Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 224

Θέμα: Άλκης Συνιώρης ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Ο οδηγός 99,99% θα καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από ΑΜΕΛΕΙΑ.
    Εκτός και αν παραδεχθεί ότι πέρασε με κόκκινο και δεν το ένοιαζε τίποτα, που 1ον ΔΕΝ θα το κάνει και 2ον πιστεύω (ή μάλλον θέλω να πιστεύω) ότι δεν το έκανε.

'Αρα, ο οδηγός του φορτηγού θα φάει maximum πέντε (5) χρόνια φυλακή εξαγοράσιμα προς περίπου 600 ευρώ το μήνα, δηλαδή maximum θα πρέπει να πληρώσει 36.000 ευρώ.
    Αν δεν έχει να πληρώσει θα πάει μέσα, αλλά δεν νομίζω να μην τα βρεί...

Από κει και πέρα η ασφαλιστική του θα πληρώσει όσα βγάλει το δικαστήριο που λογικά θα είναι περίπου ΑΠΟ 100.000 ευρώ για τη γυναίκα και τα παιδιά του και λιγότερα για τους λοιπούς συγγενείς.
    Αν το ποσό υπερβεί το όριο της κάλυψης από την ασφαλιστική θα πρέπει να τα πληρώσει ο ίδιος.
    Συνήθως όμως δεν το υπερβαίνει.

Τύψεις θα έχει, εκτός και αν είναι κυριολεκτικά ... παχύδερμο.
    Αλλά τί να το κάνεις;;;

Δεν ξέρω πώς ακούγονται (διαβάζονται) τα παραπάνω, αλλά αυτή είναι απλά η ΩΜΗ πραγματικότητα. Είναι απλά αυτό που προβλέπει ο νόμος.

Αν πιστεύετε ότι δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο κλπ, η μόνη λύση είναι να ΑΛΛΑΞΕΙ ο νόμος.

R.I.P. Άλκη

Σε αντιστοιχο περιστατικο που εχω βρεθει μαρτυρας ,παλι με φορτηγο που παραβιασε στοπ και εσκασε πανω του μοτοσυκλετιστης απο τον οποιο δεν εμεινε τιποτα, μετα απο 4 χρονια αναβολες και δικες ,εφαγε 10 χρονια εξαγορασιμα ,δεν ειχε μια και μπηκε μεσα,πισω του αφησε μια γυναικα και ενα παιδι.
    Εκει που ημουν μαρτυρας εναντιον του ,βρεθηκα μετα να πηγαινω μαζι του ενω τον ειχαν δεσει χειροποδαρα για φυλακη και απορουσα πως τοσο καιρο δεν ειχε κανει κουμαντο με λεφτα.Το αποτελεσμα 2 οικογενειες στον αερα.Το θεμα ειναι να μη γινει ,το μετα οσον αφορα δικαιοσυνη κτλ. ειναι μ@λακιες κατοπιν εορτης, το αποτελεσμα ενος νεκρου ανθρωπου δεν αλλαζει ειτε αποδοθει δικαιοσυνη ειτε οχι.

Το κοστολογιο για τον νεκρο ειναι 200.000 ,σε 2 περιπτωσεις η μια παραπανω και η αλλη φιλος ,τοσα ηταν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    όχι να το ανοίξεις.

γιατί για αυτό ακριβώς το λόγο το λέω

γιατί οι ποινές στην ελλάδα είναι ή εξοντωτικές ή ... ανέκδοτο.

Πάει φυλακή το πρεζόνι που στην πραγματικότητα είναι άρρωστος και δεν πάει ο -στην πραγματικότητα- δολοφόνος οδηγός του φορτηγού.

Τι να το κάνω άμα φάει 5 χρόνια εξαγοράσιμα και δεν πάει ούτε ένα λεπτό μέσα;;
    Θα αλλάξει τίποτα;

Προσωπικά πιστεύω ότι σε τέτοια περιστατικά θα έπρεπε να πας μέσα έστω και για σχετικά μικρό χρόνο.

Και επίσης να σε υποχρεώνουν να εμφανιστείς στην τηλεόραση και σε σχολεία κλπ και να μιλάς για τις συνέπειες της παραβίασης του κόκκινου κλπ, όπως γίνεται σε άλλες χώρες.

Τώρα όμως ξέρει ο καθένας μας ότι θα ακουμπήσει φράγκα και γεια σας...

Αν ήξερε όμως ότι θα πάει μέσα θα το σκεφτόταν αλλιώς ...

αν και σεβομενος τη μνημη του Αλκη και του καθε Αλκη, θα επρεπε να το ανοιξω...

δε θα το κανω! Ξερεις γιατι?
    Γιατι ο περισσοτερος κοσμος ειναι μαλακας! Και πιο ζωο απο τα ζωα!
    Γιατι αν διαβασεις σε πολλα θρεντ εδω μεσα, ουκ ολιγοι περνανε κοκκινα...οταν βλεπουν, κι οταν εχουν ορατοτητα... και υποστηριζουν οτι "ετρεχε ο αλλος" ή ας μην ετρεχε ο αλλος" ή "δεν του φταιει η κυρατσα που εκανε αναστροφη κι ας απαγορευεται, αλλα φταιει ο μαλακας που πηγαινε με 200!"

Δεν το ανοιγω λοιπον γιατι ο καθε τετοιος καραγκιοζης, υπαρχει ΚΑΙ εδω μεσα! Ειναι ενας απο μας!

εχω πολυ οργη μεσα μου, ειδικα σημερα! ασε!

