Σελίδα 13 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 3891011121314151617182363113 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

κ στο φιναλε τ' αρχ!δ!@ μας θα παρουμε....περιμεναμε τους ισπανους για να ξυπνησουμε? προσωπικα δεν βλεπω φως στο τουνελ....το σεναριο λεει: θα γινουν εκλογες ΑΜΕΣΑ, θα ξαναβγει ο γιωργακης κ τοτε ΘΑ ΜΑΣ Γ@Μ!!ΣΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ, με το προσχημα της νεας λαικης εντολης και αμεσως μετα θα βγει η Ν.Δ. ενω ο γιωργακης θα παει σε καποια θεση του ΟΗΕ...αυτα δεν ειναι δικα μου λογια, εφυγαν ανεπισημα απο βουλευτη που τα ειπε σε αδερφο μου που ειναι στην ασφαλεια του........ο εν λογω βουλευτης φυσικα εχει βγαλει ηδη τα λεφτα του εξω, χαζος ειναι????!!!!! ΩΡΑΙΑ τα σχεδιάσανε οι μαγκες.....
    κατσε μετα ΕΛΛΗΝΑ κ τραγουδα τον εθνικο υμνο μπροστα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ....καθονται στην γωνια και :a029: εις βαρος μας......
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πριν λιγο γυρισα απο τη συγκεντρωση της Κορινθου...οκ τιποτα συγκλονιστικο. Αναμενομενο βεβαια, αφου βλακωδως ενεργοποιηθηκαν σημερα το πρωϊ, οριζοντας το ραντεβου για το Σαββατο...τεσπα 60 ατομα στο peak της συγκεντρωσης, σκορπια σε παρεϊτσες...αμα δεν ηξερες τι γινοταν θα ελεγες οτι βγηκαν βολτα να λιαστουνε...καλα να ειναι βεβια οσοι πηγαν και μπραβο τους! (Οι καφετεριες γεματες βεβαια, μη ξεχνιομαστε...)

Το ζουμι: Η συσπειρωτικη της υποθεσης ηταν μια τυπισσα (κλασσικης εμφανισης αν καταλαβαινεται τι εννοω...) η οποια και προετρεπε τον κοσμο να κανουν καταληψη σε ενα παλιο κτισμα που υπαρχει στην Κορινθο. "Μα ετσι δεν κανουμε τιποτα" ελεγε...παραπεμποντας τους συγκεντρωμενους να μπουνε και να διαβασουν σε κατι site τυπου κοινωνικο forum, και συλλογικοτητες πολιτων της Κορινθιας...τι κανει νιαου - νιαου δηλαδη...

Φυγαμε με τη κοπελα μου στο καπακι. Δεν την νοιωθω πολη μου την Κορινθο, ξενος ειμαι μεταξυ αγνωστων. Υπο αλλες συνθηκες θα το ετρωγε το χεσιδι της η εντεταλμενη!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Το μόνο μέρος που πήγα σήμερα κι αυτό για το ρε γαμώτο μιας και φοβάμαι να πάω Αθήνα με ένα εγχειρισμένο χέρι κι άλλη μια επέμβαση που περιμένω να γίνει, μπας και γίνει καμιά στραβή με τίποτα ματ.
    Και δεν είμαι ρατσιστής, αλλά δεν έχουμε εμείς να φάμε πόσο μάλιστα όλοι οι άλλοι που μάς φορτώσανε, ή που μάλλον τούς φορτωθήκαμε μόνοι μας μιας και τα φράγκα τους ήταν καλά σε παλιότερες εποχές και η μύτη μας μέχρι εκεί πάνω και δε μπορούσαμε να κάνουμε απλές δουλειές και θέλαμε λούσα και γραφεία.
    Λοιπόν μόλις γύρισα απ' το Μοσχάτο (δεν είμαι Μοσχατιώτης) που έγινε μια ήπια συγκέντρωση για τοπικό ξενοδοχείο που ενοικιάστηκε ως κέντρο συγκέντρωσης αλλοδαπών και λαθρομεταναστών υπό ένταξη.
    Αλλά αυτό που με ανησύχησε και άλλους απ' όσο άκουσα απ' τα γερόντια που ήταν μαζεμένα ήταν τα πολύ νέα παιδιά που αγαπούν το Μοσχάτο και περνάγανε δείχνοντας το ξενοδοχείο και κάποια ήταν θυμωμένα. Απ' τη μια με ανησυχεί γιατί ο θυμός είναι η λάθος αντίδραση, απ' την άλλη σκέφτομαι μπας και υπάρχει κάποια ελπίδα με τους νεότερους από 'μας.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    εγω προσωπικα απογοητευτικα ..
    η οργη του κοσμου παρεμενε μονο στα υβριστικα..καποια πανο στα ισπανικα
    και κυριως ο Ελληναρας δεν αλλαζει με τπτ..
    με μια μπυρα στο χερι,τσιγαρο ,φωτογραφικη, κουτια απο νερα,μπυρες,παγωτα στο δρομο..ενα σκουπιδαριο ,μουρη κ ανετιλα..
    ειδικα εκει που ξενερωσα ,ηταν που ειδα κατι πιτσιρικια να ανοιγουν την σχολικη τσαντα κ να βγαζουν ενα μισο μπουκαλι Jack daniels κ να πινουν παρεα..κ μετα παλι στην τσαντα..

