μπράβο
παντα τέτοια![]()
![]()
![]()
![]()
μπράβο
παντα τέτοια![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ. ΜΙΚΡΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ 1000 ΛΕΞΕΙΣ.
ΥΓ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕ ΒΙΤΡΙΝΕΣ!!!!!![]()
![]()
![]()
Z.K.A.P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο.... και εις ανώτερα!!!!!!!!!
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Μπραβο παιδια παντα ετσι ομορφα.![]()
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
Ευχαριστούμε Βαγγέλη και Βίκυ!
Καλή συνέχεια, εύχομαι τα επόμενα να είναι εξίσου όμορφα.
Ίσως όχι, αλλά τώρα ξέρεις, και αυτό είναι που έχει σημασία.Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis78
Με τα ματια κλειστα σκεφτομαι" α ρε πστ μου,θα ζουσα ποτε τετοια μερα αν δεν αποφασιζαμε αυτο το ταξιδι με την μοτο;"
Καλούς δρόμους!
![]()
![]()
![]()
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια.καλά ταξίδια να έχεται
![]()
Έχουμε δύο αυτιά και ένα στόμα και με αυτήν την αναλογία πρέπει να τα χρησιμοποιούμε
σουπερ το ταξιδι παιδια στις πιο καλες μοτοσυκλετιστικες διαδρομες,
αναμνησεις και για μενα![]()
μπράβο μπράβο μπράβο ... !!!
και να φανταστείς τα μέρη που πέρασες (μαζί και άλλα βέβαια ) εμένα μου πήραν 4 ταξιδιωτικά, με τελευταίο πριν δύο μήνες ........... δεν χορταίνετε λέμε![]()
είναι θέμα χρόνου να ξαναπάτε προς τα κει.
καλούς δρόμους παιδιά !!!![]()
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!
Παιδια χαιρομαι που σας αρεσε και ευχαριστω για τα καλα λογια.![]()
![]()
![]()
![]()
Πραγματικα απολαυσα την αναγνωση αυτου του ταξιδιωτικου. Ωραιες φωτογραφιες απο γνωστα μερη που εχω την τυχη να εχω περασει και εγω. Η σημαντικη λεπτομερεια ειναι οτι το ταξιδι εγινε δικαβαλο με την συζυγο και αυτο ειναι στα + της υποθεσης. Επειδη 2 απο τα ταξιδια στις Αλπεις τα εχω κανει και εγω με τον ιδιο τροπο, εχω να πω οτι αξιζει. Σιγουρα και με τα φιλαρακια μας ειναι αλλη φαση, αλλα το καθενα εχει την χαρη του. Ευχομαι να ειστε παντα καλα, να το ξανακανετε με την πρωτη ευκαιρια...![]()
Πανέμορφα!
Μπράβο και στους δυό σας.
Μια χαρά και οι φωτογραφίες.
Να δούμε πότε θα πάμε και μεις σ' αυτό τον πολυπόθητο προορισμό...
Πάρα πολλές μπύρες για αυτά τα λόγια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis78
Χαιρετω.....
Ο λογος που αποφασισα να γραψω δυο λογια για την εμπειρια μου ειναι ενας.Εχοντας διαβασει τοσα ταξιδιωτικα εδω μεσα και εχοντας "παρει" τοσα ηθελα να "δωσω" και εγω κατι. Οπως παρακινηθηκα εγω να ταξιδεψω, ισως διαβαζοντας καποιος τις γραμμες μου να παρακινηθει και αυτος να κανει το δικο του ταξιδι......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε και στο επόμενο. Θα το περιμένουμε και εκείνο το ταξιδιωτικό!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
κοιτα ποιος μιλάει ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
[...]Να δούμε πότε θα πάμε και μεις σ' αυτό τον πολυπόθητο προορισμό...[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
κοιτα ποιος μιλάει ρε...![]()
Και τι να πω ρε Καπετάνιε...;
Αφού δεν έχω πάει...![]()
Ακόμα να φύγετε εσείς..; Τι περιμένετε...;
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Ναι, αλλα έχεις παει εκει που πολλοι απο μας δε θα πανε, μάλλον ποτέΑρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Και τι να πω ρε Καπετάνιε...;
Αφού δεν έχω πάει...![]()
![]()
![]()
Αχάριστε (εγω ξαναπαω μια του χρονου, μου εχουν ξεφυγει μερικα, αν θες call me...)
το πλοίοΑρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Ακόμα να φύγετε εσείς..; Τι περιμένετε...;![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vagelis78
[B]Βαζω εγω τα μπαγκαζια στην μοτο και η Βικυ παει να πληρωσει.Αφου περναει κανενα τεταρτο ερχεται η Βικυ πισω και ψιλογελωντας μου λεει εχουμε προβλημα.-τι προβλημα; ρωταω
-Να τα 60 ευρω που μου ζητησε αυτος εχθες για το δωματιο δεν ηταν εντελει για το δωματιο αλλα για το ατομο, αρα 120 ευρω για το δωματιο συν την προμηθεια φτασαμε τα 127 ευρω.
-Καλα εχθες δεν σου το ειπε;
-Οχι γιατι λεει οτι εννοειται.
-Καλα που δεν μειναμε και δευτερη μερα!!!Θα πληρωναμε 270ευρω κοντα, για δυο διανυκτερευσεις.
Αχ φίλε μου τι μου θυμίζεις.Πριν ένα χρόνο από εσένα αρχές Ιουλίου έψαχνα και εγώ 2 ώρες για ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή του St.Moritz και τελικά έκλεισα στο ίδιο στην τιμή των 130ευρώ.Φυσικά τα άλλα δεν έκλειναν για ένα βράδυ.Στα υπέρ ήταν το υπόγειο πάρκινγκ.Απόδειξη δεν μου έκοψε ούτε ταυτότητα μου ζήτησε.Πάνε αυτά τα έφαγε ο ξενοδόχος λέω.
Η πλάκα είναι ότι οι άλλοι που είμαστε παρέα (άλλο αν είχαμε τσακωθεί) έκλεισαν δίπλα στον κυκλικό κόμβο πριν περάσεις την λιμνούλα στην τιμή των 90 ευρώ!!!!!!Ουδέν σχόλιο.
Πάντως το ταξιδιωτικό σου το απόλαυσα.Οι φωτογραφίες σου τρομερές.
Πιστεύω πάντως κάποια φορά να καταφέρω να ξαναπάω και που ξέρεις μπορεί και να βρεθούμε![]()
![]()
![]()