Σελίδα 13 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 908

Θέμα: ΧΤ 660 Ζ Part II

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    Ποιό τανκ μπαγκ;
    Αυτό:

Αρχικά δημιουργήθηκε από crazy artist
    ... ποδιά μεγάλη touratech με εργαλειοθήκη, σχάρα και κάγκελα touratech για βαλίτσες zega, κεντρικό stand, παροχή 12V και προχθές του παρήγγειλα κάλυμμα bagster και tank bag bagster cross-r ..
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Αυτό:
    σωστά! νόμιζα ότι περίμενες και εσύ άλλο για εσένα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Piaketone
    Σ'ευχαριστώ πρόεδρε, λογικά θέλει αλλαγή άμεσα και ευτυχώς δεν είναι και πολυ ακριβό.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με την Gobi τη μπαγκαζιέρα..
    Πήρα το μαξιλαράκι για τον συνεπιβάτη και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνω 2 τρύπες για να περάσω τις βίδες?? ισχύει?
    Λοιπόν τα πήρα τα σινεμπλόκ (34ευρώ) και θα τα βάλω την Δευτέρα.
    Θα το συνδιάσω με αλλαγή ελαστικών για να βγει μία φορά ο πίσω τροχός..
    Λαστιχάκια περιμένω αύριο τα Tourance EXP (260 ευρώ)
    http://www.motorsite.gr/article_det....=MetzelerEXP07

έτσι κι αλλιώς το 70-80% το κάνω στην άσφαλτο.

Πήγαινα αρχικά για τα Ανακεε2 αλλά ο λαστιχάς μου πρότεινε τα EXP.
    Ελπίζω να έκανα καλή αγορά..

Όσο για το μαξιλαράκι της Gobi τελικά θέλει όντως 2 τρύπες για να περαστούν οι βίδες, είναι πολύ έυκολη διαδικασία και το χαρτί με τις οδηγίες είναι σε real size ώστε να μας διευκολύνει ακόμα περισσότερο.. λίγο προσοχή θέλει με το μέτρημα των χιλιοστών για τις τρύπες κ έτοιμο!
    Το έβαλα κ αυτό και πλέον η γκρίνια της συνεπιβάτηδος έχει ελαττωθεί στο μηδέν!

Χαιρετώ σας και καλές βόλτες
    So Be It

Α! Βρήκα την ευκαιρία και δοκίμασα την καινούρια σέλα (αυτή με τις κόκκινες ραφές) και κουμπώνει τέλεια.

Όσοι έχετε τα 09 μοντέλα πώς σας φαίνεται αυτή η σέλα? Είναι πιο σκληρή από τη σέλα των 08 μοντέλων?

Η τιμή της είναι 110 ευρώ.
    So Be It

Moderator
    Α! Βρήκα την ευκαιρία και δοκίμασα την καινούρια σέλα (αυτή με τις κόκκινες ραφές) και κουμπώνει τέλεια.

Όσοι έχετε τα 09 μοντέλα πώς σας φαίνεται αυτή η σέλα? Είναι πιο σκληρή από τη σέλα των 08 μοντέλων?

Η τιμή της είναι 110 ευρώ.
    Για κάνε το πιο λιανά αυτό!

Για κάνε το πιο λιανά αυτό!
    Κάπου στα άδυτα του θρεντ αρκετοί παραπονέθηκαν για το ότι η σέλα η μονόχρωμη των πρώτων μοντέλων (08) είναι υπερβολικά μαλακή και για μεγάλες αποστάσεις άβολη.

Όταν βγήκαν τα Τενερέ του 09 είχαν άλλη σέλα. Το πάνω μέρος γκρι σκούρο και στο πλάι κόκκινες ραφές. Στο μάτι είναι σίγουρα πιο ωραία.
    Αν δεν κάνω λάθος κάποιοι κάτοχοι του 09 μοντέλου είπαν ότι η καινούργια σέλα είναι λίγο πιο σκληρή και γενικά πιο άνετη από την προηγούμενη.

Οπότε ρωτάω αν ισχύει αυτό γιατί ψήνομαι αν όντως είναι καλύτερη η σέλα των 09 μοντέλων να την πάρω..!
    So Be It

Moderator
    Μωρέ αυτα τα ξέρω. 08 εχω κ όντως στα 09 κ μετα είναι πιο σκληρή. Την τιμούλα όμως αυτή που τη βρήκες; Να παραγγείλω 2-3 αν είναι.

Μωρέ αυτα τα ξέρω. 08 εχω κ όντως στα 09 κ μετα είναι πιο σκληρή. Την τιμούλα όμως αυτή που τη βρήκες; Να παραγγείλω 2-3 αν είναι.
    Στην Yamaha της Κέρκυρας.. άρα daz πιστεύεις ότι για όσους έχουν κάποια παράπονα από την 08 σέλα, αξίζει μια τέτοια αλλαγή?

Ρε λες να επιστρέψω Αθήνα με καινούργια σέλα???
    So Be It

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    Στην Yamaha της Κέρκυρας.. άρα daz πιστεύεις ότι για όσους έχουν κάποια παράπονα από την 08 σέλα, αξίζει μια τέτοια αλλαγή?

Μιά χαρά μου ακούγονται τα 110€ ..... αλλά όντως είναι τόσο καλύτερη η σέλα των '09 από των '08 ???

Moderator
    Ρε με 110 ευρώ μόνο κομπλέ η σέλα του 09?

Του 09 είναι πιο σκληρή απ' του 08. Εκτός και αν η διαφορά που διαπίστωσα οφειλόταν στο γεγονός πως η δική μου είχε μαλακώσει απ' την χρήση. Η διαφορά πάντως υπήρχε και ήταν αισθητή. Δεν ξέρω αν μετά από μερικές ώρες μαλακώσει και αυτή. Φαντάζομαι όμως πως η ποιότητα του εσωτερικού δεν θα είναι βελτιωμένη οπότε δική σας η απόφαση αν αξίζει ή όχι.

Το εξωτερικό κάλυμμα των πιο καινούριων μοντέλων είναι σίγουρα καλύτερο. Πιο χοντρό και λιγότερο ολισθηρό. Έχει και την διχρωμία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι στεγανό στο σημείο της ραφής.

Όσες δουλειές έχω δει από σελάδες δεν μου αρέσει καμία. Δεν μπορούν να κουρπάρουν σωστά ένα κομμάτι μονοκόμματο και κόβουν, ράβουν, τεντώνουν 3 και 4 μαζί. ένα κομμάτι για το σημείο που ακουμπάει στο ρεζερβουάρ (μεγέθους όσο μια παλάμη), ένα μεγαλύτερο για τον οδηγό, ξεχωριστό για την κούρμπα που κάνει στην μέση, άλλο για πίσω.

Και επιπλέον ότι και να σου φτιάξουν δεν ξέρεις ούτε εσύ ούτε αυτοί αν και κατά πόσο θα είναι άνετο ή όχι. Ποιος το έχει δοκιμάσει και σε τι μηχανή?

Η καλύτερη δουλειά που έχω δει είναι και πανάκριβη. Δείτε την σέλα της otr. Προσέξτε όχι μόνο το εμπρός μέρος του οδηγού αλλά και το σημείο που κάθετε ο συνεπιβάτης. Δείτε πως έχουν μεγαλώσει την πίσω επιφάνεια βάζοντας υλικό προς τα έξω. Το πίσω μέρος σε πλάτος πλησιάζει της χειρολαβές. Απ' αυτό και μόνο φαίνεται πως είναι αρκετά μελετημένη. Από τιμή όμως!

Αν την δείξω σε κάποιον μπορεί να μου την φτιάξει? Μπορεί να δώσει το ίδιο σχήμα χωρίς να χρησιμοποιήσει ένα κάρο ρέλια και ραφές?

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
    Μιά χαρά μου ακούγονται τα 110€ ..... αλλά όντως είναι τόσο καλύτερη η σέλα των '09 από των '08 ???
    Μια χαρά μόνο? Από 2 και πάνω! Αλλά ας μας πει κανένας με 09 μοντέλο πόσο μαλάκωσε με την χρήση ή αν το πήρε μεταχειρισμένο πόσο μαλακή είναι και αν θα ήθελε να είναι πιο σκληρή.
    Ας αναφέρει και πόσα χλμ είναι η μηχανή και το βάρος του αν θέλει.