οσοι ειπαν οτι η αλλαγη δεν ερχεται απο τις διαδηλωσεις..τουλαχιστον για τον Ελληνα ,αυτο ισχυει τελικα..

στα συν το οτι ηταν οντως ειρηνικη και δεν ειδα κανενα-φανερα τουλαχιστον- κομματικο..

αλλα η "ιδεα" δεν υπηρχε..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

παρακολουθω συγχρονως κ την κατασταση που ''επιπολαζει'' στο Συνταγμα στο http://www.star.gr/ellada_kosmos/93174 (κ στο http://www.skai.gr/) και απ' οτι βλεπω αρχιζει κ διαλυεται το πληθος...κατεβηκε κ το πανο κ..καλα ηταν όσο ηταν..................
    σταση πληρωμων=αδυναμια ανταποκρισης προς στους πιστωτες=προς τις τραπεζες....
    βλεπω να την κανουμε για κανα χωριο μερια να φυτευουμε κανα φασολακι κ ντοματα...πισω στην πλειστοκαινο περιοδο λεμε..........
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
    παρακολουθω συγχρονως κ την κατασταση που ''επιπολαζει'' στο Συνταγμα στο http://www.star.gr/ellada_kosmos/93174 (κ στο http://www.skai.gr/) και απ' οτι βλεπω αρχιζει κ διαλυεται το πληθος...κατεβηκε κ το πανο κ..καλα ηταν όσο ηταν..................
    σταση πληρωμων=αδυναμια ανταποκρισης προς στους πιστωτες=προς τις τραπεζες....
    βλεπω να την κανουμε για κανα χωριο μερια να φυτευουμε κανα φασολακι κ ντοματα...πισω στην πλειστοκαινο περιοδο λεμε..........
    Και αυριο παλι εκει (θα ειμαι και εγω αυριο Αθηνα ) και μεθαυριο και αντιμεθαυριο και για οσο παει!

Σταση πληρωμων, αδυναμια ανταποκρισης προς τους πιστωτες και καταρρευση του τραπεζικου συστηματος...μια χαρα μου ακουγεται και το λεω απολυτα συνειδητοποιημενα! Και ολος ο κοσμος στα χωρια του με φασολακια και ντοματες και αυγα απο κοτες αλανιαρες...super!

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    εγω προσωπικα απογοητευτικα ..
    η οργη του κοσμου παρεμενε μονο στα υβριστικα..καποια πανο στα ισπανικα
    και κυριως ο Ελληναρας δεν αλλαζει με τπτ..
    με μια μπυρα στο χερι,τσιγαρο ,φωτογραφικη, κουτια απο νερα,μπυρες,παγωτα στο δρομο..ενα σκουπιδαριο ,μουρη κ ανετιλα..
    ειδικα εκει που ξενερωσα ,ηταν που ειδα κατι πιτσιρικια να ανοιγουν την σχολικη τσαντα κ να βγαζουν ενα μισο μπουκαλι Jack daniels κ να πινουν παρεα..κ μετα παλι στην τσαντα..

οσοι ειπαν οτι η αλλαγη δεν ερχεται απο τις διαδηλωσεις..τουλαχιστον για τον Ελληνα ,αυτο ισχυει τελικα..

