Σελίδα 129 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 2979119124125126127128129130131132133134139179229 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.921 έως 1.935 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    δεν άντεξες μωρή Λουκρητία, έλεγα και εγώ πόσο θα του πάρει μέχρι να ποστάρει

εντάξει λοιπόν έχασα, τι να κάνω που σου είχε ανοίξει η κ@λάθρα

θα γυρίσει ο τροχός, θα μαμήσει και ο φτωχός βρε άτιμε

τι να αντεξω ρε νουμερο???αυτα τα ξεβρακωματα εσυ πρεπει να τα λες....απο 4-0 υπερ σου εχασες 7-4....μετα πηγες ακομα καλυτερα και εχασες 7-2....ενταξει στο τριτο πηγες καλυτερα που εφτασες τα 5....7-5....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΟΣ....ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΔΟΥΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. ξερω ξερω ειπαμε...θα μου δειξεις εσυ την αλλη φορα (Χλαπατσας mode)

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    ............αρκει να παιξει ο Νινης στη θεση του!!!!!
    Δεν ξέρω γιατί .......... αλλά φοβάμαι πως ακόμα και έτσι δεν θα τον βάλει ο Τεν-Τεν !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

ο Καραγκουνης βλεπει μονο να σουταρει και αν δεν ειναι σε θεση να το κανει, ψαχνει τα ποδια των αντιπαλων να ριξει καμια βουτια και να παρει φαουλ!

Ο Νινης με τα λεπτα συμμετοχης του Καραγκουνη θα ειχε δωσει 10παλσια ετοιμα γκολ στους επιθετικους .............

ευτυχως που χτυπησε ο Καραγκουνης............αρκει να παιξει ο Νινης στη θεση του!!!!!
    einai toso duskolo na to dei kapoios???.....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ναι ναι..

ειστε ολοι τοσο σιγουροι οτι ο νινης μπορει να σταθει σε παιχνιδι με ατλετικο για εστω 70 λεπτα και να προσφερει οπως λετε..

εγω ειμαι σιγουρος πως οχι, και δεδομενης της καταστασης ο καρα ειναι ποιο χρησιμος..μην κοιτατε τι θα μπορει να κανει ο νινης οταν γινει ολοκληρωμενος ποδοσφαιριστης, αν γινει..., αλλα τι μπορει να κανει σημερα το βραδυ..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ναι ναι..

ειστε ολοι τοσο σιγουροι οτι ο νινης μπορει να σταθει σε παιχνιδι με ατλετικο για εστω 70 λεπτα και να προσφερει οπως λετε..

εγω ειμαι σιγουρος πως οχι, και δεδομενης της καταστασης ο καρα ειναι ποιο χρησιμος..μην κοιτατε τι θα μπορει να κανει ο νινης οταν γινει ολοκληρωμενος ποδοσφαιριστης, αν γινει..., αλλα τι μπορει να κανει σημερα το βραδυ..
    σε αυτο εχεις δικιο...δεν ειναι κανεις σιγουρος για το τι ΜΠΟΡΕΙ να κανει ο νινης σημερα.

ειμαστε ολοι σιγουροι ομως για το τι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει η καραγκουνα.....(πχ., πασα, τριπλα, αλλαγη με την μια, κοντρολ, κορνερ, εκτελεση φαουλ κλπ )οποτε πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποια στιγμη να μπει ο νινης και να τριφτει με αυτα τα παιχνιδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ναι ναι..

Αν μπαιναμε για να κρατησουμε αποτελεσμα ο Καραγκουνης θα ηταν ποιο χρησιμος μιας και κραταει πολυ μπαλλα και με τις βουτιες του κοβει το ρυθμο του αγωνα!

Τωρα που θελουμε αποτελεσμα ο Νινης ειναι παικτης που μπορει να βγαλει τις ασιστ στους επιθετικους για να απειλησουν!

