Σελίδα 13 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 181 έως 195 από 301

Θέμα: Γιατι δεν ειναι στη φυλακη οι ταριφες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Τωρα μιλας σωστα.Οποιος βγαζει καλα λεφτα να εκτελειται.:rotflmao:
    Ρε πατε καλα η σας βαρεσε ο ηλιος?Καπιταλισμο δεν εχουμε?Γιατι να μην βγαλει καποιος λεφτα?Οκ οχι αφορολογητα συμφωνω,αλλα αντι να διεκδικουμε ολοι μεροκαματο προς τα πανω κοιταμε να βγαλει ο ενας το ματι του αλλουνου.
    Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.
    Όχι αδερφέ...να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αφού την έκλεψε από μένα. Βγάζεις φράγκα ??? Μαγκιά σου, τιμή σου και καμάρι σου. Βγάζεις φράγκα μαύρα??? Είναι από τη δικιά μου τσέπη και όλων όσων είναι τίμιοι ( ο Θεός να μας κάνει)
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Όχι αδερφέ...να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα αφού την έκλεψε από μένα. Βγάζεις φράγκα ??? Μαγκιά σου, τιμή σου και καμάρι σου. Βγάζεις φράγκα μαύρα??? Είναι από τη δικιά μου τσέπη και όλων όσων είναι τίμιοι ( ο Θεός να μας κάνει)
    Θελεις μια λιστα με τους φοροφυγαδες?Μιλαμε για πακετα ετσι,οχι για ψιλικατζηδες.Αυτος που θελει να βαλει ταξη απο κει ξεκιναει.Αν θελει να βαλει ταξη.Γιατι αν τρωει πιεσεις απο τον Μπαινοπουλο αλλαζει το πραμα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Τωρα μιλας σωστα.Οποιος βγαζει καλα λεφτα να εκτελειται.:rotflmao:
    Ρε πατε καλα η σας βαρεσε ο ηλιος?Καπιταλισμο δεν εχουμε?Γιατι να μην βγαλει καποιος λεφτα?Οκ οχι αφορολογητα συμφωνω,αλλα αντι να διεκδικουμε ολοι μεροκαματο προς τα πανω κοιταμε να βγαλει ο ενας το ματι του αλλουνου.
    Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.
    ρε συ αυτο καταλαβες??
    δες παραπανω που λεω οτι δεν εχω προβλημα με το χρημα που μπορει να βγαζει καποιος.
    μαγκια του και καμαρι του.
    οχι ομως στις πλατες αλλων.

και για να τελειωνουμε...
    υπηρχε μια κατασταση που ευνοουσε τους ιδιοκτητες ταξι και αρκετους οδηγους. αυτη η κατασταση πλεον θα παψει και αυτο τους ενοχλει. ειναι ομως δικαιο. οτι εφαγαν (μαυρο) εφαγαν. καταλαβαινω οτι οταν πανε να σου παρουν τα κεκτημενα, ενοχλει. αλλα αν αυτα ηταν κακως κεκτημενα, τοτε μια χαρα μου κανει...

Θελεις μια λιστα με τους φοροφυγαδες?Μιλαμε για πακετα ετσι,οχι για ψιλικατζηδες.Αυτος που θελει να βαλει ταξη απο κει ξεκιναει.Αν θελει να βαλει ταξη.Γιατι αν τρωει πιεσεις απο τον Μπαινοπουλο αλλαζει το πραμα.
    Μαζί σου με 1000. Αυτό όμως δεν αναιρεί πως πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα ΚΑΙ στο δικό σου κλάδο

Είναι σαν να μου λες "πρώτα να φτιαξει όλη η κοινωνία και τότε που θα έχω μείνει ο μόνος ανάποδος, θα διορθωθώ και εγώ"
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

δυστυχως συνεχιζεις να λες οτι υπαρχουν και αλλου κακως κειμενα. και ας ασχοληθουν με τα αλλα πρωτα και να πιασουν τον κλαδο μου μετα.

λαθος οπτικη των πραγματων.

και οι γιατροι παιρνουν μαυρα χρηματα. φακελακι.
    και οι συμβολαιογραφοι ειναι πληγη γιατι ειναι μονοπωλιο και "κλικα".
    και οι μπατσοι κανουν εμποριο λευκης σαρκος και λευκης σκονης.
    και οι τελωνειακοι τα παιρνουν χοντρα
    και οι υπαλληλοι πολεοδομιας.
    και οι εργολαβοι εργων οδοποιιας.
    και οι αγροτες....
    και ...
    και ...
    και ...

