Σελίδα 13 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 449

Θέμα: Africa Twin...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εαν απο την άλλη δε σκοπεύει να φυγει απο την Κρητη (το πιο πιθανο), η αφρικανα μια χαρα θα τον βολεψει

Εγω νομιζω καπιτεν οτι στη κρητη ειδικα, και αν θελει να παιξει σε ασφαλεις ψυχολογικα ατραπους απο θεμα εταιριας (γουινκ γουινκ) θα επρεπε να χτυπησει ενα f650 dakar. Τα κιλα της αφρικα παραειναι για το νησι.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR

Περί χωματος, εχω ακούσει πώς εχει καμπόσο στη Κρήτη. Ειναι αλήθεια? εχω πολλά χρόνια να πάω και την τελευταία δε θυμάμαι γρι γιατι ήμουν μεθυσμένος.
    Παντου ασφαλτος πλεον

Περί χωματος, εχω ακούσει πώς εχει καμπόσο στη Κρήτη. Ειναι αλήθεια? εχω πολλά χρόνια να πάω και την τελευταία δε θυμάμαι γρι γιατι ήμουν μεθυσμένος.
    Να βαρεθείς να γράφεις χιλιόμετρα λέμε, αν και δεν είναι μέσα στις προταιρεότητες που έχω αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα κάτι που δεν με αφήνει αδιάφορο. Όταν έχεις τη δυνατότητα, έχεις και ένα πολύ σημαντικό κίνητρο πιστεύω.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το οποίο btw φοράει τον ίδιο japan ανορθωτή με το αfrica :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μου εμεινε στην Αιγινα την περασμενη Κυριακη το απογευμα.....

Ετρεχα με τα ποδια να προλαβω την Φαιδρα..... ( Χωρια που μου ανοιξε το ταπερ και μου επεσαν κατω τα κανελονια που μου ειχε ετοιμασει η γυναικα μου....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Τα κιλα της αφρικα παραειναι για το νησι.
    Εδώ είναι που επεμβαίνει και το Τρανσαλπάκι..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μου εμεινε στην Αιγινα την περασμενη Κυριακη το απογευμα.....
    Ρε Κώστα....400 φορές στο ΄χω πει ότι υπάρχει μόνιμη λύση, αλλά προτιμάς τα ΟΕΜ πραγματάκια.
    Κρίμα τα κανελλόνια
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εδώ είναι που επεμβαίνει και το Τρανσαλπάκι..
    και εδω ειναι που θα συμφωνησω

Ο ανορθωτής είναι αστείο πρόβλημα για το Αφρικα. Δε χαλάει συχνότερα από πολλά άλλα Χόντα (βλεπε ας πούμε VFR) και βάζεις εναν παμφθηνο 3rd party και λύνεται το πρόβλημα. Ασε που η αλλαγή του ειναι ζήτημα 5 λεπτών.

Η αντλία είναι πιο συχνή βλάβη (20000 χλμ περίπου) αλλά και εκεί υπάρχουν after market λύσεις. Επιπροσθέτως, τουλάχιστον στο RD04 πρέπει να ήσουν τελείως άσχετος για να μείνεις από αντλία στις ερημιές ή να είχε τύχει να μείνεις από αντλία ταυτόχρονα με το να είσαι στη ρεζέρβα, και αυτό γιατί σε 10 λεπτάκια και με δυο σωληνάκια είχες κάνει bypass την αντλία και ρουφάγανε τα καρμπυρατέρ με τη βαρύτητα (απλώς δεν τράβαγε βενζίνη από ενα σημείο και κάτω στο ρεζερβουάρ)

Εγώ εχω τελείως την αντίθετη ιδέα από τον καπετάνιο. Αν ΔΕΝ θέλει να φύγει απ' το νησί καλύτερη ιδέα είναι κάτι άλλο και μάλιστα ΟΧΙ το τρανσαλπ, σιγά τη διαφορά, αλλά ενα μονοκύλινδρο on-off αν βρεί σε καλή κατάσταση. Αλλά πάλι ξεφεύγουμε απ' τις επιλογές που έδωσε.

