Σελίδα 13 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 376

Θέμα: To κόλπο της βενζινης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Καλα τα λες ... σε λίγο θα αγιοποιήσουμε και τα "μπάνια του λαού"
    απαγορεύοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους θερινούς μήνες.

το λαθος που βρισκεις σε αυτο????
    PROzacRIDER

Allst@rf εγω ειμαι ασχετος με αυτα τα επαγγελματα, απλα λεω πως ειναι ο κοσμος και γιατι καποιος που δεν προσφερει κατι εξαιρετικο στην κοινωνια να ειναι ποιο προστατευμενος απο αυτους που προσφερουν. Σιγουρα οταν εχει τετοιο πλεονεκτημα ο καθενας θελει να το κρατησει παση θυσια αλλα αυτο δεν του δινει και δικιο. Και αν αγορασει καποιος 10 ιδιωτικα πτυχια που ειπε ο John Steed αν ειναι τουβλο, τουβλο θα μεινει.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Ρε ξυπνατε ρε ολα γινονται για να υπαρχει μισος στην κοινωνια και να μαλωνει ο ενας με τον αλλον το ιδιο γινετε με τους δημοσιους υπαλληλους που κανουν απεργια και ειναι εναντιων ολοι οι υπολοιποι,το ιδιο με τους αγροτες που πρωτοι οι φορτηγατζηδες λεγανε μαλακιες επειδη κλεινανε τους δρομους και το κανουν αυτοι τωρα,οπως και εδω και ποσο καιρο απειχαν οι γιατροι και οι δικηγοροι απο τα καθηκοντα τους και ετρεχε ο κοσμακης και δεν εφτανε και παντα ετσι θα γινετε γιατι οπως λεει ο λαος "τι ειναι εκατο ξυλιες στον κωλο του αλλου" οταν ερχεται το αυγο στον δικο μας τοτε μονο εχουμε δικιο και ολοι οι αλλοι μας πανε κοντρα,προσπαθουν να αποπροσανατολησουν τον κοσμο για κατι πιο σοβαρο που θελουν να περασουν

.τι νομιζετε δηλαδη οτι το κρατος θα δινει τις αδειες με το τσουβαλι σε οποιον θελει να παρει,παλι αυτες που υπαρχουν θα ειναι απλα θα γινει κατι σαν τα κτελ ο καθε ενας θα εχει αναλογα με το αυτοκινητο που εδωσε ενα ποσοστο το ιδιο και με τα ταξι σε καμμια χωρα δεν υπαρχουν αδειες που παιρνει ο καθενας κλειστο ειναι και στην γερμανια το ταξι εχει 60000ευρω.

Οσον αφορα το καθεστος του φπα που πολλα σκουπιδια απο εδω μεσα μας τον ειχαν πρηξει για να μπει λες και αυτοι στα μαγαζια τους κοβουν αποδειξεις ειναι χιλιες φορες καλυτερα γιατι τωρα παω να παρω ενα καινουριο αμαξι και το 23% το παιρνω πισω παω να κανω σερβις στο ιχ μου και κοβω τιμολογιο στο ταξι παιρνω λαδια για την μηχανη και κοβω τιμολογιο στο ταξι,βαζω βενζινη στο ιχ παλι τα χρεωνω στο ταξι,οι φιλοι μου περιμεναν αυτο το μετρο και τωρα χρεωνουν τα ανταλακτικα (ιδιως με τα λαστιχα 23%μειον στην τιμη)πανω μου και τους δινω το φπα και εγω κερδιζω το υπολοιπο σαν εξοδα απο το ταξι εχω φιλο λαμαρινα και εαν θελω του λεω σου πληρωνω το φπα,πουτο παιρνω πισω,κοψε ενα τιμολογιο 2000 ευρω,ετσι οσα και να βγαζεις σε μια δουλεια παλι μπορεις να κοροιδευεις το συστημα το οποιο αυτο μας ΠΗΔΑΕΙ ολους,τα λεφτα δεν τα φαγαμε εμεις αλλο το κρατος οποτε δεν πρεπει να μαλωνουμε μεταξυ μας αλλα ολοι εναντια στο κρατος
    atc 350

