Σελίδα 13 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 260

Θέμα: θελω zzr 1400 τι να κανω;

μαγκες μου νομιζω οτι τετοιες συζητησεις πρεπει να μπαινουν στα ανεκδοτα κ χιουμορ...τοσο γελιο εχω να ριξω πολυ καιρο,απο τοτε που ο αλλος ηθελε μπουσα και ελεγε οτι να'ναι...καθεστε και ασχολειστε με ατομα που ηδη τα ξερουν ολα...και λεω ρε γαμωτο κι εμεις σαν πιτσιρικαδες ετρεχαν τα σαλια μας,αλλα σεβομασταν...οι νιουφηδες εχουν πολυ θρασος και τα ξερουν ολα.:a24: αφηστε τον να το παρει να ησυχασουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
    εια σας παιδια,απο εμπιρια σε μηχανες εχω μονο απο παπακι 100αρι οδηγαω 2 χρονια καθημερα και εχω οδηγησει και μια cbf250.Να πω επησης οτι εχω ανεβει σε 600αρα ss αλλα σαν συνοδηγος.Αφτο που μου εχει κολησει ξερω οτι εινε ακρεω μερικοι θα με πειτε και τρελο εινε να αγορασω μια zzr 1400 εινε ονειρο ζωης για μενα, τα μαζεβω τα λεφτα απο τα 18 μου και ειμαι 20.Θελω να μου δωσετε μερικες συμβουλες για αυτην την μηχανη και αν τυχει και την εχει καπιος να μου πει περιπου πως εινε αν εινε φιλικη προς τον αναβατη π.χ και γενικως οτι πληροφοριες μπορει να μου δοσει. Επησης αν υπαρχει καπιος που να ανεβηκε καπως αποτομα σε κιβικα,και η πρωτη του επαφη με την μοτο θα το εκτιμουσα παρα πολυ.Επησεις ακουσα οτι μπορις να τις βαλης εναν περιοριστη στους 33 ιπους, εγω την σιγγεκριμενει μοτο την θελω για βολτες και ταξιδια αλλα σε νορμαλ ταχητητες οχι τρελα πραγματα γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου.θα ηθελα τις γνωμες σας και τις συμβουλες σας χωρις ειρωνιες για ολα αυτα που σας εγραψα παραπανω,ευχαριστω ολους οσους απαντησουν στο θεμα μου

Αγαπητέ φίλαι giorgos.ken,

Η συγκεκριμένη μηχανή (zzr1400) είναι όντως από τις ομορφότερες και πιο καλοστημένες
    μηχανές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ από τα άγια χώματα της Ιαπωνίας.
    Έχει δυνατό και ροπάτο μοτέρ που με ένα γλυκό άνοιγμα του γκαζιού στέλνει τη ψυχή σου
    στον έβδομο ουράνο. Έχει σχεδιαστικές γραμμές που σε κολάζουν. Έχει μια απίστευτη
    σέλα συνοδογού σαν πολυθρόνα που όλα τα αγγελικά κορμάκια θα θέλουν να στρογγυλοκαθήσουν
    πάνω της.Έχει..έχει..έχει.. τι να πρωτογράψω.
    Το zzr1400 το είχαν πολλοί φίλοι-πελάτες μου και μου είχαν πει τα καλύτερα λόγια. όποτε θες
    πέρνα από το γραφείο μου να σε κεράσω κανά ελληνικό καφέ με παξιμάδι ή κανα κονιακάκι να
    τα πούμε με τη γαλήνη μας.

