οι επι-χηρία θυγατερες επηρεάζονται απο το ασφαλιστικό όπως και οι άγαμες/διαζευγμένες που δε θα παίρνουν πια σύνταξη ;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επιχηρουσες
οι επι-χηρία θυγατερες επηρεάζονται απο το ασφαλιστικό όπως και οι άγαμες/διαζευγμένες που δε θα παίρνουν πια σύνταξη ;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επιχηρουσες
ταπεινα ζητω συγγνωμη κε αλανθαστε.διορθωθηκε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
οι επι-χηρία θυγατερες επηρεάζονται απο το ασφαλιστικό όπως και οι άγαμες/διαζευγμένες που δε θα παίρνουν πια σύνταξη ;
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ταπεινα ζητω συγγνωμη κε αλανθαστε.διορθωθηκε.![]()
![]()
![]()
σκούπααααα ... κανας mod!![]()
(τώρα που προλαβαίνω να σπαμάρω)
Αυτό είναι φόρουμ: ντύνει, στολίζει νοικοκυρεύει.
σας ειδα χτες στην Αθηνα να πηγαινετε .... πως να το περιγραψω... σαν να οδηγουσατε σε χωραφι η σε μια κοιλαδα καπου που να μην εχει δρομο , λωριδες , φαναρια .... απέραντη κοιλαδα ομως σε φαση... ειμαι μονος μου και οδηγω δεν υπαρχει κανεις γυρω μήτε αμαξι μήτε μηχανη και οι ανθρωποι ολοι εχουν παρει το πλοιο για την δυση... η εποχη των ανθρωπων τελειωσε τωρα μια νεα εποχη ξεκινα των Ορκς.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ξεχασες στο τελος να βάλεις το:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σας ειδα χτες στην Αθηνα να πηγαινετε .... πως να το περιγραψω... σαν να οδηγουσατε σε χωραφι η σε μια κοιλαδα καπου που να μην εχει δρομο , λωριδες , φαναρια .... απέραντη κοιλαδα ομως σε φαση... ειμαι μονος μου και οδηγω δεν υπαρχει κανεις γυρω μήτε αμαξι μήτε μηχανη και οι ανθρωποι ολοι εχουν παρει το πλοιο για την δυση... η εποχη των ανθρωπων τελειωσε τωρα μια νεα εποχη ξεκινα των Ορκς.
"Γιατί είμαι ο Χουλκ!"![]()
πηγαιναν στην αριστερη λωριδα σε δυο σειρες με μετρια ταχυτητα και οταν πηγα διπλα τους ενοιωσα οτι το εκαναν συνειδητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
για πες εχει ψωμι αυτο!!
Σε ειδα GSXR ασπρο - μπλε, νεαρος, στην εθνικη, εξοδο Αγ. Αναργυρων. Καρφωθηκες πανω σε ταξι απο πισω και το βουλιαξες ολο, η μουρη του GSXR διαλυμενη, εσυ δεν επαθες τιποτα, ειχες βγαλει στολη και κρανος και εφτιαχνες τα χαρτια.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
ενοιωσα
A disturbance in the Force I Feel....
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
σας βλεπω σχεδον καθημερινα εσας της ομαδας Διας και τα @@@@@ μου κουνιουνται!!!ολο ποζερια και καγκουριλικια λες και ειχατε τα γενεθλια των 18 προχτες και σας πηραν το πρωτο σας GLX!
Τι σουζες,τι παντηλικια,τι κοκκινα φαναρια που τα περνατε αερα ετσι για πλακα τι τι τι...
ερε τι αλλο θα δουμε!!και οχι τιποτε αλλο εγω ο μ@@@@@ σας πληρωνω κιολας!!!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
σας βλεπω σχεδον καθημερινα εσας της ομαδας Διας και τα @@@@@ μου κουνιουνται!!!ολο ποζερια και καγκουριλικια λες και ειχατε τα γενεθλια των 18 προχτες και σας πηραν το πρωτο σας GLX!
Τι σουζες,τι παντηλικια,τι κοκκινα φαναρια που τα περνατε αερα ετσι για πλακα τι τι τι...
ερε τι αλλο θα δουμε!!και οχι τιποτε αλλο εγω ο μ@@@@@ σας πληρωνω κιολας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Why, why, why did you resign?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
A disturbance in the Force I Feel....
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Σε είδα βλάκα με το ευρωπαϊκό πραπρά σου που αντί να κοιτάς το φωτεινό σηματοδότη χάζευες και παραλίγο να σταματήσεις πάνω μου![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Σε είδα βλάκα με το ευρωπαϊκό πραπρά σου που αντί να κοιτάς το φωτεινό σηματοδότη χάζευες και παραλίγο να σταματήσεις πάνω μου![]()
δεν ξερεις αυτο που λενε οτι οπου κοιτας, πας?
Ε, εκει που κοιταζε ο ανθρωπος πηγαινε!
![]()
Κύριε κύριε... εγω εγω...target fixation λεγεται αυτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δεν ξερεις αυτο που λενε οτι οπου κοιτας, πας?
Ε, εκει που κοιταζε ο ανθρωπος πηγαινε!
![]()
@Shinji Ikari
The Force is strong with this one
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Σας είδα παληκάρια σήμερα το απόγευμα στην αρχή της Βουλιαγμένης, να έχετε κλείσει τη δεξιά λωρίδα και να κάνετε νόημα να κόψουμε γιατί είχε γεμίσει λάδια..
Ένα μεγάλο μπράβο και άπειρες![]()