Τον κινητήρα θα τον βάψεις ή θα τον γυαλίσεις?
Τον κινητήρα θα τον βάψεις ή θα τον γυαλίσεις?
"Qu ils mangent de la brioche"
μολις τον καθαρισω πιστευω πως θα ειναι οκ.ειχα κανει επισκευη μοτερ λιγο πριν το αραξω κ ειναι σε καλη κατασταση .ειδικα απο κυλινδρο κ πανω ειναι σαν καινουργιο αφου το ειχα βαλει απο ττ600 που ηταν σε αριστη κατασταση
μετα απο μερες βρηκα λιγο χρονο να καθαρισω λιγο τη μασκα.αλλαξα τα λαμπακια των οργανων με led μπλε φωτισμου που ειναι τρομερα.για δειτε τη μασκα....
σειρα εχει το ψαλιδι το οποιο ειναι νικελομενο.μηπως ξερει κανεις πως βγαζω το νικελ για να το ασταρωσω και να το βαψω μετα?φοβαμαι μηπως δεν πιασει το ασταρι κ εχω προβληματα.
τιποτα ποιο απλο?με κανενα διαβρωτικο η με τριψιμο δε θα κανω δουλεια?
Προχώρα γερά!
Τον έκανες τον κινητήρα?
Εκτός από το ψαλίδι τι άλλο σου έχει μείνει?
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ελπιζω αυτην την εβδομαδα να προχωρησω.βλεπετε εχω και το αλλο χτ του 91 που πρεπει να φτιαχνω ταυτοχρονα ωστε να μου εδειασει τη γωνια μολις ειναι ετοιμο.εκτος αυτου λογο της δουλειας μου θα τρεχω σε λιγες μερες λογο ζεστης(ψυκτικος)
φιλε μου δεν ξερω πως το λενε.το αγορασα σε τετρακιλο απο καποιον που ειχε μαγαζι με καθαριστικα.το 4κιλο το ειχα παρει περιπου 30-35 ευρω και το αραιωνεις με νερο1 προς 4.αν σε ενδιαφερει μπορω να σου βρω.απλα θελει οποσδηποτε γαντια στη χρηση του γιατι ειναι ερεθιστικο προς το δερμα.