Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 221

Θέμα: Track Days στα Μέγαρα

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Θα ρθουμε να σας θαυμασουμε!

Κατα τις 11:00 3 CBFακια θα σκασουν ολα μαζι μυτη!

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Θα ρθουμε να σας θαυμασουμε!

Κατα τις 11:00 3 CBFακια θα σκασουν ολα μαζι μυτη!
    Κι ένας Γιαπωνέζος ακόμα!

Cu σε λίγο!

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    παιδια εγω επεστρεψα χαλκιδα μαζι με τον andrian και προλαβα να δω και τον τελευταιο γυρο απο τα motogp!!

αυτο που εχω να πω για την πιστα σημερα ειναι οτι ηταν πολυ ωραια!!!!

το μονο που με χαλασε ηταν οτι ειχε πολυ κοσμο!!!

αλλα απο την αλλη το ευχαριστηθηκα!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ DREVIL ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ!!!!

ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΒΙΔΟΥΛΑ ΣΤΑ ΜΑΡΠΙΕ!!!!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!

ΝΙΚΗΦΟΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΩΤΟ!!!!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Valentino_Ptossi
    εγω περιμενω πολλες φωτο μιας και δεν ηρθα!
    two beer or not two beer?

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    παιδια εγω επεστρεψα χαλκιδα μαζι με τον andrian και προλαβα να δω και τον τελευταιο γυρο απο τα motogp!!

Φιλε μου ειδες τον καταλληλο γυρω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
    εγω περιμενω πολλες φωτο μιας και δεν ηρθα!
    Εγω μολις γυρισα σπιτι και με το ζορι περπαταω απο την κουραση μιας και ειναι γνωστο το προβλημα...............

ΟΜΩΣ το καταχαρηκα...........

ειδικα απο τις 4 το απογευμα μεχρι τις 6 ηταν χαρμα, ειχε λιγες μοτοσυκλετες μεσα και επιτελους αλλαξα το στυλ μου στο παραδοσιακο μου, κοντα στου Bayliss, πηγαινα παρολο την απιστευτη κουραση πηγαινα το ιδιο γρηγορα οπως ξεκουραστος και λιγο γρηγοροτερα ( ο λογος ειναι οτι μετα τις 4 ΔΕΝ ειχε και πολλες μοτο μεσα να κοβουν πολυ τον ρυθμο)...........

το θετικο ειναι οτι με 1 trackday ακομα και με σοβαρα ελαστικα για πιστα και χρονους, (μιας και ετρεχα με ενα ζευγαρι πολυκαιρισμενα απλα dunlop), μεσα στο 1:10 θα γυρναω σιγουρα μιας και απεχω 1 δευτερολεπτο και κατι ψιλα, και χωρις καθολου ζορι εαν γινω εντελως καλα και εχω και φυσικη κατασταση...

αντε ανεβαστε φωτο κλπ ντε.... please...

ποσο γυριζες ρε κουλαμαρια?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Valentino_Ptossi
    ela re 8irio!espases ta xronometra pali! wraios!
    two beer or not two beer?

.
    Επειδη ειναι η πρωτη φορα που μπαινω Μεγαρα, οι πρωτες εντυπωσεις ηταν μαλλον κακες. Παντου μπαλωματα, διαφορετικες στρωσεις και γενικα τιποτα δεν βοηθησε την ψυχολογια μου τουλαχιστον στην αρχη.

Ξεκινωντας το πρωτο session οπως μου ειπε ο Hornet το χρονομετρο του εγραψε απογοητευτικο (για μενα) χρονο.
    Μετα απο καποιες συζητησεις και συμβουλες απο συναδελφους για τα "μυστικά" της πιστας ειδα βελτιωση. Ειδικα στο τελευταιο session ακολουθωντας τους Sporky και gixxerpap (που γυρνουσαν γρηγοροτερα) καταφερα να κατεβασω το χρονο μου εξι ολοκληρα δευτερολεπτα κατι που με αφησε απολυτα ικανοποιημενο εφοσον δεν γλυστρισα πουθενα, ουτε πιεσα το μηχανακι.....

Επιστροφη ολα καλα λοιπον εχοντας ομως ακομη τον προβληματισμο εαν η πιστα αυτη αξιζει τα 60 ευρω που δωσαμε....

Ανοιχτή καρδιά!!! Το avatar του/της life_dab

by life...

Αρχικα θελω να αναφερθω στο αθλητικο πνευμα που επικρατουσε σημερα....Πραγματικα σας αξιζουν συγχαρητηρια....Επισης χαιρομαι που ολλα τα μελη του ΜΟΤΟ ειναι καλα.
    Τελος αναφερω οτι δυο cd με φωτογραφιες ειναι στα χερια του idi. Πληροφοριες εκει...Βεβαια εγω θα ανεβασω και μερικες σε αλλο ποστ που θα ειναι πολυ πιο μικρες και αδυναμες στο να εκτυπωθουν. Τα υπολοιπα αυριο στο δελεαρ..