ολοι θα λενε "γιατι ξεκινατε με μενα?" οι αλλοι κανουν χειροτερα.

ε,επειδη ομως ολοι αυτο λεμε, γι'αυτο εχουμε καταντησει ετσι οπως εχουμε καταντησει. και ακριβως αυτο εννοουσε και ο Παγκαλος. ολοι μαζι τα φαγαμε κυριοι. καταλαβετε το.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ....και ακριβως αυτο εννοουσε και ο Παγκαλος. ολοι μαζι τα φαγαμε κυριοι. καταλαβετε το.

συγκεντρώωωωωωωσου

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Μαζί σου με 1000. Αυτό όμως δεν αναιρεί πως πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα ΚΑΙ στο δικό σου κλάδο

Είναι σαν να μου λες "πρώτα να φτιαξει όλη η κοινωνία και τότε που θα έχω μείνει ο μόνος ανάποδος, θα διορθωθώ και εγώ"
    + 100000000000000000000000000
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

δυστυχως συνεχιζεις να λες οτι υπαρχουν και αλλου κακως κειμενα. και ας ασχοληθουν με τα αλλα πρωτα και να πιασουν τον κλαδο μου μετα.

λαθος οπτικη των πραγματων.

και οι γιατροι παιρνουν μαυρα χρηματα. φακελακι.
    και οι συμβολαιογραφοι ειναι πληγη γιατι ειναι μονοπωλιο και "κλικα".
    και οι μπατσοι κανουν εμποριο λευκης σαρκος και λευκης σκονης.
    και οι τελωνειακοι τα παιρνουν χοντρα
    και οι υπαλληλοι πολεοδομιας.
    και οι εργολαβοι εργων οδοποιιας.
    και οι αγροτες....
    και ...
    και ...
    και ...

ολοι θα λενε "γιατι ξεκινατε με μενα?" οι αλλοι κανουν χειροτερα.

ε,επειδη ομως ολοι αυτο λεμε, γι'αυτο εχουμε καταντησει ετσι οπως εχουμε καταντησει. και ακριβως αυτο εννοουσε και ο Παγκαλος. ολοι μαζι τα φαγαμε κυριοι. καταλαβετε το.
    ξεχασες να βαλεις τους πολιτικους στην λιστα οι οποιοι θα επρεπε να ηταν στην κορυφη.αν δεν σταματησουν αυτοι να τρωνε θα σταματησει ο υπολοιπος κοσμος?Δεν Νομιζω Τακη

Επειδη δεν καταλαβαινετε να το κανω λιανα.Στ @@ μου αν τους παρει τις αδειες σημερα κιολας.Αυτο που δεν θελω ειναι το ταξι να γινει μονοπωλιο.Γκεκε?
    Αν θελει ο ΓΑΠ να διορθωσει τα πραγματα τωρα που μαζεψε τις σκηνες απο το Συνταγμα ας διωξει και τις πουτανες απο ολο το κεντρο της Αθηνας.Τι γινεται εκει,δεν υπαρχει εγκλημα κατα της ανθρωπινης αξιοπρεπειας(πως τα λενε αυτα οι δικηγοροι ργτ?),δεν υπαρχει μαυρο χρημα?

Απο τη μια υπαρχει το πολιτικο κοστος κι απο την αλλη τα συμφεροντα της παρεουλας που λιμαινεται αυτον τον τοπο.Και καθιστε εσεις να τα βαζετε με τους ταριφες,τους αγροτες,τους φοτηγατζηδες κλπ και να χορευετε στο σκοπο που σας παιζει ο ΓΑΠ.

Οι ιδιοι λιγδηδες θα δουλευουν τα ταξι κι οταν γινει η απελευθερωση.Η μηπως νομιζετε πως την επομενη μερα θα ερθει η μαγισουλα και θα τους μαθει τροπους,αγγλικα,γαλλικα,γερμανικα και την ασφαλη χρηση του σαπουνιου?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Επειδη δεν καταλαβαινετε να το κανω λιανα.Στ @@ μου αν τους παρει τις αδειες σημερα κιολας.Αυτο που δεν θελω ειναι το ταξι να γινει μονοπωλιο.Γκεκε?
    Αν θελει ο ΓΑΠ να διορθωσει τα πραγματα τωρα που μαζεψε τις σκηνες απο το Συνταγμα ας διωξει και τις πουτανες απο ολο το κεντρο της Αθηνας.Τι γινεται εκει,δεν υπαρχει εγκλημα κατα της ανθρωπινης αξιοπρεπειας(πως τα λενε αυτα οι δικηγοροι ργτ?),δεν υπαρχει μαυρο χρημα?

Απο τη μια υπαρχει το πολιτικο κοστος κι απο την αλλη τα συμφεροντα της παρεουλας που λιμαινεται αυτον τον τοπο.Και καθιστε εσεις να τα βαζετε με τους ταριφες,τους αγροτες,τους φοτηγατζηδες κλπ και να χορευετε στο σκοπο που σας παιζει ο ΓΑΠ.

Οι ιδιοι λιγδηδες θα δουλευουν τα ταξι κι οταν γινει η απελευθερωση.Η μηπως νομιζετε πως την επομενη μερα θα ερθει η μαγισουλα και θα τους μαθει τροπους,αγγλικα,γαλλικα,γερμανικα και την ασφαλη χρηση του σαπουνιου?

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4-4
    ξεχασες να βαλεις τους πολιτικους στην λιστα οι οποιοι θα επρεπε να ηταν στην κορυφη.αν δεν σταματησουν αυτοι να τρωνε θα σταματησει ο υπολοιπος κοσμος?Δεν Νομιζω Τακη
    σαφεστατα και οι πολιτικοι πανε πανω πανω στην λιστα, ομως ξεχναμε την ειδοποιο διαφορα οτι αυτοι ψηφιζουν τους νομους, οποτε και αποφασιζουν ποιος θα ειναι ο μισθος τους, τι επιδοματα θα εχουν και αλλα...

οποτε, οπως καταλαβαινεις, για να σταματησουν αυτοι να τρωνε, πρεπει να σταματησουν να βγαινουν..και για να σταματησουν να βγαινουν πρεπει να μην τους ψηφιζουμε...

that's the system...

δεν γινεται να γινει αυτο Χρηστο.
    με μαθηματικη ακριβεια οδευουμε προς αυτο χροοοονια τωρα...

δλδ λες να μην πηγαινουμε να ψωνιζουμε απο το σουπερ μαρκετ επειδη ειναι του κου Carefour και να πηγαινουμε στον μπακαλη της γειτονιας, οπως πριν απο δεκαδες χρονια...

πηγαινουμε στα προτυπα της Αμερικης. εταιρειες ταξι με οδηγους. κανενας δεν εχει αδεια. υπαλληλοι ολοι ενος αφεντικου που τα εχει κανει πλακακια με το κρατος που του δινει το δικαιωμα να εχει 1000 αδειες ή κανει συμβαση με αυτον για τα επομενα 3 χρονια.

δεν ξερω αν θα ειναι χειροτερα ή καλυτερα για την οικονομια αλλα πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα ως προς τις υπηρεσια που θα προσεφερεται...

δεν γινεται να γινει αυτο Χρηστο.
    με μαθηματικη ακριβεια οδευουμε προς αυτο χροοοονια τωρα...

δλδ λες να μην πηγαινουμε να ψωνιζουμε απο το σουπερ μαρκετ επειδη ειναι του κου Carefour και να πηγαινουμε στον μπακαλη της γειτονιας, οπως πριν απο δεκαδες χρονια...

πηγαινουμε στα προτυπα της Αμερικης. εταιρειες ταξι με οδηγους. κανενας δεν εχει αδεια. υπαλληλοι ολοι ενος αφεντικου που τα εχει κανει πλακακια με το κρατος που του δινει το δικαιωμα να εχει 1000 αδειες ή κανει συμβαση με αυτον για τα επομενα 3 χρονια.

δεν ξερω αν θα ειναι χειροτερα ή καλυτερα για την οικονομια αλλα πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα ως προς τις υπηρεσια που θα προσεφερεται...
    Σταυρο σταματαω εδω γιατι καθε απαντηση που δινεις ειναι τραγικη.

Σταυρο σταματαω εδω γιατι καθε απαντηση που δινεις ειναι τραγικη.

μπορει οντως να ειναι τραγικη αλλα εσυ σε αυτο:

ρε συ Allst@rf επειδη φαινεσαι μια χαρα παλικαρι (οσον αφορα τις αποψεις σου) και συζητησιμος...
    δεν σε εχω γνωρισει αλλα εχω αποκτησει μια συγκεκριμενη γνωμη για σενα (οπως και για τους περισσοτερους τους οποιους απαρτιζουν αυτη την διαδικτυακη κοινοτητα), και ειναι θετικη...

θες να το δουμε πιο διεξοδικα?
    τοσα χρονια κοβατε ή οχι αποδειξεις? οχι. αυτο τι σημαινει? οτι δεν φορολογουσασταν :hypnotize σωστα...
    ειχατε κανει μια "κλικα" με τους υπολοιπους και το τιμημα αυτης της "κλικας" ηταν να πληρωσει καποιος 200000 για αερα. ενταξει το οτι πληρωνουν και αλλοι αερα, σε αλλα επαγγελματα δεν το κανει ταυτοχρονα και σωστο. περα ομως απο αυτη την κλικα, υπηρχαν και κλικες για να μπορει ν'αραξεις αεροδρομιο, λιμανι, σιδ. σταθμο κλπ. δεν μπορουσε να παει ενας νεος. τρομοκρατια δλδ... την τιμη παλι, την αποφασισατε μονοι σας και φυσικα ουτε γι'αυτην αποδιδατε στην εφορια κατι...
    σημειωτεον οι περισσοτερες αδειες εκδοθηκαν επι χουντας, με γελοιο χρηματικο αντιτιμο ως προς το κρατος...
    καποιοι και οχι ολοι, εχετε πολυ λαθος συμπεριφορα στον δρομο...και ως προς τον πελατη και ως προς τους αλλους χρηστες της οδου...και το ξερεις καλα, γιατι αν πας στα "στραβα και αναποδα" θα δεις το γιατι....

οι περισσοτεροι λοιπον, εχουν οικονομησει χοντρα σε βαρος αλλων. και υπ'οψιν, δεν εχω κατι με το οτι ο αλλος βγαζει χρημα. αν ειναι μαγκας, να βγαλει δις. οχι ομως με λαθος τροπο και πατωντας πανω στους συνανθρωπους του.

ολα αυτα στα λεει καποιος που σκεφτοταν σοβαρα να παρει μισο ταξι και αργοτερα ολοκληρο, εχει συζητησει με πολλους συναδελφους σου και για τα "της δουλειας" και για τα υπολοιπα. επισης επι 5 χρονια συνεργαζοταν καθημερινα με ταξιτζηδες στην δουλεια του και τα εβλεπε και λιγο εκ των εσω...

οπου εχεις ενσταση πανω σε αυτα που γραφω, με χαρα να την διαβασω...
    και υπ'οψιν οτι μιλαμε για ιδιοκτητες, οχι για οδηγους που ειναι στο μεροκαματο. (αν και αυτοι εβγαζαν χρημα, απλα δεν ειχαν δικη τους την επιχειρηση και επρεπε πρωτα να βγαλουν το 1300αρι καθε μηνα για τον ιδιοκτητη και μετα ολα τα υπολοιπα...)
    απαντησες αυτο:
    Ρε Σταυρο παρτο λιγο αλλιως γιατι θα βρουνε οι καθρεφτες.Το μαυρο χρημα που επαιζε παιζει και θα παιζει στην πιατσα της τηλεορασης δεν εχει παιξει στα ταξι.
    Κοινως στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
    καθως επισης δεν εχει ακουστει απο κανεναν σας (του κλαδου) ενας καθως πρεπει αντιλογος.
    γιατι να ξεκινησουνε απο εμας..
    δεν κοιτανε τους εαυτους τους..
    οι αλλοι βγαζουν πιο πολυ μαυρο χρημα απο εμας...

και αλλα γραφικα...

σταματαω και εγω λοιπον εδω και καλη τυχη με τον "δικαιο" αγωνα σας...

Σελίδα 13 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 389101112131415161718 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στη φυλακή οι ασυνείδητοι οδηγοί
    από panagiotispapa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 17:55
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 20:08
  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 18:18
  4. Γιατί custom δεν ειναι μόνο ΜΟΤΟ!!!!!
    από xlntstay στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 09:24
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 13:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