Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να ποιοι θα καταλαβουν τη βουλη ρε τομαρια...![]()
![]()
αν δεν κανει συναυλια ο νταλαρας στη βουλη, δεν αξιζει τον κοπο να τρεχουμε....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να ποιοι θα καταλαβουν τη βουλη ρε τομαρια...![]()
![]()
αν δεν κανει συναυλια ο νταλαρας στη βουλη, δεν αξιζει τον κοπο να τρεχουμε....![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Ωραια ,με τοση παρλα ...ξεθυμανε και η εκληση για καταληψη,το μονο καλο που κρατηθηκε το θεμα επανω ως και χθες...
Αν ειχε γινει κατι θα το ειχαμε ακουσει...εμειναν μονο τα λογια , που ισως να μην ειναι αρκετα .
Πολλες σπιθες χωρις φωτια..τα χορτα ειναι λασπωμενα τοτε..
1. Η πίστη είναι η δύναμη της ζωής (Λεων Τολστόι)
2. Ο αμοιβαίος φόβος είναι η μόνη αιτία που παρακινεί σε πιστή συμμαχία (Θουκυδίδης)
3. Αληθινή ατομική ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς οικονομική σιγουριά και ανεξαρτησία, οι πεινασμένοι και οι άνεργοι συγκροτούν το υλικό από το οποίο γίνονται δικτατορίες (Φράνκλιν Ρούσβελτ)
4. Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δημιουργεί την μοίρα του (Ηράκλειτος)
5. Ο ήσυχος πολίτης είναι άχρηστος πολίτης (Περικλής)
6. Αν κάπου στην υφήλιο κάποιος συνάνθρωπος μας υποφέρει και αδικείται, τότε πρέπει να συμπάσχουμε και να πολεμούμε για αυτό (Τσε Γκεβάρα)
7. Το να βλέπεις ποιο είναι το σωστό και να μην το κάνεις, είναι δειλία (Κομφούκιος)
8. Οι πολιτείες ευτυχούν όταν οι άδικοι τιμωρούνται (Πλάτων)
9. Εκείνος μόνο που αγωνίζεται είναι αυτός που μπορεί να λυτρωθεί (Γκαίτε)
10. Ποιο πέρα είναι ένα σπίτι που καίγεται κι ύστερα ένα άλλο, και ύστερα το δικό σου(Γιάννης Ρίτσος)
11. Δεν είμαστε υπόλογοι μόνο για αυτά που κάνουμε αλλά και για αυτά που δεν κάνουμε(Μολιέρος)
12. Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου, αποτελούν πρωταρχική υποχρέωση της πολιτείας (Σύνταγμα της Ελλάδος, άρθρο 1 παράγραφος 1)
13. Όταν τα πράγματα αλλάζουν, αλλάζει η στάση μας απέναντι στα πράγματα(Ελευθέριος Βενιζέλος)
14. Το έμφραγμα, ο καρκίνος, η λέπρα!? Φοβάμαι μια άλλη ασθένεια, την ασημαντότητα(Αλαιν Μποσκε)
15. Ελευθερία χωρίς δικαιοσύνη είναι καθαρά ληστεία (Αδαμάντιος Κοραής)
16. Δεν αρέσει να παριστάνω τον πολύ Έλληνα. Θέλω να είμαι όσο είμαι. Καιρός η έννοια «Έλληνας» να δώσει την θέση της στην έννοια «άνθρωπος» (Μάνος Χατζηδάκης)
17. Αν θέλεις να μάθεις τι γεύση έχει το αχλάδι, πρέπει να το γευτείς ο ίδιος. Αν θέλεις να μάθεις την θεωρία και την μέθοδο της επανάστασης, πρέπει να συμμετάσχεις σε μια. Κάθε πραγματική γνώση πηγάζει από την εμπειρία (Μάο Τσετουνγκ)
18. Να αγαπάς την ευθύνη, να λες, εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν σωθεί, εγώ φταίω (Νίκος Καζαντζάκης)
19. Υπάρχουν δυο είδη τηλεόρασης, η έξυπνη τηλεόραση, που δημιουργεί πολίτες δύσκολους να κυβερνηθούν, και η χαζή τηλεόραση, που δημιουργεί πολίτες εύκολους να κυβερνηθούν (Ζαν Γκενετ)
20. Οι Έλληνες (με την ποιοτική διάσταση της λέξης) μειώνονται επικινδύνως, όπως μειώνονται και οι άνθρωποι (επίσης με την ποιοτική έννοια ) γενικώς, καθώς το σύστημα αδειάζει συστηματικά τον «εσω-κόσμο», υποκαθιστώντας τον με «προϊόντα»(Μίκης Θεοδωράκης)
21. Η μεγαλύτερη δόξα της ζωής δεν είναι να μην πέφτεις ποτέ, αλλά να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις (Νέλσον Μαντέλα)
