εμένα μου είχε χρεώσει τα υλικά 40 και 10 εργασία!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν είναι δωρεάν το πρώτο![]()
εγώ 41,60? έδωσα πάντως
εμένα μου είχε χρεώσει τα υλικά 40 και 10 εργασία!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν είναι δωρεάν το πρώτο![]()
εγώ 41,60? έδωσα πάντως
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
εμένα μου είχε χρεώσει τα υλικά 40 και 10 εργασία!![]()
![]()
και είναι αντιπροσωπείας![]()
μήπως είχες καμιά extra εργασία![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
![]()
και είναι αντιπροσωπείας![]()
μήπως είχες καμιά extra εργασία![]()
εννοείτε αντιπροσωπείας!
όχι καμία εργασία!
απλά λάδια φίλτρο στα 1000 χιλιόμετρα!
καλά δεν ήταν και κανα τρελό κόστος!
απλά τώρα τα κάνω μόνος μου και ας είμαι εγγυηση!
το στρωμάκι δεν χαλάει με τίποτα!
Λεωνίδα δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει τραβηξει το μηχανακι. Εγώ περίμενα να έχει σκάσει το μοτέρ με τόσο φάγωμα!
πρόσεχε γιατί κάτι τέτοια έλεγε και ο κρούκης για ένα suzuki V2 και τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
εννοείτε αντιπροσωπείας!
όχι καμία εργασία!
απλά λάδια φίλτρο στα 1000 χιλιόμετρα!
καλά δεν ήταν και κανα τρελό κόστος!
απλά τώρα τα κάνω μόνος μου και ας είμαι εγγυηση!
το στρωμάκι δεν χαλάει με τίποτα!
Λεωνίδα δεν μπορείς να φανταστείς τι έχει τραβηξει το μηχανακι. Εγώ περίμενα να έχει σκάσει το μοτέρ με τόσο φάγωμα!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πρόσεχε γιατί κάτι τέτοια έλεγε και ο κρούκης για ένα suzuki V2 και τώρα![]()
![]()
![]()
![]()
ωχ!
έλα πλάκα κάνω δεν παθαίνει τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
![]()
ωχ!![]()
εχω φτασει στα 1250 και δεν εχω κανει σερβις.υπαρχει προβλημα γενικα?η εγγυηση ισχιει ετσι?
Θέμα: Λαμόγιο Μάστορας Συμβεβλημένος με Suzuki ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Λοιπόν. Βαρύς ο χαρακτηρισμός. Διαβάστε όμως τι διαπίστωσα μόλις σήμερα...
Είμαι κάτοχος v-strom dl650 abs έκδοση 2007.
Έχω σχεδόν φθάσει τα 18000 χλμ οπότε κι ετοιμάζομαι για το αντίστοιχο service.
Τα service τα κάνω στην Πάτρα στον Ανδριόπουλο από όπου έχω αγοράσει και τη μηχανή κι ας μένω στο Αγρίνιο Αιτωλ/νίας.
Μέχρι στιγμής δεν έχω προτιμήσει το συμβεβλημένο μάστορα με τη suzuki στο Αγρίνιο όπου και διαμένω γιατί τον v-strom δεν κυκλοφορεί σχεδόν καθόλου εδώ άρα λογικό συμπέρασμα είναι να μην το έχει δουλέψει πολύ ο συγκεκριμένος μάστορας... Τέλος πάντων.
Τυχαίνει αυτές τις ημέρες να έχει κλείσει και η αντιπροσωπία και το τμήμα service στην Πάτρα λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Το διαπίστωσα την περασμένη δευτέρα όταν το μήνυμα στον τηλεφωνητή μου είπε ότι θα ξανανοίξουν την ερχόμενη δευτέρα στις 20 Αυγούστου. Έλα μου όμως που εγώ δεν έχω αρκετά χιλιόμετρα για το ταξιδάκι που ετοιμάζω αυτό το σ-κ... 18-19 Αυγούστου.
Τι κάνω λοιπόν... Σηκώνω το τηλέφωνο και βρίσκω τον αμέσως κοντινότερο συμβεβλημένο μάστορα με τη suzuki. Ποιός είναι αυτός?
