Σελίδα 13 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 252

Θέμα: 0300??????

@Baron
    Thanx για την ειλικρινή σου άποψη.
    Εννοούσα λεκτικές διαφορές με ανώτερους ιεραρχικά ή υπεύθυνους επικοινωνίας εταιρειών για το τι θα βγει στο περίπτερο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χρυσόστομος
    @Baron
    Thanx για την ειλικρινή σου άποψη.
    Εννοούσα λεκτικές διαφορές με ανώτερους ιεραρχικά ή υπεύθυνους επικοινωνίας εταιρειών για το τι θα βγει στο περίπτερο
    Αυτό εννοούσα φίλε.

Το σχόλιο για το RSV4 ήταν χαβαλές. Χρειάζεται που και που όταν η κουβέντα παίζει στο άσπρο μαύρο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ο κύριος Χούντρας διαβάζει?

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Τα πράγματα κατά την άποψη μου είναι απλά. Το θέμα της ηθικής είναι αποκλειστικά δικό σας και εμένα δε με απασχολεί. Εγώ ξέρω ότι είχατε μια δουλειά, δεν την κάνατε καλά, αυτό φάνηκε σε όλους και δεν σας προτίμησαν ξανά. Στην ελεύθερη αγορά εάν κάποιος δεν είναι καλός και σωστός, αυτός χάνει τελικά. (συγνώμη αν γενικευω. Μιλάω για όλους όσους δούλευαν σε περιοδικά ή ακόμη περισσότερο εάν τα διεύθυναν).

Ευτυχώς όπως είπα και πριν οι περισσότεροι προλάβαμε και την κάναμε με δική μας επιλογή μόλις χώνεψε καλά ο καθένας ότι δεν αλλάζει και δεν σώνεται με τίποτα. Ήταν δύσκολο να το χωνέψουμε αλλά έγινε.
    Από το θέμα της ηθικής ξεκινάει μια καλή δουλειά και θα έπρεπε να νοιάζει τους πάντες. Το αποτέλεσμα εξαρτάται απο αυτό. Με αυτοθυσία κάναμε τη δουλειά μας καλύτερα από ότι επέτρεπαν οι συνθήκες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο (και δικαιώνει και τις αποφάσεις μας) αλλά δεν μπορεί να χρεωθεί στη δική μας δουλειά όσο στη γραμμή που ακολουθούσαν οι υπεύθυνοι.
    Η αδικία προς το παρόν είναι ότι έκλεισε μόνο το 0-300.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Ίσως είναι από τις λίγες φορές που οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν "ζωντανά" με κάποιους συντάκτες και σχετικούς του ειδικού τύπου και να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Ειλικρινά η ανάγκη ενός αντικειμενικού μέσου πληροφόρησης για τις μοτοσυκλέτες είναι τεράστια και ίδια με την σχετική ανάγκη για τους υπόλοιπους χώρους (αθλητικά, πολιτικά κτλ).
    Αυτά που περιγράφει ο χρυσόστομος είναι λίγο πολύ γνωστά στον δημοσιογραφικό χώρο.
    Δεν φταίνε απαραίτητα όλοι οι δημοσιογράφοι, αλλά κυρίως οι αρχισυντάκτες και βέβαια οι ιδιοκτήτες.

Το μόνο που θα μπορούσε να δώσει δύναμη σε έναν (καλοπροαίρετο βέβαια) ιδιοκτήτη τέτοιου μέσου, είναι η δύναμη του αναγνωστικού κοινού.
    Ένα περιοδικό ή μια ιστοσελίδα που δεν μασάει τα λόγια της θα αποκτήσει μεγάλη δύναμη και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις αντιπροσωπείες. Ακόμα και να τις βρίζει κατάμουτρα, αυτές θα θέλουν να διαφημιστούν εκεί που θα τις δει περισσότερος κόσμος και μάλιστα οι δημοσιογράφοι θα έχουν και το επιχείρημα του κοινού για να μην ακολουθήσουν τις εντολές των διαφημιζόμενων.

Δεν το πιστευω ..σχεδον 10 χρονια παλευα να βγει ενα τετοιο θρεντ , αλλα με εμπεριστατωμενες αποψεις.

Παντα οταν ξεκιναγε κατι τετοιο ειτε εσβυνε ειτε σιγουρα αυτοι που ηξεραν δεν μιλαγαν

Θυμαμαι πολυ καλα εδω και καποια χρονια για εκεινο το bmw to 800 που ελεγε ο Θ.Χ (το περιοδικο τεσπα) οτι μαμαει και τα παταει ολα με 60 ψωραλογα και ειχε γινει χαμος ... το θυμαμαι γιατι μιλαγα με πμ γιατι απο το τοτε 0-300 βγαινανε με proxy και εγραφε ο ενας πανω στο account του αλλου και ειχανε μπερδευτει λιγο τοτε τα πραγματα ...θυμαμαι το εντονοτατο υφος του Θ.Χ με μελος του moto.gr με θεμα το ποσο αληθινα ηταν τα γραφωμενα.