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxidriver109
    Ρε ξυπνατε ρε ολα γινονται για να υπαρχει μισος στην κοινωνια και να μαλωνει ο ενας με τον αλλον το ιδιο γινετε με τους δημοσιους υπαλληλους που κανουν απεργια και ειναι εναντιων ολοι οι υπολοιποι,το ιδιο με τους αγροτες που πρωτοι οι φορτηγατζηδες λεγανε μαλακιες επειδη κλεινανε τους δρομους και το κανουν αυτοι τωρα,οπως και εδω και ποσο καιρο απειχαν οι γιατροι και οι δικηγοροι απο τα καθηκοντα τους και ετρεχε ο κοσμακης και δεν εφτανε και παντα ετσι θα γινετε γιατι οπως λεει ο λαος "τι ειναι εκατο ξυλιες στον κωλο του αλλου" οταν ερχεται το αυγο στον δικο μας τοτε μονο εχουμε δικιο και ολοι οι αλλοι μας πανε κοντρα,προσπαθουν να αποπροσανατολησουν τον κοσμο για κατι πιο σοβαρο που θελουν να περασουν
    Δηλαδή ρε φίλε τόσα χρόνια που έπαιρνες 50.000 το χρόνο και δήλωνες και πλήρωνες φόρο μόνο για 16.000 ήταν έκφραση αγάπης και προσπάθεια κοινωνικής συνοχής????

Οσον αφορα το καθεστος του φπα που πολλα σκουπιδια απο εδω μεσα μας τον ειχαν πρηξει για να μπει λες και αυτοι στα μαγαζια τους κοβουν αποδειξεις ειναι χιλιες φορες καλυτερα γιατι τωρα παω να παρω ενα καινουριο αμαξι και το 23% το παιρνω πισω παω να κανω σερβις στο ιχ μου και κοβω τιμολογιο στο ταξι παιρνω λαδια για την μηχανη και κοβω τιμολογιο στο ταξι,βαζω βενζινη στο ιχ παλι τα χρεωνω στο ταξι,οι φιλοι μου περιμεναν αυτο το μετρο και τωρα χρεωνουν τα ανταλακτικα (ιδιως με τα λαστιχα 23%μειον στην τιμη)πανω μου και τους δινω το φπα και εγω κερδιζω το υπολοιπο σαν εξοδα απο το ταξι εχω φιλο λαμαρινα και εαν θελω του λεω σου πληρωνω το φπα,πουτο παιρνω πισω,κοψε ενα τιμολογιο 2000 ευρω,ετσι οσα και να βγαζεις σε μια δουλεια παλι μπορεις να κοροιδευεις το συστημα το οποιο αυτο μας ΠΗΔΑΕΙ ολους,τα λεφτα δεν τα φαγαμε εμεις αλλο το κρατος οποτε δεν πρεπει να μαλωνουμε μεταξυ μας αλλα ολοι εναντια στο κρατος
    Και γιατί κλαψουρίζεις τότε ρε αγόρι? μια χαρά σου έκατσε...

Εναντίων σε όποιους τα έτρωγαν, τα τρώνε, θα τα τρώνε. Είτε είναι κράτος, είτε ιδιώτης...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
    Allst@rf εγω ειμαι ασχετος με αυτα τα επαγγελματα, απλα λεω πως ειναι ο κοσμος και γιατι καποιος που δεν προσφερει κατι εξαιρετικο στην κοινωνια να ειναι ποιο προστατευμενος απο αυτους που προσφερουν. Σιγουρα οταν εχει τετοιο πλεονεκτημα ο καθενας θελει να το κρατησει παση θυσια αλλα αυτο δεν του δινει και δικιο. Και αν αγορασει καποιος 10 ιδιωτικα πτυχια που ειπε ο John Steed αν ειναι τουβλο, τουβλο θα μεινει.
    0

δηλαδή ρε φίλε πιστεύεις ότι το επάγγελμα του αυτοκινητιστή,δεν προσφέρει στην κοινωνία;
    επειδή πήραν όλοι αυτοκίνητο ,νομίζεις ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν το έχουν ανάγκη;

κανείς πολύ μεγάλο λάθος...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ολες οι δουλειες εχουν τις δυσκολιες τους. και εμενα οταν μου φωναζει ενας αγραμματος, μογγολος εργοδοτης με IQ καθυστερημενης αμοιβαδας επειδη δεν προλαβα να στειλω ενα φαξ (επειδη αυτος δεν την εχει την λεξη φαξ ουτε στο λεξιλογιο του) ΔΕΝ παραπονιεμαι.

