Σελίδα 13 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 605

Θέμα: Virago xv 400....το πηρα!!!

Επι της ευκαιριας αντικατασταθηκε και η βιδα που βασταγε τον κεντρικο διακοπτη με μια νεα ανοξειδωτη!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc03396.jpg 
Προβολές:	417 
Μέγεθος:	50,9 KB 
ID:	206375
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

...παει και αυτο!....οκ!

Όνομα:	dsc03395.jpg 
Προβολές:	417 
Μέγεθος:	82,1 KB 
ID:	206376

Περασα και μεσα απο ενα νικελ καλυμα την ντιζα του κοντερ!

Όνομα:	dsc03398.jpg 
Προβολές:	413 
Μέγεθος:	75,4 KB 
ID:	206377

Νέο μέλος
    Να αποδώσω και εγώ τα εύσημα με τη σειρά μου στο zefo για τη προσωπική δουλειά του και να βάλω και μία ερώτηση, αυτό το διακοπτάκι στην αριστερή μανέτα πάνω και μπροστά είναι το parking brake switch?

υ.γ. μόλις τελείωσα τα βαψίματα στη δικιά μου και θα τη μοντάρω λίγο αργότερα (περισσότερο dark και bobbed)

Όνομα:	dsc03352.jpg 
Προβολές:	407 
Μέγεθος:	64,6 KB 
ID:	206379

Αρχικά δημιουργήθηκε από parislan
    Να αποδώσω και εγώ τα εύσημα με τη σειρά μου στο zefo για τη προσωπική δουλειά του και να βάλω και μία ερώτηση, αυτό το διακοπτάκι στην αριστερή μανέτα πάνω και μπροστά είναι το parking brake switch?

υ.γ. μόλις τελείωσα τα βαψίματα στη δικιά μου και θα τη μοντάρω λίγο αργότερα (περισσότερο dark και bobbed)
    ...ποιο διακοπτακι λες? Στην μανετα του συμπλεκτη? Ναι αυτο που λες ειναι. Δεν δουλευε και ποτε , και το εχω αποσυνδεσει τελειως....η μιζα πατιεται οπως και να'χει με ταχυτητα και σταντ!

ωραια τα μηχανακια Bobbed αλλα μου αρεσουν τα μπλιμπλικια ρε γ@μτ! Ανοιξε ενα θρεντ με φωτο να το δουμε!

...σημερα ξανακατεβηκα στο μηχανακι και δουλεψα πανω σε μερικες ιδεες που ειχα!

Σε καθε εργασια που κανω δινω και μια μικρη μαχη με την σκουρια!...πολλα εξαρτηματα που ειναι πανω στην μηχανη απο τοτε που κατασκευαστηκε ειναι στην κυριολεξια για πεταμα....

Ασχοληθηκα με το πανελ που εμπεριεχει τις 4 ενδεικτικες λυχνιες , και η βαση του ηταν εντελως χαλια!
    Σκεφτηκα να το τοποθετησω σε διαφορετικη θεση (οπως εκανα με το κοντερ) , και η παλια βαση αντι να καθαριστει καλυτερα θα ηταν να αντικατασταθει εντελως με μια νεα ανοξειδωτη (με φινιρισμα νικελ παντα).

Σε αυτη τη φωτογραφια φαινεται η παλια βαση διπλα στην καινουργια που θα την αντικαταστησει.

Όνομα:	dsc03410.jpg 
Προβολές:	378 
Μέγεθος:	26,8 KB 
ID:	206392

Μετρησα την αποσταση στις βιδες που κρατανε το κοντερ και ανοιξα δυο ιδιες τρυπες στην νεα βαση.

Μετα ανοιξα δυο τρυπες που να ταιριαζουν με αυτες απο το πανελ και τα βιδωσα ολα μαζι.

Όνομα:	dsc03412.jpg 
Προβολές:	377 
Μέγεθος:	71,7 KB 
ID:	206393

Χρειαστηκε να δωσω λιγη κλιση στην νεα βαση ωστε να ειναι ευαναγνωστες για τον αναβατη οι λυχνιες.

Για να γινει αυτο εκατσα στην σελα και το υπολογισα απο την θεση οδηγησης.

Τελος βιδωσα το πανελακι πανω στην βαση και ετοιμο!

Όνομα:	dsc03414.jpg 
Μέγεθος:	78,6 KB 
ID:	206394

Τωρα πλεον ειναι εντελως παρατερο , αλλα ...ολοκληρωμενο! ΧΑ ΧΑ ΧΑ! :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	dsc03417.jpg 
Μέγεθος:	97,4 KB 
ID:	206395

...και η συνολικη εικονα μεχρι τωρα.

Όνομα:	dsc03419.jpg 
Μέγεθος:	62,5 KB 
ID:	206396

Τοποθετησα και ενα ''καπελακι'' νικελ για το φαναρι που ειχα παρει προσφατα!

...παραλιγο να το ξεχναγα!

Όνομα:	dsc03422.jpg 
Προβολές:	381 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	206397

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από parislan
    αυτό το διακοπτάκι στην αριστερή μανέτα πάνω και μπροστά είναι το parking brake switch?

Το διακοπτακι ειναι το σινιαλιο για τη μεγαλη σκαλα (το δικο μου δουλευει )

zefos1100xx πολυ καλη δουλεια αν και η πλακετα με τα indicators δεν μου αρεσε μαζι με το κοντερ αλλα γουστα ειναι αυτα....

