Ουφ....
Τόση ώρα διάβασμα...
Ένα είναι το συμπέρασμα...
Πάμε για GS....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουφ....
Τόση ώρα διάβασμα...
Ένα είναι το συμπέρασμα...
Πάμε για GS....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Ωραίος!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
Επειδή θα κάνουμε διατριβή στα ΚΤΜ, για να μας πούνε οι ιδικοί, σε αυτές τις δύο περιοχές που φαίνονται στις φωτογραφίες μπορεί να έχει πρόσβαση κάποιος χωρίς να βγάλει το αριστερό ντεπόζιτο?
http://img833.imageshack.us/img833/7...7044x5ikml.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/6...12598w2h7l.jpg
και προσπαθώ να κατεβάσω από ΚΤΜ uk το manual του 2008 (του 2010 δεν το έχει) και κολλάει συνέχεια το site.
τελικα gstef ,αυτο που σε ενδιεφερε ,ηταν να ασχοληθουν μαζι σου,χαιδευοντας τα αυτια σου κι οχι το εαν κανουν σωστη δουλεια...
![]()
αποδεικνυεται ,περιτρανα,για μια ακομη φορα,οτι ο πελατης ικανοποιειται με παραμυθιασμα...
frankly my dear, i dont give a damn...
Για δες τις φωτο που σήκωσε ο Αρχάγγελος, η πρώτη δείχνει την τάπα, και η δευτερη την σίταΑρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
και για το θεαθηναι... σε ενα adv950 που τσεκαρα χτες φιλου, η βιδα αποστραγγισης του λαδοκουτου με τον μαγνητη βρισκεται για πλακα απο μπροστα, δεν ξερω αν στο 990 ειναι διαφορετικα τα πράγματα...![]()
πρέπει να είναι από 950, γιατί στο 990 νομίζω πως η σίτα δεν είναι μέσα στο δοχείο λαδιού αλλά φυτευτή (inline) στο σωλήνα που βγαίνει απο κάτω. (θα το τσεκάρω με τις φωτό του manual to το απόγευμα)
έτσι για το θεαθήναι....
Αν αυτό κατάλαβες εσυ Reinmeister, τι να σου πω...ο καθένας με τις απόψεις του.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τελικα gstef ,αυτο που σε ενδιεφερε ,ηταν να ασχοληθουν μαζι σου,χαιδευοντας τα αυτια σου κι οχι το εαν κανουν σωστη δουλεια...
![]()
αποδεικνυεται ,περιτρανα,για μια ακομη φορα,οτι ο πελατης ικανοποιειται με παραμυθιασμα...
Αλλά να το ξαναπώ για ακόμη μια φορά, ο φόβος ήταν αν η μηχανή με τον τρόπο μου συντηρήθηκε διέτρεχε καποιο κινδυνο.
Εδω μέσα, από συμφορουμίτες πεισθηκα ότι δεν τρέχει και τίποτα. Αυτό συνέβη, πριν με πάρουν τηλεφωνο (πήγενε λίγο προς τα πίσω τα ποστς και θα δεις).
Αρα αυτά που λες για χαιδεματα στα αυτια ειναι μπουρδες (με το συμπαθειο)
Γι αυτό, ζήτησα πριν να σβηστει το θρεντ, για να μην έχουμε τέτοια από διαφωνούντες που μολις είδαν κάποιον να ηρεμει και να βάζει νερό στο κρασί του πάνε να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις (εξυπηρετώντας κάτι ίσως). Τώρα λέω να το αφήσουμε αφού κάποιοι το τραβάτε....
Αλλά το ξαναλέω, αν εσύ η όποιος ΑΛΛΟΣ μαγκας μπορεί να τα κάνει αυτά χωρίς να βγάλει ντεπόζιτο, εγω βάζω την μηχανή
θα σου απαντουσα καταλληλως για το "μπουρδες",παντα με το συμπαθειο φυσικα,αλλα το θρεντ θα πηγαινε στα ταρταρα και τετοια χαρη δεν θα θελα να σου την κανω...Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef
Αν αυτό κατάλαβες εσυ Reinmeister, τι να σου πω...ο καθένας με τις απόψεις του.