λοιπον χαλαρωστε και απολαυστε το και οποιος ειναι μαγκας θα επιβιωσει.
    Aς αλλαξει καλυτερα ο ιδιωτικός τομέας Σταύρο
    Και αν σε ξαναβρίσει ο ΜΑΛΑΚΑΣ πες του να μετρα τα λόγια του...

κι ο αγιος φοβερα θέλει Θυμήσου το αυτο
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    δηλαδή ρε φίλε πιστεύεις ότι το επάγγελμα του αυτοκινητιστή,δεν προσφέρει στην κοινωνία;
    επειδή πήραν όλοι αυτοκίνητο ,νομίζεις ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν το έχουν ανάγκη;
    Σε βλέπω δειλά-δειλά να φτάσεις να ισχυριστείς ότι επιτελείτε και ...λειτούργημα....
    Ξέρεις...εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα-απωθημένο με τον κλάδο, και τολμώ να πω ότι αντίθετα από την επικρατούσα-παγιωμένη άποψη πολλών εδώ μέσα εγώ προσωπικά ελάχιστες φορές στον δρόμο σαν αναβάτης αντιμετώπισα πρόβλημα είτε με αυτοκινητιστές, είτε με επαγγελματίες φορτηγατζήδες...Με κάτι παππούδες, κάτι ξανθιές και με κάτι Σαξόραλλα έχω πρόβλημα...Είμαι όμως ΠΟΛΥ αλλεργικός απέναντι σε συντεχνίες που μόλις δούνε τα σκούρα προσπαθούν να βρούν άλλοθι προβάλλοντας την δήθεν "κοινωνική προσφορά τους"....

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
    Allst@rf εγω ειμαι ασχετος με αυτα τα επαγγελματα, απλα λεω πως ειναι ο κοσμος και γιατι καποιος που δεν προσφερει κατι εξαιρετικο στην κοινωνια να ειναι ποιο προστατευμενος απο αυτους που προσφερουν.
    Το κάτι εξαιρετικό για εσένα δεν είναι το ίδιο με μια ημιανάπηρη γιαγιά που πρέπει να πάει στο γιατρό ή στο γιό της, αυτές οι ακρότητες δεν χρειάζονται.

Σε αυτό όμως που έχεις δίκιο εσύ και όσοι το ανέφεραν, είναι το καθεστώς της προστασίας των διάφορων επαγγελμάτων. Θέλεις να πάρεις ταξί? Πάρε. Να υπάρχει ένας έλεγχος στον αριθμό, σε αυτό συμφωνώ (Ίσως για τα ταξί αυτό να είναι απαραίτητο). Αλλά εάν θέλεις μια άδεια, να μην δίνεις 150 χιλιάρικα για να την αποκτήσεις...

Η ίδια οικονομία μέσω του νόμου της προσφοράς και της ζήτησης θα καθορίσει τον αριθμό των νέων επαγγελματιών που θα εισέλθουν σε κάποιο από τα επαγγέλματα που (επιτέλους) θα ανοιχτούν...
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Σε βλέπω δειλά-δειλά να φτάσεις να ισχυριστείς ότι επιτελείτε και ...λειτούργημα....
    Ξέρεις...εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα-απωθημένο με τον κλάδο, και τολμώ να πω ότι αντίθετα από την επικρατούσα-παγιωμένη άποψη πολλών εδώ μέσα εγώ προσωπικά ελάχιστες φορές στον δρόμο σαν αναβάτης αντιμετώπισα πρόβλημα είτε με αυτοκινητιστές, είτε με επαγγελματίες φορτηγατζήδες...Με κάτι παππούδες, κάτι ξανθιές και με κάτι Σαξόραλλα έχω πρόβλημα...Είμαι όμως ΠΟΛΥ αλλεργικός απέναντι σε συντεχνίες που μόλις δούνε
    τα σκούρα προσπαθούν να βρούν άλλοθι προβάλλοντας την δήθεν "κοινωνική προσφορά τους"....

