοι πλέον εκτός ελαχίστων (όπου και γι'αυτούς υπάρχει λύση), και τα "πάντα" μπορούν να γίνονται με ένα κουμπί.

Απλά με τη λύση του θέματος της γραφειοκρατίας θα προκύψουν κάποια θέματα πολύ σοβαρά (για κάποιους θετικά, για κάποιους αρνητικά).

1. Θα κλείσουν πολλές υπηρεσίες και μαζί πολλές θέσεις εργασίας (κάποιοι μπορεί να χαίρονται, να το θέλουν, ψόφος στους ΔΥ κλπ, κάποιοι όμως θα χάσουν τις δουλειές τους)
    2. Θα είναι πολύ πιο εύκολος ο έλεγχος σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά (οπότε κάποιοι θα κλάψουνε τις μίζες τους)
    3. Θα μπορεί να γίνεται διασταύρωση των στοιχείων του οποιουδήποτε για το οτιδήποτε, αλλιώς δεν έχει και νόημα να εφαρμοστεί "μισό" κάποιο τέτοιο σύστημα, το οποίο όμως σημαίνει τρελό φακέλωμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται........ Είτε το διάτρητο σύστημα να τα κάνει όλα τάνα, είτε τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πλέον να αποτελούν ανέκδοτο και πάει λέγοντας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μέχρι εκείνο το σημείο, νόμιζα πως θα έγραφες για την αμαζόνα του κοινοβουλίου, τον ογκόλιθο της Δημοκρατικής αριστερής κυβέρνησης, τον θηλυκό Βελουχιώτη, την μετενσάρκωση του Λεωνίδα...την Ραχήλ Μακρή.

Μετά λέω...μπερδεύτηκε. Την Ξουλίδου ή τoν Μπάμπη με τη χαίτη aka Κωνσταντοπούλου εννοεί ο vaska...ασε ρε Βασίλη, που θα μετρήσουμε τα νούμερα ποιός είναι πιο μεγάλο...
    Σιγά μην κάτσω να μετρήσω ποιο είναι το ποιο μεγάλο νούμερο (το ξέρω ήδη )

Ο μπουμπούκος είναι εκτός συναγωνισμού λέμε.

Παρόμοια θέματα

1. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