ρε σεις...28η ειναι σημερα η μερα που ειπε Ο το ΟΧΙ...τοσα μωρα στις παρελασεις κι εσεις μαλλιοτραβιεστε εδω?![]()
@terence...χωρις παρεξηγηση φιλε μου, αλλα δεν σκεφτεσαι...
το αλλο θρεντ το εκανα για να μην γαμηθει αυτο εδω το οποιο ανοιξα για να δω εαν θα ηταν βιωσιμο ενα εξειδικευμενο συνεργειο,παραλληλα με τις βελτιωσεις κι οχι ποιος την εχει πιο μεγαλη...
αλλα αφου θες να το συζητησουμε εδω be my guest...
καθολου δεν εκνευριστηκα με τον χαρακτηρισμο σου "ερασιτεχνης"...επι της ουσιας δεν εκνευριστηκα καθολου ,μια και αποτελεις κομματι ενος αγοραστικου κοινου,που χωρις να ψαχνεται, αγοραζει οτι λαμπει περισσοτερο...
αυτο το κοινο μου ειναι αδιαφορο...το μονο που σου ειπα ειναι να μην χαρακτηριζεις προσωπικα καποιον που δεν ξερεις...
το κλεινουμε εδω το θεμα αυτο...
παροτι ξερω οτι τσαμπα θα γραψω τα παρακατω,θα το κανω μονο και μονο για να μην νομιζεις οτι απαξιωνω τον οποιονδηποτε συνομιλητη...
μην συζητας περαιτερω το θεμα της μαλακιας που εχεις βαλει για αντικοφτη γιατι κατανταει κουραστικο...στα παλαια μου τα υποδηματα ποιος "επωνυμος" το εχει φτιαξει..
ειναι λαθος απλα...και ,χαιρετισματα, δεν επεμβαινει στον εγκεφαλο αλλα στο gps της παπιας σου και ο εγκεφαλος διαβαζει μονιμα 4-5 η οποια σχεση τελοσπαντων θεωρει ιδανικοτερη ο εκαστοτε κατασκευαστης...
ΚΑΤΑΡΓΕΙ ομως ΟΛΗ την εργοστασιακη,ανα σχεση,χαρτογραφηση κατι που ειναι ΚΑΚΟ...
αυτες τις παπατζες του στυλ "δουλευε μια χαρα και το εδωσα πενα" τραβα πες τα σε καναν χθεσινο...αν εσυ θεωρεις πενα ενα μηχανακι που για τοσα χιλιομετρα δουλευε με λαθος καυσιμα μαγκια σου...εμενα μονο μην προσπαθεις να πεισεις...
οταν λοιπον εβγαιναν αυτες οι μαλακιες αντικοφτες εγω ο ασχετος εκανα το παρακατω...
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=45171
επισης,εδω και περιπου 4 χρονια επαναχαρτογραφω τον εργοστασικο εγκεφαλο κανοντας μεσα οτι γουσταρω...βγαζω κοφτες,ανεβαζω στροφες,αλλαζω αναφλεξη και φτιαχνω και φρεντο εσπρεσσο γλυκο...
και για να κλεινουμε και το θεμα reinmeister...
κι εγω μπορω να διαφημιστω γραφοντας σελιδες κατεβατων με το τι εχω κανει σε μηχανακια, ποσο εχω πρωτοπορησει και κατα ποσο ειμαι γνωστος στους κυκλους που πρεπει να ειμαι...
αλλα δεν χρειαζεται...αυτοι που πρεπει να ξερουν,για να μου εμπιστευτουν τα μηχανακια τους,ξερουν...και αυτο μου φτανει...
απο κει και περα εσυ και οσοι σκεφτονται σαν εσενα,να πηγαινετε σε εξουσιοδοτημενα με πιστοποιημενους μηχανικους να κανετε την δουλεια σας οπως εσεις νομιζετε καλυτερα...
εγω παντοτε σας εδιωχνα,σας διωχνω και θα σας διωχνω...τοσο απλα...![]()
@operater...οπου "ασχετος" βαλε "ψηφοφορος χρωματος"...