το γραπτό σου έχει έντονο το στοιχείο της έπαρσης του στυλ "κοίτα τον ταρίφα που θα μας το παίξει και ότι προσφέρει στο σύνολο",όπως επίσης και ειρωνία.
    Σε παραπέμπω στο ποστακι του Steed για να δεις περίπου ότι μας χρειάζεται αρκετός κόσμος εκεί έξω...

Γιατρός δεν είμαι να σώζω κόσμο ,όμως με μια στραβωτιμονια μου από λάθος μου ή αλλου ή ανευθυνότητα δικιά μου ή αλλού,στο δρόμο ,θα πάρω μαζί με την δίκη μού ζωή ,τουλάχιστον άλλη μια ακόμα...

Οπότε φίλε μου τσάμπα και βερεσε χτυπιέσαι...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    [B]Σε βλέπω δειλά-δειλά να φτάσεις να ισχυριστείς ότι επιτελείτε και ...λειτούργημα....
    Ξέρεις...εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα-απωθημένο με τον κλάδο, και τολμώ να πω ότι αντίθετα από την επικρατούσα-παγιωμένη άποψη πολλών εδώ μέσα εγώ προσωπικά ελάχιστες φορές στον δρόμο σαν αναβάτης αντιμετώπισα πρόβλημα είτε με αυτοκινητιστές, είτε με επαγγελματίες φορτηγατζήδες...Με κάτι παππούδες, κάτι ξανθιές και με κάτι Σαξόραλλα έχω πρόβλημα...Είμαι όμως ΠΟΛΥ αλλεργικός απέναντι σε σ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    το γραπτό σου έχει έντονο το στοιχείο της έπαρσης του στυλ "κοίτα τον ταρίφα που θα μας το παίξει και ότι προσφέρει στο σύνολο",όπως επίσης και ειρωνία.
    Σε παραπέμπω στο ποστακι του Steed για να δεις περίπου ότι μας χρειάζεται αρκετός κόσμος εκεί έξω...

Καμμία έπαρση ή ειρωνία... Στο έγραψα και πριν ότι δεν έχω πρόβλημα με τον κλάδο και μάλιστα ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια το ταχι έχει χάσει μεγάλο μερίδιο των (τρελλών πράγματι) κερδών που απέφερε την παλιά-καλή εποχή. Και επίσης δέχομαι ότι τουλάχιστον στην Αθήνα είναι μια ψιλοαπάνθρωπη δουλειά με άσχημες συνθήκες και ατελείωτες ώρες εργασίας

Και προφανώς κάποιος κόσμος χρειάζεται τις υπηρεσίες σας αλλιώς δεν θα υπήρχατε...

Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να προβάλλεις ως άλλοθι την αποτυχημένη προσπάθεια αυτοεπιβεβαίωσης με αυτό Γιατρός δεν είμαι να σώζω κόσμο, όμως με μια στραβωτιμονια μου από λάθος μου ή αλλου ή ανευθυνότητα δικιά μου ή αλλού,στο δρόμο ,θα πάρω μαζί με την δίκη μού ζωή ,τουλάχιστον άλλη μια ακόμα... και μάλιστα σε φόρουμ μοτοσικλετιστών.... εεεε έχει ΜΕΓΑΛΗ απόσταση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Καμμία έπαρση ή ειρωνία... Στο έγραψα και πριν ότι δεν έχω πρόβλημα με τον κλάδο και μάλιστα ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια το ταχι έχει χάσει μεγάλο μερίδιο των (τρελλών πράγματι) κερδών που απέφερε τα παλιά χρόνια. Και επίσης δέχομαι ότι τουλάχιστον στην Αθήνα είναι μια ψιλοαπάνθρωπη δουλειά με άσχημες συνθήκες και ατελείωτες ώρες εργασίας

Και προφανώς κάποιος κόσμος σας χρειάζεται αλλιώς δεν θα υπήρχατε...

Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να προβάλλεις ως άλλοθι την αποτυχημένη προσπάθεια αυτοεπιβεβαίωσης με αυτό όμως με μια στραβωτιμονια μου από λάθος μου ή αλλου ή ανευθυνότητα δικιά μου ή αλλού,στο δρόμο ,θα πάρω μαζί με την δίκη μού ζωή ,τουλάχιστον άλλη μια ακόμα... και μάλιστα σε φόρουμ μοτοσικλετιστών.... εεεε έχει ΜΕΓΑΛΗ απόσταση...
    :rotflmao: :rotflmao:

για τους επιβάτες μου μιλούσα μάστορα...