Το μονο που μπορω να πω στους συντακτες ειναι οτι τους καταλαβαινω σαν εργαζομενος εδω και 21 χρονια σε ιδιωτικες εταιριες (Μηχανικος Τηλεπικοινωνιων) (ξερω πως ειναι να γνωριζεις ,τα παλια τα χρονια εκ των εσω οτι κατι παει στραβα, και δεν μπορεις να μιλησεις διοτι εισαι δεμενος )

Απλα αγαπητοι φιλοι και συναδελφοι μοτοσυκλεττιστες - συντακτες (εναν ξερω και αποκαλω φιλο, γεια σου Κωστη, ) καποια στιγμη θελει αρετη και τολμη οταν το ψεμα τεινει να γινει επικινδυνη υποθεση να πεις την αληθεια.

Εγω δεν θα το κανα τωρα, το καταθετω εδω, ισως καποια στιγμη τα παλια τα χρονια που δεν ειχα οικογενεια να επινα και ενα μπου καλι ουισκι το βραδυ και το πρωι θα πηγαινα στην δουλεια στραβωμενος απο το hangover και θα τα γ@!#$ ολα (ετσι θα ειχα και αλλωθι ως προς τον εαυτο μου οτι εμεινα ανεργος απο λαλακια μου).

Οποτε οσοι αγαπητοι συναδελφοι μοτοσυκλεττιστες ειναι εξω απο το χορο ας ειναι λιγο επιεικεις με τις κατηγοριες τους , ποσο μαλλον αμα καποιοι δουλευουν στο δημοσιο!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    ...θυμαμαι το εντονοτατο υφος του Θ.Χ με μελος του moto.gr με θεμα το ποσο αληθινα ηταν τα γραφωμενα.

Δεν θυμάσαι καλά Στάθη....οι διαφορές του περιοδικού με το μέλος θα λύνονταν μέσω κόντρας στήνοντας τις άδειες και καλό θα ήταν το μέλος να έχει ψιλά μαζί του για να πάρει ταξί φεύγοντας.

Στον ιδιωτικό τομέα όλη η νοοτροπία βρίσκεται στο παρακάτω τελεσίγραφο "Αν δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θέλω, θα βρώ κάποιον που μπορεί" και η κουβέντα λαμβάνει τέλος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από χρυσόστομος

4) Θα ήθελα να δω (αλλά δεν γίνεται..) πόσοι από τους αυστηρούς κατήγορους θα παρέμεναν βράχοι ηθικής και θα ρίσκαραν την απόλυση γράφοντας απο την αρχή ωμά και ευθέως. Μια απόλυση που θα τους στερούσε εκτός απο το μεροκάματο και τα τσάμπα trackday στο Mugello, τη Laguna Seca, το Phillip Island και άλλα εξωτικά. Όλα αυτά με καλό ωράριο, με τα κορυφαία τσάμπα ρούχα και κράνη και ένα σωρό άλλα τυράκια.
    Τα σκέφτομαι και έτσι καμιά φορά ίσως για να αισθάνομαι περήφανος που δεν κάηκα τελείως και παρά τους πειρασμούς τελικά κράτησα τη συνείδηση μου. Είναι σημαντικό ότι ΕΓΩ επέλεξα να τα παρατήσω όλα αυτά δεν με πέταξαν έξω.
    Θέλει πολλά κιλά αρχίδια να γυρίσει κάποιος και να πει: Κοιτάξτε ρε μάγκες, για αρκετό καιρό σας "δούλευα", προσπαθούσα βέβαια να μη το κάνω, αλλά είχα μπροστά μου ένα κουβά μέλι, τι να κάνω? Και respect για όσους μπορούν και κάνουν την αυτοκριτική τους.

Θα ήταν όμως άδικο για τους "πραγματικούς αγωνιστές", αυτούς που είχαν ένα κουβά μέλι μπροστά τους αλλά δεν απλώσανε το χέρι, να δώσουμε άφεση αμαρτιών στους "μετανοημένους". Έτσι δεν είναι?

Ατυχής παραλληλισμός ο παρακάτω: Τι και αν ο Πάγκαλος βγήκε και μου είπε δημόσια: Μαζί τα φάγαμε, ήμουν και εγώ λαμόγιο. Μπορεί να τον "παραδέχτηκα" που κατάφερε να πει την αλήθεια, αλλά δεν παύω να τον φτύνω κατάμουτρα για όσα έχει κάνει.

Υ.Γ. πρώτος από όλους και εγώ θα έβαζα δαχτυλάκι στο μέλι, δεν είμαι τόσο ακέραιος άνθρωπος του λόγου μου. Μπορεί μετά να μετανοούσα βέβαια (όταν όλα θα είχαν τελειώσει, ή θα είχα συχαθεί τον ευατό μου), και να τα έβγαζα όλα στη φόρα. Αλλά δεν θα ονειρευόμουν χειροκρότημα στο τέλος της αφήγησής μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Δεν θυμάσαι καλά Στάθη....οι διαφορές του περιοδικού με το μέλος θα λύνονταν μέσω κόντρας στήνοντας τις άδειες και καλό θα ήταν το μέλος να έχει ψιλά μαζί του για να πάρει ταξί φεύγοντας.
    true

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Tρελό θρέντ όλοι τα υποψιαζόμασταν αλλά άλλο να τα ακούς απο αυτούς που τα ζήσαν .

το γιατί γίναν έτσι τα πράγματα είναι όλα αυτα αλλά και τα κλειστά μυαλά δέν θα πεθάνει το είδος (ειδική δημοσιογραφία ) αλλά δέν έχουμε δεί το μέλλον....απλά

θα σου δώσω 2 παραδειγματα

1) μας πείρε κοντά 10 χρόνια για να ανακαλύψουμε το south park και να το φέρουμε στα μέτρα μας

2) Αν ένα μέσο είχε τήν αληθοφάνια ενός φορυμ πχ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικα
    αλλά και πολλά άλλα δέν είναι τυχαιο ότι στο μότο η στηλη του λύκου και του φώτου

το mcn π.χ άλλαξε και σώθηκε αλλά το ύφος έμεινε ίδιο (κλασικό αγγλικο φλεγματικό αλλά γουστάρεις τήν διαφορετικότητα )

ξερώ άλλη χώρα αλλά με δυνατές ιδέες όλα γίνονται

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Tρελό θρέντ όλοι τα υποψιαζόμασταν αλλά άλλο να τα ακούς απο αυτούς που τα ζήσαν .

το γιατί γίναν έτσι τα πράγματα είναι όλα αυτα αλλά και τα κλειστά μυαλά δέν θα πεθάνει το είδος (ειδική δημοσιογραφία ) αλλά δέν έχουμε δεί το μέλλον....απλά

θα σου δώσω 2 παραδειγματα

1) μας πείρε κοντά 10 χρόνια για να ανακαλύψουμε το south park και να το φέρουμε στα μέτρα μας

2) Αν ένα μέσο είχε τήν αληθοφάνια ενός φορυμ πχ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικα
    αλλά και πολλά άλλα δέν είναι τυχαιο ότι στο μότο η στηλη του λύκου και του φώτου

το mcn π.χ άλλαξε και σώθηκε αλλά το ύφος έμεινε ίδιο (κλασικό αγγλικο φλεγματικό αλλά γουστάρεις τήν διαφορετικότητα )

ξερώ άλλη χώρα αλλά με δυνατές ιδέες όλα γίνονται

Πάρτο αλλιώς, γιατί δεν κατάλαβα τίποτα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Πάρτο αλλιώς, γιατί δεν κατάλαβα τίποτα.
    Πιο απλά για μένα δέν χρειάζεται γλύψιμο αλλά φρέσκιες ιδέες δές π.χ

το top gear o clarkson κράζει και χόντρα όπως και κάνει τα στραβά μάτια σε αγγλικές κατασκευές π.χ αλλά το λέει και το περιφανεύεται και ο κόσμος γουστάρει , απλά αλλό να πείς το μηχανάκι είναι χάλια και άλλο είναι χάλια γιατί προσωπικά θα θεωρούσα ξεφτίλα να ανεβαίνω σε κάτι που το έχουν μόνο τα ψώνια (σου πείρα ένα σχόλειο του clarkson για τα mercedes )

να ποιοί είμαστε.....

η ιστορία επαναλαμβάνεται...
    ο ελληνας δεν αλλαζει.....κωλο@ουστας μια ζωη ηταν
    γι αυτο γουσταρω να ποναω απαιδευτα κωλαρακια

Αρχικά δημιουργήθηκε από slipper
    να ποιοί είμαστε.....

η ιστορία επαναλαμβάνεται...
    +όσα θές

Παρόμοια θέματα

1. Td 14/3/2007 0300
    από sniper στο forum Track Days