Κοίτα να δεις που θα ήταν καλυτερο να μην την έχει.... μην πάει και μέσα για κλοπή...Αρχικά δημιουργήθηκε από fotis3
την μοτο την εχεις εσυ στα χερια σου η καποιος αλλος?
Κοίτα να δεις που θα ήταν καλυτερο να μην την έχει.... μην πάει και μέσα για κλοπή...Αρχικά δημιουργήθηκε από fotis3
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Την πούλησε ήδη λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από fotis3
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν μπορει να μπει παρακράτηση αν δεν έχει εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας. Τέλος.Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Τότε τί μου λένε ότι υπάρχει; Άρα εννούν οτι σκοπεύουν να την κάνουν με την έκδοση της άδειας.
Φυσικά και την έχω στην κατοχή μου, από τη στιγμή που υπογράψαμε το συμφωνητικό και πλήρωσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κοίτα να δεις που θα ήταν καλυτερο να μην την έχει.... μην πάει και μέσα για κλοπή...
Έχω μάλιστα κάνει και τα χιλιόμετράκια μου, έχω βάλει και extras κλπ.. η άδεια μόνο λείπει .......
georgE
http://www.moto.gr/arthra/00034.php
Λεπτομέρειες :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
[...]η άδεια μόνο λείπει .......
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κάνε τον νταή τώρα να σου στείλει κανα μπάτσο να τσεκάρει το πλαίσιο..... η μαλακια είναι που δεν έχει όρια ή η βλακεία;Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Φυσικά και την έχω στην κατοχή μου, από τη στιγμή που υπογράψαμε το συμφωνητικό και πλήρωσα.
Έχω μάλιστα κάνει και τα χιλιόμετράκια μου, έχω βάλει και extras κλπ.. η άδεια μόνο λείπει .......
Του κάνεις και χιλιομετράκια ανασφάλιστο;
Έχω πάει πρώτος στο μπάτσο και μου είπε ότι το θέμα δεν είναι ποινικό αλλά αστικό, θα πρέπει να δώ δικηγόροΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάνε τον νταή τώρα να σου στείλει κανα μπάτσο να τσεκάρει το πλαίσιο.....
Διάλεξε και πάρεΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
η μαλακια είναι που δεν έχει όρια ή η βλακεία;
[/B]
Ναι, έχω πάει 4-5 φορές μέχρι τη θεσσαλονίκη και πίσω, αυτό εννωώ χιλιομετράκια ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Του κάνεις και χιλιομετράκια ανασφάλιστο; [/B]
georgE
Kοίτα να δεις.... έχεις στα χερια σου ένα μηχανάκι χωρίς χαρτιά... μια μαλακία φωτοτυπία που δεν λέει το όνομά σου πουθενά επάνω κι ένα συμφωνητικό του κ@λου.Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Έχω πάει πρώτος στο μπάτσο και μου είπε ότι το θέμα δεν είναι ποινικό αλλά αστικό, θα πρέπει να δώ δικηγόρο
Μόλις βγει η άδεια στο όνομα του τυπά που του χάρισες 2.000, μπορεί κάλλιστα να πάει στην αστυνομία και να πει οτι το έκλεψες. Το συμφωνητικό, δεν λεει κάτι αφου μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν του έδωσες ποτέ τα λεφτά. Έχεις κάποια απόδειξη που να στέκει;
Μου είναι αδιάφορο.Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Διάλεξε και πάρε
Γαμώ είσαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Ναι, έχω πάει 4-5 φορές μέχρι τη θεσσαλονίκη και πίσω, αυτό εννωώ χιλιομετράκια ....
Επι της ουσίας ναι, δεν έχω χαρτιά, το συμφωνητικό δεν είναι και του κ@λου αλλά ελπίζω να μη χρειαστει να το χρισιμοποιήσω και να αποδειχτείς σωστός .....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Kοίτα να δεις.... έχεις στα χερια σου ένα μηχανάκι χωρίς χαρτιά... μια μαλακία φωτοτυπία που δεν λέει το όνομά σου πουθενά επάνω κι ένα συμφωνητικό του κ@λου.
