Σελίδα 13 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1405

Θέμα: Σε είδα vol V

Σε ειδα Ducati Paul Smart να γυρνας απο Σούνιο. Μια ομορφια το μηχανακι

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    σας είδα το πρωί αθηνων-λαμίας να με περνατε στη μαλακασα και να σταματατε πριν τη στροφη για χαλκίδα. Φοβερή μέρα ότι έπρεπε για αη γιάννη ρώσσο. Να χετε πάντα καλούς δρόμους!!!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Σε είδα με TDM και απίστευτα θορυβώδεις remus να ανοίγεις γκάζι για να μη σε περάσει το brosακι.....

Πιο κάτω όμως είχε στροφές.......
    Give me fuel, Give me fire

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σε ειδα Ducati Paul Smart να γυρνας απο Σούνιο. Μια ομορφια το μηχανακι

Πρεπει να σε ειδα και εγω τοτε οταν γυρνουσα απο εκει.Ημουν το πρωι για καφε στις στηλες και ηρθε ο κυριος απο εκει.Εφυγε κανα 10λεπτο πριν απο μενα.Κουκλα πραγματικα.

Με είδα να γίνωμαι μουσκίδι! Αλλά να γελάω ωσάν παλαβιάρης!
    Αλλά και τους ραλιάρηδες ελληναράδες, που νομίζουν ότι τα αυτοκίνητα
    τρέχουν πιο πολύ στη βροχή !

Σε είδα στην Πεντέλη που ήσουν μέσ 'στην καλή χαρά ξεκράνωτος και να προσπαθούσες να <πλαγιάσεις> κιόλας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    Πρεπει να σε ειδα και εγω τοτε οταν γυρνουσα απο εκει.Ημουν το πρωι για καφε στις στηλες και ηρθε ο κυριος απο εκει.Εφυγε κανα 10λεπτο πριν απο μενα.Κουκλα πραγματικα.

from a historic/emotional point of view, το πολ σμαρτ ηταν πανεμορφο

but from an objective, pure beautifulness point, το μανστερακι που είχε παρέα ήταν to leave the jaws hanging..

Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Odin#9681
    from a historic/emotional point of view, το πολ σμαρτ ηταν πανεμορφο

but from an objective, pure beautifulness point, το μανστερακι που είχε παρέα ήταν to leave the jaws hanging..

Τα ειδα και γω και τα 2 στο καφε. πραγματικα κουκλιά. Αλλα και το restored ΒΜW ήταν απιθανο μεχρι την τελευταια λεπτομερεια. Πρεπει να ήταν γλυμενο και οχι πλυμενο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Σε ειδα.... οχι σε ειδα, μαλλον σε ακουσα, εσενα με το TDM και τις ξεταπωτες εξατμισεις στη Στενη Ευβοιας, να γκαζωνεις σε σταση σα μ@λ@κ@ς, χωρις λογο, προφανως επειδη ο ηχος απο το ποταμακι ειναι πολυ ενοχλητικος και ηθελες να τον καλυψεις...και επειδη δεν σε ακουσαμε ολοι, ειπες να το επαναλλαβεις καποιες φορες.

...α και οταν ανεβαινουμε ανηφορα δεν παμε με τα ποδια κατω να κρεμονται σαν να καθομαστε σε lift χιονοδρομικου...τα ποδια πανω στα μαρσπιε....μου θελεις και ξεταπωτες εξατμισεις...ασχετιδη!

τελικα απ ο,τι φαινεται 5 παρεες υπήρχαν, όλες απ το φορουμ ητανε..
    Suzuki+Suzuki-Nipponia+ΚΤΜ-Husqvarna=

Σας είδα την Κυριακή το πρωί στην Ε.Ο. Αθηνών -Κορίνθου….

Δεκάδες BMW …

Όλες για Σοφικο πηγαίνατε ..ε?

Σε είδα ρε μώρτη με το Ford Escord (παλιό μοντέλο του 70 σίγουρα) στην αριστερή στροφή
    Αθηνών-Λαμίας στην πρώτη γέφυρα μετά από τα ΚΤΕΛ προς Λαμία. Έβρεχε χθες το βράδυ και
    στην αριστερή σου φεύγει ο κώλος. Μία το φέρνεις δεξιά, μία αριστερά, μία δεξιά και στο τέλος
    το ισιώνεις. Είσαι παίκτης Εγώ από πίσω έκανα κακά μου
    Ευτυχώς δεν έγινε κάτι τραγικό γιατί άμα δίπλωνε.....

Δεν έτρεχε το παλικάρι απλά είχε τρελή γλίτσα.

Παντου Διτροχος Το avatar του/της loz
    Σε ειδα ρε με τη gs 1200 να μπαινεις απο αντιθετα και να σταματας στη μεση της βασιλης Σοφιας προσπαθωντας να ανεβεις στο πεζοδρομιο. Εγω ημουν με το ποδηλατο και ερχομουν ακριβως στο γονατο σου. Ευτυχως εχθες ειχα αλλαξει λαστιχα και κρατηθηκα. Καλα εισαι τοσο κουλαδι που δε μπορεις να ανεβεις αμεσως και πρεπει να σταματησεις.
    Αυριο θα παρω το αυτοκινητο, απλα να ξερεις οτι σε αυτο δε μπρολαβα να αλλαξω λαστιχα σημερα
    loz:a5:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της κάφρος
    σε είδα με το παπί σου να κατεβαίνεις τη Θηβών ενώ έριχνε καρέκλες.Δε μου έκανε τόσο εντύπωση το ότι δε φορούσες ίχνος προστασίας κ έιχες γίνει μούσκεμα,αλλά πιο πολύ οι 6(!!!)σακούλες dia που είχες κρεμασμένες δεξιά κ αριστερά....πραγματικά θύμιζες βάρκα έτσι όπως περνούσες μέσα από τα νερά...
    cbf 1000
    τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σε είδα ταρίφα στη Θηβών... να έχεις κολλήσει από πίσω μου με ψιλοβροχή.
    στο φανάρι σταματάς δίπλα μου και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Ταρίφας - δε γλιστράει;
    (ντόιοιοιοιονγκ)- όχι αν δεν το ανοίξεις.
    - α γιατί είδα το πας καλά.
    - .......
    - έχει καλά λάστιχα ε;
    - ...εεε.. ναι...
    (σιωπή)

με το που ανάβει πράσινο ανοίγω λίγο παραπάνω το γκάζι (όλος τυχαίως) και ψιλοπετάει κώλο...
    και τρελαίνεται ο ταρίφας!!!!!! γκαζώνει το εργαλείο του... κολλάει πίσω μου... και κάνω δεξιά και τον αφήνω να περάσει τον λαλάκα που μου ήθελε κόντρα στις 2 το βράδυ και με ψιλόβροχο...

ρε δεν πάει καλά ο κόσμος!!
    (ε ναι με τσάγιωσε)

PS. Α και παλουκάρι με το busa στο λιμάνι του Πειραιά... όταν πας να το παίξεις μάγκας σε 600άρια... φρόντισε να το υποστιρίζεις και στις στροφές το εργαλείο.. όχι μόνο ευθεία :rotflmao: και τα φανάρια υπάρχουν για ένα συγκεκριμένο λόγο...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε