φωτογραφίες τέλος, ήταν η πρώτη εκδρομή που βαριόμουν να βγάλω τη φωτογραφική απτο τσαντάκι για κάποιο λόγο![]()
έχω κι ένα βίντεο απτον καφέ2 που ειπώθηκαν διάφορα αλλά με απειλεί ο θουβου![]()
![]()
αυτιά, και πάλι![]()
σε όλους
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
τώρα κατάλαβα ποιος είσαι από τη γωνία την οποία έβγαζες φωτο στο καφε κουρος... ετσι όπως το πας τα το δεις και το...
![]()
α... επέστρεψα κι εγω αφου ευχαρίστησα τον vanda που με πέρασε για ντολμαδακι και με πλάκωσε στα λάδια... Αλλά είχα την τιμή να γνωρίσω εκείνο το ψιλόλιγνο αγόρι της οδικής...![]()
γης μαδιαμ...
νομιζω οτι ειμαστε ετοιμοι να κανουμε το ταξιδι που λεγαμε...στα ''ψηλα''...θα φοραμε και τον καταλληλο εξοπλισμο χωρις παρεξηγηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
α... επέστρεψα κι εγω αφου ευχαρίστησα τον vanda που με πέρασε για ντολμαδακι και με πλάκωσε στα λάδια... Αλλά είχα την τιμή να γνωρίσω εκείνο το ψιλόλιγνο αγόρι της οδικής...![]()
![]()
λιπος???![]()
γης μαδιαμ...
Τονε κουρέψατε;Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
πάκτεν, ...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)