Σελίδα 13 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 260

Θέμα: Πέσαν κάτι "χοντρές".. και μετά αυτός συνελλήφθη και απελαύνεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    μα καλά ποιός είμαι? ο Τσάκ Νόρις?
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Αφήνει.
    Και μπορεί να προκαλέσει και αιματώματα σε παρακείμενα όργανα. Να σπάσει και κάνα επινεφρίδιο και να αποθάνεις αργότερα...
    Σε ακραίες καταστάσεις μπορεί να αποβεί και μηραίο αν με το χτυπαρίδι βρεις και καμιά αρτηρία που κατεβαίνει...
    σωστο χτυπημα στην κοιλιακη αορτη,ελαχιστα κατω απο το ηλιακο πλεγμα,δημιουργει στιγμιαια αρρυθμια και τον αποσυντονιζει...

τι ωραια που εξελισσεται η συζητηση...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    σωστο χτυπημα στην κοιλιακη αορτη,ελαχιστα κατω απο το ηλιακο πλεγμα,δημιουργει στιγμιαια αρρυθμια και τον αποσυντονιζει...
    Γιατί να τον αποσυντονίσεις;
    Σκάκι θα παίξετε;

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αυτό που θέλω είναι να αποδωθεί το σωστό χτύπημα χωρίς να αφήσω ίχνη.

είτε είναι κοιλιά ή αλλού.

Γουσταρς κουβέντα Αντώνης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Αυτό που θέλω είναι να αποδωθεί το σωστό χτύπημα χωρίς να αφήσω ίχνη.

είτε είναι κοιλιά ή αλλού.

Γουσταρς κουβέντα Αντώνης?
    με αυτο δεν θα μεινει κανενα ιχνος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	capachat_colt_python-357-magnum180362.jpg 
Προβολές:	359 
Μέγεθος:	48,5 KB 
ID:	215396

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    χαμηλα στην κοιλια,πανω απο τα "οργανα".
    δε στο πα εγω:rotflmao: :rotflmao:
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    με αυτο δεν θα μεινει κανενα ιχνος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    για πιο σίγουρα αποτελέσματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    είχα κι εγώ μια απορία άξια σοβαρότητας και το γυρίσατε στο χαβάλε...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Το πόσο το ευχαριστήθηκα όταν τον ξάπλωσα δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Κακώς βέβαια αλλά ρε πστ μου... τι του έφταιγε το ζωντανό; Τέλος πάντων... κακή στιγμή και εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί, μιας και σε αυτό το σκηνικό φάνηκα τυχερός και δεν είχα τραβήγματα.
    Gandalf

Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι πως απλά ήμουν τυχερός διότι θα μπορούσα να είχα ιστορίες τώρα. Και δυστυχώς για μένα η κίνηση ξυλοδαρμού επιφέρει μεγαλύτερη τιμωρία απο αυτόν που θα είχε μόνο κακοποιήση ζωντανού. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τα ζώα (τα τετράποδα).

Gandalf

Και κακώς το έκανα, διότι πραγματικά δεν ήξερα τι ήταν ο άλλος και τι θα μπορούσε να κρατάει πάνω του.

Εν πάση περιπτώση... τώρα έγινε!

soter3gm... είπα φίλε... τυχερός! Παρόλα αυτά δεν το μετανιώνω αν και το φλιτράρω πλέον διά λογικής.

Gandalf

Παρόλα αυτά όπως είπα.. δεν το μετανιώνω... το φιλτράρω τώρα διά λογικής και το κάνω μάθημα/εμπειρία. Αυτό μόνο... ούτε λιγότερο , ούτε περισσότερο.

Gandalf

Gandalf, αν δεν ενοιωσες καθολου αισθηματα ενοχης που επιβληθηκες σωματικα σε αλλο ανθρωπο και ασκησες βια επανω του, επετρεψε μου να σου πω πως η διαφορα σου απο τον Αλβανο δεν ειναι και τοσο μεγαλη. Η μονη διαφορα σας ειναι οτι αυτος μεγαλωσε σε ενα περιβαλλον στο οποιο αυτη η εικονα του ηταν προσφιλης, ενω εσυ οχι. Κατα τ'αλλα και οι δυο ΒΙΑ. Εν προκειμενω σχολιαζω, οχι την πραξη σου, αλλα την απουσια καποιου ανθρωπινου συναισθηματος μετα απο αυτην.

Γενικα εχω παρατηρησει πολλες φορες τοσο απο σενα οσο και απο αλλους τιμωρους εδω μεσα, να βγαζετε πολυ τεστοστερονη και οργη τοσο στα γραφομενα οσο και στις πραξεις σας. Στη θεση σας εγω θα σκεφτομουνα λιγο τι με κανει να ειμαι τοσο οργισμενος, και το πιθανοτερο να κατεληγα οτι οι βαθυτεροι λογοι δεν εχουν καμια σχεση με τα γεγονοτα που προκαλεσαν την οποια εκρηξη μου. Βεβαια, αυτη η συνειδητοποιηση απαιτει επιπονη αποικοδομιση και κουραστικη αναδομηση αυτου που αντιλαμβανομαστε ως 'εαυτο' και δεν εχουν ολοι την διαθεση να μπουν στην διαδικασια, ειδικα οταν τρεχουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για τα προς το ζειν.

