Τώρα εγώ γιατί εξακολουθώ να βλέπω φωτογραφία τον ΠανΒας, πάνω σε μια Αφρικα στα σύνορα με το Κυργυστάν δε μπορώ να καταλάβω......
.....λες επειδή είμαι κάτοχος Φλορέτας...γιατρέ μου.......![]()
Τώρα εγώ γιατί εξακολουθώ να βλέπω φωτογραφία τον ΠανΒας, πάνω σε μια Αφρικα στα σύνορα με το Κυργυστάν δε μπορώ να καταλάβω......
.....λες επειδή είμαι κάτοχος Φλορέτας...γιατρέ μου.......![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
και καλα του ειπες..αλλα μετα πως σου ρθε το αλλο...
Εγώ απλά του είπα τί θα επέλεγα εγώ και για ποιόν λόγο,το τί θα κάνει είναι καθαρά δικό του θέμα.Αν εγώ μπορούσα να διαθέσω 20.000 για μηχανή (από 16.000 ξεκινάει βέβαια το Multi) θα έπαιρνα το Ducati για του λόγους που εξήγησα παραπάνω![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
ρε φιλε εχεις οδηγησει με 17αρες σε χωμα..αμμο και κροκαλα?τι να τα κανει ολα με μια ?
Ρε συ Δούκα,έχεις την εντύπωση πως ο Panvas θα τρέξει στο Paris-Dakar ή στον αγώνα των Εθνών ξέρω γω;Ο άνθρωπος το θέλει για τουρισμό και να μπορεί να μπει στο χώμα ενίοτε,δε νομίζω πως χρειάζεται σκληροπυρηνικό χωμάτινο μηχανάκι
Fortis Fortuna Adiuvat
εχω την εντυπωση πως δεν εχεις μπει λοιπον σε τιποτα απο αυτα που λεω.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ρε συ Δούκα,έχεις την εντύπωση πως ο Panvas θα τρέξει στο Paris-Dakar ή στον αγώνα των Εθνών ξέρω γω;Ο άνθρωπος το θέλει για τουρισμό και να μπορεί να μπει στο χώμα ενίοτε,δε νομίζω πως χρειάζεται σκληροπυρηνικό χωμάτινο μηχανάκι
να χεις κανει τοσα χιλ και να χρειαστει στη μεση του πουθενα να περασεις ενα δρομο ΣΚΑΤΑ με κροκαλα χωμα και δε ξερω εγω τι αλλο..
και στα μισα να σου σκασουν τα λαστιχα ...να σχιστουν..να , να να..
δε το χεις φυσικα στο μυαλο σου.
εχω την εντυπωση πως δεν εχεις μπει λοιπον σε τιποτα απο αυτα που λεω.
να χεις κανει τοσα χιλ και να χρειαστει στη μεση του πουθενα να περασεις ενα δρομο ΣΚΑΤΑ με κροκαλα χωμα και δε ξερω εγω τι αλλο..
και στα μισα να σου σκασουν τα λαστιχα ...να σχιστουν..να , να να..
δε το χεις φυσικα στο μυαλο σου.
Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε κάποια στιγμή,τί σημαίνει δηλαδή,ότι θα πρέπει να κυκλοφοράμε όλοι με enduro;Κοιτάς τις ανάγκες σου,πόσες φορές θα πατήσεις χώμα;Πόσες φορές κροκάλα;Πόσες φορές θα θέλεις να κινηθείς στην πόλη;Πόσο γκάζι θέλεις;Τι φρένα θέλεις;Πόσα km θα κάνεις;Δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση που να τα συνδυάζει όλα στο μέγιστο,σε όλα θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς,μικρότερους ή μεγαλύτερους,πρέπει να δεις στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε τί δρόμους θα κινείσαι.Ακόμα και κάποιος με R1 ή GSXR ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή να περάσει από κάποιον καρόδρομο,αλλά αυτό θα συμβεί μία φορά στο τόσο
Fortis Fortuna Adiuvat
τι τι σημαινει ?Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε κάποια στιγμή,τί σημαίνει δηλαδή,ότι θα πρέπει να κυκλοφοράμε όλοι με enduro;Κοιτάς τις ανάγκες σου,πόσες φορές θα πατήσεις χώμα;Πόσες φορές κροκάλα;Πόσες φορές θα θέλεις να κινηθείς στην πόλη;Πόσο γκάζι θέλεις;Τι φρένα θέλεις;Πόσα km θα κάνεις;Δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση που να τα συνδυάζει όλα στο μέγιστο,σε όλα θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς,μικρότερους ή μεγαλύτερους,πρέπει να δεις στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε τί δρόμους θα κινείσαι.Ακόμα και κάποιος με R1 ή GSXR ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή να περάσει από κάποιον καρόδρομο,αλλά αυτό θα συμβεί μία φορά στο τόσο
σημαινει οτι οταν αγοραζεις μοτο για να γυρισεις το κοσμο ολο..εκτος αν εχεις κανα βιτσιο περιεργο θα παρεις κατι με εκτος δρομου δυνατοτητες....κανονικες ε?οχι στις φωτο..
