Ναι είχαμε και τις φωτεινές εξαιρέσεις.
είχαμε όμως και εμφυλίους σπαραγμούς και χούντες. so...
τέσπα ξεφεύγουμε
Κι όμως στη Σκανδιναβία -εξαιρουμένης της φασιστικής Φινλανδίας και της "ουδέτερης" Σουηδίας- υπήρξε αξιόλογη αντίσταση, περισσότερο στη Νορβηγία και λιγότερο στη Δανία. Και ναι μεν η 5η μεραρχία Panzer SS "Wiking" απαρτιζόταν κυρίως από εθελοντές από Σκανδιναβία και Βαλτικές χώρες, αλλά μήπως κι εμείς εδώ δεν είχαμε γερμανοτσολιάδες και Χίτες; Ή μπορεί ο Κουίσλιγκ να έχει γίνει συνώνυμο της προδοσίας, είχαμε όμως κι εμείς έναν Τσολάκογλου, έτσι; Κι όπως εμείς είχαμε Δίστομο και Κάντανο και Καλάβρυτα, έτσι είχαν και οι Νορβηγοί τη σφαγή του Telavåg.
O Πήττας είναι πίτα... Αφού δεν έγραψε ότι τον τιμούν και ως ανώτατο pastry chef γιατί έφερε τη σοκολάτα στην Ελβετία, πάλι καλά... Άρθρο Ελβετού για την (αναμφισβήτητη) συνεισφορά του Καποδίστρια στην Ελβετία, για όσους βαριούνται να το διαβάσουν αναφέρει στην αρχή επί λέξει: All Vaudois know the doctor César Roux, the American president Woodrow Wilson, the baron Pierre de Coubertin, or even Maurice Béjart. By contrast, Ioannis Capodistrias is completely unknown.
http://www.cse-initiative.eu/spip.php?article39
Η σοβαρότητα με την οποία (και) η νέα κυβέρνηση αντιμετωπίζει την παιδεία είναι ότι ενώ έχει αρχίσει η διδακτική χρονιά και ακόμα υπάρχουν κενές θέσεις καθηγητών, δεν έχουν μοιραστεί βιβλία κλπ, κλπ, πρώτη τους προτεραιότητα είναι η κατάργηση των θρησκευτικών... αυτό είναι το πρόβλημα που ταλανίζει την παιδεία, αν θα κάνουν θρησκευτικά ή όχι... (παρεμπιπτόντως πιο σοβαρό βρίσκω το πως γίνεται το "μάθημα" της ιστορίας, που μαθαίναμε το μπαρόκ και το ροκοκό και για αντίσταση π.χ. ούτε κουβέντα, από το να κάνει το παιδί μου θρησκευτικά ή όχι. Φαντάζομαι όμως ότι εάν ζητήσω εξαίρεση από το μάθημα της ιστορίας δεν θα μου έκαναν την τιμή...)
Κατσε να γινει προεδρος τωρα ο Αδωνης
θα γ@#$ και θα δερνει το κομμα....
![]()
ΠΧΧΧΧστη τυροπιτά... ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ και οι αποδείξεις που δεν έκοβες.
Έκλεβες το ΦΠΑ μας....
:rotflmao:
http://www.efsyn.gr/arthro/stoiheia-...si-liakoynakoy
ανανήψαντας
Ναι αλλά ο ανθρωπος ομως ενδιαφερεται και για τους εργαζομενους του
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η Δικαιοσύνη θα επιτελέσει στο ακέραιο το έργο της και θα αγνοήσει τις διάφορες Κασσάνδρες που πανηγυρίζουν, δημόσια, για τη σύλληψή μου, αδιαφορώντας για τους 3.500 εργαζόμενους στις εταιρείες μου και το μέλλον αυτών.
![]()