Με εκτίμηση,

Μπάμπης Ζεύκας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
    ΑΔΕΛΦΟΙ ΖΕΥΚΑ
    ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 66,
    ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Re: θελω zzr 1400 τι να κανω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ΦιλΑΙ, κατα λάθος τό κανες
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ιδανικό μηχανάκι για το νησι φιλΑΙ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    γηατή γαιλάς φίλαι ;

φίλαι™ ρε πστη μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
    μαγκες μου νομιζω οτι τετοιες συζητησεις πρεπει να μπαινουν στα ανεκδοτα κ χιουμορ...τοσο γελιο εχω να ριξω πολυ καιρο,απο τοτε που ο αλλος ηθελε μπουσα και ελεγε οτι να'ναι...καθεστε και ασχολειστε με ατομα που ηδη τα ξερουν ολα...και λεω ρε γαμωτο κι εμεις σαν πιτσιρικαδες ετρεχαν τα σαλια μας,αλλα σεβομασταν...οι νιουφηδες εχουν πολυ θρασος και τα ξερουν ολα.:a24: αφηστε τον να το παρει να ησυχασουμε
    1ον δεν με κρατατε εσεις για το αν θα παρω την μηχανη και αν οχι,2ον φυσικα και εχω θρασος για κατι ψευτομαγγες του pc,3ον δεν τα ξερω ολα γιαυτο και ψαχνομαι και ροταω απλα λεω και εγω πως νομιζο οτι ειναι τα πραγματα,και 4ον και σημαντικοτερο οπιος ειναι ευγενικος και προσπαθει να μου εξηγησει με ορεο τροπο γιατι να μην την παρω την μηχανη το δεχομαι και ειμαι προθυμος να τον ακουσω τα παιδια για τα οπια μιλαω ξερουν ,απο την αλλη κατι ξερολες σαν μερικους μερικους που εχουν καβαλησει το καλαμι και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα για τις μηχανες επηδει οδηγανε καπια χρονια νομιζουν οτι εχουν το δικεωμα να κοροιδεβουν καπιων που δεν ξερει και πολλα απο μηχανες και τους φενονται ανεκδοτα αυτα που ροταει.να σε βαλω εγω φιλαρακι να κανεις κατι που ξερω εγω καλα και εσυ δεν ξερεις να δεις γελιο που θα ριξω,βρικες ευκερια να κοροιδεψεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ
    ΑΔΕΛΦΟΙ ΖΕΥΚΑ
    ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 66,
    ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao

μονο μην τον βαλεις να ξαπλωσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos.ken
    1ον δεν με κρατατε εσεις για το αν θα παρω την μηχανη και αν οχι,2ον φυσικα και εχω θρασος για κατι ψευτομαγγες του pc,3ον δεν τα ξερω ολα γιαυτο και ψαχνομαι και ροταω απλα λεω και εγω πως νομιζο οτι ειναι τα πραγματα,και 4ον και σημαντικοτερο οπιος ειναι ευγενικος και προσπαθει να μου εξηγησει με ορεο τροπο γιατι να μην την παρω την μηχανη το δεχομαι και ειμαι προθυμος να τον ακουσω τα παιδια για τα οπια μιλαω ξερουν ,απο την αλλη κατι ξερολες σαν μερικους μερικους που εχουν καβαλησει το καλαμι και νομιζουν οτι τα ξερουν ολα για τις μηχανες επηδει οδηγανε καπια χρονια νομιζουν οτι εχουν το δικεωμα να κοροιδεβουν καπιων που δεν ξερει και πολλα απο μηχανες και τους φενονται ανεκδοτα αυτα που ροταει.να σε βαλω εγω φιλαρακι να κανεις κατι που ξερω εγω καλα και εσυ δεν ξερεις να δεις γελιο που θα ριξω,βρικες ευκερια να κοροιδεψεις.
    κακως μεν,αλλα θα σου απαντησω.το ψευτομαγκας το προσπερναω ευγενικα λογω της αγνοιας σου.ξαναδες αυτο που εγραψα,ειδες πουθενα να λεω οτι τα ξερω ολα????αν εσυ μετα απο τοσα σχολια δεν εχεις καταλαβει τιποτα τοτε προβλημα σου.εγω απλα διασκεδαζω με αυτα που γραφονται,εχω καθε δικαιωμα γιατι το φορουμ ειναι δημοσιο.παρε και πυραυλο,δεν με απασχολει.μην το πας προσωπικα γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να ειναι πισω απο το πληκτρολογιο

Παλλικάρι μου καλό και οξύθυμο,
    όταν εκθέτεις τον εαυτό σου βάζοντας μπροστά το υπέρμετρο εγώ σου, αναζητώντας να πάρεις χωρίς ουσιαστικά καμμία εμπειρία (μην πιάσουμε την συζήτηση του πόσο γνώστης και έμπειρος μπορεί να είναι κάποιος, έστω και αν τα ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ με παπί) ένα μηχανάκι, το οποίο είναι ανάμεσα στα 5-10 ταχύτερα και δυνατότερα μηχανάκια παραγωγής, να περιμένεις ότι δεν θα βρείς πολύ σοβαρότητα από τον συζητητή σου.

[σκέψου για παράδειγμα, να έρθει ο 11χρονος ξάδερφός σου και να σου πει πως σκέφτεται να πάρει ένα 600αρι ςς και να είναι σίγουρος ότι θα το έχει -αφού θα το οδηγά με σύνεση- μιας και το BMX το έχει λιώσει].

Το έχω οδηγήσει το 14αρι για κάποια λίγα χιλιόμετρα. Ξέρω για τι ακριβώς μιλάμε. Δεν στο προτείνω και είναι περίεργο που δεν το καταλαβαίνεις κι εσύ.
    Διαφαίνεται πως γίνεσαι διαλλακτικότερος και κοιτάς προς τα 600αρια. Καλά κάνεις!
    Σε αυτή την κατηγορία, εγώ θα σου πρότεινα (προσωπικό και υποκειμενικό) το CBR600F, το οποίο ούτε θα σου "σπάσει την μέση και τους καρπούς", μα είναι σβέλτο και σαφώς πιο χρηστικό από ένα θηρίο.

Αλήθεια, τι να κάνει κάποιος ένα τόσο μεγάλο μηχανάκι στο νησί;

Το τι θα κάνεις εσύ το αποφασίζεις. Αφού δεν [πολυ]δέχεσαι τις απόψεις των υπολοίπων, σταμάτα να μπαίνεις και να ζητάς την άποψή τους.
    Αν όμως την ζητάς, να ξέρεις ότι θα ακούσεις αλήθειες, εκφρασμένες με όλους τους τρόπους. Δεν παύει όμως να σου λένε την αλήθεια.

Επαναλαμβάνω αυτό που σου είπα και στο 1ο μου ποστ.
    Κάνε τον μαλάκα! Άσε αυτή την καύλα να σου περάσει και με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, πάρε αυτό που σου πρέπει, για την εμπειρία σου και τον τόπο που θα κινήσαι.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Γμτ,γμτ,γμτ 13 σελιδες...τωρα το πηρα χαμπαρι αυτο το thread

Δεν εχω δει ουτε μια απαντηση καποιου γνωστου-αγνωστου.....

Μαλλον σας κανει χοντρη πλακα καποιος απο δω μεσα.
    Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ ?

Το γεγονος το post να ειναι αληθινο , οι αποριες αληθινες , τα ορθογραφικα λάθη πραγματικα...απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.

Μπαγάσες !

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Το γεγονος το post να ειναι αληθινο , οι αποριες αληθινες , τα ορθογραφικα λάθη πραγματικα...απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.
    Όλα είναι δυνατά...
    [υπόθεση] Ανήλικος, απέκτησε πρόσβαση στο πισι του πατέρα του, ο οποίος έχει μπακγκραουντ μια ζουζουρα 14αρα.
    Ο μικρός δεν έχει τι να κάνει, τελειώνουν/ώσαν τα σχολεία και όταν λείπει ο γέρος, "ψηλώνει" 10 πόντους μέσω του πισι.