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    5 χρονια με το αφρικα δεν μ εχει αφησει ποτε απο αντλια....φτου φτου να μη τη ματιαξω....και την αφηνω συχνα να μπει στη ρεζερβα....απο ανωρθωτη ομως με εχει αφησει αρκετες φορες.....μεχρι που πηγα σ ενα τσακαλι μηχανικο και μου εδωσε και 2 χρονια εγγυηση.....ε απο τοτε εχουν περασει 4 χρονια περιπου.....στο μηχανακη λεμε βαζω μονο λαδι και βενζινη.....δεν μου ζηταει τιποτ αλλο.....και καιει και 5lt/100 περιπου....και αυτος ο v2εχει εναν ηχο απιστευτο σε συνδιασμο με leovince sbk....τι αλλο να ζητησει κανεις????ε???????ktm????αααααααααααααααχαχχαχαχαχχαχχαχαχ.. ...
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Αν ΔΕΝ θέλει να φύγει απ' το νησί καλύτερη ιδέα είναι κάτι άλλο και μάλιστα ΟΧΙ το τρανσαλπ, σιγά τη διαφορά, αλλά ενα μονοκύλινδρο on-off αν βρεί σε καλή κατάσταση.
    Δεν θέλω μονοκύλινδρο Νικόλα, μονοκύλινδρο θα έπαιρνα μόνο για δεύτερο ώστε να μη χρειάζεται να ταλαιπωρείται ούτε αυτό αλλά ούτε κι εγώ κάθε που θέλω να πηγαίνω φορτωμένος στην άλλη μεριά της Κρήτης, μπορεί να μιλάμε για 6-7 φορές τον χρόνο αλλά δεν παύουν να είναι μια 600άρα χιλιόμετρα το λιγότερο μέσα σε ένα ΠΣΚ. Όχι πως δεν γίνονται αλλά καταλαβαίνεις.. απ'την άλλη κανείς δεν απέκλεισε την περίπτωση να ταξιδέψω και εκτός νησιού, ακόμα και εκτός χώρας κάποια στιγμή, το ότι δεν το έκανα μέχρι τώρα μεσολαβούσαν άλλοι παράγοντες που δεν είναι της παρούσης..

Δικύλινδρο και μόνο θέλω κι αυτό σε διάταξη V (μιας και γλυτώσαμε την αναφορά στο ΤιΝΤιέΜ)

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    5 χρονια με το αφρικα δεν μ εχει αφησει ποτε απο αντλια....φτου φτου να μη τη ματιαξω....και την αφηνω συχνα να μπει στη ρεζερβα....απο ανωρθωτη ομως με εχει αφησει αρκετες φορες.....μεχρι που πηγα σ ενα τσακαλι μηχανικο και μου εδωσε και 2 χρονια εγγυηση.....ε απο τοτε εχουν περασει 4 χρονια περιπου.....στο μηχανακη λεμε βαζω μονο λαδι και βενζινη.....δεν μου ζηταει τιποτ αλλο.....και καιει και 5lt/100 περιπου....και αυτος ο v2εχει εναν ηχο απιστευτο σε συνδιασμο με leovince sbk....τι αλλο να ζητησει κανεις????ε???????ktm????αααααααααααααααχαχχαχαχαχχαχχαχαχ.. ...
    οχι φιλε απο το κτμ δε μπορεις να περιμενεις τετοια πράμματα χα ΑΧ
    ΧΑ
    ΧΑΧΑ
    ΧΑ
    ΧΑΧΑ να σε αφησει δηλαδη..30 φορες που σαφησε το ρημαδι..

αλλα οκ τι αλλο να ζητήσει κανεις περα απο αυτα που προσφερει μια αφρικα χα
    χα
    χα
    χα
    χα
    χαχαχαχα
    χα
    χα
    χαχαχα
    αχαχχαχα
    :rotflmao: :rotflmao:

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
    τι αλλο να ζητησει κανεις????ε???????ktm????αααααααααααααααχαχχαχαχαχχαχχαχαχ.. ...
    Entaksi man ean auto pou zitas einai na meneis kai OTAN leitourgeis na kaneis thorivo......... enalaktika mporeis na kykloforeis me podilato (pou den meneis) kai kasetofono (pou exei kai epiloges "thorivou")

mou fenete tha toy to xalasoume to tread toy pediou :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    mou fenete tha toy to xalasoume to tread toy pediou :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφού την έβγαλε τόσες σελίδες καθαρή... :rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Entaksi man ean auto pou zitas einai na meneis kai OTAN leitourgeis na kaneis thorivo......... enalaktika mporeis na kykloforeis me podilato (pou den meneis) kai kasetofono (pou exei kai epiloges "thorivou")

μπορει να βάλει και χαρτακι στη πισω ζαντα ρε να κανει μανουρα οταν κανει ορθοπεταλιά.. :rotflmao:

Σελίδα 13 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. imaste 10 africa twin
    από afrotwin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2004, 16:31
  2. Ζελατίνα AFRICA TWIN
    από Julius στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2004, 19:44
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31