Φιλικα Νικηφορος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ποσο γυριζες ρε κουλαμαρια?
    Καλυτερο μεσα στο 1:11 ................

μεσα στο 1:12 γυρναγαμε καποια στιγμη με τον Andrian με το 749, αλλα γυνοταν ο χαμος στην πιστα απο καμπιες με 1000αρια και 600 Superbikes ... ενα K5 ενα Tuono και ο Andrian με το 749 γυρναγαμε γρηγοροτερα οταν ηταν ολο το μπουγιο μεσα αλλα μας εκοβαν τον ρυθμο, δεν θελει και κανεναν να γινει και καμια στραβη, εγω λογο προβληματος-ελαστικων-μηχανακι να βρισκει κατω και να κοβει δευτερολεπτα... ειχα σκαμπανεβασματα στην αποδοση και εχανα πολυ εδαφος οταν με εκοβε μηχανακι(α)... και καποιους γυρους επεφτα και στο 1:13-1:14...

ειναι αδυνατον με αυτον τον πανικο να εχεις σταθερο γυρολογιο, εγω ειδικα ειχα κλασει απο την κουραση... μπηκα χωρις προδιαγραφες βλεπεις... αλλα τελικα δεν μασησα και πολυ...........

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

το θετικο ειναι οτι με 1 trackday ακομα και με σοβαρα ελαστικα για πιστα και χρονους, (μιας και ετρεχα με ενα ζευγαρι πολυκαιρισμενα απλα dunlop), μεσα στο 1:10 θα γυρναω σιγουρα μιας και απεχω 1 δευτερολεπτο και κατι ψιλα, και χωρις καθολου ζορι εαν γινω εντελως καλα και εχω και φυσικη κατασταση...

Οπως ειδα Παναγιωτη μπορεις το 1.10, αν και το μηχανακι σου χανει αισθητα στις ευθειες.....με ενα 749 σε βλεπω ανετα κατω απο το 1.10......

Γαμάτα ήταν μάγκες, πολύ ωραία περάσαμε.

Να μην είχε τόσο ζέστη μόνο... Εγώ υπέφερα μέσα στα τουριστικά μου δερμάτινα (δεν έχω αξιωθεί να πάρω κάτι πιο καλοκαιρινό ακόμα) και τα περί αλλαγής σώματος ήταν απλώς ανέκδοτο για εμένα...

Και η οργάνωση κλασικά ελληνική. Έπεσαν οδηγοί και δεν έτρεξε τίποτα και για κανέναν. Κριτές να παρατηρούν τι γίνεται για θέματα ασφαλείας απλά δεν υπήρχαν. Τέλος πάντων...

Είχα λίγο άγχος πως θα πήγαινε το ρημάδι μου , αλλά για μοτό 15 ετών ηλικίας, με λάστιχα ακυκλοφόρητα μεν, 2 χρονών δε, τακάκια μπροστά που ήθελαν άλλαγμα (τώραθέλουν πέταμα), και κινητήρα που μόλις χθές το απόγευμα τον έκανα να λειτουργήσει και παρουσίαζε μπερδέματα και κενά ισχύος, το 1:23 για πρώτη μου φορά , καλό δεν είναι;

Θα μου πει κανείς γιατί ήρθα με το VFR, εμ έλα που παρασκευή βράδυ έσκασε από πρόκα το΄πίσω λάστιχο στο CBR...

Καταευχαριστήθηκα τα φρένα πάντως. Τρελλά φρένα, όπως ήθελα, όπου ήθελα, όταν ήθελα, έδινα την εντολή και το μηχανάκι ξεφορτωνόταν 100 km/h στο τέλος της μεγάλης ευθείας...

Άντε και εις το επανιδείν...

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Καλυτερο μεσα στο 1:11 ................

μεσα στο 1:12 γυρναγαμε καποια στιγμη με τον Andrian με το 749, αλλα γυνοταν ο χαμος στην πιστα απο καμπιες με 1000αρια και 600 Superbikes

Εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος εφοσον με την πρωτη μου επαφη στην πιστα, μετρησα (απο το video) 1.12,8 ως καλυτερο χρονο μου στο τελευταιο session.
    Επειδη σας ειδα, νομιζω με τον Adrian θα πρεπει να γυρνουσατε ποιο γρηγορα απο το 1.12 που αναφερεις.....

Ά! και κάτι ακόμη . Ο ''1'' από τους αγωνιζόμενους, γύριζε στο λεπτό και κάτι δέκατα...

Ο Συνιώρης να υποθέσω;

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 17:22
  2. Track Day ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 13/7
    από kawasaki ZX-12 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 07:42
  3. TRACK DAY στα Μέγαρα