Σελίδα 13 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 327

Θέμα: σερβις-επισκευαι-βελτιωσεις ο βρασιδας...

ρε σεις...28η ειναι σημερα η μερα που ειπε Ο το ΟΧΙ...τοσα μωρα στις παρελασεις κι εσεις μαλλιοτραβιεστε εδω?

@terence...χωρις παρεξηγηση φιλε μου, αλλα δεν σκεφτεσαι...

το αλλο θρεντ το εκανα για να μην γαμηθει αυτο εδω το οποιο ανοιξα για να δω εαν θα ηταν βιωσιμο ενα εξειδικευμενο συνεργειο,παραλληλα με τις βελτιωσεις κι οχι ποιος την εχει πιο μεγαλη...

αλλα αφου θες να το συζητησουμε εδω be my guest...

καθολου δεν εκνευριστηκα με τον χαρακτηρισμο σου "ερασιτεχνης"...επι της ουσιας δεν εκνευριστηκα καθολου ,μια και αποτελεις κομματι ενος αγοραστικου κοινου,που χωρις να ψαχνεται, αγοραζει οτι λαμπει περισσοτερο...

αυτο το κοινο μου ειναι αδιαφορο...το μονο που σου ειπα ειναι να μην χαρακτηριζεις προσωπικα καποιον που δεν ξερεις...

το κλεινουμε εδω το θεμα αυτο...

παροτι ξερω οτι τσαμπα θα γραψω τα παρακατω,θα το κανω μονο και μονο για να μην νομιζεις οτι απαξιωνω τον οποιονδηποτε συνομιλητη...

μην συζητας περαιτερω το θεμα της μαλακιας που εχεις βαλει για αντικοφτη γιατι κατανταει κουραστικο...στα παλαια μου τα υποδηματα ποιος "επωνυμος" το εχει φτιαξει..

ειναι λαθος απλα...και ,χαιρετισματα, δεν επεμβαινει στον εγκεφαλο αλλα στο gps της παπιας σου και ο εγκεφαλος διαβαζει μονιμα 4-5 η οποια σχεση τελοσπαντων θεωρει ιδανικοτερη ο εκαστοτε κατασκευαστης...

ΚΑΤΑΡΓΕΙ ομως ΟΛΗ την εργοστασιακη,ανα σχεση,χαρτογραφηση κατι που ειναι ΚΑΚΟ...

αυτες τις παπατζες του στυλ "δουλευε μια χαρα και το εδωσα πενα" τραβα πες τα σε καναν χθεσινο...αν εσυ θεωρεις πενα ενα μηχανακι που για τοσα χιλιομετρα δουλευε με λαθος καυσιμα μαγκια σου...εμενα μονο μην προσπαθεις να πεισεις...

οταν λοιπον εβγαιναν αυτες οι μαλακιες αντικοφτες εγω ο ασχετος εκανα το παρακατω...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=45171

επισης,εδω και περιπου 4 χρονια επαναχαρτογραφω τον εργοστασικο εγκεφαλο κανοντας μεσα οτι γουσταρω...βγαζω κοφτες,ανεβαζω στροφες,αλλαζω αναφλεξη και φτιαχνω και φρεντο εσπρεσσο γλυκο...

και για να κλεινουμε και το θεμα reinmeister...

κι εγω μπορω να διαφημιστω γραφοντας σελιδες κατεβατων με το τι εχω κανει σε μηχανακια, ποσο εχω πρωτοπορησει και κατα ποσο ειμαι γνωστος στους κυκλους που πρεπει να ειμαι...

αλλα δεν χρειαζεται...αυτοι που πρεπει να ξερουν,για να μου εμπιστευτουν τα μηχανακια τους,ξερουν...και αυτο μου φτανει...

απο κει και περα εσυ και οσοι σκεφτονται σαν εσενα,να πηγαινετε σε εξουσιοδοτημενα με πιστοποιημενους μηχανικους να κανετε την δουλεια σας οπως εσεις νομιζετε καλυτερα...

εγω παντοτε σας εδιωχνα,σας διωχνω και θα σας διωχνω...τοσο απλα...

@operater...οπου "ασχετος" βαλε "ψηφοφορος χρωματος"...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

κι εγω μπορω να διαφημιστω
    Μα διαφημιση δε κανεις τωρα;
    Δεν εχω παρακολουθησει ολο το μοτο να δω παρομοια θεματα αλλα αφου το κανεις επιτρεπετε για ολους η διαφημιση, επαγγελματιων και μη.