Για να μη σε κουραζω, θα καταληξω αφ'ενος λεγοντας, οτι ενας ανθρωπος ευτυχης και σε καλη σχεση με τον εαυτο του, εχει τετοιες αντιδρασεις (ειδικα στο aftermath) μονο σε αυτοαμυνα (και ακομα και σ'αυτη τη περιπτωση νοιωθει 'καπως' μετα τη φαπα) και αφ'ετερου στο οτι η καλη διατροφη και σωματικη υγεια παιζει τρομερο ρολο στο πως νοιωθουμε. Να αποφευγεις φιλε μου το κρεας, ειδικα το κοκκινο (ειναι τιγκα στην αδρεναλινη του ζωου που πεθαινει), να τρως πολλα φρεσκα λαχανικα και φρουτα - ει δυνατον βιολογικα αν το αντεχει η τσεπη σου - και να αθλησαι αεροβικα και ισομετρικα (απεφευγε τις ισοτονικες ασκησεις με βαρη) και με πολλες διεντατικες ασκησεις. Δωσε βαση ειδικα στο τελευταιο, καθ'οτι η ελαστικοτητα του σωματος βοηθα πολυ αυτην του πνευματος. Εκει βασιζεται και η γιογκα. Ακομα, παρατηρησε τον τροπο που κανεις ερωτα. Οντας καυλοπυρεσσων και υπο την επιρροια φερομονων, το συνειδητο τεινει να δινει χωρο στο ασυνειδητο, με αποτελεσμα ενας προσεκτικος παρατηρητης του εαυτου του, να δυναται να κανει πολυ καλη διαγνωση του βαθυτερου 'ειναι' του. Αν δεν κανεις και πολυ συχνα ερωτα, τοτε μπορεις να δοκιμασεις το δρομο των ψυχοτροπων φυτων, αλλα με πολυ προσοχη και μακρυα απο παιδια. Πληροφοριες για δοσεις και ειδη θα βρεις στο ιντερνετ. Ψαξε ειδικα για μαντζουνια που χρησιμοποιουνταν σε τελετουργειες αρχαιων λαων. Ειναι τα καλλιτερα (bar none) και επεφυγε παση θυσια την κατηγορια των χημικων που σε κανουν να νοιωθεις 'ηρωας' (με χαρακτηριστικο εκπροσωπο την ηρωινη), διοτι δε θα το συνιστουσα στην περιπτωση σου, μαλλον θα εφερνε το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που επιδιωκεις.

Σου ευχομαι (και σε ολους τους Τσαρλς Μπρονσον του φορουμ) τυχη αγαθη! Με καθε ευκαιρια θα σας προσφερω απλοχερα τις απο τη ζωη βγαλμενες φτωχες μου γνωμες, ελπιζοντας καποια στιγμη να γνωριστουμε και απο κοντα ωστε να μπορεσωμε επιτελους να ανταλλαξουμε και πιο ουσιαστικα τις αποψεις μας για φλεγοντα θεματα της καθημερινοτητας, με τον βαθυ, ανιδιοτελη και φιλοσοφικο τροπο με τον οποιο το κανουμε και απο το φορουμ αυτο.

Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    ...
    Πες μας, αν θες, εσύ τι θα έκανες στη θέση του Μάγου.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Επιτέλους ένας που έδειρε και κάποιον που έκανε μαλάκια.

Βαρέθηκα να διαβάζω ιστορίες που κάποιος έκανε κάτι στον συμφορουμίτη και στο τέλος η ιστορία τελειώνει με … «είπα να του χώσω κάτι ψιλές αλλά το μετάνιωσα. Την επόμενη όμως δε θα τη γλυτώσει…»

Δηλαδή έσπασες στο ξύλο έναν ανυπεράσπιστο σαδιστή (ο οποίος αποδείχθηκε λαθρομετανάστης), και σαν να μην έφτανε αυτό ευθύνεσαι και για την απέλασή του από τη χώρα ;
    Θα στείλω το απόγευμα από το σπίτι σου ένα courier να παραλάβει το αυτόγραφό μου.

Υ.Γ.1. Υπέγραψε : "Στον εκκολαπτόμενο εξολοθρευτή, Μ.Φ.Χ. Άρνι δε γκρέι"

Υ.Γ.2. Φάνι θρεντ.
    Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Gandalf, αν δεν ενοιωσες καθολου αισθηματα ενοχης που επιβληθηκες σωματικα σε αλλο ανθρωπο και ασκησες βια επανω του, επετρεψε μου να σου πω πως η διαφορα σου απο τον Αλβανο δεν ειναι και τοσο μεγαλη. Η μονη διαφορα σας ειναι οτι αυτος μεγαλωσε σε ενα περιβαλλον στο οποιο αυτη η εικονα του ηταν προσφιλης, ενω εσυ οχι. Κατα τ'αλλα και οι δυο ΒΙΑ. Εν προκειμενω σχολιαζω, οχι την πραξη σου, αλλα την απουσια καποιου ανθρωπινου συναισθηματος μετα απο αυτην.

