εχεις δικιο δεν επρεπε να τον σβησω για να μην πεσουν αποτομα τα λαδια. Στα προηγουμενα διοδια δε τον εσβησα αλλα εκει δε μπορουσα να ακουσω.
Στο 650 η καταναλωση ειναι πολυ καλη τελικα αμα το τρεχεις γιατι δουλευει μεσα στη ροπη του. Αμα το πας αργα δεν καις αναλογικα λιγοτερο , ειδικα στην πολη. Εκτος πολης ομως εγραψα 4,8 λ/100 με τα χυητες 120-140 και ελαχιστα πατηματα. Οχι οπως στο βιντεο που παρολο που εχω μεση ταχυτητα 160-170 παιζουν συνεχεια πατηματα μεχρι 220-240
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
με αρεσε..............
Να περιμενεις δηλητηριο απο το στασιμο νερο.
Τελικα ο SfakAttack και η τιμολογιακη του πολιτικη εχει πολυ μεγαλη πλακα.
Ηρθε η ωρα ν' αλλαξω καθρεπτες [ναι καταφερα και τους εσπασα και τους 2].
Παιρνω λοιπον τηλ. να μαθω τιμες και ενημερωθηκα οτι οι καθρεπτες του Κ7-Κ8 ειναι κατα 9€/τεμ πιο ακριβοι απο τους ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΥΣ που φοραει το Κ5-Κ6. Η αλλη πλακα ειναι οτι ο δεξιος με τον αριστερο εχουν επισης μια διαφορα 3-4€ μεταξυ τους.
Προφανως και επελεξα τους δευτερους.
Τωρα θα μου πει καποιος γιατι δεν πηρα ιμιτασιον κτλ-κλπ, ας μεινουμε στα οτι ειναι προσωπικα μου κολληματα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Να υποθέσω ότι μιλάς για το παλιό ατύχημα που μου είχε πει ο Γιάννης, στη Ριτσώνα? Με ψυγείο είχες πρόβλημα και αν ναι, πώς το έλυσες?
Σε αυτο αναφερομαι.
Με το ψυγειο δεν θα προχωρησω σε επισκευη ακομα μιας και ειναι ανεπαισθητο το θεματακι και δεν εχω διαρροες.
Η αληθεια ειναι οτι ειχα "κολλησει" να το φτιαξω, μα 1ον δεν ειχα δει ψυχραιμος και προσεκτικα το τι συνεβαινε και 2ον με το βγαλε-βαλε τα πλαστικα, πατησαν σωστα και δεν ακουμπα το φεριγκ πανω του.
Με εχει ενημερωσει ο Γιαννης για τον ψυγειατζη, θα τον επισκεφθω μελλοντικα, απλα για να μου φυγει το "σκαλωμα" μιας και δεν υπαρχει λειτουργικο θεμα, οπως προειπα.
Inochi, ρε!
Για οσο.
ΛΟΛ
Απο την αλλη και οι δυο "ακραιοι" ειναι!
Inochi, ρε!
Για οσο.
Αυτό που πρέπει να τσεκάρεις για να μην έχεις μελλοντικό πρόβλημα είναι να μην ακουμπά το πλαίσιο της φτερωτής ή και η ίδια η φτερωτή όταν λειτουργεί επάνω στις κυψέλες. Αν κάτι βρίσκει, με τους κραδασμούς και τη χρήση θα επηρεάσει τις λεπτές κυψέλες που και με το νύχι μπορεί να τους κάνεις ζημιά (τρύπα)
Και με τις μανέτες η ίδια ιστορία. Ακόμα και οι ίδιοι σου προτείνουν να πάρεις για V-Strom που είναι φθηνότερες και έχουν την ίδια μανετόβιδα! Εγώ τη βόλεψα από το ebay 35$ και οι δύο άσε που είναι ποιο βολικές και έχω καλύτερη αίσθηση! Επίσης καθρέπτες 45-50$ το ζευγάρι όχι όμως και τόσο καλή ποιότητα κατασκευης αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρα!
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Γεια σας ληστες! Υπαρχει καποιο αλλο θεμα για το bandit γιατι αυτο μοιαζει ανενεργο
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Σε γενικες γραμμες, απο τοτε που αποκτησαμε κατηγορια και εληφθησαν μετρα περιορισμου σπαμ, δεν πολυσυζηταμε εδω μεσα οπως παλαιοτερα.
Αν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο και δεν βρισκεις απαντηση αλλου, ρωτα.