Σελίδα 129 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 2979119124125126127128129130131132133134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.921 έως 1.935 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Σας ειδα κορασιδες εχτες το βραδυ κατα τις 10 σε μια αδεια παραλιακη (30 μετρα μετα το φαναρι της Γλυφαδας προς Πειραια που στριβεις στην Μεταξα) να πεταγεστε λες και θελατε να πεσετε πανω στη μηχανη μου.... προφανως οχι επειδη ειμαι ωραιος αλλα επειδη το κουφιο το κεφαλι σας ειναι γεματο με σανο.....

Ευτυχως με καποιο ευπροσήγορο "ντριφτ" και καποια σωστα φρενα σας σημαδεψα προς την αριστερη πλευρα και φυγατε τρεχοντας δεξια.....

Το οτι δε σταματησα να σας αρχισω στις γρηγορες και τις δυο ειναι επειδη μου εχει ξανατυχει με το αυτοκινητο και δεν σοκαριστικα.......

Μέλος Το avatar του/της bebeto
    σε ειδα ρε Γιωργαρε ηθοποιαρα με το 990 στην μεσογειων...ηφος-αλητεια και στο φαναρι φουλ με το πλαι...καλα εκανες τον πιλοτο σε σειρα το 90.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε βλέπω σχεδόν κάθε μέρα ψιχάλα με σκόνη μαζί,να μου κάνεις το μηχανάκι χάλια.
    Έχω βαρεθεί να πλένω λασπουριά.

Μέλος Το avatar του/της bebeto
    εχω το ιδιο θεμα...εχουν σπασει τα νευρα μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mitsakos_18
    Σε είδα μεσήλικα κύριε με το κόκκινο φορτηγό της Honda Κουτσούμπος, να πηγαίνεις τάπα μέσα στα Τεμπη,ακολουθώντας "αγωνιστικές" γραμμές.
    Μάλλον πήγαινες Σέρρες..Πραγματικά το φορτηγό πήγαινε πολύ πιο γρήγορα απο πολλά ι.χ.
    Το λευκό yaris που σε ακολουθούσε.

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    σε ειδα Αλεκο (συναδελφε περιπτερα) απο την πατρα μαζι με καμμια 30-40 βεσπες και σας καταχαρηκα...
    νεοι μεσηλικες και παππουδια ...ειστε πολυ ωραιοι ρε 'σεις !!!!!!!!!
    παντα τετοια !!!
    :ZZZ:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της YianPep
    Σας ειδα αφρικανοι πριν λιγο στην αθηνων-κορινθου, καλη βολτα να εχετε!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σας είδα χτες στην Κορίνθου-Πατρών σε παράδρομο και σας ζήλεψα, 2 βέσπες λευκές PX-200, στην πρώτη βέσπα ο οδηγός είχε προσαρμόσει κάμερα στο κράνος.

Σε είδα και δεν πιστεύω ακόμα στα μάτια μου...

Γυμνός (εντάξει με ένα βρακι) πατσοκοιλιας γερομπισμπίκης με τον χλαπάτσοσκεμπέ πεταμένο πάνω στο ντεπόζιτο της busa και τα "χερούλια του ερωτα" να πεταριζουν στις λακκούβες της παραλιακής... Ρε τυπε... Ρε τυπε... Έχε χάρη που από τα γέλια δεν προλαβα καν να σηκωσω κινητό, θα σε έκανα διαφήμιση όπου υπάρχει και δεν υπάρχει.

Βέβαια το γέλιο δεν κράτησε πολύ. Οι καλοί γυρνάνε την ελλαδα και τα ποζερια στον δρόμο... Γκιτ γκιτ γίδια.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Σε είδα σήμερα το πρωί στον δρόμο προς Πανεπιστήμιο με την γριούλα την Μπέμπα σου (μάλλον R51), την καλαθούνα σου και τον σκύλαρό σου. Κάτι σε είχε προβληματίσει και είχες κάνει στην άκρη και μαστόρευες την μπέμπα, με τον σκύλο δεμένο στον φράχτη. Δεν σταμάτησα έτρεχα με το τρέιλερ φορτωμένο από την μετακόμιση στο μνημόσυνο της μητέρας μου. Όμως ήταν προφανώς κάτι απλό γιατί σας ξαναείδα λίγο μετά να βολτάρετε και οι τρεις στην Πανεπιστημιούπολη. Πολύ σε χάρηκα ρε φίλε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σε είδα ποτάμι αυτοκινήτων από το Ελληνικό σύνορα με γλυφαδα... Και πρώτη νεκρά ως το φραντζελικο... Όπου γαμημενοι γραικυλοι σταματουσατε να δείτε τον γερανό να φορτώνει το νταϊχατσου του μαλάκα που τουμπαρε μεσημεριάτικο. Και χάος πίσω... Και αδειος δρόμος μπροστά... Πως το 'λεγε το άσμα; Έλληνα έλληνα είσαι σκουλήκι.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Σε ειδα ktm να εχεις γινει σμπαραλια στην εισοδο του αμαρουσιου σημερα μετα απο εναν βιαιο εναγκαλισμο με τον ταριφα. Ελπιζω ο αναβατης να ειναι καλα....

Σε ειδα να γλυτωνεις το τανκ σλαπινγκ στο τσακ.....

Ολα καλα, ευτυχως.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Σε είδα παλικάρι με το enduro 1200 hp2 στη μπαραλίακη και ομολογώ πως πολύ γούσταρα το εργαλείο.... Αν και δεν δηλώνω προτίμηση στις προπέλες γενικά αυτό με άρεσε... Να σαι καλά να το χαίρεσαι...

Σας είδα και σας καμιά 10-15αριά harley papinson να κατεβαίνετε πορεία στα λιμανάκια. Ωραίοι...
    μπεεεεε....

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Σε έβλεπα μπροστά μου να πηγαίνεις πέρα δώθε με αναμμένο το αριστερό φλας.
    Κοιτάω καλύτερα και μιλούσες και στο κινητό. Έρχομαι δίπλα σου στο φανάρι και ακολουθεί η από κάτω συζήτηση

-Κλείσε το κινητό και σβήσε το φλας
    - ... (με κοιτάει σαν χάνος)
    -Το κινητό... κλείσ' το θα σκοτώσεις κανένα άνθρωπο
    -(μιλάει στο κινητό) έλα έλα θα σε πάρω σε λίγο (με ξανακοιτάει σαν χάνος)
    -Το φλας
    -Τι;
    -Θα στρίψεις αριστερά;
    -Όχι
    -Ε τι το έχεις αναμμένο;
    -Α ναι σόρρυ

Ανάβει πράσινο του λέω γεια και φεύγω.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου