Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 221

Θέμα: Ετήσια Βόλτα moto.gr και διαχωρισμός των Γκρουπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Να ενημερώσω, με αφορμή το ποστ του Άρη.

Δεν χρειάστηκε. Εγώ έκανα απλά μια περιγραφή του συμβάντος. Ο μάστορας έγινε ράκος, ο υπαίτιος (βοηθός) έφυγε και ο ίδιος ξηγήθηκε με καινούρια λάδια, καινούριο πίσω λάστιχο, καλό πλύσιμο και... wp ανάρτηση πίσω.
    fuck...και εμπειρια εχω με λαδια στο λαστιχο και θελω να βαλω πισω μια αναρτησουλα....τιποτα σε ohlins δεν παιζει???

κοπελλια....u know...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Νίκο χαλαρός είμαι. Τελος πάντων... όπως και να έχει... το πράγμα και ξέφυγε και χάθηκε.

Να πούμε πάλι για σπασμένα Χόντα; Οι άλλοι τρεις τι δωράκια πήραν;
    Το θέμα δεν ξέφυγε μόνο του! Κι αφού λέμε διάφορα, καλά θα είναι να είμαστε κι ακριβείς..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Δεν χρειάστηκε. Εγώ έκανα απλά μια περιγραφή του συμβάντος. Ο μάστορας έγινε ράκος, ο υπαίτιος (βοηθός) έφυγε και ο ίδιος ξηγήθηκε με καινούρια λάδια, καινούριο πίσω λάστιχο, καλό πλύσιμο και... wp ανάρτηση πίσω.
    Αυτό θα πεί να είσαι ο Vandas.
    Oπότε εφ όσον δεν έφαγες και τούμπα, όλα καλά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Δεν αποκλείεται. Ποιά παπάρα είπα Γιώργη;

Στο γκρουπ σου δεν ήμουν, αλλά αυτό με το Duke αν δεν το πεις ατυχία πως το λες;
    ..........
    το λες:''το παιδι με το ντιουκ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΜΟΥ!!!''

την καταλαβες τωρα την παπαρα?

το δικο μου γκρουπ και ολοι μαζι πηγαιναμε και ταπα δεν ειμασταν και δεν κινδυνευσαμε και μια χαρα περασαμε.το παιδι που ειχε την ατυχια απλα ανελαβωα εγω να μεινω μαζι του 1ον ως ενας απο τους διοργανωτες,2ον λογω επαγγελματικης ιδιοτητας και 3ον γιατι εχω οδικη adac και ισως μπορουσε να φανει χρησιμη.καταλαβες τωρα?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΟΚ αυτό δεν το ήξερα. Αλλά αυτό δεν είναι παπάρα φιλαράκι. Σας είδα όλους εκεί, υπέθεσα ότι ήταν δικός σου. Σφάλμα είναι... Παπάρα.

Χαίρομαι που πέρασες και καλά και διασκέδασες και απ' όλα... Και το ίδιο επιθυμώ και δι ημάς στο μέλλον.

Και παγκόσμια ειρήνη και τέλος στην πείνα. Και ohlins για όλο τον κόσμο. Και δωρεάν βενζίνες.

ΟΚ αυτό δεν το ήξερα. Αλλά αυτό δεν είναι παπάρα φιλαράκι. Σας είδα όλους εκεί, υπέθεσα ότι ήταν δικός σου. Σφάλμα είναι... Παπάρα.

Χαίρομαι που πέρασες και καλά και διασκέδασες και απ' όλα... Και το ίδιο επιθυμώ και δι ημάς στο μέλλον.

Και παγκόσμια ειρήνη και τέλος στην πείνα. Και ohlins για όλο τον κόσμο. Και δωρεάν βενζίνες.

Δλδ αν έβλεπες τον Εσταυρωμένο, θα υπέθετες ότι είμαστε Ρωμαίοι Λεγεωνάριοι;

Με το μούσι και τα μαλλιά του τρούπερ, πιθανόν να πίστευα ότι είναι ο χαμένος αδερφός του που τον περιμένει για μπύρες στη Γραβια.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Με το μούσι και τα μαλλιά του τρούπερ, πιθανόν να πίστευα ότι είναι ο χαμένος αδερφός του που τον περιμένει για μπύρες στη Γραβια.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απλα το λαθος ηταν οτι ειπες κατι ενω δεν ηξερες τι ειχε γινει και με αυτον τον τροπο γινεται παρεξηγημενο στα ματια του κοσμου το γκρουπ των εςες ως καγκουρες που πανε ταγμα θανατου και αντι για βολτα το κανουνε κανονμπολ πραγμα που ενοχλησε εμενα μια και ημουνα εκει και δεν εγινε το παραμικρο τσικ.