το πηδηξατε το θρεντακι του ανθρωπου με τη μαλακια το ντουκ
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το πηδηξατε το θρεντακι του ανθρωπου με τη μαλακια το ντουκ
Αυτό που εσύ λες:"Πηδήξαμε το thread" εγώ το λέω γόνιμο διάλογο![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
οχι δε κανει λεμε ασχετα..Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αυτό που εσύ λες:"Πηδήξαμε το thread" εγώ το λέω γόνιμο διάλογο![]()
ειπαμε οποτε γουσταρσον μερικοι..πρεπει να μιλαμε τηλεγραφικα.
οχι δε κανει λεμε ασχετα..
ειπαμε οποτε γουσταρσον μερικοι..πρεπει να μιλαμε τηλεγραφικα.
δεν ειπα να μη μιλαμε ρε Δουκα, αλλωστε δεν ειμαι μοντ εδω! Αλλα ΉΜΑΡΤΟΝ! να προσπαθουμε να εξηγησουμε οτι το Ντουκ ειναι μια μλκια και μιση και δεν κανει και για ΚΑΜΜΙΑ απο τις χρησεις που θελει ο Παν!
Αντε, να τον παει Σοφια - Πατρα, με μονο στασεις για συμπληρωμα λαδιου και ηλεκτρολογο...αλλα άνετα!
![]()
Συνεχίστε με σύνεση, δεν υπάρχει πρόβλημα...
Έτσι κι αλλιώς όπως προείπα, έχω χρόνο μπροστά μου.
Απλά αν κάποιος χριστιανός μετά από καιρό αποφασίσει να διαβάσει θα βαρεθεί...
Δούκα επειδή πολύ σε εκτιμώ σαν ανατρεπτική μορφή μέσα στο φόρουμ, πες μου τι θα πρότεινες εσύ ξεκάθαρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
ε αφου δε τα πιανει γρηγορα ο φιλος ο μπριζ τωρα να μη το κουβεντιάσουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δεν ειπα να μη μιλαμε ρε Δουκα, αλλωστε δεν ειμαι μοντ εδω! Αλλα ΉΜΑΡΤΟΝ! να προσπαθουμε να εξηγησουμε οτι το Ντουκ ειναι μια μλκια και μιση και δεν κανει και για ΚΑΜΜΙΑ απο τις χρησεις που θελει ο Παν!
Αντε, να τον παει Σοφια - Πατρα, με μονο στασεις για συμπληρωμα λαδιου και ηλεκτρολογο...αλλα άνετα!
![]()
εγω οπως ξες εχω τα κολληματα μου δεν ειμαι για να προτεινω μοτο γιατι αν δεν ειναι κτμ..Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Δούκα επειδή πολύ σε εκτιμώ σαν ανατρεπτική μορφή μέσα στο φόρουμ, πες μου τι θα πρότεινες εσύ ξεκάθαρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειναι μοτο φιλε.![]()
ε αφου δε τα πιανει γρηγορα ο φιλος ο μπριζ τωρα να μη το κουβεντιάσουμε?
Ναι είμαι λίγο αργός είναι η αλήθεια
Fortis Fortuna Adiuvat
με δουλευει αυτος ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()