Σελίδα 129 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2979119124125126127128129130131132133134139179 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.921 έως 1.935 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Question K9???

Καλησπέρα σε όλους τους ληστές και καλώς σας βρήκα...!

Με ενδιαφέρει πολύ η αγορά ενός καινούριου ληστή, αλλά επειδή μ'αρέσει πολύ η έκδοση Κ9, είμαι διατεθιμένος να περιμένω την έλευσή της... Μήπως γνωρίζει κανείς αν και πότε υπολογίζεται να έρθει στην Ελλάδα; Έχω στείλει mail στον Σφακιανάκη, αλλά φυσικά απάντηση δεν πήρα. Σε όλα τα ξένα sites εμφανίζεται η έκδοση Κ9, και μόνο στο ελληνικό εξακολουθεί να λανσάρεται η Κ8. Μήπως δεν έχουν σκοπό να το φέρουν φέτος; Άραγε έχουν σκοπό να κρατήσουν την τιμή στα ίδια ύψη, ή θα την ανεβάσουν;

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Ε λοιπόν κατάφερα και έμεινα από βενζίνη χτες το πρωί! Είχε ανάψει η αντλία, η μπάρα, το σύμπαν αλλά την ώρα που γύρισα σπίτι την Κυριακή δεν είχα κέφια να ψάχνω και τα τοπικά ήταν κλειστά. Οπότε... Ζμπρώξιμο ένα χιλιομετράκι, λίγο ανηφόρα, λίγο ισιάδι, ευτυχώς ο αέρας βοηθούσε πάρα πολύ και μετά σταμάτησα πίσω από το βενζινάδικο γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να ανέβω τα τελευταία 100 μέτρα ανηφόρας και να μην διαλυθώ, μπετονάκι, 4 λίτρα μέσα στο ρεζερβουάρ, πήρε, ΟΚ. Χωρητικότητα τελικά έχει ΑΚΡΙΒΩΣ 20 λίτρα :rotflmao: Ο αναβάτης χρειάζεται επειγόντως γυμναστική πάντως. Μη σας τύχει...

Επίσης έχω να πω ότι έχω συνηθίσει το γκάζι του, τα λάστιχα το έχουν μεταμορφώσει και δεν γλιστράει και πλέον βαριέμαι. Χρειάζομαι ένα reality check, μια πιο γρήγορη μοτοσικλέτα ή μια καλή τρομάρα να έρθω στα ίσια μου.

Re: K9???

Αρχικά δημιουργήθηκε από herc_sam
    Άραγε έχουν σκοπό να κρατήσουν την τιμή στα ίδια ύψη, ή θα την ανεβάσουν;
    Δεν τους παίρνει, από τη στιγμή που και το Diversion πωλείται χαμηλά. Για ημερομηνία έλευσης, το ότι είναι στα site δεν σημαίνει ότι πωλείται κιόλας στο εξωτερικό. Το GSXR K9 το είχαν στο site πριν το δοκιμάσουν τα περιοδικά. Απλά υπομονή, μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει, υποτίθεται Ιούνιο ξεκινάει. Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο;

edit: Καλωσήρθες.....

Re: Re: K9???

