Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Το πρώτο βράδυ ......... σκέφτηκα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Το πρώτο βράδυ ......... σκέφτηκα....
Εντάξει ρε ζηλέψαμε, σταματήστε τώρα. :smilea:
Ή μάλλον όχι.. Συνεχίστε για λίγο ακόμα.
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Διαβαζω το ποστ και τα κωλο δακρυα βγαινουν....Η παλια παρεα ολη εκει...σχεδον ολοι! Να ειστε καλα παιδες, να χαιρομαστε παντα αυτο που αγαπαμε!
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Μάθημα ιστορίας από τον Γιάννη για το περαστικό της Νιάλας κατά τον εμφύλιο. Περάσαμε από ένα ιστορικό σημείο του εμφυλίου που χάθηκαν κάμποσες ζωές τότε. Εύχομαι ποτέ να μη ξαναζήσουμε τέτοια σκηνικά στο τόπο μας.
Δεν έχω άλλες φωτό δυστυχώς από την χωμάτινη βόλτα.
Το 3ήμερο ήταν αποκάλυψη για μένα. Γνώρισα πολλά παιδιά επιτέλους από κοντά που απλώς ήξερα τα nicknames τους. Η παρέα ήταν φοβερή, με χαβαλέ ανά πάσα στιγμή, με ατελείωτα πειράγματα και μπυροτσιπουροποσίες.
Χάρηκα πολύ όλα τα παιδιά αν και κάποιους δεν τους γνώρισα, π.χ. τον lariseos ενώ καθόμασταν απέναντι την Κυριακή στο πρωινό δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός παρά μόνο όταν τον είδα να φεύγει με το άφρικα. Υπομονή μέχρι την επόμενη αντάμωση.
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Γιάννη (το μπανάκι στο εκκλησάκι με το λάστιχο ήταν μονα δική εμπειρία) και τον crs k για την φιλοξενία και να ευχηθώ το συντομότερο δυνατό να ξαναβρεθούμε πάλι στα βουνά.
Τέλος αν και δεν τον γνώριζα τον Μάνο τόσο καλά όσο ο περισσότεροι από εσάς, είμαι σίγουρος ότι εκεί που είναι, θα είναι σίγουρα ευτυχισμένος και θα σας (μας) καμάρωνε.
![]()
Πανέμορφα όλα μα όλα!!!
Κρίμα ρε γμτ που δε μπόρεσα να έρθω...![]()
δυστηχως και εγω ηρθα μονο κυριακη λόγου γάμου και δεν ειχα την άνεση να σας γνωρίσω καλύτερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Χάρηκα πολύ όλα τα παιδιά αν και κάποιους δεν τους γνώρισα, π.χ. τον lariseos ενώ καθόμασταν απέναντι την Κυριακή στο πρωινό δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός παρά μόνο όταν τον είδα να φεύγει με το άφρικα. Υπομονή μέχρι την επόμενη αντάμωση.
στην επόμενή θα πιούμε μπίρες!
![]()
χάρηκα παντως !
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
ωραιες φατσες ρε πστ μου!
Κωλοπαιδα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπιούτιφουλλλλλλ...!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
.
Να είμαστε όλοι καλά
κι αν παρατηρησετε καλά τα βουνά θα δείτε τις μορφές που μας "προστατεύουν"
αλλά και τον δράκοντα της Νιάλας να χαμογελά μέσα στον αιώνιο ύπνο του .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Τι μλκς Θεέ μου οι μισές φωτογραφίες έχουν για θέμα τον κουτσό και το πόδι του. Κοιτάς μια φωτο να δεις δυο φίλους, τσουπ κι ένα άκυρο πόδι από το πουθενά.
![]()
:rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εδω ρε συ μετα την "νυφη του θερμαικού" ειχαμε και την ΝΥΦΗ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τι μλκς Θεέ μου οι μισές φωτογραφίες έχουν για θέμα τον κουτσό και το πόδι του. Κοιτάς μια φωτο να δεις δυο φίλους, τσουπ κι ένα άκυρο πόδι από το πουθενά.
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/