Γενικα εχω παρατηρησει πολλες φορες τοσο απο σενα οσο και απο αλλους τιμωρους εδω μεσα, να βγαζετε πολυ τεστοστερονη και οργη τοσο στα γραφομενα οσο και στις πραξεις σας. Στη θεση σας εγω θα σκεφτομουνα λιγο τι με κανει να ειμαι τοσο οργισμενος, και το πιθανοτερο να κατεληγα οτι οι βαθυτεροι λογοι δεν εχουν καμια σχεση με τα γεγονοτα που προκαλεσαν την οποια εκρηξη μου. Βεβαια, αυτη η συνειδητοποιηση απαιτει επιπονη αποικοδομιση και κουραστικη αναδομηση αυτου που αντιλαμβανομαστε ως 'εαυτο' και δεν εχουν ολοι την διαθεση να μπουν στην διαδικασια, ειδικα οταν τρεχουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ για τα προς το ζειν.

Για να μη σε κουραζω, θα καταληξω αφ'ενος λεγοντας, οτι ενας ανθρωπος ευτυχης και σε καλη σχεση με τον εαυτο του, εχει τετοιες αντιδρασεις (ειδικα στο aftermath) μονο σε αυτοαμυνα (και ακομα και σ'αυτη τη περιπτωση νοιωθει 'καπως' μετα τη φαπα) και αφ'ετερου στο οτι η καλη διατροφη και σωματικη υγεια παιζει τρομερο ρολο στο πως νοιωθουμε. Να αποφευγεις φιλε μου το κρεας, ειδικα το κοκκινο (ειναι τιγκα στην αδρεναλινη του ζωου που πεθαινει), να τρως πολλα φρεσκα λαχανικα και φρουτα - ει δυνατον βιολογικα αν το αντεχει η τσεπη σου - και να αθλησαι αεροβικα και ισομετρικα (απεφευγε τις ισοτονικες ασκησεις με βαρη) και με πολλες διεντατικες ασκησεις. Δωσε βαση ειδικα στο τελευταιο, καθ'οτι η ελαστικοτητα του σωματος βοηθα πολυ αυτην του πνευματος. Εκει βασιζεται και η γιογκα. Ακομα, παρατηρησε τον τροπο που κανεις ερωτα. Οντας καυλοπυρεσσων και υπο την επιρροια φερομονων, το συνειδητο τεινει να δινει χωρο στο ασυνειδητο, με αποτελεσμα ενας προσεκτικος παρατηρητης του εαυτου του, να δυναται να κανει πολυ καλη διαγνωση του βαθυτερου 'ειναι' του. Αν δεν κανεις και πολυ συχνα ερωτα, τοτε μπορεις να δοκιμασεις το δρομο των ψυχοτροπων φυτων, αλλα με πολυ προσοχη και μακρυα απο παιδια. Πληροφοριες για δοσεις και ειδη θα βρεις στο ιντερνετ. Ψαξε ειδικα για μαντζουνια που χρησιμοποιουνταν σε τελετουργειες αρχαιων λαων. Ειναι τα καλλιτερα (bar none) και επεφυγε παση θυσια την κατηγορια των χημικων που σε κανουν να νοιωθεις 'ηρωας' (με χαρακτηριστικο εκπροσωπο την ηρωινη), διοτι δε θα το συνιστουσα στην περιπτωση σου, μαλλον θα εφερνε το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που επιδιωκεις.

Σου ευχομαι (και σε ολους τους Τσαρλς Μπρονσον του φορουμ) τυχη αγαθη! Με καθε ευκαιρια θα σας προσφερω απλοχερα τις απο τη ζωη βγαλμενες φτωχες μου γνωμες, ελπιζοντας καποια στιγμη να γνωριστουμε και απο κοντα ωστε να μπορεσωμε επιτελους να ανταλλαξουμε και πιο ουσιαστικα τις αποψεις μας για φλεγοντα θεματα της καθημερινοτητας, με τον βαθυ, ανιδιοτελη και φιλοσοφικο τροπο με τον οποιο το κανουμε και απο το φορουμ αυτο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ok man
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Πες μας, αν θες, εσύ τι θα έκανες στη θέση του Μάγου.
    δεν 'επιασες' τιποτε απ'οσα ειπα

Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2005, 15:17
  2. Βοηθεια πριν και μετα το στρωσημο !!!
    από Gilerakias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 10:47
  3. και μετα ξυπνησα
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 23:09
  4. Και μετά φταίνε που μας λένε αλήτες μηχανόβιους...
    από Wizard13 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 14:38
  5. Και μετά τον τελικό;
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας