και για να μην ξεχνιομαστε: το μωρο ειναι για αλητες τσαντακηδες ΚΑΡΑΦΛΕΣ μηχανοβιους!ΟΧΙ
για υποψηφιους i wanna be newbies!
![]()
![]()
![]()
tifoefs, δεν συμφωνεις?
Alx 84 καλά σου λένε!
Αν δεν το πάρεις , πως θα κάνουμε το ταξιδάκι, να πάρουμε το μωρό , μέσα απ'τα χέρια τους???
Βουρ για την ρόζα. Το νου σου!![]()
Όσο για τους 2 γέρους του muppett show, bartlal και tifoefs, αφού το μωρό είναι για "αλητες τσαντακηδες ΚΑΡΑΦΛΕΣ μηχανοβιους", κι εγώ πληρώ τις προϋποθέσεις, ας μην το κουράζουμε περισσότερο κι ας μου παραδωθεί το βραβείο!
![]()
Στο θέμα καράφλα, έχουμε μόνο κάποιο πρόβλημα, αλλά καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες, να λυθεί, και υπόσχομαι ότι θα τακτοποιηθεί, εντός των ημερών!
![]()
![]()
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Στειλε φωτο μολις γυρισεις απο το κουρειο !Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Alx 84 καλά σου λένε!
Αν δεν το πάρεις , πως θα κάνουμε το ταξιδάκι, να πάρουμε το μωρό , μέσα απ'τα χέρια τους???
Όσο για τους 2 γέρους του muppett show, bartlal και tifoefs, αφού το μωρό είναι για "αλητες τσαντακηδες ΚΑΡΑΦΛΕΣ μηχανοβιους", κι εγώ πληρώ τις προϋποθέσεις, ας μην το κουράζουμε περισσότερο κι ας μου παραδωθεί το βραβείο!
![]()
Στο θέμα καράφλα, έχουμε μόνο κάποιο πρόβλημα, αλλά καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες, να λυθεί, και υπόσχομαι ότι θα τακτοποιηθεί, εντός των ημερών!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Στειλε φωτο μολις γυρισεις απο το κουρειο !:rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Alx 84 καλά σου λένε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντως ειναι γαματοι: και οι statler waldorf (muppet show) και οι tifoefs και bartlal!
και σου απαντανε και οι 2 ταυτοχρονα:
![]()
Κοιτάξτε, μπορεί να μην είμαι αλήτης τσαντάκιας και κυρίως καράφλας(για την ωρα,δηλαδή. Αρχίζουν να πέφτουν σιγα σιγα) μηχανόβιος, αλλά είμαι νέος,ωραίος(ψωνάρααα)και...εχμμμ...δεν ξέρω,θα σκεφτώ κάτι!!! Καλά, η μικρή τι προτημάει; Νεαρούληδες ή ώριμους. Για ρωτήστε, να μην τσακωνομαστε άδικα...![]()
![]()
Εντάξει, τώρα βαράς στο αδύνατο σημείο. θα το πάρω. Να ρωτήσω,πως είναι το σύστημα εκεί; Εκπαίδευση,εξετάσεις κλπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Αντι για μωρο κοιτα τι σε στελνω !
Αν δε το παρεις την φουτσισες !!!
![]()
![]()
![]()
λεφταδες προτιμα με φαινεται !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Κοιτάξτε, μπορεί να μην είμαι αλήτης τσαντάκιας και κυρίως καράφλας(για την ωρα,δηλαδή. Αρχίζουν να πέφτουν σιγα σιγα) μηχανόβιος, αλλά είμαι νέος,ωραίος(ψωνάρααα)και...εχμμμ...δεν ξέρω,θα σκεφτώ κάτι!!! Καλά, η μικρή τι προτημάει; Νεαρούληδες ή ώριμους. Για ρωτήστε, να μην τσακωνομαστε άδικα...![]()
![]()
-------------------------------------------------------------------------------
Οσο για εξετασεις εδω ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ τι θελουν !
Η κορη μου ειναι 1 χρονο busy με μαθηματα και ακομα ΟΚ δεν εχει απο το σχολειο για να δωσει εξετασεις !
12 υποχρεωτικες ασκησεις σε γηπεδο με κολωνακια για αρχη και αφου τις περασεις ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ και με μοτοσυκλετιστικη νοοτροπια εχει μετα πορεια σε πολη, σε επαρχιακο δρομο και σε αυτοκινητοδρομο.
Οι εξετασεις το πρωτο σκελος ειναι μια μερα και το δευτερο αλλη μια μερα.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
λεφταδες προτιμα με φαινεται !!
-------------------------------------------------------------------------------
Οσο για εξετασεις εδω ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ τι θελουν !
Η κορη μου ειναι 1 χρονο busy με μαθηματα και ακομα ΟΚ δεν εχει απο το σχολειο για να δωσει εξετασεις !
12 υποχρεωτικες ασκησεις σε γηπεδο με κολωνακια για αρχη και αφου τις περασεις ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ και με μοτοσυκλετιστικη νοοτροπια εχει μετα πορεια σε πολη, σε επαρχιακο δρομο και σε αυτοκινητοδρομο.
Οι εξετασεις το πρωτο σκελος ειναι μια μερα και το δευτερο αλλη μια μερα.
![]()
![]()
![]()
Το κακό εδώ είναι ότι τα παίρνουν και υπάρχουν άτομα(δεν έχω προσωπική εμπειρία) που κόβουν μόνο και μόνο για τα τους τα χώσεις.
Μου φάινεται όμως πιο νορμάλ να ζητάνε 2 πορείες παρά εδώ που λένε τράβα την ευθεία και είσαι οκ. Παλιότερα απ'όσο ξέρω είχε μόνο μια ευθεία και ένα οκτάρι. Μετά σου λέει γιατί σκοτώνεται ο κόσμος. Έλα ντε...![]()
Γι' αυτο σε βαζω τις φωνες !Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Το κακό εδώ είναι ότι τα παίρνουν και υπάρχουν άτομα(δεν έχω προσωπική εμπειρία) που κόβουν μόνο και μόνο για τα τους τα χώσεις.
Μου φάινεται όμως πιο νορμάλ να ζητάνε 2 πορείες παρά εδώ που λένε τράβα την ευθεία και είσαι οκ. Παλιότερα απ'όσο ξέρω είχε μόνο μια ευθεία και ένα οκτάρι. Μετά σου λέει γιατί σκοτώνεται ο κόσμος. Έλα ντε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έτσι κι αλλιώς ότι έχω μάθει το έμαθα μόνος μου. Ο δάσκαλος δε μου έχει δείξει τίποτα. Άρα δεν αλλάζει κάτι...Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Γι' αυτο σε βαζω τις φωνες !
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι εννοεις ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
έτσι κι αλλιώς ότι έχω μάθει το έμαθα μόνος μου. Ο δάσκαλος δε μου έχει δείξει τίποτα. Άρα δεν αλλάζει κάτι...
Δεν εισαι σε σχολειο ;;;
Ο δασκαλος ρε συ σε σχολειο δειχνει τα παντα ! Απο θεωρια εως πρακτικη και μετα κανει και ανακεφαλαιωση με το γνωστο μπινελικωμα !!!
![]()
![]()
![]()
Για να μη λετε οτι σας ξεχασα !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()