Μόλις βγει η άδεια στο όνομα του τυπά που του χάρισες 2.000, μπορεί κάλλιστα να πάει στην αστυνομία και να πει οτι το έκλεψες. Το συμφωνητικό, δεν λεει κάτι αφου μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν του έδωσες ποτέ τα λεφτά. Έχεις κάποια απόδειξη που να στέκει;
Φυσικά και θα προσπαθήσω να ΜΗΝ βγεί η άδεια στο όνομά του. Και ο ίδιος μου είπε μαζί με 1000 συγγνώμη ότι θα πρέπει προσωρινά να βγεί στο όνομά του και παράλληλα "πάμε όπου θέλεις, στην αστυνομία, σε δικηγόρο κλπ κλπ να υπογράψω ότιδήποτε θέλεις για να είσαι εξασφαλισμένος"
Δεν θεωρώ ότι εχω πέσει σε κλέφτη(ες), ο χρόνος θα δείξει
georgE
Φίλε μου.... εγώ σταματάω να ασχολούμαι.... θα βγάλει προσωρινά την άδεια στ' όνομά του....Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Επι της ουσίας ναι, δεν έχω χαρτιά, το συμφωνητικό δεν είναι και του κ@λου αλλά ελπίζω να μη χρειαστει να το χρισιμοποιήσω και να αποδειχτείς σωστός .....
Φυσικά και θα προσπαθήσω να ΜΗΝ βγεί η άδεια στο όνομά του. Και ο ίδιος μου είπε μαζί με 1000 συγγνώμη ότι θα πρέπει προσωρινά να βγεί στο όνομά του και παράλληλα "πάμε όπου θέλεις, στην αστυνομία, σε δικηγόρο κλπ κλπ να υπογράψω ότιδήποτε θέλεις για να είσαι εξασφαλισμένος"
Σε πιάσανε μαλάκα και σε δουλεύουνε νύχτα μέρα.....
Λυπάμαι πολύ αλλά έχεις μπλέξει άσχημα.
Τέλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φίλε μου.... εγώ σταματάω να ασχολούμαι.... θα βγάλει προσωρινά την άδεια στ' όνομά του....
Σε πιάσανε μαλάκα και σε δουλεύουνε νύχτα μέρα.....
Λυπάμαι πολύ αλλά έχεις μπλέξει άσχημα.
Τέλος
Σ'ευχαριστώ που ασχολήθηκες.
Για την ιστορία, θα σε ενημερώσω εν καιρώ, καλά να είμαστε, αν έχεις δίκιο ή άδικο
![]()
georgE
Πλάκα κάνεις έτσι; Έλα παραδέξου το...μην μας "τυραννάς" άλλο....Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Έχεις δώσει τα 2Κ στο χέρι και σου λέει οτι η άδεια θα βγεί και στο όνομα του και μετά θα πάει να σου υπογράψει τί χαρτί; Οτι η άδεια που γράφει το όνομα του θα έπρεπε να γράφει το δικό σου;
Σε πάω!!! (Χριστόδουλος ΘΣΧΤ [Θεοςχωρέστον])
![]()
San Francisco Bay Area member......
Σου είπε ο τύπος οτι μπορείς να κυκλοφορείς με το χαρτί του τελωνείου κι εσυ το πήρες σκοινί κορδόνι και κυκλοφορείς χωρίς πινακίδα, χωρίς άδεια και χωρίς ασφάλεια.
Αμα σε σταματήσουν σε μπλόκο κανονικά πρεπει να στο παρουν το μηχανάκι και ίσως και να είναι καλύτερα για όλους.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
τα ειπαμε και με πμ...παρε τα λεφτα σου οσο πιο γρηγορα μπορεις....ο χρονος που χανεις δεν ειναι υπερ σου...οπως βεβαια στο οτι βαζεις στο μηχανακι πραγματα χωρις να ειναι δικο σου...και βεβαια μπορεις να το κυκλοφορεις χωρις κανενα στοιχειο...αλλα αν στην πεσουνε την εκατσες....και ασχημα μαλιστα...απο το να το παιξει κινεζος ο εμπορος μεχρι το να χττυπησεις και να πληρωνεις καποιον μεχρι τα τρισεγγονα του...Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Σ'ευχαριστώ που ασχολήθηκες.
Για την ιστορία, θα σε ενημερώσω εν καιρώ, καλά να είμαστε, αν έχεις δίκιο ή άδικο
![]()
εντιτ...το πιο απλο αποτελεσμα απο τα πεσιματα που σου ειπα νειναι αυτο που ειπε ο Σαπιλας....