Τερενς συμφωνω μαζι σου και στους σαφεις διαχωρισμους που κανεις...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood

Έτσι εξηγείται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Έτσι εξηγείται...
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    Μα διαφημιση δε κανεις τωρα;
    Δεν εχω παρακολουθησει ολο το μοτο να δω παρομοια θεματα αλλα αφου το κανεις επιτρεπετε για ολους η διαφημιση, επαγγελματιων και μη.

η μονη διαφορα σου με τα σαλιγκαρια ειναι η εξης...αυτα βγαινουν με τον ηλιο,εσυ με τον reinmeister...

δεν βαρεθηκες να εμφανιζεσαι μονο για να μου την λες?τα ιδια εκανες και στο θρεντ με το bmw και το rsvr...σε ολες τις περιπτωσεις σε εχω γραψει στ @@ μου...

please...

:a019:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    τρανσπινδ δεν εχεις εσυ?

τρανσπινδ δεν εχεις εσυ?
    TransΥμηττό και με το ζόρι ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε φιλε...τα εχεις μπερδεψει λιγο...σιγουρα αμα βαλει χερι καποιος ασχετος, μπορει να σου τα μαμησει ολα...αλλα...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ φυσικη...και δε χρειαζεσαι πολυτεχνειο για να μπορεις να ασχοληθεις ακομα και σοβαρα με βελτιωση...

το θεμα εγγυηση κλπ, ειναι μονο για να εισαι νομικα καλυμενος, και εσυ και η εταιρια...πατατα μπορει να γινει σε οποιοδηποτε μηχανακι...ΠΑΝΤΑ εβγαιναν μηχανες που σπαγανε...ειδικα 70-80...

ακομα και σημερα, απο σοβαρους κατασκευαστες...η bmw, εβγαλε μοτερ που σπαει...η SUZUKI, εκανε το πιο απαραδεκτο...εβγαλε μηχανη που εκοβε πλαισια για πλακα, και ολα αυτα, στην εμπιστοσυνη τον κατασκευαστων που δειχνεις...

φυσικα υπαρχουν απειρα παραδειγματα, για μαλακιες κατασκευαστων...φυσικα δεν σε παρεξηγει κανεις...γιατι δεν εχεις γνωσεις(οπως οι πιο πολλοι φυσικα και δεν ειναι κακο αυτο)

αλλα αν γνωριζες τι συμβαινει σε εναν κινητηρα, αν ειχες παρει στα χερια, θα εβλεπες πως δεν ειναι ουτε τρομερα πραγματα, ουτε θελει να εχεις διδακτορικο για να ασχοληθεις...και στα ηλεκτρονικα ακομα ισχυει το ιδιο...υπαρχουν ανθρωποι χωρις πτυχια που κανουν παπαδες...γιατι γουσταρουν...και για να σου πω και κατι...το πτυχιο...σε αυτη τη δουλεια...θα σου δωσει μονο κυρος, για να πουλησεις μουρη...πρακτικα σου ειναι ασχετο...αυτο που μετραει, ειναι το τι ξερει ο καθενας, και το τι αποτελεσμα εχει η δουλεια του...

αυτα δε στα λεω για να υποστηριξω τον ρειν, η να κατηγορησω εσενα...τον ρειν δε τον ξερω προσωπικα, δεν τον ξερω καν δηλαδη, δεν εχω ιδεα τι δουλεια κανει, δε ξερω αν ξερει να βελτιωνει...επειδη εχει συζητηθει πολλακις το θεμα, εγω προσωπικα, αν δε δω τη δουλεια του αλλου δεν εκφερω την παραμικρη αποψη

μη σκαλωνεις στο πτυχιο...μπορω να σου στειλω πτυχιουχους αριστουχους, που δε ξερουν να σου αλλαξουν μια λαμπα...

και κατι ακομα...η βελτιωση που συζητιεται σε αυτο το θρεντ, δεν ειναι πουσαρισμα, δεν ειναι τουμπανιασμα...ειναι απλα βελτιωση των προβληματων που εχουν οι κινητηρες απο το εργοστασιο, λογω μαζικης παραγωγης...που εχουν ως συνεπεια, μειωμενη αποδοση, αυξημενη καταναλωση, μειωμενη αντοχη...βεβαια με τη σημερινη τεχνολογια, παροτι ολα αυτα ειναι εξαιρετικα μειωμενα, ειναι υπεραρκετα για τον καθε χρηστη...ομως...ο εχθρος του καλου, εινα το καλυτερο...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ..............