22. Μια ζωή χωρίς σκέψη και αντίδραση δεν αξίζει να την ζει κανείς (Σωκράτης)
23. Κανείς δεν γεννήθηκε ανώτερος από τον άλλον (Σοφοκλής)
24. Πρέπει να έχεις συνηθίσει να ζεις στα βουνά για να βλέπεις επάνω και από τον εαυτό σου, την ελεεινή φλυαρία της καθημερινής πολιτικής και των εγωισμό των λαών(Φρίντριχ Νίτσε)
οχι ρε εκτος βουλης ειμαι...επι του θεματος τωρα.....δεν κατεβηκα το σαββατο αθηνα:Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
O kyko γράφει μέσα απ΄τη Βουλή αυτή τη στιγμή? Τον βλέπω online και παραξενεύτηκα.![]()
![]()
-γιατι οπως εγραψα κ πιο πριν μπερδευτηκα σχετικα με το ποιοι διοργανωναν την διαμαρτυρια...ειδα πολλους παπαδες στην τηλεοραση κ αυτο με ενοχλησε πααααρα πολυ....καλως εκανα τελικα που δεν κατεβηκα.....το παπαδαριο δεν το παω κ ειναι κ αυτοι μεσα σε αυτους που τα φαγανε.....
-κυριακη πρωι ημουν στα διοδια...δεν μπορουσα να γινω 2 κομματια......
![]()
Κάνεις λάθος εδώ,Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
το παπαδαριο δεν το παω κ ειναι κ αυτοι μεσα σε αυτους που τα φαγανε.....
![]()
αυτοί εξακολουθούν να τα τρώνε!!!
![]()
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Κάνεις λάθος εδώ,
αυτοί εξακολουθούν να τα τρώνε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην το πάρεις ότι σου κουνάω το δάχτυλο, αλλά πρέπει κατά τη γνώμη μου να αναλύσεις γιατί έφτασες σε αυτό το "λάθος". Από αγνή πρόθεση, από βιασύνη, από άγνοια; Δεν ξέρω, είναι δικό σου θέμα και θα σε βοηθούσε να το ψάξεις για να μην το ξαναπάθεις. Ήμουν πάνω κάτω σωστός στο ότι βρόμαγε αυτή η μάζωξη.Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
οχι ρε εκτος βουλης ειμαι...επι του θεματος τωρα.....δεν κατεβηκα το σαββατο αθηνα:
-γιατι οπως εγραψα κ πιο πριν μπερδευτηκα σχετικα με το ποιοι διοργανωναν την διαμαρτυρια...ειδα πολλους παπαδες στην τηλεοραση κ αυτο με ενοχλησε πααααρα πολυ....καλως εκανα τελικα που δεν κατεβηκα.....το παπαδαριο δεν το παω κ ειναι κ αυτοι μεσα σε αυτους που τα φαγανε.....
-κυριακη πρωι ημουν στα διοδια...δεν μπορουσα να γινω 2 κομματια......
![]()
Το ότι κατέληξες στα διόδια, είναι θετικότατο. Όπως και να έχει, φαίνεται να σε καίει ο κόσμος γύρω σου, να αγωνιάς και να προσπαθείς να κάνεις οτιδήποτε.
Για βοήθεια και μόνο θα σου έλεγα να δεις τι γράφει η καθημερινή, το βήμα, ο σκάι και άλλα εκλεκτά μέσα για την πάρτη σου και γι αυτούς που συμμετέχουν γενικά σε αυτονόητες διεκδικήσεις. Επίσης ψάξε να δεις ποιοι κάνουν παρόμοιες ενέργειες και πως τις δικαιολογούν, τι λένε, πως το στηρίζουν. Δόξα το ιντερνετ και την τεχνολογία με 10 κλικ θα τα βρεις σίγουρα. Αλλά υποχρεωτικά κοίτα να δεις τι λένε οι υπερασπιστές του νόμου και της τάξης, για να δεις με ποιους τα βάζεις.
Κάντο και ίσως να καταλάβεις πολλά περισσότερα πολύ γρήγορα, απ' ότι και να σου πει κάποιος.
+ολαΑρχικά δημιουργήθηκε από alres
Για βοήθεια και μόνο θα σου έλεγα να δεις τι γράφει η καθημερινή, το βήμα, ο σκάι και άλλα εκλεκτά μέσα για την πάρτη σου και γι αυτούς που συμμετέχουν γενικά σε αυτονόητες διεκδικήσεις. Επίσης ψάξε να δεις ποιοι κάνουν παρόμοιες ενέργειες και πως τις δικαιολογούν, τι λένε, πως το στηρίζουν. Δόξα το ιντερνετ και την τεχνολογία με 10 κλικ θα τα βρεις σίγουρα. Αλλά υποχρεωτικά κοίτα να δεις τι λένε οι υπερασπιστές του νόμου και της τάξης, για να δεις με ποιους τα βάζεις.