Αλλά να το ξαναπώ για ακόμη μια φορά, ο φόβος ήταν αν η μηχανή με τον τρόπο μου συντηρήθηκε διέτρεχε καποιο κινδυνο.
Εδω μέσα, από συμφορουμίτες πεισθηκα ότι δεν τρέχει και τίποτα. Αυτό συνέβη, πριν με πάρουν τηλεφωνο (πήγενε λίγο προς τα πίσω τα ποστς και θα δεις).
Αρα αυτά που λες για χαιδεματα στα αυτια ειναι μπουρδες (με το συμπαθειο)
Γι αυτό, ζήτησα πριν να σβηστει το θρεντ, για να μην έχουμε τέτοια από διαφωνούντες που μολις είδαν κάποιον να ηρεμει και να βάζει νερό στο κρασί του πάνε να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις (εξυπηρετώντας κάτι ίσως). Τώρα λέω να το αφήσουμε αφού κάποιοι το τραβάτε....
Αλλά το ξαναλέω, αν εσύ η όποιος ΑΛΛΟΣ μαγκας μπορεί να τα κάνει αυτά χωρίς να βγάλει ντεπόζιτο, εγω βάζω την μηχανή
that being said λοιπον,συνεχιζω, τυποις, στο δια ταυτα...
πεισθηκες,επειδη δεν εχεις ιδεα απο μηχανολογια...κανεις δεν σου απεδειξε ,οτι η σιτα καθαριζεται χωρις την αφαιρεση τεποζιτου...το οτι πιθανολογειται δεν λεει τιποτα...
οπως επισης δεν λεει τιποτα,το οτι λεγεται οτι δεν χρειαζεται να βγει,επειδη ειθισται να μην βγαζουν γρεζι τοσο νωρις...
απο την μια δηλαδη,μας λες,οτι το εργοστασιο ξερει καλυτερα ,για να λεει οτι πρεπει να βγει η σιτα, και απο την αλλη εφησυχαζεις με το "ελα μωρε,δεν χρειαζεται",που σου λενε εδω...
ο μηχανικος σου ειπε οτι εγιναν ολα τα προβλεπομενα by the book ,παροτι δεν βγηκε τεποζιτο κι εσυ λες σε εμενα η οποιον αλλο "μαγκα" να αφαιρεσει την σιτα εαν μπορει,χωρις την αφαιρεση τεποζιτου,θεωρωντας ως δεδομενο οτι προφανως δεν θα τα καταφερουμε...
φανταζομαι οτι δυνασαι να δεις την αντιφαση στα λεγομενα σου...
το ποιος δημιουργει εντυπωσεις ειναι απολυτως ξεκαθαρο απο την αρχη του θρεντ...
οσο "φαινοταν" οτι ο μηχανικος δεν ξερει τι του γινεται,δεν σε πειραζε η υπαρξη του...τωρα που "φαινεται" οτι ισως και να ξερει,θελεις να διαγραφει...
το σκεπτικο σου περι δικαιου ειναι εντυπωσιακο...
αυτο που αποδεικνυεται ξεκαθαρα ειναι αυτο που εγραψα πριν...
οτι ο ασχετος πειθεται με το οτιδηποτε λογικοφανες,πραγμα που σημαινει οτι στο δια ταυτα,δηλαδη στην ποιοτητα της δουλειας, δεν μπορει να ξερει τι εχει γινει...
απο χρηστες σαν εσενα ,ασχετοι μηχανικοι εχουν αποκτηση φημη και αξιολογοι εχουν δυσφημιστει,διοτι τα κριτηρια εξυπηρετησης σας ειναι ασχετα με αυτα που θα πρεπε να ναι...