Το παιδι φετος για πρωτη χρονια το αφησαν να κανει προετοιμασια!
    Αν εχουμε ελπιδες να βαλουμε 2/3 γκολ (ανεξαρτητα ποσα θα φαμε).............μονο με το Νινη στην ομαδα θα μπορουσαμε!

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ειναι αμυντικος που μπορει να βοηθησει μονο εναντια σε ψηλους επιθετικους (γι αυτο επρεπε να εχει παιξει στην Πραγα αντι του Καντε)..............
    οι κοντοι και γρηγοροι επιθετικοι τον κανουν γιογιο γιατι ειναι απιστευτα αργος!!!!!
    ο Σαριεγκι θα επρεπε να ειναι εκτος αποστολης γι αυτον τον αγωνα μιας και η Ατλετικο παιζει ΜΟΝΟ με τη μπαλλα κατω!
    Ο ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ!!!!!

ΕΔΩ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΙ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ!!!!!!!
    θα επρεπε να βαλει τον Βυντρα που ειναι μεν ασχετος και βλακας (αλλα τουλαχιστον γρηγορος) με τον Σιλβα που δεν ειναι τοσο γρηγορος αλλα αρκετα εκρηκτικος και πανω απ ολα εμπειρος για να παιξει το επιθετικο διδυμο της Ατλετικο!
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ!!!!!!

Στοιχηματικα νομιζω οτι αξιζει να.....................
    1) βαλει γκολ ο Αγκουερο............
    2) ο Σαριεγκι θα κανει πεναλτυ!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Σύμφωνα με τα ΜΜΕ .......... 3-4-3 χωρίς Νίνη .........

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Σύμφωνα με τα ΜΜΕ .......... 3-4-3 χωρίς Νίνη .........

re eisai trelos?? edw den kserei o idios o tenkate ti tha katevasei, tha kseroun ta mme??
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    σε αυτο εχεις δικιο...δεν ειναι κανεις σιγουρος για το τι ΜΠΟΡΕΙ να κανει ο νινης σημερα.

ειμαστε ολοι σιγουροι ομως για το τι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει η καραγκουνα.....(πχ., πασα, τριπλα, αλλαγη με την μια, κοντρολ, κορνερ, εκτελεση φαουλ κλπ )οποτε πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποια στιγμη να μπει ο νινης και να τριφτει με αυτα τα παιχνιδια

Aκριβως ετσι.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re eisai trelos?? edw den kserei o idios o tenkate ti tha katevasei, tha kseroun ta mme??
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εγω ενα εχω να πω..... Οτι και να κατεβασει ο τεντας ειμαι σιγουρος για ενα θετικο αποτελεσμα..!!

( Το μονο που με απασχολει ειναι με τι σκορ...!! )

βολτάδικο μέλος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mitsotakis_panathinaikos.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	35,7 KB 
ID:	171935

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Οχι ρε φουστη δεν ειναι για γελια........

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εγω ενα εχω να πω..... Οτι και να κατεβασει ο τεντας ειμαι σιγουρος για ενα θετικο αποτελεσμα..!!

( Το μονο που με απασχολει ειναι με τι σκορ...!! )

Κατσε μην τους βρειτε μπροστα σας τους ταυρομαχους....... δε θελει και πολυ να αρπαξετε καμμια 7αρα.....ξερετε εσεις γαυρακια :rotflmao: :rotflmao:

αν νομίσουν ότι ο Θρύλος είναι σαν το πράσινο τσίρκο....δεν θα περάσουν καλά

τέτοιες παιδικές χαρές δεν βρίσκεις συχνά....

Μπάρτσα.....5-0 στο ημίχρονο και 13 τετ-α-τετ χαμένα (τοτεμ αξίζει ο Γκαλίνοβιτς)....όλα τα λεφτά...αποτέλεσμα 5/18
    ενώ με Γιούβε είχαμε 7/7....τι να κανεις...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Μολις ακουσα την ενδεκαδα..... τι πινεις ρε Τεν Κατε?

Με πιανει κρυος ιδρωτας οσο σκεφτομαι το διδυμο Σαριεγκι Βυντρα......

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607