Ένας με όνομα ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.
Παίρνω τηλέφωνο την Τρίτη που μας πέρασε (14 Αυγ. 2007) και μιλώ όπως πάντα ευγενικά στο τηλέφωνο... Του λέω ότι έχω 18000 χλμ στη μηχανή και ότι ήρθε η ώρα για το service των 18000χλμ. Του λέω ότι είναι το μικρό με τις βασικές εργασίες και ελέγχους με αντικατάσταση μόνον του φίλτρου λαδιού και λαδιών κάρτερ καθώς έχω αλλάξει φίλτρο αέρος από το προηγούμενο σέρβις των 12000χλμ. Του λέω επίσης ότι η μόνη δύσκολη εργασία που θα χρειαστεί είναι αυτή του καθαρισμού του υφιστάμενου φίλτρου αέρος (δλδ λύσιμο ντεπόζιτο, αφαίρεση φίλτρου αέρος, "φύσημα" του φ'ιλτρου και επανατοποθέτηση).
Οκ μου λέει ο επιστήμονας. Η χρέωση είναι ?60.
Οκ του λέω... Θα τα πούμε την Πέμπτη καθώς μεσολαβούσε η 15 Αυγούστου *(γιορτή όλα κλειστά). Είστε ανοικτά την Πέμπτη ρωτάω? Ναι μου λέει. Οκ του λέω. Τα ξαναλέμε.
Μου φάνηκε χαμηλή η τιμή και του το έδειξα κι όλας τηλεφωνικά με επιφώνημα όταν μου είπε ότι θα στοιχίσει μόνον ? 60 γιατί στην Πάτρα το αντίστοιχο θα το πλήρωνα ? 70.
Φτάνει η Πέμπτη (σήμερα δλδ) και πριν ξεκινήσω μου έρχεται η ιδέα να ρίξω ένα τηλέφωνο στον παπάρα για να σιγουρέψω ότι είναι ανοιχτός.
Παίρνω τηλέφωνο λοιπόν και του λέω ότι έρχομαι. Πως με φώτισε ο θεός και του κάνω μιαν ερώτηση για να επιβεβαιώσω την τιμή και μου λέει:
"Α, δεν κάνει ? 60. Τόσο θα στοίχιζε μόνο η εργασία αλλαγής φίλτρου λαδιού και λαδιών. Εμείς εδώ κάνουμε service. "
Ωπα ! λέω από μέσα μου ! Αμέσως μετά τον ρωτάω: "Πόσο θα στοιχίσει "κυριε" Μαυροδήμο? "
Και απαντά: " ? 130 !!! "
και συνεχίζει ο επιστήμονας:
"Abs έχει η δικιά σου? Θέλει έλεγχο ! Θα σου βάλουμε καλά λάδια! Θα ελέγξουμε τα πάντα..."
Του απαντώ ότι οι εργασίες είναι συγκεκριμένες και ότι το αντίστοιχο service το χρεωνει η αντιπροσωπεία στην Πάτρα μόνον ? 70. Χρειάζεται μόνον οπτικούς ελέγχους... συμπλέκτη, λάστιχα, ντίζες γκαζιού κτλ κτλ.
Ανένδοτος ο επιστήμονας... ? 130 μου λέει. Αυτό είναι το κόστος.
Καλά του λέω. Δεν μπορεί ολόκληρη αντιπροσωπεία στην Πάτρα να χρεώνει ? 70 για τις ίδιες εργασίες που εσείς τις κοστολογείτε στα ? 130. Με χάσατε από πελάτη !
Μυστήριος είσαι μωρ' αδερφάκι μου λέει ο επιστήμονας με Ηπειρώτικη προφορά.
Αστα αυτά του λέω. Ηπειρώτης είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω τι πας να κάνεις...
ΜΕ ΧΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ του λέω. Αντίο.
Τον έτσουξε τον Αρτινό και το χάρηκα. Λοιπόν εγώ τώρα θα τολμήσω να πάω στον Αγρινιώτη μάστορα συμβεβλημένο με τη Suzuki και θα ενημερώσω για τα περαιτέρω... Ευχηθείτε μου καλή τύχη...
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΙΝΟ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Καταλαβαίνω πως τίθεται θέμα εγγύησης αλλά οι εργασίες που είσαι έτοιμος να πληρώσεις με χρήμα και χρόνο είναι πάρα πολύ εύκολο να τις κάνεις και μόνος σου!! Η σφραγίδα από την άλλη είναι ένα θέμα που πιστεύω πως μπορείς πολύ εύκολα να λύσεις!
Τέλος πάντων όπως και να έχει καλά κάνεις και αναφέρεις το περιστατικό.
Απ'ό,τι έχω διαβάσει από τον DPF στο Αγρίνιο μια χαρά ευχαριστημένος έχει μείνει.
(απ'την άλλη και στην Άρτα δε νομίζω να κυκλοφορούν περισσότερα V-strom)
![]()
Μπράβο ρε συ respect! Μόλις το παρατήρησα. Θα τον ρωτήσω τον dpf...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από costaeu4
[B]Θέμα: Λαμόγιο Μάστορας Συμβεβλημένος με Suzuki ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
Λοιπόν. Βαρύς ο χαρακτηρισμός. Διαβάστε όμως τι διαπίστωσα μόλις σήμερα...
Είμαι κάτοχος v-strom dl650 abs έκδοση 2007.
Έχω σχεδόν φθάσει τα 18000 χλμ οπότε κι ετοιμάζομαι για το αντίστοιχο service.
Τα service τα κάνω στην Πάτρα στον Ανδριόπουλο από όπου έχω αγοράσει και τη μηχανή κι ας μένω στο Αγρίνιο Αιτωλ/νίας.
Μέχρι στιγμής δεν έχω προτιμήσει το συμβεβλημένο μάστορα με τη suzuki στο Αγρίνιο όπου και διαμένω γιατί τον v-strom δεν κυκλοφορεί σχεδόν καθόλου εδώ άρα λογικό συμπέρασμα είναι να μην το έχει δουλέψει πολύ ο συγκεκριμένος μάστορας... Τέλος πάντων.
ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ VSTROM ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΡΠΟΙΟΙ.
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ Η ΣΟΥΖΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΟΜ .ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.
ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8
ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
http://agrinion-moto-team.blogspot.com/
----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----
ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΙΝΟ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. [/B][/QUOTE]
εχω προσωπικη εμπειρια απο τον συγκεκριμενο "μαστορα"
FATES WARNING![]()
Λοιπόν επειδή γνώρισα τον DPF και τον CIF από κοντά και τα παιδιά είναι μοτοσυκλετιστές χρόνια ίσως και περισσότερα από όσα ζω... θα εμπιστευτώ την κρίση τους και θα επισκευτώ αυριο τον συμβεβλημένο με την suzuki στο αγρίνιο...
@ necromayhem. Ρε συ τι "έμπειρία" είχες με τον αρτινό ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από costaeu4
Λοιπόν επειδή γνώρισα τον DPF και τον CIF από κοντά και τα παιδιά είναι μοτοσυκλετιστές χρόνια ίσως και περισσότερα από όσα ζω... θα εμπιστευτώ την κρίση τους και θα επισκευτώ αυριο τον συμβεβλημένο με την suzuki στο αγρίνιο...
@ necromayhem. Ρε συ τι "έμπειρία" είχες με τον αρτινό ?
Δν ειναι κατι σοβαρο αλλα δειχνει τυπο ο οποιος νοιαζεται πως θα σου παρει λεφτα. Ημουν Αρτα και ηθελα να λαδωσω την αλυσιδα. Περναγα απο κει και σταματησα. Του ειπα τι ηθελα και μου ειπε οκ αλλα πρεπει να αγορασεις το μπουκαλι με το σπρει![]()
FATES WARNING![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
Δν ειναι κατι σοβαρο αλλα δειχνει τυπο ο οποιος νοιαζεται πως θα σου παρει λεφτα. Ημουν Αρτα και ηθελα να λαδωσω την αλυσιδα. Περναγα απο κει και σταματησα. Του ειπα τι ηθελα και μου ειπε οκ αλλα πρεπει να αγορασεις το μπουκαλι με το σπρει![]()
:hypnotize
![]()