καταλαβαινεις τωρα γιατι ΔΕΝ πρεπει να εισαι παρον και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εμπιστευτεις η οχι?
υ.γ. επειδη ειναι αστειοτητα να προσπαθεις να πεισεις οτι παιρνω το μερος του μηχανικου,επειδη ισως τον ξερω,να σου θυμισω οτι ημουν αυτος που "εκραξε" το συνεργειο για τα γραφομενα του ,απο το πρωτο μου κιολας ποστ...
frankly my dear, i dont give a damn...
Επειδή βαρεμέ να διαβάζω παπαρολογίες περί owners manual κλπ κλπ θα σου πω το εξής ,Αρχικά δημιουργήθηκε από gstef
Καταρχήν, Καλημέρα,
μπορούμε να παραθέσουμε πολλά τέτοια παραδείγματα προς την μια ή την άλλη πλευρά. Όμως το παράδειγμά σου μου δείχνει ότι δεν έχεις κατανοήσει το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθηθούν οι διαδικασίες του κατασκευαστή. Προερχόμενος από επαγγελματικό χώρο που σχετίζεται με την μηχανολογία σε διαβεβαιώνω ότι η διάρκεια στον χρόνο ενός κινητήρα εξαρτάται κατά πολύ από την σωστή συντήρηση του. Και επειδή στην Ελλάδα μας όλοι είμαστε πιο μηχανικοί από τους μηχανικούς, πιο γιατροί από τους γιατρούς κλπ εγώ δεν το παιζω γνώστης για να κρίνω πόσο αποτελεσματική είναι η δουλειά κάποιου. Απλά ζητάω να συντηρείται το μηχάνημα όπως ορίζει αυτός που το έφτιαξε, απλά.....
![]()
Το owners manual αυτά που γράφει, τα γράφει για να μην ανατιναχτεί η κάθε μοτοσυκλέτα, που παίρνει ο κάθε άσχετος και προσπαθεί να το παίξει μηχανικός!!!
Αν ανοίξεις εσύ το SERVICE MANUAL θα βρεις έναν η δυο τρόπους να κάνεις μια δουλειά . Ο μηχανικός και ο κάθε ΣΩΣΤΟΣ μηχανικός έχει να κάνει μια δουλειά και δη αστεία δουλειά με άλλους "πέντε" τρόπους η όπως τον βολεύει αυτόν, αυτό όμως δεν πάει να πει πως δεν έχει κάνει σωστή δουλειά.
Μάλιστα όταν μιλάμε για έναν μηχανικό που μέχρι τώρα έχει δείξει πως είναι εντάξει στη δουλειά του πολλάκις φορές.
Για αυτό φίλε μου διάβασε και κανένα άλλο βιβλίο εκτός του owners manual που είναι ακόμα για τα παιδιά του "νηπιαγωγείου"![]()
Και κάτι ακόμα περί μηχανικών, Επειδή δεν τους εμπιστεύομαι εδώ και πολλά χρόνια , της μοτοσυκλέτες μου της φτιάχνω μόνος μου, ....Μάλλον είναι καιρός να κάνεις το ίδιο, Η θα την φτιάξεις η θα την πληρώσεις για τα καλά![]()
![]()
Reinmeister, πρώτος με προκάλεσες μιλώντας για παραμύθιασμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
θα σου απαντουσα καταλληλως για το "μπουρδες",παντα με το συμπαθειο φυσικα,αλλα το θρεντ θα πηγαινε στα ταρταρα και τετοια χαρη δεν θα θελα να σου την κανω...
όπως είπα, στην αρχή δεν ήξερα και ανυσηχούσα, οπότε θα ήθελα να ήταν όλα by the book, όπως λέει το εργοστάσιο. Μετά, κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο σημαντικό και δεν υπάρχει πρόβλημα στην μηχανή, οπότε δεν επιμένω στην διαδικασία του εργοστασίου. Το να επέμενα στην by the book διαδικασία ενώ όλοι μου λένε ότι δεν είναι σημαντικό, αυτό θα ήταν υπερβολή και κόλλημα. Το ότι ήμουν ανοικτός και κατάλαβα κάποια πράγματα, για σένα είναι "αντίφαση", τι να πω....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
that being said λοιπον,συνεχιζω, τυποις, στο δια ταυτα...
πεισθηκες,επειδη δεν εχεις ιδεα απο μηχανολογια...κανεις δεν σου απεδειξε ,οτι η σιτα καθαριζεται χωρις την αφαιρεση τεποζιτου...το οτι πιθανολογειται δεν λεει τιποτα...
οπως επισης δεν λεει τιποτα,το οτι λεγεται οτι δεν χρειαζεται να βγει,επειδη ειθισται να μην βγαζουν γρεζι τοσο νωρις...
απο την μια δηλαδη,μας λες,οτι το εργοστασιο ξερει καλυτερα ,για να λεει οτι πρεπει να βγει η σιτα, και απο την αλλη εφησυχαζεις με το "ελα μωρε,δεν χρειαζεται",που σου λενε εδω...
Το να με προκαλείς για τις επαγγελματικές μου γνώσεις, το προσπερνώ μιας και δεν θέλω παραπάνω ένταση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ο μηχανικος σου ειπε οτι εγιναν ολα τα προβλεπομενα by the book ,παροτι δεν βγηκε τεποζιτο κι εσυ λες σε εμενα η οποιον αλλο "μαγκα" να αφαιρεσει την σιτα εαν μπορει,χωρις την αφαιρεση τεποζιτου,θεωρωντας ως δεδομενο οτι προφανως δεν θα τα καταφερουμε...
φανταζομαι οτι δυνασαι να δεις την αντιφαση στα λεγομενα σου...
Δεν βλέπω την αντίφαση. Αν θες μου το εξηγείς?
το ποιος δημιουργει εντυπωσεις ειναι απολυτως ξεκαθαρο απο την αρχη του θρεντ...
οσο "φαινοταν" οτι ο μηχανικος δεν ξερει τι του γινεται,δεν σε πειραζε η υπαρξη του...τωρα που "φαινεται" οτι ισως και να ξερει,θελεις να διαγραφει...
το σκεπτικο σου περι δικαιου ειναι εντυπωσιακο...
στην αρχή, η θέση μου ήταν αρνητική για τον Δημητρόπουλο, αλλά μετά κατάλαβα ότι ήμουν υπερβολικός με την ρημαδοσίτα και ίσως να τον αδίκησα. Το να σβηστεί το θρεντ νομίζω ότι θα ωφελούσε περισσότερο τον μηχανικό, θα αποφεύγαμε και τις λοιπές αντιπαραθέσεις, καλή ώρα....
αυτο που αποδεικνυεται ξεκαθαρα ειναι αυτο που εγραψα πριν...
οτι ο ασχετος πειθεται με το οτιδηποτε λογικοφανες,πραγμα που σημαινει οτι στο δια ταυτα,δηλαδη στην ποιοτητα της δουλειας, δεν μπορει να ξερει τι εχει γινει...
δηλαδή, η ποιότητική δουλειά δεν διακατέχεται από λογική?
απο χρηστες σαν εσενα ,ασχετοι μηχανικοι εχουν αποκτηση φημη και αξιολογοι εχουν δυσφημιστει,διοτι τα κριτηρια εξυπηρετησης σας ειναι ασχετα με αυτα που θα πρεπε να ναι...
καταλαβαινεις τωρα γιατι ΔΕΝ πρεπει να εισαι παρον και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εμπιστευτεις η οχι?
αν τον εμπιστεύεσαι τον άλλον δεν υπάρχει λόγος να είσαι ντε και καλά παρών.