τελος και κραταω την ευχη για οχλινς σε ολους και τζαμπα μπετζινες.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απλα το λαθος ηταν οτι ειπες κατι ενω δεν ηξερες τι ειχε γινει και με αυτον τον τροπο γινεται παρεξηγημενο στα ματια του κοσμου το γκρουπ των εςες ως καγκουρες που πανε ταγμα θανατου και αντι για βολτα το κανουνε κανονμπολ πραγμα που ενοχλησε εμενα μια και ημουνα εκει και δεν εγινε το παραμικρο τσικ.

τελος και κραταω την ευχη για οχλινς σε ολους και τζαμπα μπετζινες.
    :hypnotize

Εγώ φοβόμουν στα άπεξ ότι η μηχανή θα πέσει απο την βαρύτητα..

Ή ότι θα έρθει η φορτηγίδα του Τάι από πίσω μου..

Εξαιρείται το κομμάτι Γραβιά - Λιβάδι (μέσω Επτάλοφου) που έσφιξα λιγάκι το σταμπ - Σόρρυ Τάι..

Μίλαν-Κούντερα 4-2 Το avatar του/της Zack
    Εμείς πάντως, που μαζευόμασταν ένα γκρουπάκι 3-4 μηχανών αρκετά κοντά στον leader, μας έβλεπε οτι θέλαμε να πάμε πιο σβέλτα και μας έκανε νόημα με το χέρι του να τον προσπεράσουμε.
    Έτσι και αυτός έμενε κοντά με όλο το υπόλοιπο γκρουπ, και εμείς φεύγαμε και πηγαίναμε με το ρυθμό μας και τους περιμέναμε στην επόμενη διασταύρωση. Όλοι χαρούμενοι.
    Ούτως ή άλλως στο βουνό, συνήθως, έχεις μπροστά σου 10-15 χλμ μέχρι την επόμενη διασταύρωση οπότε δεν σταματάς κάθε τρεις και λίγο.

Η ιδέα με το RB προσωπικά δεν μου αρέσει, αλλά το να φτιάχνονται γκρουπάκια και να λένε εμείς θα πάμε πιο σβέλτα, εμείς πιο αργά, και να διαλέγει ο καθένας που θέλει να μπει και στην πρώτη στάση να βλέπει αν του κάνει αυτό το γκρουπ ή όχι, δεν μου ακούγεται άσχημο.
    Αν και ίσως να καταλήξει οι αρχάριοι και οι γρήγοροι να έχουν από 10 άτομα ο καθένας και οι μεσαίοι να έχουν τους υπόλοιπους 100... ίδωμεν.
    Να κολλάμε και χρωματάκια πράσινα, κίτρινα και κόκκινα. Τα λευκά να δω ποιοι θα κολλήσουν χαχα :rotflmao: :rotflmao:

Και το υπάρχων σύστημα δεν με χαλάει, αρκεί να είναι όπως έγινε σε εμάς φέτος. Να κάνει δηλαδή από μόνος του ο leader σήμα σε αυτούς που είναι από πίσω του και τους βλέπει ότι θέλουν να πάνε πιο σβέλτα να τον προσπεράσουν, και αυτοί με τη σειρά τους που φεύγουν μπροστά να σταματάνε στις διασταυρώσεις.
    Spyro

Πέρασα πολύ καλά και φέτος, αν και κάποια στιγμή που άρχισαν οι πολλές λακκούβες, έβλεπα τα ΚΤΜ με τις 21' μπροστά, να μπαίνουν κυριλέ και εγώ χόρευα για να τις αποφύγω χαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Και του χρόνου
    Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF

Παλαιο τόμαρο

εμένα γέμισε λάδια εσυ κερδισες πλύσιμο???? καταραμέοι δεξιοί...
    γης μαδιαμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δλδ αν έβλεπες τον Εσταυρωμένο, θα υπέθετες ότι είμαστε Ρωμαίοι Λεγεωνάριοι;

Αν εβλεπε τον εσταυρωμενο θα καταλαβαινε οτι στην προηγουμενη μολις στροφη δεν επιασαν τα φρενα!
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    εμένα γέμισε λάδια εσυ κερδισες πλύσιμο???? καταραμέοι δεξιοί...

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Αν εβλεπε τον εσταυρωμενο θα καταλαβαινε οτι στην προηγουμενη μολις στροφη δεν επιασαν τα φρενα!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Αν ήταν και ντυμένος φαντάρος, εκεί να δεις... Αλλά ρε φιλαράκι, φρένα από R1 και να μην πιάσουν; Ντροπή σου και μόνο που το σκέφτηκες... :rotflmao:

Σελίδα 13 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια βόλτα moto.gr, 2012. Αναλυτική διαδρομή και γκρουπ
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2012, 21:31
  2. Ετήσια βολτα moto.gr - ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ - 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2011, 19:53
  3. Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ
    από DUKASII στο forum Off topic