Έγραψα ότι ύπάρχουν άνθρωποι πού έμπειρικά κάνουν πολλά πράμματα καί άντιστοίχως
    πτυχιούχοι πού δέν έχουν πιάσει κατσαβίδι...!!
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ δέν λέει τίποτε.
    Τί νά κάνουμε αύτοί πού έφτιαξαν όλα αύτά ήξεραν καί φυσική καί μαθηματικά
    καί μηχανολογία.
    ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΩΡΑ....??
    Έπειδή μπορεί ό καθείς νά δηλώνει είδικός...??
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ...........κάποιοι ίσως νά ύπήρξαν έραστές τού είδους
    αύτό τό δέχομαι καί ή έμπειρία είναι μεγάλη ύπόθεση.
    Άν δέ άσχοληθείς σέ όλη σου τή ζωή μέ κάτι τεχνικό ίσως καί νάσαι κορυφαίος.
    Άν ήξερες όμως μαθηματικά καί φυσική θάσουν άκομα πολύ καλύτερος.
    ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ..........
    Λυπάμαι δέν θά συμφωνήσω...!!
    τριάντα πέντε χρόνια πού άγοράζω μηχανάκια δέν πήρα ποτέ κανένα μόλις
    τό άγόρασα νά τό πάω στόν ΒΕΛΤΙΩΤΗ τής γειτονιάς μου καί νά τού πώ
    διόρθωσε το γιατί ή μαζική παραγωγή είναι μάπα καί έχει έλαττώματα.
    Έσύ τό έκανες...??
    Άπό τό 80 πού καβαλάω χιλιάρια κανένα δέν τό πήγα ποτέ στό μάστορα νά μού
    διορθώσει τίς έργοστασιακές άτέλειες...!!
    γιά νά μπορείς νά βελτιώσεις κάτι πρέπει καί ...........
    ΝΑ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ, άλλιώς πειραματίζεσαιι,καί οί μοτό
    παραγωγής πού έχουμε γιά νά βολτάρουμε δέν είναι γιά νά τίς τρέχουμε
    κάθε μέρα στά συνεργεία.
    Είναι φτιαγμένες μέ βάση τήν άπροβλημάτιστη λειτουργία καί τήν μακροζωία.
    έξάλλου τί νά βελτιώσεις σέ ένα μηχανάκι πού τρακοσαρίζει καί έχει
    0-100 3 δεύτερα καί 0-400 10 δεύτερα...??
    Νά ξέρεις ή ήμιμάθεια είναι χειρότερη.
    Έν πάσει περιπτώσει...........ένας έναντίον πολλών δέ βγαίνει ,άς κρατήσει ό καθένας
    τήν άποψη του.
    Καί κάτι τελευταίο,άν άγόρασες μεταχειρισμένο μηχανάκι ποτέ,
    διάλεξες ποτέ ένα τούμπανο...??
    ένα φτιαγμένο...??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ..............

τελικα πιστευεις οτι ειναι καστανας ο reinmeister??
    γιατι και εγω εκει πηγαινω το μηχανακι μου και μου λεει οτι μου το φτιαχνει και θα δω αλογα αλλα αρχιζω να ανησυχω με τα λεγομενα σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Προς Terens :

Εκατσα και διαβασα τα οσα εχεις πει εδω και ερχονται στο μυαλο μου τα εξης...
    -Εισαι ο τυπος Ελληνα που ψηφιζει τα ιδια ονοματα τοσα χρονια επειδη ειναι πλεον το κατεστημενο , πιστευοντας πως ο ανωνυμος ιδεολογος δεν ξερει τιποτα μπροστα στην οργανωμενη μαφια που κυβερναει τοσα χρονια...
    -Εισαι ο τυπος καταναλωτη που δινει το περιθωριο στην καθε "μαρκα" να χρεωνει παραλογα ποσα για το καθε τι που φερει το αυτοκολλητο της επανω του...
    -Εχεις πληρη ελλειψη καταρτισης και θελεις να αφηνεις τις μαρκες που αγοραζεις να μιλανε για σενα...
    -Νιωθεις οτι αν καποιος βρει καλυτερο,φτηνοτερο προιον-σερβις απο σενα και μαλιστα με καλυτερο αποτελεσμα πιαστηκες κωτσος...

Να σου θυμισω οτι οι μεγαλυτερες ανακαλυψεις - πατεντες - εφευρεσεις - καινοτομιες δημιουργηθηκαν ιστορικα απο ανθρωπους εκτος του κατεστημενου και αγοραστηκαν για ενα κομματι ψωμι απο τις μεγαλες φιρμες για να μπουν στη μαζικη παραγωγη...

-Εαν εχεις χρονο κατσε και δες το "Flash of genius" για παραδειγμα που δειχνει πως ενας ψαγμενος οικογενειαρχης προχωρησε ενα βημα μπροστα τους υαλοκαθαριστηρες των αυτοκινητων οπως τους ξερουμε σημερα και πως η Ford το ενσωματωσε στα μοντελα της πλεον χωρις να του αναγνωρισει τιποτα...