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Δεν τους παίρνει, από τη στιγμή που και το Diversion πωλείται χαμηλά. Για ημερομηνία έλευσης, το ότι είναι στα site δεν σημαίνει ότι πωλείται κιόλας στο εξωτερικό. Το GSXR K9 το είχαν στο site πριν το δοκιμάσουν τα περιοδικά. Απλά υπομονή, μέσα στο καλοκαίρι θα έρθει, υποτίθεται Ιούνιο ξεκινάει. Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο;
    Έχεις δίκιο, θα τηλ. και θα ενημερώσω. Μακάρι να έρθει μέσα στον Ιούνιο, κοντά είναι. Όσο για την τιμή, επίσης έχεις δίκιο. Αν το ανεβάσουν κανένα 1000ρικο, θα φτάσει την τιμή του Diversion, και εκεί θα πρέπει να κονταροχτυπηθεί. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Το μόνο "προσόν" που αναγνωρίζω στο Yamaha είναι τα αρκετά λιγότερα κιλά. Κατά τα άλλα... Θέμα οπτικής είναι περισσότερο αν και πλέον μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Με κοροϊδεύει η Κατερίνα, αλλά το "παλαβό" project που θα ήθελα να φτιάξω κάποια στιγμή είναι σωληνωτό πλαίσιο με μοτέρ μάλλον από GSXR και τα πλαστικά του Bandit και να το προσπαθήσω να μην είναι πάνω από 160 κιλά γεμάτο. Δυστυχώς έτσι όπως πιάνει στο πλαίσιο αυτό το μοτέρ που φοράμε, δεν μπορείς να το κρεμάσεις από χωροδικτύωμα γμτ γμτ γμτ. Μου χαλάει τη συνταγή!
    Εκτός αν ξεκινήσω να ελαφραίνω το δικό μου... Η εξάτμιση ήταν 7 κιλά μείον, οι ζάντες από SS πόσο λιγότερο ζυγίζουν; Ένα αλουμινένιο ψαλίδι από το 1250 ή από κανένα SS της Suzuki μπαίνει άραγε; Ένα μετάχειρο πιρουνάκι από 600άρι (ΟΚ αυτό το έψαξα, μπαίνει αλλά είναι 43mm οπότε θέλει καινούριες τιμονόπλακες, από το 1250 που ειναι 43άρες επίσης); Αλλά θα παίρνει το ABS; Τροφή για σκέψη... Χρόνο έχω μέχρι να μαζέψω τα λεφτά

Κατά τα άλλα, η επόμενη "μετατροπή" θα είναι White Power εμπρός πίσω.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Χρειάζομαι ένα reality check, μια πιο γρήγορη μοτοσικλέτα ή μια καλή τρομάρα να έρθω στα ίσια μου.
    :rotflmao: :rotflmao:

Calm down Γιαννη :smilea:

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Άστα Alex τι να σου λέω Θα έρθετε ετήσια φέτος;

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Άστα Alex τι να σου λέω Θα έρθετε ετήσια φέτος;
    Δυστυχως οχι Γιαννη. Υποχρεωσεις βλεπεις.

Θα τα πουμε ομως σε καμια αλλη βολτα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Κρίμα Ελπίζω όταν κανονίσουμε κάποια από τις επόμενες "ληστοβόλτες" να σας δούμε!

K9! Γιατί όχι???

Καλημέρα σε όλους!
    Το Σάββατο που μας πέρασε αποφάσισα να επισκεφτώ 1-2 αντιπροσωπείες προς αναζήτηση καινούριας μηχανής.
    Με λύπη μου ενημερώθηκα από αντιπροσωπεία της Suzuki στη Θεσσαλονίκη, πως το νέο Bandit K9 (2009) το οποίο με ενδιέφερε πολύ, δεν πρόκειται να έρθει τουλάχιστν φέτος στη χώρας μας. Μου έδειξε μάλιστα έναν κατάλογο που μόλις είχε εκδοθεί και οποίος διαφήμιζε το περσινό μοντέλο. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν έρχεται στην Ελλάδα, ενώ σε όλα τα Ευρωπαϊκά site υπάρχει, άρχισε να μου τα μασάει. Κάτι για το Yen έλεγε, πως δεν συμφέρει την αντιπροσωπεία και π@*$#ες μπλε. Στην ουσία δεν ήξερε να μου απαντήσει.
    Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο, ή μήπως μπορεί να υποθέσει κάτι πιστευτό;
    Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω...

Re: K9! Γιατί όχι???

Έχουνε ακόμα πολλά αποθέματα απο το παλιό!!

?