ζεστό ή κρύο;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    ςαΜ ςεξιρπέ ατ αιδίχρα ερ ηζόικγαρακ. οτράΠ οτ ιδίμαγ. ιαΚ εθάμ αν ςιεζάβαιδ αδοπάνα. αΘ υοσ ίετσαιερχ.....αμοτνύσ.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    [B]Αγαπητέ φίλαι giorgos.ken,

Η συγκεκριμένη μηχανή (zzr1400) είναι όντως από τις ομορφότερες και πιο καλοστημένες
    μηχανές που έχουν κατασκευαστεί ποτέ από τα άγια χώματα της Ιαπωνίας.
    Έχει δυνατό και ροπάτο μοτέρ που με ένα γλυκό άνοιγμα του γκαζιού στέλνει τη ψυχή σου
    στον έβδομο ουράνο. Έχει σχεδιαστικές γραμμές που σε κολάζουν. Έχει μια απίστευτη
    σέλα συνοδογού σαν πολυθρόνα που όλα τα αγγελικά κορμάκια θα θέλουν να στρογγυλοκαθήσουν
    πάνω της.Έχει..έχει..έχει.. τι να πρωτογράψω.
    Το zzr1400 το είχαν πολλοί φίλοι-πελάτες μου και μου είχαν πει τα καλύτερα λόγια. όποτε θες
    πέρνα από το γραφείο μου να σε κεράσω κανά ελληνικό καφέ με παξιμάδι ή κανα κονιακάκι να
    τα πούμε με τη γαλήνη μας

[:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a19: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    αμοτνύσ .....ίετσαιερχυοσ αΘ .αδοπάναςιεζάβαιδ αν εθάμ ιαΚ .ιδίμαγ οτ οτράΠ .ηζόικγαρακ ερ αιδίχρα ατ ςεξιρπέ ςαΜ
    η γράφουμε σωστά ανάποδα ή καθόλου.. μη μας βγάλεις τα μάτια :hypnotize

"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
    κακως μεν,αλλα θα σου απαντησω.το ψευτομαγκας το προσπερναω ευγενικα λογω της αγνοιας σου.ξαναδες αυτο που εγραψα,ειδες πουθενα να λεω οτι τα ξερω ολα????αν εσυ μετα απο τοσα σχολια δεν εχεις καταλαβει τιποτα τοτε προβλημα σου.εγω απλα διασκεδαζω με αυτα που γραφονται,εχω καθε δικαιωμα γιατι το φορουμ ειναι δημοσιο.παρε και πυραυλο,δεν με απασχολει.μην το πας προσωπικα γιατι ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να ειναι πισω απο το πληκτρολογιο
    οπως δεν ξερεις και εσυ πιος ειναι αυτος που του την λες.και ναι το φορουμ ειναι δημοσιο δεν θα σε διωξει κανεις ουτε εχω το δικεωμα αυτο απλα θα σε αντιμετωπιζω αναλογος.

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
    η γράφουμε σωστά ανάποδα ή καθόλου.. μη μας βγάλεις τα μάτια :hypnotize

:a12: ziggy, έτσι κι αλλίώς δεν θα προλάβει να διαβάσει τη μαγική λεξούλα. Άντε το πολύ να ακούσει το ιουυυυ ιουυυυ και καπάκι τη φράση "Κρίμα, νέο παιδί".

Αλλά για τον κόπο σου τσάκω μια
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    μ@λ@κ@κο θές να σε πάω μια βολτίτσα με το ταπείνο μου 125 δίχρονο βέβαια

μήν ανχώνεσε που κουνάει λίγο κωλαράκι και είναι λίγο ατίθασο μόνο 2 συνεπιβάτες έχει πετάξει απο πάνω .....

file les paparies gia to boyrdelo soy se pao me to fx mia kontra opote goystareis na dis ti simenei reisoni......

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. ΘΕΛΩ.. ε αφου θελω τι να κανω τωρα?
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2010, 17:01
  3. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  4. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;