Να'σαι καλά παντος με έκανες και γέλασα βραδυάτικο...άκου αυτόεπιβεβαίωση...

:rotflmao: :rotflmao:

αν χρειαστώ ψυχολόγο σε σένα θα ρθω να σαι σίγουρος...αλλά κοίτα να μου κόψεις τιμολόγιο να το περάσω στα έξοδα...

.τι νομιζετε δηλαδη οτι το κρατος θα δινει τις αδειες με το τσουβαλι σε οποιον θελει να παρει,παλι αυτες που υπαρχουν θα ειναι απλα θα γινει κατι σαν τα κτελ ο καθε ενας θα εχει αναλογα με το αυτοκινητο που εδωσε ενα ποσοστο το ιδιο και με τα ταξι σε καμμια χωρα δεν υπαρχουν αδειες που παιρνει ο καθενας κλειστο ειναι και στην γερμανια το ταξι εχει 60000ευρω.

Ο Ελληνάρας και η λαμογιά του.Μπράβο φίλε,είσαι και πάλι πιο έξυπνος.Και οι φίλοι σου βεβαίως βεβαίως.Επομένως δεν έχετε κανένα πρόβλημα με οτι γίνεται και οτι πρόκειται να γίνει.
    Allst@rf εδώ ο φίλος εχει βρει τον τρόπο,μην ανησυχείς
    Ας είμαστε καλά εμείς οι μαλάκες.

Το σύστημα μας πηδάει όλους,που δεν σας έχει μάθει τρόπους και επαγγελματισμό?Δεν θα μιλήσω φυσικά για τη λαμογιά πιο πάνω,που έχετε πάντα και παντού έναν τρόπο.Το σύστημα σας φταίει και γι αυτό κοροιδεύετε τόσα χρόνια τον πελάτη σας?Τον συνάνθρωπο σας?Οκ.

Banned Το avatar του/της WebD
    Επειδή έχει ξεφύγει αρκετά το θέμα με τις απεργίες.....

Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην απεργία.... αλλά κι ο καθένας έχει το δικαίωμα στη ΜΗ απεργία!!!!!

Αυτό το νταβατζηλίδικο, κλείνω δρόμους και ελέγχω μάλιστα και τα υπόλοιπα φορτηγά που κινούνται αν είναι "νόμιμα" λες και είστε αστυνόμοι, είναι κατάντια!!!! Το ίδιο ισχύει και για τους αγρότες, λιμενεργάτες κλπ. Λες και το δίκιο σας είναι πάνω απ' όλους και όλα!!!

Όσο θα φέρεστε σαν νταβατζήδες θα σας αντιμετωπίζουμε σαν νταβατζήδες...... και μη προσπαθείτε να βγείτε κι από πάνω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    Ο Ελληνάρας και η λαμογιά του.Μπράβο φίλε,είσαι και πάλι πιο έξυπνος.Και οι φίλοι σου βεβαίως βεβαίως.Επομένως δεν έχετε κανένα πρόβλημα με οτι γίνεται και οτι πρόκειται να γίνει.
    Allst@rf εδώ ο φίλος εχει βρει τον τρόπο,μην ανησυχείς
    Ας είμαστε καλά εμείς οι μαλάκες.

Το σύστημα μας πηδάει όλους,που δεν σας έχει μάθει τρόπους και επαγγελματισμό?Δεν θα μιλήσω φυσικά για τη λαμογιά πιο πάνω,που έχετε πάντα και παντού έναν τρόπο.Το σύστημα σας φταίει και γι αυτό κοροιδεύετε τόσα χρόνια τον πελάτη σας?Τον συνάνθρωπο σας?Οκ.

δεν μας φταιει κανεις αλλος ,δεν ενδιαφερετε κανεις μασ για τον διπλανο του.

οι περισσοτεροι μου θυμιζετε το ανεκδοτο με την κατσικα του γειτονα.

μονο ο ελληνας ευχηθηκε να ψοφησει...

Σελίδα 13 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To νόημα της ζωής???
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 09:24
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  3. Η τιμη της βενζινης
    από Leipsippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21