Να σε ρωτησω με τη σειρα μου για να βαψεις το σκελετο ελυσες και τη μηχανη ή τον εβαψες βγαζοντας μονο καπακια,φτερα κλπ ??

Επισης το σωληνακι υψηλης που εβαλες τι μαρκα ειναι και ποσο το πηρες αν επιτρεπεται? Γιατι ψαχνω και εγω και βρηκα απο ebay αλλα για πανω απο 1994 μοντελο και απο ελλαδα μου ειπαν κατι τιμες κοντα στα 100?

Υ.Γ Ασχετο αλλα τα δικα μας (εχω ιδιο ακριβως με το δικο σου) ειναι μοντελα 89 με αρχες 90, μετα το 94 περιπου ολα εχουν κανονικο ρεζερβουαρ και διπλη σελα (οχι μονοκοματη). Καπου στις προηγουμενες σελιδες ειχες γραψει οτι εχεις δει και καποια με κανονικο tank..

Αρχικά δημιουργήθηκε από creon
    zefos1100xx πολυ καλη δουλεια αν και η πλακετα με τα indicators δεν μου αρεσε μαζι με το κοντερ αλλα γουστα ειναι αυτα....
    thanx man....η τοποθετηση των οργανων στο πλαι αριστερα ειναι οντως περιεργη ομολογω , εχω λαβει υποψην τις απαντησεις στα ποστ απο οποιονδηποτε ειπε την γνωμη του , αλλα κυριως εβαλα να το δουν απο κοντα φιλοι και γνωστοι (εως αγνωστοι!) και να μου πουν εαν τους αρεσει.
    Η μαχη ηταν αμφιρροπη μεχρι αηδιας , οποτε αποφασισα να το αφησω εκει που το γουσταρα καλυτερα!
    Αφου εισαι κατοχος virago ξερεις καλυτερα απο εμενα ποσο ευκολο ειναι οταν θελησω να ξαναπαει στην....θεση του!

Να σε ρωτησω με τη σειρα μου για να βαψεις το σκελετο ελυσες και τη μηχανη ή τον εβαψες βγαζοντας μονο καπακια,φτερα κλπ ??
    αφησα πανω κινητηρα , ντεποζιτο , ψαλιδι και μπροστινο.....λιγο ακομα και θα τα ελυνα και αυτα!

Επισης το σωληνακι υψηλης που εβαλες τι μαρκα ειναι και ποσο το πηρες αν επιτρεπεται? Γιατι ψαχνω και εγω και βρηκα απο ebay αλλα για πανω απο 1994 μοντελο και απο ελλαδα μου ειπαν κατι τιμες κοντα στα 100?
    το σωληνακι εκανε γυρω στα 50? απο γνωστο καταστημα αξεσουαρ στον πειραια....μια χαρα!
    ...μαρκα δεν θυμαμαι , θα κοιταξω και θα σου πω.

Υ.Γ Ασχετο αλλα τα δικα μας (εχω ιδιο ακριβως με το δικο σου) ειναι μοντελα 89 με αρχες 90, μετα το 94 περιπου ολα εχουν κανονικο ρεζερβουαρ και διπλη σελα (οχι μονοκοματη). Καπου στις προηγουμενες σελιδες ειχες γραψει οτι εχεις δει και καποια με κανονικο tank..
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ!.....πολυ χαρηκα που το ακουσα αυτο φιλε!
    ...εγω νομιζα οτι εχει να κανει με διαφορες μοντελου κλπ.Το δικο μου γραφει πρωτη αδεια '95 και απο εκει και υστερα δεν ψαχτηκα ιδιαιτερα.

...και να σου πω και κατι? Πολυ πιο ομορφο με την μονοκομματη σελα ,συν οτι μου εδωσε την δυνατοτητα να την αναδιαμορφωσω οπως ηθελα.Το μονο μειονεκτημα με την διπλη ειναι οτι δεν μπορεις να πεταξεις το πισω και να το κανεις μονοσελο σε φαση bobber κλπ.
    Αλλα και παλι αγοραζεις μια μονη σελα μπροστα και το κανεις αν θες!

Τωρα οσον αφορα το ρεζερβουαρ ψαχνομαι ηδη για κατι μεγαλυτερο , ακουσα οτι μπαινει απο steed/shadow , αλλα ακομα δεν ειναι η ωρα του!
    ..ξερεις εσυ τι μπορει να γινει?

...τωρα τα οργανα στο πλαι αριστερα εχουν μερικες οπτικες γωνιες που τα σπανε στην κυριολεξια.....θα τα αφησω εκει προς το παρον!

Όνομα:	p1120450.jpg 
Προβολές:	355 
Μέγεθος:	83,9 KB 
ID:	206493

Η παρακατω φωτογραφια ειναι επεξεργασμενη , και θα πρεπει να συγχωρησετε την ελλειψη ταλεντου στην επεξεργασια , αλλα την ανεβαζω γιατι εχει καποιες πιθανες μοντιφες που σχεδιαζω να κανω.

α) αφαιρεση sissy bar & σχαρα

β) αφαιρεση πισω φαναριου

γ) προσθηκη δευτερου νικελ κουτιου απο καθε πλευρα

δ) χαμηλωμα με πιο κοντες αναρτησεις πισω.

Όνομα:	lower tail.jpg 
Προβολές:	332 
Μέγεθος:	73,0 KB 
ID:	206531

Σελίδα 13 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το πηρα το kle 400
    από gregogti στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2013, 16:44
  2. Το Πηρα!!!