Κάντο και ίσως να καταλάβεις πολλά περισσότερα πολύ γρήγορα, απ' ότι και να σου πει κάποιος.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εννοεις οτι με αυτους που παμε να τα βαλουμε (οσοι δηλωνουμε ανυπακοη κ δεν πληρωνουμε)Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
δεν προκειται να βρουμε το δικιο μας κ οτι στο τελος θα ειμαστε χαμενοι?
Σε καμία περίπτωση, όχι, δεν εννοώ κάτι τέτοιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
εννοεις οτι με αυτους που παμε να τα βαλουμε (οσοι δηλωνουμε ανυπακοη κ δεν πληρωνουμε)
δεν προκειται να βρουμε το δικιο μας κ οτι στο τελος θα ειμαστε χαμενοι?
Ας πούμε ότι όλο αυτό είναι μια είδους μάχη, μια είδους σύγκρουση. Που περιλαμβάνει τις δυο αντιμαχόμενες πλευρές (όπου η "δικιά σου" είναι απειροελάχιστα συνειδητοποιημένη και συσπειρωμένη), τις όποιες συμμαχίες τους, τα τεχνικά μέσα με τα οποία διεξάγεται, την προπαγάνδα και γενικά τον δημόσιο λόγο υπεράσπισης, της μιας και της άλλης πλευράς.
Είναι ένα σκηνικό μάχης αυτό με τα διόδια, χαμηλής έντασης, αλλά μάχης.
Αν το αντιληφθείς ως τέτοιο, θα πρέπει να δράσεις και αναλόγως και να αναλογιστείς όλες τις πλευρές αυτών που διεκδικείς αλλά και την δυνατότητα των αντιπάλων ν απαντήσουν πολύ σκληρά.
Γιατί αν θες τη γνώμη, το ζήτημα δεν είναι μόνο τα 2-3 ευρώ των διοδίων, η το 1,40 του εισιτηρίου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ο περιορισμός και καταγραφή της κίνησης μεγάλων πληθυσμιακών κομματιών. Αυτό μας πάει πολύ μακριά βέβαια, αλλά θα πρέπει να το αναλογιστείς.
Ο λόγος λοιπόν που σου είπα να τσεκάρεις εφημερίδες και ΜΜΕ γενικά είναι για να δεις ότι αυτοί δεν αστειεύονται. Εκτός από τα λεφτάκια τους (δηλαδή τα λεφτάκια μας) παίζεται και η επιβέβαίωσης της θέση τους και της εξουσίας που έχει ο καθένας απ αυτούς. Η προπαγάνδα είναι μεγάλο κομμάτι της μάχης, κομμάτι πολιτικής δύναμης, κομμάτι ψυχολογικό και ηθικής επικύρωσης για το ποιος έχει το δίκιο τελικά. Δεν είναι δυνατό, να μη διαβάζεις που το πάει και πως το πάει ο αντίπαλος. Αν λοιπόν αυτοί που παλεύουν για τα διόδια κλπ θέλουν πραγματικά να το παλέψουν, η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι τέτοια ζητήματα (ενημέρωσης για το τι λένε τα ΜΜΕ, τι κάνει η κυβέρνηση κλπ) είναι από τα πλέον θεμελιώδη.
Δεν σου λέω καμία σοφία. Νομίζω ότι αναγνωρίζεις όλα αυτά ως λογικά βήματα μιας σκέψης που λέει ότι θέλω να πετύχω αυτό που έχω βάλει ως στόχο. Απλά τα βάζω σε μια σειρά.
@alres,
![]()
Αμα μιλάει σωστα ο καθοδηγητής ρε παιδί μου...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ειμαι δημοκρατης...οποτε μπορεις κ συ να εκφραστεις κ να μιλησεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αμα μιλάει σωστα ο καθοδηγητής ρε παιδί μου...![]()
![]()
απλα ειναι flamable.δεν ειναι θεμα αποψης.Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
ειμαι δημοκρατης...οποτε μπορεις κ συ να εκφραστεις κ να μιλησεις...
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
δλδ?αυτοκαιγομενος?αυτοπυρπολουμενος?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απλα ειναι flamable
οπως λεμε αυτονομος/αυτοτελης/αυτος ο ανθρωπος αυτος? http://www.youtube.com/watch?v=8GejrW_GnrE![]()
![]()