να σε διορθώσω, δεν έκραξες το συνεργείο γιατί την γραπτή απάντηση την έστειλε η ΚΤΜ.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. επειδη ειναι αστειοτητα να προσπαθεις να πεισεις οτι παιρνω το μερος του μηχανικου,επειδη ισως τον ξερω,να σου θυμισω οτι ημουν αυτος που "εκραξε" το συνεργειο για τα γραφομενα του ,απο το πρωτο μου κιολας ποστ...
ρε συ gstef αφού έχεις το μηχανάκι πες μας οι τάπες είναι προσβάσιμες χωρίς να βγάλεις τίποτα? φαίνονται? μπαίνει κλειδί μέσα χωρις να βγάλεις ντεπόζιτο? μην αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια και μας διαφεύγει η ουσία.
Η τάπα αποστράγγισης είναι. Έκανα λάθος που έγραψα πιο πριν ότι δεν υπάρχει χώροςΑρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
ρε συ gstef αφού έχεις το μηχανάκι πες μας οι τάπες είναι προσβάσιμες χωρίς να βγάλεις τίποτα? φαίνονται? μπαίνει κλειδί μέσα χωρις να βγάλεις ντεπόζιτο? μην αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια και μας διαφεύγει η ουσία.
Αυτή είναι η τάπα και την πιάνεις ευκολα από μπροστά όπως είχε πει ο Elesun
Η σίτα, είναι μέσα στο δοχείο λαδιού, όπως δείχνει η παρακάτω φωτό
που ναι μεν έχεις οπτική επαφή, αλλά είναι πολύ στριμωγμένα εκεί και θεωρώ δύσκολο ως απίθανο να γίνει χωρίς να βγει ντεπόζιτο
να ξεβιδωθεί από κάτω.
Στο συγκεκριμένο θέμα που ανέκυψε, αν όντως έκαναν τον καθαρισμό, το πώς δεν θα με ενδιέφερε με την προϋπόθεση να μην κάνουν ζημιά, γρατζουνιά κ.λ.π.
Το δικαιολογητικό οτι θα σε χρέωναν +50ε για να βγάλουν τεπόζιτο είναι υπερβολή.
Η λογική οτι δεν χρειάζεται τόσο συχνά ο καθαρισμός εκεί εμένα θα με κάλυπτε, αλλά σίγουρα όχι στο πρώτο σέρβις, όπου και είναι πιό πιθανό να υπάρχουν γρέζα.
Τώρα το θέμα συμπεριφοράς είναι σίγουρα ένα θέμα, αρχής γενομένης από τους τόνους μέσα σε αυτό το φόρουμ!!! Εδώ κοντεύετε να πλακωθείτε χωρίς κάν να γνωρίζεστε!!!
Ψυχραιμία λοιπόν και κάθε προσπάθεια για καλύτερες μέρες ας βρίσκει πιό πολλούς μιμητές και υποστηρικτές και λιγότερους επικριτές.
Γειά χαρά.
τόσες σελίδες πόστ ρε πστμ για να καταλήξουμε στο γνωστό σε όλους αποτέλεσμα. Ο REIN είναι κωλόπαιδο και παλιοχαρακτήρας.
Ήμαρτον. Έλεος.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
οι "μάστορες" της παρέας όμως αν και αλλού έχουν απαντήσει δεν βλέπω να τοποθετούνται στις τελευταίες φωτογραφίες να μας πούνε αν είναι προσβάσιμα και τα δύο σημεία χωρίς να βγει ντεπόζιτο.
ρε Αρχάγγελε, λύσε μου μια απορία,Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
οι "μάστορες" της παρέας όμως αν και αλλού έχουν απαντήσει δεν βλέπω να τοποθετούνται στις τελευταίες φωτογραφίες να μας πούνε αν είναι προσβάσιμα και τα δύο σημεία χωρίς να βγει ντεπόζιτο.
τις φωτό από τάπα και σίτα με το δάχτυλο να δείχνει ακριβώς αυτό που συζητάμε, που στο καλό τις βρήκες????
Λες και βγήκαν αυτές οι φώτο για αυτό το θρεντ, ούτε παραγγελία να ηταν![]()