Η δική μου έχει καταντήσει τόσο μαλακή (η μηχανή πλησιάζει τα 50.000) που μετά από λίγο το υλικό κάθετε τόσο πολύ που τερματίζει πάνω στην βάση του. Και είμαι 75 κιλά ανθρωπάκι! Αλλά και όταν ήταν πιο καινούρια που ήταν σκληρότερη ήταν αρκετά μαλακή ώστε να σε καθηλώνει σε ένα σημείο, να μην επιτρέπει τις μικρο μετατοπίσεις με αποτέλεσμα να πιάνεσαι.

Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά θέλω το αποτέλεσμα να μου αρέσει και αισθητικά και να είναι άνετο. Σε αντίθετη περίπτωση παίρνω ένα απ' αυτά τα μαξιλαράκια, ή σαν μαξιλαράκια τέλος πάντων.

Παλαιό μέλος
    Μια χαρά μόνο? Από 2 και πάνω! Αλλά ας μας πει κανένας με 09 μοντέλο πόσο μαλάκωσε με την χρήση ή αν το πήρε μεταχειρισμένο πόσο μαλακή είναι και αν θα ήθελε να είναι πιο σκληρή.
    Ας αναφέρει και πόσα χλμ είναι η μηχανή και το βάρος του αν θέλει.

Η δική μου έχει καταντήσει τόσο μαλακή (η μηχανή πλησιάζει τα 50.000) που μετά από λίγο το υλικό κάθετε τόσο πολύ που τερματίζει πάνω στην βάση του. Και είμαι 75 κιλά ανθρωπάκι! Αλλά και όταν ήταν πιο καινούρια που ήταν σκληρότερη ήταν αρκετά μαλακή ώστε να σε καθηλώνει σε ένα σημείο, να μην επιτρέπει τις μικρο μετατοπίσεις με αποτέλεσμα να πιάνεσαι.

Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά θέλω το αποτέλεσμα να μου αρέσει και αισθητικά και να είναι άνετο. Σε αντίθετη περίπτωση παίρνω ένα απ' αυτά τα μαξιλαράκια, ή σαν μαξιλαράκια τέλος πάντων.
    daz,εγώ εχω φτιάξει την σέλα. Το πίσω μέρος πλησιάζει σαν αυτό της OTR. Εχω βάλει φωτό στο aftermarket.
    Κάποια στιγμή θα είμαι Αθήνα με την μηχανή, εαν θέλεις να τηνς δείς!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
    daz,εγώ εχω φτιάξει την σέλα. Το πίσω μέρος πλησιάζει σαν αυτό της OTR. Εχω βάλει φωτό στο aftermarket.
    Κάποια στιγμή θα είμαι Αθήνα με την μηχανή, εαν θέλεις να τηνς δείς!
    Ναι αλλά εγώ δεν είμαι Αθήνα. Θεσσαλονίκη μένω. Θα ψάξω να δω την δική σου γιατί δεν την θυμάμαι. Από άνεση ευχαριστημένος τουλάχιστον?

Moderator
    Τη βρήκα.. Από άνεση μπορεί να είναι καλή όπως λες αλλά από εμφάνιση..

Και την πλήρωσες και καλά απ' ότι είδα.

Πολύ ράψιμο ρε συ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	171120101180.jpg 
Προβολές:	284 
Μέγεθος:	272,4 KB 
ID:	233750

Moderator
    Δλδ αυτοί γιατί μπορούν να την κουρμπάρουν με λιγότερη σταυροβελονιά?

http://www.off-the-road.de/XT-660-Z-...-XT-660-Z.html

Καλά αυτοί από τιμή είναι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sitzbank-seat-xt660z-standart-weiss.jpg 
Προβολές:	282 
Μέγεθος:	22,0 KB 
ID:	233751

Σελίδα 13 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 38910111213141516171823 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για ΧΤ 660
    από kawasaki ZX-12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 10:01
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  4. Χτ 660
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 12:49