στα συν το οτι ηταν οντως ειρηνικη και δεν ειδα κανενα-φανερα τουλαχιστον- κομματικο..

αλλα η "ιδεα" δεν υπηρχε..
    αυτή ακριβώς την αντίδραση φοβόταν, όσοι ήταν ενάντια στη συγκεκριμένη '''αχρωμη'' κίνηση...
    και σε αυτή στοιχημάτιζαν όσοι θέλουν να συνεχίσουν απτόητοι το έργο τους ...

αν κατεβαίνοντας σε μια διαμαρτυρία, απογοητεύεσαι και συμπεραίνεις ότι με τις διαδηλώσεις δε γίνεται τίποτα και ξανακλείνεσαι σπίτι σου, τότε παίζεις μια χαρά το παιχνίδι τους ...
    Με λίγα λόγια, μια ειρηνική διαμαρτυρία αγανακτισμένων πολιτών, μετατρέπεται σε πλεονέκτημα αυτών που τους έκαναν ν΄αγανακτήσουν!

καλό???
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
    οι αγροτες εδω πουλαμε το εξτρα παρθενο ελαιολαδο με 2ευρο/κιλο στον εμπορο κ φτανει στο ραφι με 5+ευρο/λιτρο
    κ λεω οχι ρε π@υστη μου θα παρω το αγροτηκο κ θα το στησω στο συνταγμα να το φαει ο κοσμος με 2ευρο,οχι τα λαμογια.....αλλα δεν μπορεις.......γιατη τα λαμογια βγαλαν νομο που πρεπει να μπει στο τεβε ο αγροτης αμε!!!! 440ευρο το μηνα νταβατζηλικη.....!!!! κ το προστημο ειναι απο 1000 εως 10.000ευρο για τους παραβατες...κ ο μαντελης με καμποσα δις μαρκα 7.500ευρο καθαρισε!!!!!!!!!
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ
    ΔΡΑΧΜΗ ΡΕ,ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ουτοσ η αλλος εμεις χρεοκοπησαμε. κ ο ελληνας θα το βρει το φιλοτιμο του να βοηθησει των διπλανο του....
    Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.
    Μου ελυσες μια απορια που ειχα χρονια οταν ακουγα τους αγροτες που λεγαν οτι δεν πουλαν ακριβα , αλλα τα καπελώνουν οι μεσαζοντες.Κι ελεγα παντα , μα γιατι δεν πιανουν το αγροτικο να ερθουν Αθηνα και να πουλαν την πραμάτια τους γειτονιά-γειτονιά οπως τα παλια τα χρονια να τους μεινει ολο το χρήμα και μεις να παρουμε φρεσκο πράμα.

να και μια ιδεα για το τι να σπειρουμε τον ερχομενο Νοεμβριο...!!!!
    http://www.sheblogs.eu/2010/11/17/sp...ikon-noembrio/

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Fake αγωνίστρια.
    Καλλιθέα και knows Russian ???
    Hello ?
    Ρωσσοπόντια ειναι.

Ε και; Κατεβηκε ο κοσμος δεν κατεβηκε; Μπορει να το εκανε για να αυξησει τους φιλους της στο fb, μπορει να βαριοτανε, μπορει να μην της πετυχε το μανικιουρ...για οποιους λογους και αν το εκανε, χιλιαδες κοσμος την ευχαρσιτει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    ...
    μάλλον έπρεπε να κάνουν τα τζακ του ντανιελ μολότωφ ε?
    μια χαρά ήταν! ευτυχώς δεν μπλέχτηκαν οι συνδικαλάρες του τόπου τούτου..

μάγκες, κάποιοι έχετε μπερδευτεί λίγο και το αντιμετωπίζετε σαν ένα ευχάριστο happening στο κέντρο της πόλης .... δεν έχει νόημα έτσι ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    μάγκες, κάποιοι έχετε μπερδευτεί λίγο και το αντιμετωπίζετε σαν ένα ευχάριστο happening στο κέντρο της πόλης .... δεν έχει νόημα έτσι ...
    άσε τον καθένα να τον δει οπως θέλει να το δει, κι ας κατέβει κάτω ντυμένος αποκριάτικα.
    νόημα εχει η διαμαρτυρία και η παρουσία. που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο!
    Πάντα γυρίζει...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    +656

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF