Σε αντιστοιχο περιστατικο που εχω βρεθει μαρτυρας ,παλι με φορτηγο που παραβιασε στοπ και εσκασε πανω του μοτοσυκλετιστης απο τον οποιο δεν εμεινε τιποτα, μετα απο 4 χρονια αναβολες και δικες ,εφαγε 10 χρονια εξαγορασιμα ,δεν ειχε μια και μπηκε μεσα,πισω του αφησε μια γυναικα και ενα παιδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ο οδηγός 99,99% θα καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από ΑΜΕΛΕΙΑ.
Εκτός και αν παραδεχθεί ότι πέρασε με κόκκινο και δεν το ένοιαζε τίποτα, που 1ον ΔΕΝ θα το κάνει και 2ον πιστεύω (ή μάλλον θέλω να πιστεύω) ότι δεν το έκανε.
'Αρα, ο οδηγός του φορτηγού θα φάει maximum πέντε (5) χρόνια φυλακή εξαγοράσιμα προς περίπου 600 ευρώ το μήνα, δηλαδή maximum θα πρέπει να πληρώσει 36.000 ευρώ.
Αν δεν έχει να πληρώσει θα πάει μέσα, αλλά δεν νομίζω να μην τα βρεί...
Από κει και πέρα η ασφαλιστική του θα πληρώσει όσα βγάλει το δικαστήριο που λογικά θα είναι περίπου ΑΠΟ 100.000 ευρώ για τη γυναίκα και τα παιδιά του και λιγότερα για τους λοιπούς συγγενείς.
Αν το ποσό υπερβεί το όριο της κάλυψης από την ασφαλιστική θα πρέπει να τα πληρώσει ο ίδιος.
Συνήθως όμως δεν το υπερβαίνει.
Τύψεις θα έχει, εκτός και αν είναι κυριολεκτικά ... παχύδερμο.
Αλλά τί να το κάνεις;;;
Δεν ξέρω πώς ακούγονται (διαβάζονται) τα παραπάνω, αλλά αυτή είναι απλά η ΩΜΗ πραγματικότητα. Είναι απλά αυτό που προβλέπει ο νόμος.
Αν πιστεύετε ότι δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο κλπ, η μόνη λύση είναι να ΑΛΛΑΞΕΙ ο νόμος.
R.I.P. Άλκη
![]()
![]()
![]()
Εκει που ημουν μαρτυρας εναντιον του ,βρεθηκα μετα να πηγαινω μαζι του ενω τον ειχαν δεσει χειροποδαρα για φυλακη και απορουσα πως τοσο καιρο δεν ειχε κανει κουμαντο με λεφτα.Το αποτελεσμα 2 οικογενειες στον αερα.Το θεμα ειναι να μη γινει ,το μετα οσον αφορα δικαιοσυνη κτλ. ειναι μ@λακιες κατοπιν εορτης, το αποτελεσμα ενος νεκρου ανθρωπου δεν αλλαζει ειτε αποδοθει δικαιοσυνη ειτε οχι.
Το κοστολογιο για τον νεκρο ειναι 200.000 ,σε 2 περιπτωσεις η μια παραπανω και η αλλη φιλος ,τοσα ηταν.