Εμένα πάντως που περιμένω το Κ8 μου είπαν ότι το μηχανάκι εκτελωνίζεται, οπότε (αν είναι αυτό αλήθεια) συνεχίζουν να φέρνουν το παλιό

Το είπα και θα το ξαναπώ: Το ότι βλέπετε στο site μιας εταιρίας μία μοτοσικλέτα δεν σημαίνει οτι πωλείται κιόλας! Στην Αγγλία, το GSXR1000 K9 υπήρχε πριν τα Χριστούγεννα και μόλις αυτές τις μέρες ξεκίνησε η πώληση. Το ίδιο συμβαίνει και με το ZX-6 ας πούμε της Kawa το οποίο είναι στο site και της Ελληνικής αντιπροσωπείας καιρό αλλά τώρα ξεκινάει διάθεση κλπ κλπ κλπ. Μοιραία, θα έρθει και το Κ9 Bandit. Το σημερινό φυσικά παράγεται ακόμα (ή τώρα τελείωσε/τελειώνει) και είναι πολύ λογικό τόσο η Suzuki όσο και ο αντιπρόσωπος να θέλει να "διώξει" όλες τις σημερινές πριν ξεκινήσει το καινούριο. Στην Αγγλία όπου υπάρχει μια άλλη φιλοσοφία πελατών και εισαγωγέων (όχι τέλεια, όμως πιο υγιής) θα ξεκινήσουν να πωλούνται και τα δύο μαζί, με προσφορές σε εξοπλισμό, επιτόκια, ασφάλεια κλπ στο παλιό μοντέλο. Το λέω με σιγουριά γιατί αυτό ακριβώς κάνουν με κάθε αλλαγή μοντέλου οποιασδήποτε κατηγορίας, φαίνεται και στη σελίδα της εταιρίας. Εδώ προφανώς θα περιμένουν να αδειάσουν οι αποθήκες από το Κ8 πριν φέρουν το Κ9 γιατί είναι μοντέλο οικονομικό, ενώ τα SS με το μεγαλύτερο κέρδος τα πουλάνε ταυτόχρονα.
    Η Suzuki Ελλάδας έχει το χειρότερο site μοτοσικλέτας στην αγορά, χωρίς τιμές, με ελάχιστες φωτογραφίες, μόλις πρόσφατα προσέθεσε τον έξτρα εξοπλισμό και πάλι σε pdf χωρίς δυνατότητα αναζήτησης με μοντέλο και χρονολογία... Μιά ματιά στο Αγγλικό site δείχνει πως πρέπει να στήνεται μια σελίδα. Να ξέρει ο κάθε κάτοχος τι θα βρει, πόσο... Και μετά μου λες "στα μασάνε". Τα μασάνε γιατί κάνουν την ελάχιστη δυνατή δουλειά, για να είναι επαρκείς χωρίς να ενδιαφέρονται να γίνουν καλοί. Είναι η κλασσική Ελληνική π@π@ροκρυψίνοια, λες και αν κάποιος θέλει, δεν μπορεί να μάθει τιμές μοτοσικλετών, έξτρα και ανταλλακτικών... Η Yamaha, Honda, Kawasaki, BMW, είναι κορόιδα!

Αν δεν το βιάζεσαι, υπομονή. Αν το βιάζεσαι για να προλάβεις βόλτες όλο το καλοκαίρι.... Πάρε ένα μεταχειρισμένο υδρόψυκτο ή και αερόψυκτο που έχει σε καλές τιμές και πούλα το σε κανένα χρόνο με ελάχιστη "χασούρα" και πάρε το Κ9...

Παλαιό μέλος
    Ρε σεις στην εκδρομή το ΣΚ δεν θα έρθει κανένας??????????????????

Ρε γμτ, όλο το λέω και όλο ξεχνιέμαι. Πάω να δηλώσω συμμετοχή... Και η Κατερίνα θα έρθει αν και τόσα χιλιόμετρα "διπλό" είναι κούραση. Ξενοδοχείο δεν έχω δει τπτ αν υπάρχει εκεί πάνω.

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •