Την FIX την μπυρα την ξερεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Αγγλικα δεν καταλαβαινω αλλα μαλλον τωρα με εβρισες . Fixed εισαι και φαινεσαι![]()
![]()
![]()
Ε το παιδι εννοει οτι σε κερναει πολλες τετοιες και στον πληθυντικο ειναι fixed...
![]()
Την FIX την μπυρα την ξερεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Αγγλικα δεν καταλαβαινω αλλα μαλλον τωρα με εβρισες . Fixed εισαι και φαινεσαι![]()
![]()
![]()
Ε το παιδι εννοει οτι σε κερναει πολλες τετοιες και στον πληθυντικο ειναι fixed...
![]()
Και εσυ εισαι fixed kαι φαινεσαι. Και τωρα που κοιταω καλυτερα εσυ φαινεσαι και περισσοτερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αμα το εχει ο ανθρωπος ρε πουστη μουυυυυυυυ...:a19: :a19:
Δεν το καταλαβα αλλα δεν πειραζει
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αν θες να κανεις παραθεση τα λογια καποιου τοτε πατας σε αυτο που θες να κανεις παραθεση το κουμπακι που γραφει "παραθεση" κατω και δεξια απο τα λογια. Θα σου ανοιξει ενα παραθυρο οπου θα γραφει ηδη αυτα τα λογια και στην αρχη+τελος θα γραφει [QUOΤE] .Εσυ πας απο κατω και γραφεις την απαντηση σου κανονικα... Κ οταν πατησεις αποστολη θα εχεις κανει quote...Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Δεν το καταλαβα αλλα δεν πειραζει![]()
Το εκανα αυτο αλλα με βαζει να γραψω μεσα στην παραθεση και δεν αλλαζει θεση με τιποτα![]()
![]()
![]()
Δεν θελω ομως να σας πρησω αλλο νυχτιατικα. Θα παω αυριο στον VASKA για ενα ακομα φροντιστηριο![]()
![]()
![]()
Κ σε παρακαλω πρηξτα του οσο περισσοτερο μπορεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Θα παω αυριο στον VASKA για ενα ακομα φροντιστηριο![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κ σε παρακαλω πρηξτα του οσο περισσοτερο μπορεις...![]()
![]()
![]()
Γιατιιι;;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Hπια ενα πρωινο καφεδακι στο χωριο σου(Ναυπακτο) και μια ζεστη σοκολατα στο Γαλαξιδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
vaska, camen τελικά κάνατε καμιά τσάρκα σήμερα?![]()
![]()
Κ γαμω τις μερες ειχε σημερα,τεζα ηλιο και υποφερτο κρυο...![]()
Ο κ.vaska μας εριξε ακυρο και καθησε να κλωσησει τα αυγα στο μαγαζι...![]()
![]()
![]()
Αγάπη μου τελικά καλά έκανα και δεν ήρθα. Δεν είμαι καλά. Από το πρωί έχω στενές επαφές με το WC. Ρε θα ακύρωνα αν ήμουν οκ????Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Hπια ενα πρωινο καφεδακι στο χωριο σου(Ναυπακτο) και μια ζεστη σοκολατα στο Γαλαξιδι...![]()
Κ γαμω τις μερες ειχε σημερα,τεζα ηλιο και υποφερτο κρυο...![]()
Ο κ.vaska μας εριξε ακυρο και καθησε να κλωσησει τα αυγα στο μαγαζι...![]()
![]()
![]()
Δεν το ήξερα αλλά δεν είχα διάθεση και για να μην έχω εγώ διάθεση για βόλτα σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.
Θα πάμε την επόμενη.
και πάλι σόρρυ.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Θα σταματησεις να ζητας συγνωμη ρε?!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
και πάλι σόρρυ.
![]()
![]()
Εγω περιμενω να ριξεις κανενα μπινελικι να χανουμε χαβαλε...:wacko:
Περαστικα man ,αυτες οι επαφες 3ου τυπου με τα wc δεν μου αρεσουν καθολου...![]()