-Τελος τον τυπο του καφετεριακια - μοστραδορου τον αντιπροσωπευεις επαξια...βαλε οτι θες στο μηχανακι σου και ασε τα "τοπικα" μας ταλεντα να τα εκτιμησουν οσοι μπορουν...δυστυχως οι αποψεις σου αντιπροσωπευουν το μεσο ορο του Ελληνα τουλαχιστον καταναλωτη που ειναι μονιμο θυμα του μαρκετινγκ...

Δεν περιμενω απαντηση γιατι θα περιεχει αλλη μια δοση απ'τις μπαρουφες που γραφεις τοσες σελιδες - εγω οταν και αν ο rein ασχοληθει ποτε με αυτο που λεει θα τον εμπιστευτω και θα δικαιολογησω την αστοχια του οπως δικαιολογω την καθε μαλακια του εργοστασιου...

Over and out

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ...........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

Μέσα έπεσες σέ όλα...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    τελικα πιστευεις οτι ειναι καστανας ο reinmeister??
    γιατι και εγω εκει πηγαινω το μηχανακι μου και μου λεει οτι μου το φτιαχνει και θα δω αλογα αλλα αρχιζω να ανησυχω με τα λεγομενα σου...

ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..............

Δέν τόν ξέρω ,δέ μέ νοιάζει..........άστο.
    Έγώ τό πάω άλλού ,τί νά κάνουμε τώρα........
    κι όταν δέ μ'άρέσει κάτι τό πάω σέ άλλον.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Κοίτα να δεις τι μπορεί να γίνει μέρες αργίας στο ΜΟΤΟ. Τι έχασα λέμε πάλι... ούτε μια βόλτα δν μπορείς να πας και γίνονται όλα μαλλιά κουβάρια.

@ devil's

Αλόγατα μην περιμένεις δεν έχει άλλα ο rein. Τα έδωκε όλα σε μένα να τα βάλω στη χοντρή..

@ Rein

μη χρησιμοποιείς το ΜΟΤΟ ρε φίλε για διαφήμιση, βάλε μιά στην tv όπως το jumbo "60 μέρες ακόμα μέχρι ν' ανοίξει το μαγαζί ο rein"

Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά το βλέπουν πιό πολλοί.

:rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Ο Σοϊχίρο Χόντα πόσα χρόνια έβγαλε στο πανεπιστήμιο και πόσα πτυχία είχε ξέρετε;

σε ολες τις περιπτωσεις σε εχω γραψει στ @@ μου...
    Αρχισε να το συνηθιζεις, να με φιμωσεις επειδη διαφωνω μαζι σου δεν μπορεις...!

Παμε παρακατω, αυτοπροσδιοριζεσαι "βελτιωτης", επειδη δεν γνωριζω τη δουλεια σου και αν θες απαντας.
    Περνεις καλουδια απο την αγορα και τα φορας πανω σε μοτορια (που ειναι αλλο πραμα και δεν σε κανει μηχανολογο μηχανικο) ή φτιαχνεις μονος σου μηχανολογικη εργασια; Μηπως την δινεις αλλου την μηχανολογικη εργασια;
    Π.χ. Κανεις διαιτα σε εκκεντροφορους και πως την υπολογιζεις; (το βρισκεις στο ιντερνετ αν θες, το κανεις ομως;;; )

Το να χρησιμοποιης software δε σε κανει μηχανολογο.
    Αν παθει καποιος κατι εξ υπαιτιοτητας σου νομικα ειναι ακαλυπτος.

Γραψε με εκει που αναφερθηκες και παλι οπως αλλωστε συνηθιζεις να κανεις με οσους διαφωνουν μαζι σου (ακρως δημοκρατικη συμπεριφορα σε δημοσιο φορουμ), αν παλι εισαι μηχανολογος μηχανικος πραγματι θα το βουλωσω και δεν θα ξαναγραψω και στο μοτο για παρτη σου... και σου ζητω και συγνωμη.

Υ.Γ.1 Στο ΤΕΕ τι α.μ. εχεις;
    Υ.Γ.2 Δεν θυμαμαι να χρησιμοποιησα λεξεις @@@ σε αλλα ποστ που σε αφορουν, θα επρεπε να κανεις και συ το ιδιο νομιζω...

Σελίδα 13 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σερβις Μανιουαλαλαλ Για Ζ-750.....
    από zoropatra στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2013, 15:57
  2. Βελτιώσεις;;;;;;
    από toyota στο forum BMW
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 11:24