το μουνι που σκοτωσε με το φορτηγο τον κουμπαρο μου ειναι εξω! χαιρεται τη ζωη του! Δεν εχει βαλει ΜΙΑ απο την τσεπη του, και η χηρα παλευει να τα φερει βολτα με μια της πουτσας αποζημιωση και δυο δυδιμα κοριτσακια 4 ετων!

Το χεις τωρα?

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Dura lex, sed lex.

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Άλκη, σε είδα σημερα και ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω. Τόσο λάθος φαινόταν.
    Να αναπαυτεί η ψυχή σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

το μ... ...με το φορτηγο τον κουμπαρο μου ειναι εξω!

Το χεις τωρα?
    Κι αμα ηταν μεσα θα χαν κλεισει δυο σπιτια κι οχι ενα. Ενας για μενα ειναι ο τιμωρος. Οι τυψεις.Ενας γειτονας ο Αλκης ,(συνονοματος) που σκοτωσε αθρωπο με το φορτηγο βασανιζοταν χρονια. Οσο για το θυμο σου ...βαρυ πραγμα αλλα τι να σου πω που τον εχω κι εγω καμποσο.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Κι αμα ηταν μεσα θα χαν κλεισει δυο σπιτια κι οχι ενα. Ενας για μενα ειναι ο τιμωρος. Οι τυψεις.
    Δεν συμφωνώ, να πάει φυλακή 10 χρόνια., οχι εξαγοράσιμα, μέσα.
    Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να σταματήσει ο κάθε Μ@@ας με Μ κεφαλαίο να περναει με κόκκινο και να σκοτώνει κόσμο.

Εφ όσον το ξέρει οτι θα παει φυλακή κι εχει μπεί στο μυαλό του οτι θα τιμωρηθεί αυστηρότατα, δεν θα περάσει με κόκκινο και δεν θα κλείσει κανενός το σπίτι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    το μουνι που σκοτωσε με το φορτηγο τον κουμπαρο μου ειναι εξω!
    Εδώ δεν μπήκε μέσα το άλλο που σκότωσε τον,23 ετών,ξαδερφό μου το 1997 και ήταν και ανασφάλιστο και χωρίς το ανάλογο δίπλωμα για φορτηγό.....

Τι λέμε τώρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    βλεπετε λοιπον οτι δεν ειναι δυστυχως ΜΟΝΟ η περιπτωση η δικη μου...

"ασχετη-σχετικη" ομως ολη αυτη η κουβεντα με το παρων θρεντ και προσπαθω να μη δωσω συνεχεια...αλλα!

Κωνσταντίνε, διαφωνω! Σορρυ αλλα +οσα στον σαπιλα!

καλο σου ταξιδι αλκη...

κουραγιο στους δικους του
    Να Θυμόμαστε τα ταξίδια που κάναμε μαζί και να σχεδιάζουμε τα μελλοντικά...να μας προσέχεις...

http://throughtheirowneyes.blogspot.com/

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    εφαγε 10 χρονια εξαγορασιμα
    πόσους σκότωσε; 1 ή 2 ;

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Η ευκολια με την οποια γινονται τετοιες παραβασεις ειναι πια τραγικη κ αξια της κοινωνιας που ζουμε.. Εμεις την καναμε ετσι.

Και η ατιμωρησια υπαρχει, εχετε δικιο.

Ο ανθρωπος πεθανε, η οικογενεια εμεινε πισω..
    Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΡΩΤΑΣ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της advblack
    Γεια σου Άλκη, σε θαύμαζα ......

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Κι αμα ηταν μεσα θα χαν κλεισει δυο σπιτια κι οχι ενα. Ενας για μενα ειναι ο τιμωρος. Οι τυψεις.Ενας γειτονας ο Αλκης ,(συνονοματος) που σκοτωσε αθρωπο με το φορτηγο βασανιζοταν χρονια. Οσο για το θυμο σου ...βαρυ πραγμα αλλα τι να σου πω που τον εχω κι εγω καμποσο.
    Έχεις λάθος αδελφέ......η λογική λέει ότι η τιμωρία θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και για τους άλλους.
    Κάθε φορά που περνάω απ' τα Τέμπη πιάνεται η ψυχή μου...σταματάω μετά τα διόδια και ξανακοιτάω τα δεσίματα στα μπαγάζια, σε μηχανή, για ακόμη μία φορά.

Τώρα θα μου πεις , τι να λειτουργήσει σε μία χώρα ανέκδοτο, με κατοίκους που ακόμα δεν έμαθαν να ψήνουν το κρέας ...και θάχεις ένα δίκιο...

Αλίμονο στην μάνα του....καλό του ταξίδι...
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Έχεις λάθος αδελφέ......η λογική λέει ότι η τιμωρία θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και για τους άλλους.
    Κάθε φορά που περνάω απ' τα Τέμπη πιάνεται η ψυχή μου...σταματάω μετά τα διόδια και ξανακοιτάω τα δεσίματα στα μπαγάζια, σε μηχανή, για ακόμη μία φορά.

Τώρα θα μου πεις , τι να λειτουργήσει σε μία χώρα ανέκδοτο, με κατοίκους που ακόμα δεν έμαθαν να ψήνουν το κρέας ...και θάχεις ένα δίκιο...

Αλίμονο στην μάνα του....καλό του ταξίδι...
    Αποτροπή γιά κάτι που γίνεται ενσυνείδητα.
    Το λάθος δεν αποτρέπεται.
    Καλό του ταξίδι.

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Σάκης Συνιώρης σε αγώνα WSS!
    από tomy στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2013, 20:03
  2. K11- Αλκης Συνιωρης
    από AKIS BUSA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2010, 08:41